forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 12/07/2018 : 16:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2018 : 16:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Pičke!

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aYgZwx7_460svvp9.webm

Zašto?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1097 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 12/07/2018 : 16:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Pičke!

Zašto?

Pokušali zabiti gol dok je još trajalo slavlje Madžukića i ekipe neregularnim izvođenjem lopte s centra dok se igrači protivničkog tima još nisu vratili na svoju polovicu, a čak ni sudac nije dao zvižduk za start.

Pogotovo je smiješna situacija na /r/soccer gdje su modovi (englezi) brisali sve postove u kojima su ljudi objavljivali takve gifove te usput dijelili permabanove istim objavljivačima

Edited by - Wolfman on 12/07/2018 16:34:13
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/07/2018 : 16:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sada će si odgristi jaja od muke što nije bio malo pametniji.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/07/2018 : 16:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Najjača slika prvenstva.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14041 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 12/07/2018 : 16:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

A mislio je ispast faca
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14041 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 12/07/2018 : 16:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wolfman

quote:

quote:

Pičke!

Zašto?

Pokušali zabiti gol dok je još trajalo slavlje Madžukića i ekipe neregularnim izvođenjem lopte s centra dok se igrači protivničkog tima još nisu vratili na svoju polovicu, a čak ni sudac nije dao zvižduk za start.

Pogotovo je smiješna situacija na /r/soccer gdje su modovi (englezi) brisali sve postove u kojima su ljudi objavljivali takve gifove te usput dijelili permabanove istim objavljivačima

Uopće nisam bio skužio za vrijeme prijenosa...
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/07/2018 : 17:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by andi

Meni nije jasno, kako nakon onakve utakmice, nakon onakve noći, netko i dalje odabire bacati negativu...
Jel to inat, mržnja, zloba, neka klinička depresija, impotencija (ne nužno seksualna), neispunjenost u životu općenito, potreba da se bude kontra svega radi osjećaja posebnosti i intelektualne superiornosti..., što je to?
Znam da je ovo pitanje više retoričko, no možda ipak postoji odgovor koji se netko usudi naglas reći?

Ne, to je zdrav razum. Puno je razloga koji bih ti mogao nabrojiti, ali evo, najrecentniji bi bio da je tijekom svjetskog prvenstva vlada službeno pretvorila drugi mirovinski stup u državni bankomat. Još su ovi skorojevići koji šutiraju loptu i štite kriminalce najmanji problem.

Ne kažem da bi se zbog toga trebao ne veseliti, to je tvoje pravo. I ja bih lagao kad bih rekao da mi nije makar malo drago što smo u finalu, ali neću zbog toga zaboraviti na sve probleme koji me okružuju. Da mi je 14 sad bi i mene tresla groznica, ali čovjek stari, afiniteti i prioriteti se mijenjaju...

koji glupi odgovor

tom logikom ima li onda uopće razloga radovati se bilo čemu, zašto onda čitamo stripove, gledamo filmove, imamo ovaj forum... zašto imamo obitelj, odgajamo djecu, školujemo ih, radimo... zašto živimo

Hajmo svi biti nesretni, ogorčeni, pljuvati otrov i sijati mržnju, to je naime način kojim će se problemi rješiti.

jer modrić je razlog sto će ti mirovina biti manja... grow up

ovo što su naši jučer napravili je svakako veći korak za zemlju nego sjediti i kukati

Edited by - andi on 12/07/2018 17:10:46
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1097 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 12/07/2018 : 17:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot
Uopće nisam bio skužio za vrijeme prijenosa...

Sve kamere su bile fokusirane na slavlje hrvatskog tima, zato su Englezi i pokušali izvesti ovo

Inače, istu stvar je njima Panama pokušala napraviti pa su nakon toga engleski fanovi na redditu tri dana trubili o nepoštenju. Sad uglavnom šute
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/07/2018 : 17:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
To ide u domenu klasičnog unfair-playa koji je sveprisutan u svim momčadima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 12/07/2018 : 17:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pičke!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4748 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/07/2018 : 17:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Meni nije jasno, kako nakon onakve utakmice, nakon onakve noći, netko i dalje odabire bacati negativu...
Jel to inat, mržnja, zloba, neka klinička depresija, impotencija (ne nužno seksualna), neispunjenost u životu općenito, potreba da se bude kontra svega radi osjećaja posebnosti i intelektualne superiornosti..., što je to?
Znam da je ovo pitanje više retoričko, no možda ipak postoji odgovor koji se netko usudi naglas reći?

