forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 19/11/2018 : 23:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Čekajte epizode 4, 5, 7, 9-12 (između ostalog)

Meni je 4. epizoda prva koja me oduvala. Prva je ok, druga pomalo razočaravajuća, treća nešto bolja nego prva (+ ne dešava se u svakom serijalu da se glavni lik pojavi diskretno, bez reči, na 40. stranici - već samo to je naznaka koliko je ovaj serijal drugačiji tip vesterna).

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17109 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/11/2018 : 23:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by velka031

I molim vas, koji se to kiosk strip rasprodao da nije dolazio kao remitenda?
Bit će tako i sa Kenom...

Vrlo lijepo primijećeno.

Kad stalno buljim u izloge sa stripovima
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10642 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/11/2018 : 00:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jocko

Meni je 4. epizoda prva koja me oduvala. Prva je ok, druga pomalo razočaravajuća, treća nešto bolja nego prva (+ ne dešava se u svakom serijalu da se glavni lik pojavi diskretno, bez reči, na 40. stranici - već samo to je naznaka koliko je ovaj serijal drugačiji tip vesterna).

Ja sam sa Kenom krenuo još u LMS-u.

Nakon prva 2 broja bio je na stand-byu da bi me privukao sa Chemako, a pogotovo sa Pat O'Shane, pa Eskimima itd.

Strpljenje se nagrađuje.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/11/2018 : 01:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
jucer i danas procitao epizode 9-12, tri nastavka sa sjevera sa ledom, eskimima, i prvu epizodu sa pati o sejn...ne zna se koja je bolja...vrhunske price...jedan marafa koji mi je na mister nou bio smijesan, ovdje je vrhunski....ken parker je sami vrh bonelija...velika preporuka..
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/11/2018 : 02:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by Jocko

Ja sam sa Kenom krenuo još u LMS-u.

Nakon prva 2 broja bio je na stand-byu da bi me privukao sa Chemako, a pogotovo sa Pat O'Shane, pa Eskimima itd.

Strpljenje se nagrađuje.

Tocno. A sjecas li se kakva je fama bila kad se pojavio ovaj junak? Nije bilo nikakvih foruma za diskusiju, naravno, ali vidjelo se vec tada da odudara od svega. I kao klinci smo to primjetili. Ja sam ga do danas iscitao na desetke puta, i moram priznati da je jako zanimljivo biti sjedokom ponovne rasprave o ovom junaku na isti nacin kao onda, od strane novih citatelja koji se prvi put srecu s njim. A 2018-a je. To je dokaz koji je ovo vanvremenski serijal, i zato je vrijednost ove 'nove' ture Kena, tim bitnija. Stvorit ce se novo jezgro, postovatelja ovog lika, a onim malobrojnijim kojima mozda ne legne, barem ce se pribliziti slika o ovom junaku. Inace stvarno ce strpljenje biti nagradeno, vec sa slijedecim trobrojem. Polako se u raj stize. Milazzo je nadogradivao,poboljsavao i brusio svoj stil kroz epizode, a scenarij...a to cete vidjeti, ima jos vremena...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 20/11/2018 : 07:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Džedson

quote:
Originally posted by Kerempir

Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

ah, da umalo zaboravih - Parker je u ova tri broja ubio 22 čovjeka. nije loše za čovjeka koji je sve samo ne klasičan heroj Divljeg Zapada, nesposoban da bude junak i profesionalni pustolov, blizak običnome čovjeku, sklon pogreškama i priznavanju istih, ironičan, samokritičan, sa unutarnjim borbama, razmišljanjima, sumnjama i vrlinama poput velikodušnosti, dobrote, prijateljstva, odanosti, altruizma, hrabrosti, idealizma, optimizma i samostalnosti. nemojte pizditi, morao sam, ovo je duži popis osobina nego kad je debeli šef nahvalio alana forda, a onda mu ovaj odvratio "ukupno osam, nadam se da ću zapamtiti"

bokte, 22 čovjeka u tri broja, da nije ovaj parker predak spidermana

Prva pogreška – uspoređivanje sa Spidermanom, neusporedivo po bilo čemu.
Druga greška, loš scenarij, pa jednostavnije je reći da ti ne leži realistični pogled na svijet i da strip doživljavaš pogledom jednog Spidermana.
Crtež je jednostavan ali svakako ne žbrljotina.

Ken ili ti legne ili ne, to je to.

Pa ajmo mi malo o tom prvom broju. Crtež je ali baš žvrljotina ponegdje, evo da mi pokažete koja sličica je remek djelo.

