forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dragonero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 12/11/2018 : 17:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Sve ok.
Može li netko koliko toliko potvrditi da će VČ nastaviti sa Dragonerom, ako da, ja ne bi ni trena razmišljao o ovome, ionako stripove kupujem da bi ih čitao.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11681 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/11/2018 : 17:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nastavice, kao sto ce nastaviti i sa Dampyrom, Napoleonom, debeljucama.
Kilavo, naravno. Na tebi je da cekas po godinu-dve da se nesto od toga pojavi.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6367 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 12/11/2018 : 19:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Malo sam prošvrljao po netu, ako sam dobro shavtio do sada su izašla 64 broja?
A LL ih već šiba 9 komada van, znači brzo će stići talijane...ili?
Kojim tempom cca i po koliko knjiga LL izbacuje takve serijale ?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7805 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 12/11/2018 : 19:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
poznato je da u libelusu uvijek imaju namjeru da se izdaju sve edicije, pa i one kratke i neobjavljene price, pa me zbog toga i zanima da li ce objavljivati i onu ediciju za djecu, ''dragonero kids''?
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13561 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/11/2018 : 20:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Jos se nista ne zna, uglavnom netko je bio rekao za 4 godine da bi stigli Talijane, a LL je odgovorio samo da ce ici ipak puno brze od toga. Uglavnom, oko ritma se ne treba ovdje bojat

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6367 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 12/11/2018 : 20:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ma mene zanima kojim tempom piče npr Zagora Texa...ne pratim to, razmišljam o Dragoneru pa da znam što me eventualno očekuje, tu bi mi godilo da i ne pretjeuruju baš ako odlučim ovo skupljat.
Iskreno bi najvolio Orfani...ali eto DW omanuo, a drugi zasad šute.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13561 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/11/2018 : 20:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
King mi je rekao da Zagor ide 10 knjiga godisnje sto je 30 epizoda godisnje, mislim da je tako rekao.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/11/2018 : 23:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
to su točne brojke
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7329 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/11/2018 : 23:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Rezervira san Korijene u boji (odmah sutra se uzimaju ako budu već prvi dan na štandu), jbg, nisan moga odolit, iako iman VČ izdanje. :) Ostale 3 definitivno preskačem, jer mi nije bitno kompletiranje edicije, samo mogućnost čitanja priče. Tako da, od 4. pičin dalje s Libellusom. Tribat će pratit najave ko ris, uradit trajnu rezervaciju i svršavat u gaće.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 12/11/2018 23:27:07
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 01:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dragonero ti je u originalu na broju 66. Libellus cega se uhvati ne pusta...poucen iskustvom, njihove zelje za objavom ama bas svega od Nathana Nevera, za ocekivati je to i sa Dragonerom. Vidis i sam, sad je tu 9 epizoda, nek 'sibnu', dogodine 6-8 knjiga, sam racunaj...za nekih dvije ipo godine, evo nas u korak sa taljanima, a onda pomalo skupa s njima 1 knjiga tromjesecno ili 4 godisnje. A ja ocekujem i cijeli ostali Dragonerov univerzum koji se u Italiji pomno planira i uskladuje. Uglavnom ja ocekujem da krenu sa svim i to vrlo brzo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 01:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I da, recimo, Zagora ti 'pice' samo tako, vec 60 knjiga, preko 150 epizoda, pa ti vidi...
Magicnog su poslozili dok 'okom trepnes', a za vidjeti taj serijal uzivo u njihovom ruhu, je stani-pani. Zbilja fantazija, a ovaj izgled Dragonera sad mi se cini jos je i bolji. Uglavnom, odlucis li se za Dragonera, dobivas vrhunski fantasy serijal, koji je izvrsno nacrtan odlucis li se za Libellusovog Dragonera, dobijas sve to u izgledu i kvaliteti koji nema premca, sa ritmom izdavanja koji ne staje,ne koci i sigurno ide naprijed.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6367 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/11/2018 : 05:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Spominješ NN, ja sam se sada sjetio ići skupljat jer mi je on je top Bonelli, tj da budem precizniji skupit bar što mogu po nekoj meni prihvatljivoj cijeni.
Ali mi se čini da nema šanse skupit sve, sad ću uzet malu hrpicu , pa sam razmišljao da uzmem i Dragonera, imam 1 sken (Prva Misija-kolor) pa ću ga pročitat da vidim malo kakav je. Crtež mi se ful sviđa, vidim da glavni lik ful baca na Witchera, a općenito strip baca na Warcraft.
I kao što sam već napomenuo, Orfani su mi odlični (pročitao sam samo prve dvije sezone), ako LL krene sa njima, prvi sam u redu za nove brojeve :P :D