Ne, to je zdrav razum. Puno je razloga koji bih ti mogao nabrojiti, ali evo, najrecentniji bi bio da je tijekom svjetskog prvenstva vlada službeno pretvorila drugi mirovinski stup u državni bankomat. Još su ovi skorojevići koji šutiraju loptu i štite kriminalce najmanji problem.

Ne kažem da bi se zbog toga trebao ne veseliti, to je tvoje pravo. I ja bih lagao kad bih rekao da mi nije makar malo drago što smo u finalu, ali neću zbog toga zaboraviti na sve probleme koji me okružuju. Da mi je 14 sad bi i mene tresla groznica, ali čovjek stari, afiniteti i prioriteti se mijenjaju...

koji glupi odgovor

tom logikom ima li onda uopće razloga radovati se bilo čemu, zašto onda čitamo stripove, gledamo filmove, imamo ovaj forum... zašto imamo obitelj, odgajamo djecu, školujemo ih, radimo... zašto živimo

Hajmo svi biti nesretni, ogorčeni, pljuvati otrov i sijati mržnju, to je naime način kojim će se problemi rješiti.

ovo što su naši jučer napravili je svakako veći korak za zemlju nego sjediti i kukati

Ne, ajmo svi riješiti probleme i onda slaviti, a ne slavljem zaboravljati i izbjegavati probleme.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/07/2018 : 17:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

koji glupi odgovor

Ne, ajmo svi riješiti probleme i onda slaviti, a ne slavljem zaboravljati i izbjegavati probleme.

Može. Kreni... Tri, dva, jedan, sad!

I javi kad misliš sa smo sve riješili, pa da možemo prestati biti ogorčeni i nesretni. Pa da se možemo početi veseliti bez da misliš kako smo ludi.

E ne ide to bas tako...uvijek će biti problema, to je život. Rekao si da nemaš više 14, pa bih očekivano da si to već naučio.

I tko je rekao da smo zbog nogometa zaboravili sve probleme?

Edited by - andi on 12/07/2018 17:30:46
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/07/2018 : 17:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Je, Argentinci vele da je gospodarska kriza nastala otkad Messi-Lassie nije placao porez, kao da je on hranio zemlju.Natavno da nije. Pa i ako Modric i jos tko nije platio porez, platit ce kad tad. Pa zar domoljubi ne kazu onu njihovu "jos Hrvatska ni propala". Kao da ovim forum hejterima iz dzepa uzimaju dzeparac pa pljuju po svemu. Ja sam svoju placu dobio jucer sam si je zaradio a nije mi ni Luka ni tko drugi uzeo iz dzepa. Dobio sam sinoc malo radosti sto vidim da zemljaci i moji sugradjani imamo se cemu veseliti.
Moj stari veli bude li u nedelju bila nasa pobjeda to ce mu biti najljepsi rodjendan ikada.
Btw jesi vidio dragi neimenovani forumasu one Bosancerose sa zastavom, pa onog hercegovca Dalica, hej, neki ljudi imaju bez obzira na razlike puno zajednickog nego sto ih razdvaja.
Uzmi si primjer Djokovica.
Ali hajd' de ti objasni nekom tko se ne zna radovati. Kad si sretan lupi dlan o dlan. Klap-klap.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 12/07/2018 17:44:33
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/07/2018 : 17:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Je, Argentinci vele da je gospodarska kriza nastala otkad Messi-Lassie nije placao porez, kao da je on hranio zemlju.Natavno da nije. Pa i ako Modric i jos tko nije platio porez, platit ce kad tad. Pa zar domoljubi ne kazu onu njihovu "jos Hrvatska ni propala". Kao da ovim forum hejterima iz dzepa uzimaju dzeparac pa pljuju po svemu. Ja sam svoju placu dobio jucer sam si je zaradio a nije mi ni Luka ni tko drugi uzeo iz dzepa. Dobio sam sinoc malo radosti sto vidim da zemljaci i moji sugradjani imamo se cemu veseliti.
Moj stari veli bude li u nedelju bila nasa pobjeda to ce mu biti najljepsi rodjendan ikada.
Btw jesi vidio dragi neimenovani forumasu one Bosancerose sa zastavom, pa onog hercegovca Dalica, hej, neki ljudi imaju bez obzira na razlike puno zajednickog nego sto ih razdvaja.
Uzmi si primjer Djokovica.
Ali hajd' de ti objasni nekom tko se ne zna radovati. Kad si sretan lupi dlan o dlan. Klap-klap.