A radnja.
ken - Ubili mi brata, idem naći njegove ubojice. E, našao sam gdje se kriju ali ne znam tko su ubojice. Imam lukav plan, idem im javno obznaniti da znam da su neki od njih ubojice, i krvi ću im se napiti. Heh, baš sam mudar.
Razbojnici - opljačkali smo neke lovce, idemo potrošiti lovu na piće i kurve, ma ne ajmo radije riskirati živote i postati vojnici.
Indijanci - napast ćemo bljedolike, ali ajmo prije napada napraviti nered ispred tvrđave ako nam neće pružiti liječničku pomoć.

Pa red akcije gdje se ne zna tko tu koga, pa bi odjednom trebali osjećati samilost za indijance, i još glupavi indijanski vrač, idem moliti ispred nišana bljedolikih, itd.

Realistično do boli... možda i je s obzirom da ljudski rod odiše tom vrlinom izvođenja i ponavljanja gluposti.

Druga epizoda je malo zanimljivija, a treća je najgora, tu dugo nisam imao pojma što se točno događa, dijelom i zbog lošeg crteža.

Edited by - Kerempir on 20/11/2018 07:44:00
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9561 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/11/2018 : 07:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pročitao. Općeniti sam do sada pročitao samo manji dio Parkerovih epizoda ali se ovih prvih priča sjećam jer sam u srednjoj školi (zar je moguće?) posuđivao iz knjižnice. I bio sam nestrpljiv da vidim kako ću sada reagirati na te priče.
Prilično sam zadovoljan, čak me na više mejsta oduševio. Od početka se vidi da serijal drugčiji od onodobnih Bonelliejvih. Netko je već spomenuo da je ozbiljniji ali i sam scenarij, odnosno pripovjedanje je drukčije. Izgleda mi da Berardi i Milazzo suptilno napuštaju sve one Nolittine postulate oko pričanja priča. Priče su jasne, tok radnje je protočan a likovi su kaakterizirani bez da se to tri puta ponavlja. I crtež je "detaljniji" ne u grafičkom smislu koliko i količini informacija koje prenosi. Na kraju imaš dojam da su puno više toga pročitao od pukoh broja stranica.

Imaju ove prve priče i neke svoje boljke ali sve u svemu za prve priče mogu im se oprostiti. Crtež sam već spomenuo i dodao bih samo da već u drugom i treććem djelu crtež se oslobađa suvišnog, za sada još malo i nespretno jer je vjerojatno potaknuto rokovima a ne samo zagrijavanjem ruke.

Raduejm s enovim epizodama za mjesec dana.

PS

Tehniči je izdanje isto lijepo odrađeno. Normalno sam ga čitao i nema naznaka odljepivanja korica i ispadanja papira.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."

Edited by - Deers on 20/11/2018 08:57:41
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2018 : 08:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sta jos necu procitati, Milazzov crtez zvrljotine?

Za neke je stvarno samo Ferri.

Meni su prve 4 epizode iznimno drage. Ali to je i zbog djetinjstva, procitao sam ih valjda bezbroj puta i uzivao u crtezu. Neke scene su mi ostale zauvijek zapecatene u umu.

No, ako se nekima Ken ne sviđa poslije prva 3 broja, mozda je bolje odustati. Ili krenuti sa "novijim", tamo gdje je LMS zavrstio, to jest System Comics krenuo.

A mislim da je Kerempir imao previsoka ocekivanja, a to nikad ne moze biti realizirano. Mozda ga procita jos jednom za par godina kada se ohladi? Jer vidi se da je gnjevan, a i to je dobro. Svaka reakcija nesto znaci.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12610 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/11/2018 : 08:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Meni su prve 4 epizode iznimno drage. Ali to je i zbog djetinjstva, procitao sam ih valjda bezbroj puta i uzivao u crtezu. Neke scene su mi ostale zauvijek zapecatene u umu.

No, ako se nekima Ken ne sviđa poslije prva 3 broja, mozda je bolje odustati. Ili krenuti sa "novijim", tamo gdje je LMS zavrstio, to jest System Comics krenuo.

A mislim da je Kerempir imao previsoka ocekivanja, a to nikad ne moze biti realizirano. Mozda ga procita jos jednom za par godina kada se ohladi? Jer vidi se da je gnjevan, a i to je dobro. Svaka reakcija nesto znaci.