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 06:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spominješ NN, ja sam se sada sjetio ići skupljat jer mi je on je top Bonelli, tj da budem precizniji skupit bar što mogu po nekoj meni prihvatljivoj cijeni.
Ali mi se čini da nema šanse skupit sve, sad ću uzet malu hrpicu , pa sam razmišljao da uzmem i Dragonera, imam 1 sken (Prva Misija-kolor) pa ću ga pročitat da vidim malo kakav je. Crtež mi se ful sviđa, vidim da glavni lik ful baca na Witchera, a općenito strip baca na Warcraft.
I kao što sam već napomenuo, Orfani su mi odlični (pročitao sam samo prve dvije sezone), ako LL krene sa njima, prvi sam u redu za nove brojeve :P :D

Orfani su se i meni jako svidjeli. I vizualno i kao ideja/prica, a bome i kao jedan vrlo lijepi albumski izricaj Darkwooda. (Isto kao zivi mrtvaci te lokot i kljuc) Jako ljep dizajn, i te sve albume ostavljam sebi unatoc Fibri. E sad steta sto du stali sa prvom sezonom, cujem nece nastavljati...orfani imaju 5 sezona; Ringo,Nuovo mondo,Juric,Terra i Sam. Kad i kako dalje,kod nas, u bozje ruke...
Nathan Never. To je komplicirana materija, ako si pocetnik. Svjet Nathana grana se na vise univerzuma, kako unutrasnjih njegovih osobnih, tako i sijaset vanjskih utjecaja. Nemamo vremena ni prostora za obrazlaganje takvog sto. Bitno ti je kao pocetniku da serijal 'vozi' u svim pravcima. Jedan je od najkompleksnijih. Masa izdanja,(redovni,maxi,specijal,almanah,agencija Alfa,asteroid Argo,gigant,godina nula, kratke price,cak i Legs) Ne znam kako ces se tu snaci i kako ces poceti...jer sve ima numeraciju i svrhu. Naime procitas par redovnih pa specijal, opet par redovnih pa gigant, par redovnih pa ide agencija Alfa, tako se prate stalno. Ima bas shema citanja. Moze naravno i bez toga, ali steta je...
A zasto ovo navodim? Zato sto je Libellus rijesen da objavi apsolutno sve sto dotice Nathanov svijet. I to voze uspjesno, do sad. A to je dobra referenca za Dragonero svijet. Znaci, kad krenu u objavljivanje Dado i Dado to nastoje iznjeti bez zabusavanja. Kad su uzeli Dragonera pod svoje, to mi je garancija da ce posao startati dobro, ici dobro a jednog lijepog suncanog dana i biti zavrsen dobro. Eto ukratko kredita za Libellus. I zasto imaju moj support,(uz poznati vizualni kvalitet,naravno)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 13/11/2018 : 07:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Orfani su se i meni jako svidjeli. I vizualno i kao ideja/prica, a bome i kao jedan vrlo lijepi albumski izricaj Darkwooda. (Isto kao zivi mrtvaci te lokot i kljuc) Jako ljep dizajn, i te sve albume ostavljam sebi unatoc Fibri. E sad steta sto du stali sa prvom sezonom, cujem nece nastavljati...orfani imaju 5 sezona; Ringo,Nuovo mondo,Juric,Terra i Sam. Kad i kako dalje,kod nas, u bozje ruke...
Nathan Never. To je komplicirana materija, ako si pocetnik. Svjet Nathana grana se na vise univerzuma, kako unutrasnjih njegovih osobnih, tako i sijaset vanjskih utjecaja. Nemamo vremena ni prostora za obrazlaganje takvog sto. Bitno ti je kao pocetniku da serijal 'vozi' u svim pravcima. Jedan je od najkompleksnijih. Masa izdanja,(redovni,maxi,specijal,almanah,agencija Alfa,asteroid Argo,gigant,godina nula, kratke price,cak i Legs) Ne znam kako ces se tu snaci i kako ces poceti...jer sve ima numeraciju i svrhu. Naime procitas par redovnih pa specijal, opet par redovnih pa gigant, par redovnih pa ide agencija Alfa, tako se prate stalno. Ima bas shema citanja. Moze naravno i bez toga, ali steta je...
A zasto ovo navodim? Zato sto je Libellus rijesen da objavi apsolutno sve sto dotice Nathanov svijet. I to voze uspjesno, do sad. A to je dobra referenca za Dragonero svijet. Znaci, kad krenu u objavljivanje Dado i Dado to nastoje iznjeti bez zabusavanja. Kad su uzeli Dragonera pod svoje, to mi je garancija da ce posao startati dobro, ici dobro a jednog lijepog suncanog dana i biti zavrsen dobro. Eto ukratko kredita za Libellus. I zasto imaju moj support,(uz poznati vizualni kvalitet,naravno)