Ali pazi, ova sad priča o neradovanju je zapravo "kamuflaža", malo se ublažila priča jer je između utakmica priča "dabogda izgubili" ili kao jučer "it's coming home", a to nije neradovanje, to je čista mržnja.

Edited by - andi on 12/07/2018 17:50:53
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2018 : 17:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Breaking news!

https://www.index.hr/vijesti/clanak/index-do-utorka-nece-pisati-o-problemima/2010631.aspx

quote:

ODLUKOM uredništva Index prestaje pisati o problemima u Hrvatskoj dok ne završi finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Razlog je vrlo jednostavan - u ovakvim okolnostima ne možemo biti objektivni i objavljivati prave vijesti.

Nakon što se reprezentacija Hrvatske plasirala u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, najvećeg i najpraćenijeg sportskog događaja na planetu Zemlji, nitko normalan ne može ostati priseban, hladan i racionalan.

Izvještavanju o problemima u Hrvatskoj vraćamo se 24 sata nakon finalne utakmice, u kojoj će pobijediti Hrvatska.

To je to! Ako se ne piše o problemima, problema nema. Hrvatska je izliječena!

dno,ne moraju više ni pisat uopče

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2018 : 17:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dosta je vidit plenkija i njonju u dresovima ili horvatinčiča na tribinama da ti se zgadi život

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2018 : 17:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by logo111

quote:

quote:
Originally posted by logo111

Ajde idem jos malo s ekipom zaliti ovaj uspjeh. Zzzzz

Ajde idi vise, i pazi kako ides priko zebre da te auto ne pokupi, jbg znas sranja se desavaju..

Ma...Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizasto ;)

Pazi onda da se ne bacis pod auto..

Neka ljudi slave neman ja nista protiv, hvala Bogu malom covjeku triba malo radosti u danasnje vrijeme..

kruha i igala ,uvik bilo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2018 : 17:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

koji glupi odgovor

ne triba on odrast nego ti

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/07/2018 : 18:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pih, bavite se likovima iz gradske i drzavne politike i kako se zabavljaju u lozi.
Ali znate koliko ima ljudi koji nisu niti Hrvati niti hrv. drzavljani, neki tamo stranci koji uopce nikad nisu culi za te likove iz loze, jednostavno imaju samo za taj jedan pojam hrv. repke koja je osvojila simpatije bez primjesa vase svakodnevne zbilje.
Ujutro mi prva Eritrejka cestita, Good Croatia, Rus mi dodje smije se veli bit cete drugi, pa nesto se zamisli pa veli da smo i prvaci za njega vec samim tim sto smo u finalu, talijan danas skace, bravo kroazia, bravo, velim Bene, Cesare nemoj me jos poljubit, iranac uletava gdje je Emir, ej kolega sretno u finalu ,zagrli me kao da sam ja gol dao, ukrajinka isto pokazala palac gore, franko-spanjolac veli znas sta, bio sam za svoje, ali kad vidim kako Hrvati igraju i tu potporu, mala nacija, ali nekako, simpaticni su mi ,poceo se gubiti, Belgijanac mi veli i ja cu Croatie, ne zbog francuza sto su izgubili ,vec mu se svidja igra i stariji dres sa crveno-bijelim kockicama koji je kupio davno u Spanjolskoj, Kamerunka mi na engleskom cestitala, super ste….. Hej, znas kako sam se super osjecao, nekako…. Svjetski.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 12/07/2018 : 18:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ovo opet Zeljka Markic organizirala neke skupove ili se nesto dogadja?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/07/2018 : 18:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ide u domenu klasičnog unfair-playa koji je sveprisutan u svim momčadima.

I tada ih je sasvim u redu nazvat "pičkama".

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/07/2018 : 18:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Ista stvar i kod mene
Cak i Englezi mi priznali da smo bili bolji i zasluzili finale
Nevjerojatan osjecaj kad si tako malen zemljopisno a sada kao da si Gigant skoro ka Zagor

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/07/2018 : 18:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jbt koliko ljudi pise iz inozemstva, pa je li ima uopce ljudi na ovom forumu koji zive u Hrvatskoj?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 12/07/2018 18:34:08
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/07/2018 : 18:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbt koliko ljudi pise iz inozemstva, pa je li ima uopce ljudi na ovom forumu koji zive u Hrvatskoj?

Nema, ti si jedini.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000