ako se nekome nije svidio kod LMS (Adah, Lovčeva Lili, Chemako, Aveti prošlosti, Donovanovi Dječaci,...) male su šanse ili ih upšte nema, da če mu se svidjeti kod Sysem Comics (Zemlja Heroja, Normin Princ,...to je nešto najgore što sam u životu pročitao....).
Ako vam Ken ne legne barem do (ili nakon) Pat o Šejn onda jednostavno nije za vas.....nije kraj svijeta.
Ja sam još nedavno pročitao čitav serijal, sve što ima (osim sada sam čuo da postoji jedan neobjavljen a to je Kraljica Misurija, znači samo još taj trebam pročitati, ali mi se ne žuri...) i mogu reči da ima svijetljih tačaka, ima nenadjebivih priča ali to možda nekih 20-40 a polovina serijala nije ništa posebno čak neke su priče smor teški..... previše odišu depresijom....čitam stripove da bi se zabavio, opustio,...a ne da sam tužan nakon toga, da razmišljam kako je krut bio Divlji zapad....
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/11/2018 : 08:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nit je zivot veseo uvjek, nit je sve po planu u tom zivotu...imamo kojekakve dvojbe i pitanja koja nas cine nesretnim. Takav je i Ken. Obican covjek. Koji nije ni trazio da mu se dogada to sto mu se izdogadalo... Zato je taj strip i toliko zivotan. A zivot je nazalost i siv i tuzan i depresivan ponekad i ponegdje. Da zatvorim 'krug'.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 20/11/2018 : 09:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Imao sam velika očekivanja, ali ne, nisam gnjevan 🙂

Nije problem ako ima teških priča, strip mi nije samo za laku zabavu, ali ovo je bilo baš dosadno, i još više strši onaj djetinjast i pokušaj humora, a što se tiče crteža, divio sam se naslovnici pa otud veće razočaranje crtežom u stripu. Budem kupio sljedeći trobroj, ali ovo nije nimalo obećavajuće.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2018 : 09:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

ako se nekome nije svidio kod LMS (Adah, Lovčeva Lili, Chemako, Aveti prošlosti, Donovanovi Dječaci,...) male su šanse ili ih upšte nema, da če mu se svidjeti kod Sysem Comics (Zemlja Heroja, Normin Princ,...to je nešto najgore što sam u životu pročitao....).
Ako vam Ken ne legne barem do (ili nakon) Pat o Šejn onda jednostavno nije za vas.....nije kraj svijeta.
Ja sam još nedavno pročitao čitav serijal, sve što ima (osim sada sam čuo da postoji jedan neobjavljen a to je Kraljica Misurija, znači samo još taj trebam pročitati, ali mi se ne žuri...) i mogu reči da ima svijetljih tačaka, ima nenadjebivih priča ali to možda nekih 20-40 a polovina serijala nije ništa posebno čak neke su priče smor teški..... previše odišu depresijom....čitam stripove da bi se zabavio, opustio,...a ne da sam tužan nakon toga, da razmišljam kako je krut bio Divlji zapad....

Pomenuti Zemlja heroja i Normin princ i nemaju neke prevelike veze sa serijalom. Vise manje stoje same za sebe i jeste, posebne su. Heroji se sigurno nece svidjeti svakome, a i Norma je posebna. No, sam pocetak tog novog djela je izvrstan. Ma, cjela prica do kraja. Ali da, ako se nekome ono prije ne bi svidilo, nece mu se ni ovo.
Ali prvo treba se ispuhati pa krenuti od nule, bez tih silnih ocekivanja (ako je moguce) i dati serijali sansu kakvu zasluzuje.

Kraljica Missourija je bila neobjavljena samo u LMS. A ni tu nije jasan razlog.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/11/2018 : 09:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kraljica Missourija je isto jedna od posebnih prica. Necu nista pricati, otkrice to novi citatelji i sami. Pretpostavljam da je Dnevnik onomad jednostavno 'zaboravio' tu epizodu. Nema podloge za neku urotu ili cenzuru. Obican nemar je u oitanju. Postojao je pirat dugo godina, kojeg sam ja drzao medu LMS primjercima. Sve dok Fibra to nije ispravila.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7133 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 20/11/2018 : 10:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Milazzo i onaj Palacios iz Mac Coya su precijenjeni na ovom forumu. Milazzo je od mene u prvim epizodama dobivao 6-icu a poslije nategnutu 7-icu da ne obara prosjek boljim epizodama.

A priče će zaista bolje biti u drugom broju (4-6).

loading...
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 20/11/2018 : 10:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ne bi o ukusima,nego nesto konkretno.Mozda je neko i napisa vec,ali mi je promaklo...
Je li stiga u trafike?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2018 : 10:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Za sada se javili iz SNK-ja da ga ima.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10642 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/11/2018 : 11:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Milazzo i onaj Palacios iz Mac Coya su precijenjeni na ovom forumu.

Obojica su umjetnici cijenili ih na ovom forumu ili ne.
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 20/11/2018 : 11:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Bruno Maraffa najjači na Ken Parkeru, dok na Mister Nou...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14524 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/11/2018 : 11:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sinoć od Nick Raidera "Ubojstvo u Central Parku" i Ivo Milazzo mi je bio blaga katastrofa od crteža, likovi su mi nekako nacrtani kao karikature. Ali kod Kena mi baš paše.

