forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2018 : 23:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
najbrzi povratak nakon odlaska s foruma
ne daj se vrongski hrvatski domoljubi su uz tebe
za kena spremni

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 30/10/2018 : 23:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

za kena spremni

Kakvog odlaska?
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11522 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/10/2018 : 23:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 3

I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka!

Druga dobra vest danas.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11522 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/10/2018 : 23:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

osto je jos samo NIK RAJDER

Docekacemo i to, jednog dana.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 30/10/2018 : 23:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Bravo za izdanje. Kiosk, jeftino, volio bih da je i DW tako objavljivao (mada vidim da ljudi mahom gotive što su veće dimenzije, meni ljepše kad je u prvobitnom formatu). Drago mi je zbog kupaca u HR
Go to Top of Page

Erick S
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 28/03/2018

Posted - 30/10/2018 : 23:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Erick S a Private Message  Reply with Quote
E pa na ovu prelijepu vijest se mora napisati prvi post (mada godinama pratim ovaj forum)
Bolje vas našao.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/10/2018 : 23:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by ReemCP

Ja ostajem pri DW HC-u, meni odlicno izdanje i format, ritam takodjer.

Nek’ ti je sa srećom.
Živ bio pa......🤔

A znam Dule moj, dok svi ili većina slave, ja sam sad pomalo zabrinut što će bit sa DW izdanjem, baš sam se zarazio njime. Znaš mene da ne patim od nikakvih HC luksuznih izdanja, i da sam uvijek za kiosk izdanja, ali sam se baš naložio na DW HC Kena i kad znaš da je serijal završen i da će bit ukupno 50 knjiga, reko bit će jednog dana odlična kolekcija. Moja skromna kolekcija je zasad sastavljena većinom od kiosk izdanja, pa je neka želja imat Kena posebno u takvom izdanju, pogotovo kad su ga svi nahvalili kao serijal.

A sad me strah da se ne bi ovaj ritam od 2 mjeseca pretovrio u 4,5 ili više mjeseci između dvije knjige ili ono najgore - da ne nastupi poskupljenje tih knjiga. U tom slučaju, vjerojatno ću se onda prešaltat na ovo kiosk izdanje. Imam zasad 5 knjiga od DW u HC-u i upravo sad sam si naručio 6-icu. Vidit ćemo, eto nadam se da se neće ništa promijenit i da će nastavit dalje hrabro

P.S. više sam se nekako nadao da će krenut Mister No kiosk izdanje ili možda Dampyr u redovnoj seriji kiosk izdanje (kako već izlaze specijalci i maxi), ali izgleda još ništa od toga.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 00:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je najdrskiji mogući udarac na Darkwood i srpsko izdanje Kena!

Gospodin Šunjić se eto baš sad setio da krene sa 3u 1 Kenom na kioscima kad se Darkwood uhodao sa svojim izdanjem...

Trebao je Sloba poput CPG da otkupi prava za Kena za ceo region, udari na korice "EX YU IZDANJE" i završi posao!

S'ti u redu?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 00:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ovo je najdrskiji mogući udarac na Darkwood i srpsko izdanje Kena!

Gospodin Šunjić se eto baš sad setio da krene sa 3u 1 Kenom na kioscima kad se Darkwood uhodao sa svojim izdanjem...

Trebao je Sloba poput CPG da otkupi prava za Kena za ceo region, udari na korice "EX YU IZDANJE" i završi posao!

Trebao je Sloba puno toga, nažalost, pa nije. Kao ni ja, uostalom. A trebalo je i tebi zabraniti pristup javnim glasilima jer si intelektualno potkapacitiran, pa eto, Alah je velik i milostiv.

Davno sam se ja Kena sjetio, ali trebale su se neke stvari posložiti - u prvom redu da Bernard završi Divlji zapad, pa da se otvori prostor za novo izdanje.

Čisto kao pokazatelj, kvadrat broj 33-34, izašao 2016, posvećen Kenu, ima veliki intervju sa mnom. Ne mogu sad naći kod sebe gdje mi je moj primjerak, ali evo isječak iz intervjua:

Zato što je Božićna pjesma već bila objavljena svojevremeno kao serigrafija. Ali moram priznati dobro se uklopila kao paralelna priča. Možda je problem u tome što sam i ja kao dugogodišnji čitatelj Kena očekivao nešto više. Ali, što znači nešto više? Zar manje nije više!? Nakon ponovnih iščitavanja promijenio sam mišljenje. Nego, htio sam te pitati možda je, uz tvrdo ukoričeno, došlo vrijeme i za ponovno kiosk izdanje Kena kao što su to napravili u Italiji objavljujući zaokruženu priču po dvije epizode u jednom svesku? Vjerujem da bi se na ovaj način krug čitatelja proširio!?

- Da, ali ponavljam, ja sam uvjereniji da je on izvukao tu Božićnu priču iz već gotove zadnje epizode i onda od nje napravio priču za serigrafiju, nego da je na osnovu Božićne priče išao graditi zadnju epizodu. Što se kiosk izdanja Kena tiče, teško pitanje. Kao čitatelj i ljubitelj Kena, svakako sam za, volio bih da ga što više ljudi pročita, ali kao izdavaču, to je van mojih mogućnosti.

