Author |
Topic |
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 11/06/2018 : 08:09:26
|
S obzirom da je nema u knjižnicama (barem ovdje u Zagorju), a ne uspijeva mi ni pronaći je u online knjižarama, zna li netko kako doći do knjige Električni snovi od Philipa K. Dicka (izd. Hangar7)? Ostalo mi je u sjećanju da sam negdje ovdje na forumu čitao o toj knjizi...
|
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 11/06/2018 16:44:03
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 11/06/2018 : 10:40:30
|
Da, to sam prvo bio zguglao, inverziju gdje je najava knjige, onda sam završio na taj agentcash.com i niš mi nije bilo jasno kud dalje i kakve to veze ima s knjigom. Uglavnom, hvala. I tek da provjerim: mogu normalno naručiti preko onog linka, tj. nije potrebno prethodno imati taj neki agentcash račun, registracija itd? |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 11/06/2018 10:45:21 |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 11/06/2018 : 10:47:46
|
quote: Originally posted by bonjovi4ever
Da, to sam prvo bio zguglao, inverziju gdje je najava knjige, onda sam završio na taj agentcash.com i niš mi nije bilo jasno kud dalje i kakve to veze ima s knjigom. Uglavnom, hvala. I tek da provjerim: mogu normalno naručiti preko onog linka, tj. nije potrebno prethodno imati taj neki agentcash račun, registracija itd?
e to ti ne znam.
Alternativno ti je da nađeš Davorina Horaka na FB-u (izdavača) pa da se direktno s njim dogovoriš. |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 11/06/2018 : 11:54:36
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
Da, to sam prvo bio zguglao, inverziju gdje je najava knjige, onda sam završio na taj agentcash.com i niš mi nije bilo jasno kud dalje i kakve to veze ima s knjigom. Uglavnom, hvala. I tek da provjerim: mogu normalno naručiti preko onog linka, tj. nije potrebno prethodno imati taj neki agentcash račun, registracija itd?
e to ti ne znam.
Alternativno ti je da nađeš Davorina Horaka na FB-u (izdavača) pa da se direktno s njim dogovoriš.
Ne sviđa mi se kupovati preko nečeg što mi je nepoznanica, kao taj agentcash. Mada šteta da u nijednoj knjižari knjige nema. Budem probao preko maila (info@hangar7.hr ), valjda je važeći. I ne koristim ja facebook :D |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 11/06/2018 : 12:33:23
|
Ma ako ne nabavim naše izdanje, ionako budem pri sljedećoj eBay kupovini za nekoliko eura usput uzeo Electric dreams i Flow my tears, the policeman said. Ok, pitao budem Znanje, mada njihov webshop ga nema u ponudi... |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 11/06/2018 : 13:34:43
|
e to ti ne znam.
Alternativno ti je da nađeš Davorina Horaka na FB-u (izdavača) pa da se direktno s njim dogovoriš.
Ne sviđa mi se kupovati preko nečeg što mi je nepoznanica, kao taj agentcash. Mada šteta da u nijednoj knjižari knjige nema. Budem probao preko maila (info@hangar7.hr ), valjda je važeći. I ne koristim ja facebook :D
Agentcash ti je, ako sam dobro shvatio, inverzijin (Horakov) webshop. Nije random offshore preprodavac 😁 tako da po pitanju sigurnosti ne bi trebalo bit problema
E da...i to sto Shaner kaze. Hsngarov/Sferin katalog ti je dostupan u bivsem Algoritmu (Znanje). Ako ima Ubiq za kupit (casopis), bit ce i Dick |
http://matanovogumno.blogspot.com |
Edited by - Mali_Mate on 11/06/2018 13:36:16 |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 11/06/2018 : 15:58:40
|
Ma ako ne nabavim naše izdanje, ionako budem pri sljedećoj eBay kupovini za nekoliko eura usput uzeo Electric dreams i Flow my tears, the policeman said. Ok, pitao budem Znanje, mada njihov webshop ga nema u ponudi...
Webshop (nažalost) ne reflektira ponudu u knjižarama.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 11/06/2018 : 16:34:57
|
Sve u redu, javio mi se Davorin za taj agentcash. Mada mi na isto dođe (ionako bih i od Znanja morao naručivati). Još Čovjek u dvorcu pa imam dobre literature do Kingove "Kupole" u 7. mjesecu. |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 11/06/2018 : 16:37:29
|
Možete zatvoriti temu. Ili da ju preimenujem u nekakvu opću temu za nabavu teže nabavljivih/manje dostupnih knjiga, bilo da su knjižare ili knjižniceu pitanju (to što Shaner kaže, online ponuda nije nužno ogled one cjelokupne ponude)?
Edit: Uglavnom, tražim i Carmillu (Sheridan Le Fanu, izd. Partenon ). |
Edited by - bonjovi4ever on 12/06/2018 07:05:08 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 12/06/2018 : 16:02:29
|
Sve u redu, javio mi se Davorin za taj agentcash. Mada mi na isto dođe (ionako bih i od Znanja morao naručivati). Još Čovjek u dvorcu pa imam dobre literature do Kingove "Kupole" u 7. mjesecu.
