Author |
Topic  |
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 12/01/2004 : 22:27:11
|
quote: Originally posted by seinfeld
Crtao covere za MNO ;-)!
"What is this obsession people have with books? They put them in their houses like they're trophies. What do you need it for after you read it?"
Mislim da se MrNo vise zvanicno ne zove tako vec "Sejin omiljeni junak"
Nobody expects the spannish inquisition! |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 12/01/2004 : 22:40:31
|
I vidim da Dado pocinje rapravljati pa se povlaci. Covjece ako si nesto poceo to i zavrsi. I znam da me vas 99.99% mrzi,ne voili da vam se gadim......I ne trebas mi lagati da nemas nista protiv mene, razumijem te covijece.Uostalom ako vam se toliko ne svidjam slobodno me izbaciti sa foruma a ne da se tu pravite ka da nemate nista protiv mene. Slobodno glasajte pa radite sto hocete.
I mean to be mean but thats all I can be its just me... |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 12/01/2004 : 22:44:23
|
I nikad nisam reka da vas smatram glupim u vezi toga!!Pitao sam to isto tak0 zbog toga sto ima par tal. koji su u boji a kod nas izasli crno-bili pa zato nisan virova da je u boji. Nemam zbilja pojima sto zelis reci tim tvojim recenicama jednostavno govoris o necem sasvim drugome od onoga sto ja pitam ili govorim!! Ja ne trbam procitati strip dovoljno mi je viditi naslovnicu i ja znam kako cu ga doziviti na svoj nacin pa makar on bija i najvece sranje na ovom svitu.Ja tako dozivljavam svoj strip isto tako bi mogao da kazem da je svaki Hellingenov susret sa Zagorom super epizoda a samo sam 3 procitao.I mgu komentirati sto hocu o tom stripu iako ga nisam procitao jer bi isto to rekao kad bi ga procitao razumite??Isto cu sad reci da ce onaj strip koji dode sa Kainom n=meni biti super i da ce dobiti sve desetke i tako ce biti jer cu ga citati s takvim gustom..
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/01/2004 : 22:50:57
|
Eeeeeeeee, Kralju, varaš se. Ne vjerujem da te itko ovdje mrzi, mislim, niko nema ni razloga jer im i ne značiš ništa, još si novi. Previše krivo shvaćaš stvari. Fino se uključi u raspravu, kaži jasno svoje mišljenje uvijek, i bez malodušnosti. Mora ti biti jasno, da u biti, bez obzira na sve, niko nema namjeru izbaciti te.
Jašem divlje konje ludila kroz zvjezdanu jebovinu na putu za sunčev sustav |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 12/01/2004 : 23:10:01
|
Nitko te ne mrzi, daj se skuliraj. jednostavno si upao agresivno a to ovdje ne prolazi. Komuniciraj s ljudima normalno i sve ce biti ok.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/01/2004 : 23:13:20
|
quote: Originally posted by seinfeld
Cuj Dado,ajde priznaj da bih i ti dao samo za boju 10,ipak je vecina pocetkom 80tih imala crno-bijeli TV ;-)).Boja je tada vrijedila ko zlato ;-))!
"What is this obsession people have with books? They put them in their houses like they're trophies. What do you need it for after you read it?"
  |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 12/01/2004 : 23:14:22
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
I nikad nisam reka da vas smatram glupim u vezi toga!!Pitao sam to isto tak0 zbog toga sto ima par tal. koji su u boji a kod nas izasli crno-bili pa zato nisan virova da je u boji. Nemam zbilja pojima sto zelis reci tim tvojim recenicama jednostavno govoris o necem sasvim drugome od onoga sto ja pitam ili govorim!! Ja ne trbam procitati strip dovoljno mi je viditi naslovnicu i ja znam kako cu ga doziviti na svoj nacin pa makar on bija i najvece sranje na ovom svitu.Ja tako dozivljavam svoj strip isto tako bi mogao da kazem da je svaki Hellingenov susret sa Zagorom super epizoda a samo sam 3 procitao.I mgu komentirati sto hocu o tom stripu iako ga nisam procitao jer bi isto to rekao kad bi ga procitao razumite??Isto cu sad reci da ce onaj strip koji dode sa Kainom n=meni biti super i da ce dobiti sve desetke i tako ce biti jer cu ga citati s takvim gustom..
I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Slusaj, probaj negde da nadjes ljude koji prodaju Zagore na Cd-u. Mozda ima nacina de se to posalje u USA tako da mozes da procitas sve ono sto nisi i da sagledas i onu losu stranu koja se potencira. Moras da procitas sve Hellingene pod hitno.
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/01/2004 : 23:19:51
|
quote: Originally posted by johnhartson
Slusaj, probaj negde da nadjes ljude koji prodaju Zagore na Cd-u. Mozda ima nacina de se to posalje u USA tako da mozes da procitas sve ono sto nisi i da sagledas i onu losu stranu koja se potencira. Moras da procitas sve Hellingene pod hitno.
Nobody expects the spannish inquisition!