Prije dvije godine u Italiji je veliki izdavač Mondadori reprizirao kompletan serijal što je, vjerujem, bio i razlog da Berardi i Milazzo konačno i završe serijal. Razmišljaš li i ti jednog dana reprizirati kompletan serijal jer, većina epizoda su rasprodane!?

- Da, stalno me to pitaju. Ja bih radije ovo što si maloprije spomenuo, kiosk izdanje, nego reprint Fibrinog tvrdoukoričenog izdanja. Ali, kao što rekoh, ja to sam ne mogu napraviti, tako da... Ne znam, nešto ću napraviti. U svakom slučaju, moja priča s Kenom nije završena.

Pa eto, ako netko ima pri ruci taj broj Kvadrata, neka fotka i pošalje ovom idiotu.

Na stranu sve to, ja imam par stotina tisuća razloga željeti Darkwoodu sve najbolje. Da sam htio zaista naštetiti Darkwoodovom Kenu, mogao sam davno najaviti vijest o kiosk Kenu, prije nego je DW s tim krenuo. Puno me ljudi pitalo hoće li biti novo Fibrino izdanje Kena, nisam ništa htio govoriti, sve dok sad nije sve spremno i dogovoreno.

Ne znam sta mu se opravdavas? Pa ovo je skroz bezobrazan ulet. Kakvo ponosanje...
Bravo Marko! Samo naprijed.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 00:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

quote:

I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka! A neke ti stvari neću zaboraviti, znaj to!!!!

Idi bre što pre

Samo nestani...daleko ti lepa kuca...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 04:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by sawitch

I po meni je ovo nepotrebno. Darkwoodovo izdanje je takodje dobrog kvaliteta a nije skupo.

Dobro ce im sad pasti prodaja... iako je meni Libellus/Fibra neprikosnoveno izdanje, ovo od Strip agenta cu uzimati.

'ajde? baš čudno. nisi pomenuo jedno 1000x svoju ultimativnu LL/FB kolekciju i totalnu uzaludnost reprinta. baš, baš čudno.

ili je to imalo veze sa DW izdanjem. ah, da. glupa koincidencija.

✌😜👍

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 04:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka! A neke ti stvari neću zaboraviti, znaj to!!!!

Skupa sa nazivanjem neke osobe majmunom + prijetnja sretanjem uzivo...
Slobodno mozemo reci, kako je ovo nevideno krsenje pravila sitea. A o razini kulture, doticne osobe da ne govorimo...nevjerovatno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 31/10/2018 : 08:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Skupa sa nazivanjem neke osobe majmunom + prijetnja sretanjem uzivo...
Slobodno mozemo reci, kako je ovo nevideno krsenje pravila sitea. A o razini kulture, doticne osobe da ne govorimo...nevjerovatno.

Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15660 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/10/2018 : 08:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
A da se vratimo opet na strip ???????

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/10/2018 : 08:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

za kena spremni

Kakvog odlaska?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/10/2018 : 08:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Još magični u ovakvom izdanju...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

440 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 31/10/2018 : 08:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jedan od sigurnih kupaca. Nažalost sam propustio Fibrino izdanje i to mi je bilo krivo ko psu. A za one koji se u Darkwoodovo ime ljute, pa za boga miloga dođi ti živjeti izvan Zagreba i nabavi si to izdanje. Kad sam i bio u ZG nisam ih niti mogao kupiti jer ih nije bilo. Možda narudžba iz Babilona što mi za jedan primjerak diže cijenu, a naruđbe iz Srbije koma. Zato podrška Strip agentu i nastavite tako. Može i sa Mister NOom.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 31/10/2018 : 08:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Magični kako sam čuo na Sajmu kreće posle nove godine e sad u kom izdanju, da li knjige ili pojedinačno to već ne znam...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40320 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/10/2018 : 08:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!

Nije bas bez razloga.

Odmah si utripovao neke teorije zavere prema Darkwoodu.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 31/10/2018 : 08:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije bas bez razloga.

Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 31/10/2018 : 09:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije bas bez razloga.

Da, vronski je krenuo sa sasvim nepotrebnom teorijom zavjere, ali ni Markova kategorizacija "idiota" mi nije baš legla koliko god Marko bio u pravu i revoltiran, ali treba nekad stat na loptu... uglavnom, povratak na temu - Marko, Berni hvala vam što ovim potezom neka strip izdanja vraćate lagano gdje im je mjesto - na kioske.... kapa do poda. Ken je specifičan strip i on po meni zaslužuje i kiosk izdanje, ali svakako i HC izdanje, ostali Bonelli isključivo za kioske, nema tu materijala za HC, a Fibra neka vodi brigu o ostalome

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 31/10/2018 : 09:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=48825&whichpage=11
Panter 😁
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 31/10/2018 : 09:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Iskreno se nadam da ce se suradnja Bernarda i Markosa nastaviti i u buducnosti.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/10/2018 : 09:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije bas bez razloga.

Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!

Ne trebam se nesto posebno informirati,kako kazes, nakon svega sto si izrekao. A napose kad si zaprijetio odlaskom s foruma, pa te ipak eto opet... imas obraz ko dzon od 'postole', nema sta...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2018 : 09:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

za kena spremni

Kakvog odlaska?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page