Tako recimo za Donatellija, kod Zagora mi super, a na Mister Nou potpuno promašeno..

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

536 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 20/11/2018 : 11:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Prva pogreška – uspoređivanje sa Spidermanom, neusporedivo po bilo čemu.
Druga greška, loš scenarij, pa jednostavnije je reći da ti ne leži realistični pogled na svijet i da strip doživljavaš pogledom jednog Spidermana.
Crtež je jednostavan ali svakako ne žbrljotina.

Ken ili ti legne ili ne, to je to.

kako ne, pa imaju isto prezime. kad je parker tamanitelj krenuo smicati ljude nemilice poveznica se nametnula sama od sebe. a šanse da ljubitelji parkera vole i petera parkera vjerojatno nikakve, pa zašto ne mala zajebancija. kad malo razmislim, ni ja ne volim p.parkera al zato hulk i thor

točno, ne leži mi realizam. posebno kad je parker opalio onim svojim topom držeći ga samo lijevom rukom i precizno smaknuo jednog indijanca, a istovremeno obavio većinu zamaha nožinom u desnoj ruci, koji će izmetnuti na drugoga, pogubio sam se pored takvog realizma

nemoj počiniti grešku broj tri, četiri itd. i ne skužiti očiglednu dobronamjernu zezanciju. doduše, scenarij osrednji, crtež prečesto nejasna žvrljotina, tu se nisam zezao, pri tome ostajem. pucajte u prsa

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

536 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 20/11/2018 : 12:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

kriv sam

ferri li smrt

ma pusti ti to, moj polifeme, bitno da cijenimo dampyra

i da slično gledamo na tzv. "migrante"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2018 : 12:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by ReemCP

Pročitao sinoć od Nick Raidera "Ubojstvo u Central Parku" i Ivo Milazzo mi je bio blaga katastrofa od crteža, likovi su mi nekako nacrtani kao karikature. Ali kod Kena mi baš paše.

Uf, a meni je mrak u broju 5 (Ubojstvo). To mi je bio prvi NR u ZS da sam ga kupio, tek kasnije sam skupio i prva 4 broja.
Ne znam, ili ti lezi njegov umjetnici crtez ili ne. Vise ekspresivan i sugestivan, recimo tome suprotnost od Ville ili Civitellija.
I dalje se sjecam nekih detalja iz tog stripa, kao one gume/profili, a tek senke na ulici po kisi...

I Parlov ga je na pocetku dosta kopirao, ili recimo baremo kopkao po njegovom stilu (to se vidi i na njegovim pocetnim Nick Raiderima). A i Frisenda ti je donekle upicajzlani Milazzo, sa vise detalja i puno manje leprsavosti.

Kasnije nazalost Milazzov crtez tone. To se moglo vidjeti recimo na Magicnom, pa i kasnijim Kenovima ili samostalnim albumima (ne KP). No, i kasniji crtez ima svoje fanove, poput duplog.

Svakako bismo mogli reci da je Milazzo stripadzija koji barata slikarskim jezikom, to jest, ekspresivnim prikazom, punim leprsavosti. Okarakterizirati bismo ga mogli kao poeziju, prije nego romanom ili esejom.

I da, u prvom broju se vidi da se jos trazi i istrazuje lik. Zato i ona brada iz Jeremiaha Johnsona (Redford).

Jos jednom, uopste nije problem reci da se nekome njegov crtez ne svidja, ali ga nazvati bas zvrljotinom? (ne mislim nate ReemCP) Hmm... takvih zvrljotima ima onda bezbroj. Pa i Zezelj ne sjedne prosjecnom Bonellijevcu. Ili Comès. Pa i Moebius. A sve majstori.

No, znali smo vec prije da Ken nije obican Bonelli strip, pa...

P.S. I pored Petera Parkera, postoji jos jedan stripovski Parker. Da i njega ukljucimo u raspravu u Kenu? Kome od ove dvojice je Ken blizi?

Edited by - Poli on 20/11/2018 12:44:47
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/11/2018 : 15:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.

quote:
Originally posted by Džedson

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

evo ovako momci - sa 4.brojem Strip-Agenta,stvari će doći na svoje mesto;ako vas zaključno sa 12.sveskom,Narod ljudi (nekad Eskimka Enja) serijal ne uzme pod svoje,slobodno ga bataljujte.

Ali,nešto mi govori da neće tako biti,i da ćemo za nekoliko meseci dobiti još dva Kenova fana.
A sa tim će doći i da izgotivite i crtače na serijalu - čak i Trevisana.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 20/11/2018 15:24:58
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 20/11/2018 : 15:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima još uvik ništa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/11/2018 : 15:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000