Ne mogu virovat!!!!!!!!!!!!!    Jel' mu to ka' terapiju daješ MIX ZAGORA I HELLINGENA              
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/01/2004 : 23:24:17
|
I vidim da Dado pocinje rapravljati pa se povlaci. Covjece ako si nesto poceo to i zavrsi. I znam da me vas 99.99% mrzi,ne voili da vam se gadim......I ne trebas mi lagati da nemas nista protiv mene, razumijem te covijece.Uostalom ako vam se toliko ne svidjam slobodno me izbaciti sa foruma a ne da se tu pravite ka da nemate nista protiv mene. Slobodno glasajte pa radite sto hocete.
Uglavnom sam i zavrsio, odnosno ono sto sam zelio reci sam i rekao. Ne mrzim te a i zasto bi, a siguran sam da i drugi sa foruma tebe ne mrze i nemaju nista protiv tebe. Meni se jedino ne svidja kada neko bez nekog velikog razloga bezobrazno napadne druge kao sto si ti ucinio. Svi mi imamo nesto sto volimo i cijenimo ali ljudi su razliciti i imaju razlicit ukus i zbog toga ne zasluzuju da ih se onako napada, to je ono sto sam zelio reci. Da te ovdje mrze i da te zelimo izbaciti bio bi izbacen odmah cim si se ponovo pojavio. Naprotiv nama je zelja da nas ljubitelja stripova bude sto vise na forumu a rasprave se mogu voditi nekada blage, nekada ostre ali sve u granicama. |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 12/01/2004 : 23:24:32
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by johnhartson
Nobody expects the spannish inquisition!
Na ljutu ranu ljuta trava
Ne mogu virovat!!!!!!!!!!!!!    Jel' mu to ka' terapiju daješ MIX ZAGORA I HELLINGENA              
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 12/01/2004 : 23:31:14
|
Meni je jednostavno bilo smjesno da na onakav nacin raspravljas o nekoj epizodi koju ne poznajes. Naravno da ti imas pravo reci svoje misljenje o nekom stripu pa cak i ako ga nisi procitao ali isto tako i drugi imaju pravo reci svoje misljenje i ako ono bude bitno drugacije od tvoga ne znaci da su ti ljudi zbog toga kreteni, idioti, budale, sivonje, seratori... Zar ne? Samo na to sam ti zelio skrenuti paznju. |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 13/01/2004 : 00:21:16
|
Kralju, ne recenziraj stripove ako ih nisi procitao. To je stvarno blesavo.
Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature" |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 04:28:38
|
SUPER! Fantasticno! Izvrsno!Ovo je ono sto sam napisao za Prokleto blago. Nisan napisao nista o radnji stripa ili crtezu,naslovnici,scenariju osim sto sam im dao 10ke. Sa odusevljenjem cekam svaki Zagor/Chico specijal i kad sam procita da je u boji nisan moga virovati.One prve 3 rijeci ne recenziraju strip nego nego ono sto ja trenutno mislim o njemu,kako se nadan da ce biti.Uostalom stoga jos nisan znao da postoji forum di se vako dopisujete pa sam ono sto sam PRIJE mislio o pojedinim clanovima i izrekao kroz tako reci recenziju stripa koje nije ni bilo. Neka svima bude jasno jednom za uvijek da nisam recenzirao Prokleto Blago i ako mi ne viruju nek sami provjere.Ja dobro znan sto ja govorin.Kako sam i prije rekao tu sam ispuhao svoj bijes koji je vrio u meni ali taj bijes je nestao jer sam uocio da bas kako mi vi stariji govorite:svako ima pravo na svoje misljenje pa makar se nama ni ne dopalo moramo ga postivati. I ja imam respecta za sva misljenja a to sam cini mi se vec i napisao prije samo vi ste oni koji se na to vracaju i ponavljaju....
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 04:31:57
|
Odi sam vec 3-4 dana i nikog nisan nazva cak ni glupim niti se ikom zamirija nisan.A prije kad sam bija u 3-4 dana san isphava razocaranje i bijes iz sebe.No to je kako sam rekao proslost..
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 04:39:14
|
Sto se tice one Zagor terapije mozda i poslusam nikad se ne zna,dapace prijedlog nije ni los tako.Normalno sam postavio pitanje i sto sam dobio--nista!Nazivke da sam blesav,da sam smijesan...
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 04:48:08
|
Evo bas sam se sjetio cistog primjera. Kad sam 1. put ugledao naslovnicu ZG EXT. #3 Jack Mohikanac mene je taj strip samom naslovnicom odusevio.Premda naslovnica nije nesto specijalna i 95% mojih frendova misle da je ta naslovnica i strip onako ispod prosjeka.Ja sam ga citao i citam jos uvik sa velikim gustom jer takav mi je bio 1. dojam kuzis??Ucio sam psihologiju 2 god. i vjerovatno su je neki od vas uzimali/uzimaju dok su bili u srednjoj. I tamo sam ucio bas o tom 1. dojmu o kojem sam pricao. Naravno ja u Jack Mohikanac sam zanemario sve one lose strane koje bi pravi Zagor poznavatelj odmah primjetio, i sve gledao u pozitivnom smislu.Tako sam dozivio vecinu Zagora i niti jedna epizoda me dosad nije razocarala(Ludens/EXT.,SD/EXT)Ja citam Zagore tek 4.5 godina i zasad imam takvo misljenje o mom najvecem junaku... Pa me vi slobodno drzite ludim i blesavim...