Znanje ce izbaciti Kingovu kupolu? U srpnju? Uoravo sam je procitao od beogradskog vulkana... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 12/06/2018 : 17:44:41
|
quote: Originally posted by ivanl
Sve u redu, javio mi se Davorin za taj agentcash. Mada mi na isto dođe (ionako bih i od Znanja morao naručivati). Još Čovjek u dvorcu pa imam dobre literature do Kingove "Kupole" u 7. mjesecu.
Znanje ce izbaciti Kingovu kupolu? U srpnju? Uoravo sam je procitao od beogradskog vulkana...
Vorto Palabra (Znanje, sve to dođe otprilike na isto), početkom srpnja... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 12/06/2018 : 18:09:25
|
Skupljam Kinga, evo vec preko 40 romana...a ni duplirnje mi nije strano, ako ga ponovi hrvatski nakladnik. Inace od Vulkana ciju sam "kupolu" sad procitao, su knjige skroz ljepe i kvalitetne... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/06/2018 : 22:36:59
|
e to ti ne znam.
Ne sviđa mi se kupovati preko nečeg što mi je nepoznanica, kao taj agentcash. Mada šteta da u nijednoj knjižari knjige nema. Budem probao preko maila (info@hangar7.hr ), valjda je važeći. I ne koristim ja facebook :D
Agentcash ti je, ako sam dobro shvatio, inverzijin (Horakov) webshop. Nije random offshore preprodavac 😁 tako da po pitanju sigurnosti ne bi trebalo bit problema
E da...i to sto Shaner kaze. Hsngarov/Sferin katalog ti je dostupan u bivsem Algoritmu (Znanje). Ako ima Ubiq za kupit (casopis), bit ce i Dick
Agentcash iliti Inverzija webshop je provjereno siguran. ;) Naručija san od njih Konana i Oslikanog Čovjeka. |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 12/06/2018 22:37:19 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 28/06/2018 : 12:30:02
|
Teže za nabaviti su knjige E.A.Poea i S.Kinga. Uvjerljivo najteža knjiga za nabaviti je Neil Gaiman: Nordijska mitologija (Mitopeja) |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 28/06/2018 : 15:14:25
|
teže nabavljive su knjige tipa ribar unutrašnjeg mora... origigi...ne reprinti ili doštampavanja
onda svako izdanje tijekom devedesetih sa mikrotiražima...od 250 do 300 knjiga
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 28/06/2018 : 17:34:23
|
Poea i Kinga mi se ne čini teško nabaviti, barem naša izdanja. Možda Kingovo Očajavanje i Tamna polovica, ali i njih povremeno vidim u ponudi antikvarijata. A Gaimanova Nordijska mitologija uskoro ide u mekom uvezu. Ovo tvrdoukoričeno izdanje je toliko domišljato odrađeno da je normalno da se pograbilo, i ne znam tko bi ga htio prodavati (ja sigurno ne ;) |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 28/06/2018 : 20:04:12
|
Zanimljivo Kinga vidim na dosta stranica sc izdanja algoritma ( zanimaju me samo hrv izdanja ). I to naslovi slonovka i ono,još poneko tu i tamo. Poea sve što sam pitao-zakasnio sam,prodalo se. Ova nordijaka mitologija,4-5 ljudi sam ponudio jednu zelenu stotku i svi su odbili,ejjj preko 700 kn. Na kraju sam je nabavio na facebooku za 300 kn i to sam čovjeka doslovno ganjao da što prije realiziramo. |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 28/06/2018 : 20:39:14
|
quote: Originally posted by Tonka24
Zanimljivo Kinga vidim na dosta stranica sc izdanja algoritma ( zanimaju me samo hrv izdanja ). I to naslovi slonovka i ono,još poneko tu i tamo. Poea sve što sam pitao-zakasnio sam,prodalo se. Ova nordijaka mitologija,4-5 ljudi sam ponudio jednu zelenu stotku i svi su odbili,ejjj preko 700 kn. Na kraju sam je nabavio na facebooku za 300 kn i to sam čovjeka doslovno ganjao da što prije realiziramo.
Poea imaš većinu hrv. izdanja u Ezopu ( https://www.ezop-antikvarijat.hr/pretraga.php ), ali u tražilicu upiši "poe edgar allan". Izabrana djela I-III, starija tvrdoukoričena izdanja iz 1986., ti je najbolje uzeti (najobimnija su i sakupljaju većinu toga što se nalazi u ostalim manjim, kasnijim zbirkama, vrijede novca). Snovolovku od Kinga, plus dosta drugih njegovih romana i zbirki priča, isto imaš tamo. |
Edited by - bonjovi4ever on 28/06/2018 20:39:45 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Posted - 29/06/2018 : 09:01:17
|
Šalju GLS-om ako se ne varam, ma s njima se da za sve vrste dostava dogovoriti, od svih naših online knjižara (izuzev Fibre) ostavili su mi najbolji dojam... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Topic |
|