Originally posted by drogsy A koliko su tek onda drski srpski izdavači koji već unazad nekoliko godina kopiraju Fibru po izboru naslova...
A Fibra je postavila takve standarde na ovim prostorima, a i sire, da ne im preostaje nista drugo nego pokusati kopirati neka izdanja.
Sto se Kena tice, sjecam se moga odusevljenja kada sam se prvi put susreo sa tim Fibrinim tvrdoukoricenim izdanjem. Poslije je i Jergovic cini mi se posvetio doista lijep clanak Parkeru, ali vise ne mogu da ga pronadjem, pa ako netko ima..
I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka! A neke ti stvari neću zaboraviti, znaj to!!!!
I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka! A neke ti stvari neću zaboraviti, znaj to!!!!
Vronski-branitelj srbske časti:) By the way;ovo izdanje se kuha već više od godinu dana koliko ja znam pa kao što je rekao marko moga je onda na početku napakostiti Darkwoodu(ne znam zašto jer je isti čovjek partner Fibre u SR)da je htio. Nadam se da će opstati oba izdanja i da se neće hvaleći jedno izdanje pljucati po drugome. Ne bih želio da se ovo pretvori u prepucavanje između hrvata i srba a kako vidimo na ovom topiku su već neki forumaši iz srbije rekli da će kupovati strip agenta a i neki iz hrvatske da će nastaviti sa darkwoodovoim izdanjem.Neka je nama što više izdanja pa makar istih sadržajom
I ponovicu sestoti put jebemi se za jezik...govorimo,tj pricamo isti jezik a jedino sto bih preveo"nama srbima"su "meseci"veljaca,ozuljak i te glupostiPa to nema ni kod engleza