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 07:46:55
|
Hahaha ma znan da me drze ali me ne smeta bas puno kad me neki podupiru.;)))
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 13/01/2004 : 11:17:13
|
Vrlo jednostavno:
ako nisi procitao epizodu vec samo vidio njenu naslovnicu ne pisi nista pod recenzije. mozes ti rec sto oces, ali samim time sto si u recenzije napisao "SUPER! Fantasticno! Izvrsno!" ti si recenzirao strip. Zasto? Zato sto se taj komentar nalazi u recenzijama. Nemoj to vise radit(recenzirat neprocitane stripove) i svi smo mirni. BTW nitko te ovdje ne mrzi.
Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature" |
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 13/01/2004 : 11:27:51
|
Jos par kratkih pitanja u vezi Zagor-Prokleto Blago Kolika je bila cijena tog stripa?? Jel ga je bilo moguce kupiti na kioscima ili kako?? Jel istina da je u boji?? Unaprijed hvala..........:)
"Prokleto blago" je izašlo jako, jako davno još za vrijeme Yugovine, negdje osamdesetih godina i naravno da ga se moglo normalno kupiti na kioscima. Cijena je bila ondašnjih 150 YU dinara, ali taj podatak ti ne znači ništa u današnjim okvirima jer su se otada novci mijenjali X puta. Negdje davno sam pročitao na forumu da ga je netko kupio za 100 kuna, ako te baš zanima možeš dati oglas na burzi stripova, pa se možda nađe netko tko bi htio prodati, nažalost ni ja ga nemam više, a taj strip stvarno vrijedi imati u kolekciji. Koliko ja znam jedino ta epizoda Zagora i Mister No "Džungla"(talijanski broj 100) su Bonellijevi stripovi koji su kod nas izašli u boji kao specijalni brojevi. U Italiji je svaki jubilarni broj u boji, ali kod nas ih objavljuju crno-bijele jer im je tako jeftinije, pretpostavljam. Nažalost, neki jubilarni brojevi su preskočeni poput Zagora 300 kojeg je preskočila Zlatna Serija i Zagora 400 "Dugin most" kojeg je preskočila Slobodna Dalmacija, ali je objavljen u Srbiji u piratskom izdanju crno-bijeli. Ako na pretraživanju pogledaš Zagorove talijanske naslovnice onda ćeš lako saznati što će izaći kod nas jer Ludens objavljuje po talijanskom redosljedu, jedino što još ispravljaju neke propuste SD (neobjavljene epizode), ali sada sve to polako dolazi na svoje. A Zlatna Serija je objavljivala epizode zbrda-zdola i posebno u početku nisu poštivali talijanski redosljed, da ne govorimo o izbacivanju stranica i idiotarija s naslovnicama. Najextremniji primjer je ZS 17 "Klark Siti" koji je objavljen sa Texovom naslovnicom. Ta epizoda je izašla u Zagor Extra 66 sa svojom pravom naslovnicom.
Eno ide ISTINA, dronjavo obučena; Grbava i mršava, krvava, pretučena!!! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 13/01/2004 : 11:42:29
|
Čuješ Kralju nitko te ne drži za idiota. Samo ne vrijeđaj nikoga. Svi imamo svoje mišljenje koje se trudimo odbraniti.
Trebao sam znati da se sa bandom meksičkih pijanica ne može daleko dogurati. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/01/2004 : 12:33:17
|
Odi sam vec 3-4 dana i nikog nisan nazva cak ni glupim niti se ikom zamirija nisan.A prije kad sam bija u 3-4 dana san isphava razocaranje i bijes iz sebe.No to je kako sam rekao proslost..
OK neka to bude proslost. I za nas ostale neka bude proslost, da se ne vrtimo samo u krug. Bilo pa proslo ne ponovilo se. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 22:13:51
|
A vidim da se nismo razumili. Sto se tice prokletog Blaga ja sam mislio da ga je Ludens izdao prije par dana. Zato sam napisa kolika mu je cijena i jel ga moguce kupiti na kioscima jer mi je mama rekla da ga nema kod nje u trafici a to je najpronetnija trafika u Zadru i nebi je moglo zaobici. Sada mi je sve jasnije doslo je do male zabune. Wahoomi zahvaljujem na savjetu za Zagore koji dolaze odma cu ici provjeriti da vidim sto dolazi... I kako sam rekao da pod Zagor Prokleto blago nisam recenzirao strip nego bijes.No naravno to se vise nece ponoviti:)
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 13/01/2004 : 22:17:12
|
Pa dobro onda nek proslost bude proslost...jer buducnost nas ceka...I neka bude kako vi kazete da me niko ne drzi za idota,drago mi je to cuti:)))
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Topic  |
|