kvaliteta se kaze na hrv, samim time i poznati vizualni mijenja rod u poznatu vizualnu

Kaizoku ou ni ore wa naru!

Edited by - Giuda Ballerino on 13/11/2018 07:59:46
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 08:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Tocno. Ali nebitno u cijelome tekstu koji ima za svrhu covjeku nesto pojasniti. Previdio. A i zajebe me ovaj smartphone sa sitnom tipkovnicom. Uglavnom, digresija prihvacena. Ispravak netocnog navoda, zabiljezen!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/11/2018 : 10:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Tako nam i treba kad ne kupujemo kiosk izdanja, da nam sada uvale strip koji dođe 3 eura po koliko ono...
Maknimo u stranu sve što se tiče dizajna, bitno je čitanje... Pa eto... Ne moze na kiosk, onda neka ide ovako.
Hvala.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14180 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/11/2018 : 12:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Tako nam i treba kad ne kupujemo kiosk izdanja, da nam sada uvale strip koji dođe 3 eura po koliko ono...
Maknimo u stranu sve što se tiče dizajna, bitno je čitanje... Pa eto... Ne moze na kiosk, onda neka ide ovako.
Hvala.

Kratko i jasno.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 13:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pa i nije bas kratko. A i nejasno je...
A sto, ovi se ne citaju?
Primjerice, Libellus, koji vam toliko smeta?

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 13/11/2018 13:13:24
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6367 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/11/2018 : 18:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
I jel netko uzeo ovog Zmajudina?

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13561 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/11/2018 : 18:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja se nadam sutra popodne ga ulovit

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/11/2018 : 18:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

I jel netko uzeo ovog Zmajudina?

Još nije došao na IL
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16014 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/11/2018 : 18:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
zalutal je...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/11/2018 : 20:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

zalutal je...

Zakacil se sa Sv.Jurom kod kamenitih vrata

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16014 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/11/2018 : 21:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by risbozg

zalutal je...

Zakacil se sa Sv.Jurom kod kamenitih vrata

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/11/2018 : 22:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Tu je, samo sto se ne iznese...ekipa koja ga je drzala, kaze da je izvanredan uzivo. Ja cu se jos malo strpjeti dok mi ga ne donesu u Split...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000