Ej, Font je to. Crtac sjajnog stila. A usprkos sarkasticnim rijecima nekih clanova na naslovnice Ville, moram se opet i opet iznova diviti njegovom stilu. Pa koliko ih je samo uradio, a svaka je genijalna!
Ej, Font je to. Crtac sjajnog stila. A usprkos sarkasticnim rijecima nekih clanova na naslovnice Ville, moram se opet i opet iznova diviti njegovom stilu. Pa koliko ih je samo uradio, a svaka je genijalna!
Slažem se,neke od njegovih naslovnica te jednostavno zovu da uzmeš strip bez obzira kakva je priča.Za mene su naslovne vrlo bitne a njegov stil mi se posebno sviđa mada su mnogi govorili kako crta Texa u 3-4 poze na svakoj naslovnoj što nije točno.Čast izvornom crtaču Galepiniju ali ove su mi ljepše za oko
Jel mi može netko reći što očekivati od ove priče? Mislim da sam pročitao da je jedna od boljih u zadnje vrijeme.
Svi mi imamo svoje favorite u samom žanru priča.Ovo sam pročitao i imam u izdanju VČ. Meni je super priča sa mnoštvom likova znači ne jedna od onih na brzinu napisanih.nećeš se pokajati ako je uzmeš.
Kakva jebena naslovnica, pogotovo indijanac u sjeni, žalim ali opet moram iskazati svoje divljenje na ovaj način.
Ma nevjerovatno mu lezi crtanje Texa za naslovnice...radi covjek slike stani-pani. A Dylanove stare naslovnice mi nisu ni blizu ovome, iako se prodaju po suho zlato, ako ih se uopce moze naci da neko prodaje...
u usporedbi s Nizzijem, koji je u ovom razdoblju debelo prevladavajuci, ovo je remek-djelo. samo za sebe, tezak prosjek s mnogo uspona i padova. nazalost, svrsetak je turobno los i debelo kvari ukupan dojam. crtez nista posebno. pa neka je i Font - nema robovanja autoritetima.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
iskreno, nikad nisam bio njegov ljubitelj, tako da... ali ces svakako primijetiti pad u kvaliteti, ako si njegov obozavatelj. a ono u sto sam siguran da hoces primijetiti je potpuno unisten pocetni potencijal price. prava steta.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Vidjet ćemo kakav je Font, u Sjeverozapadnom teritoriju mi je bio odličan. Međutim, ne bi bilo prvi put da nekom bonelli crtaču kvalitet vremenom opadne.
Da ali Alfonso Font, je sve samo ne Bonelli crtac. Uradio je Texonea na nagovor Bonellija, koji ga je dugo hvatao za tu epizodu. Poslje je radio neke epizode, za svoj gust, a ne kao clan staffa. Isto kao i Hose Ortiz. Oni su tu gosti.
Da ali Alfonso Font, je sve samo ne Bonelli crtac. Uradio je Texonea na nagovor Bonellija, koji ga je dugo hvatao za tu epizodu. Poslje je radio neke epizode, za svoj gust, a ne kao clan staffa. Isto kao i Hose Ortiz. Oni su tu gosti.
Znam, on je puno toga ali je i bonelli crtač- pa nije to uvreda :)
Znam, on je puno toga ali je i bonelli crtač- pa nije to uvreda :)
Ma kakvi uvreda... Texonea je odradio s velikim gustom kako je sam rekao. I da mu je bila izrazita cast...