I po meni je ovo nepotrebno. Darkwoodovo izdanje je takodje dobrog kvaliteta a nije skupo.
predviđam Nathana od Arkone u ovom slučaju, ako ovako bude išao SA teško da će Darkwood ovo objaviti do kraja...
Pitanje je i da li ce SA ovo objaviti do kraja. To sto 20-tak likova ovde dozivljava ekstazu zbog nekog izdanja, ne znaci nista kada je u pitanju prodaja/sudbina tog izdanja. Vec vidjeno mnogo puta.
I po meni je ovo nepotrebno. Darkwoodovo izdanje je takodje dobrog kvaliteta a nije skupo.
predviđam Nathana od Arkone u ovom slučaju, ako ovako bude išao SA teško da će Darkwood ovo objaviti do kraja...
Pitanje je i da li ce SA ovo objaviti do kraja. To sto 20-tak likova ovde dozivljava ekstazu zbog nekog izdanja, ne znaci nista kada je u pitanju prodaja/sudbina tog izdanja. Vec vidjeno mnogo puta.
odmah sam nazvao dilera i zamrznuo narudzbe za darkwood kena zao mi je ali kiosk izdanje je kiosk izdanje a i nekako mi SA izgleda kompaktniji brži i više se pokazao u domenu kiosk izdavašstva
Uzeo prva tri broja od DW (HC), odlicno odrazeni, svidza mi se i format, cijena i nije prevelika nekih 11 eurica. I kontao uzeti i ova ostala tri a sad sam u dilemi Postavlja se pitanje koliko ljudi ce prestati uzimati Kena od DW i preci na Strip agent-a, Strip agent na svojoj strani ima cijenu, tiraz i solidno izdanje (uradzeno u stilu PSDZ pretpostavljam), mjesecni ritam, 3u1, i bilo bi brzo kompletirano cc 3 godine. Darkwood do sada ima solidan tempo za HC izdanja (iako bi ovim tempom trebalo nekih 7 godina za kompletiranje), kvalitet, cijena je mozda malo visa (ali je izdanje kvalitetnije od SA, pa je i cijena opravdana), e sada ako dosta kolekcionara batali DW izdanje i presalta se na SA, kod DW dolazi do smanjenja tiraza, rasta cijene, losijeg tempa, i velikog upitnika da li ce serijal uopste i izgurati do kraja. U biti sve ovisi koliko ce biti interesanata za SA izdanje.