forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/11/2018 : 00:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Kerempir

Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.

quote:
Originally posted by Džedson

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

evo ovako momci - sa 4.brojem Strip-Agenta,stvari će doći na svoje mesto;ako vas zaključno sa 12.sveskom,Narod ljudi (nekad Eskimka Enja) serijal ne uzme pod svoje,slobodno ga bataljujte.

Ali,nešto mi govori da neće tako biti,i da ćemo za nekoliko meseci dobiti još dva Kenova fana.
A sa tim će doći i da izgotivite i crtače na serijalu - čak i Trevisana.

Ćemo vidjeti Srećom je taj 4. broj već idući mjesec.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 01:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Samo kratko, Kerempir...probaj. sad ide vec Chemako, ludilo epizoda. Pa onda dalje sve bolje i bolje...jos samo ovo, realno, u dobu i vremenu kad je ovaj serijal izasao, to je bilo boom na trzistu, nesto sasvim neobicno, iz tog i tadasnjeg aspekta, ovaj prvjenac treba promatrati kao jako bitan strip. Meni osobno je vec legao na prvoj epizodi. (Sjecam se tocno mjesta, gdje smo bili ja i otac i kad sam dobio Dugu pusku) Poslje sam se samo jos vise i vise inficirao Kenom. Ali, naravno, moze ti i ne 'leci', dogada se...zasto bi svi volili isto...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 01:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Osobno su mi svi crtaci na serijalu dobri do izvrsni. Svi osim Alessandrinija. On mi nikad nije legao. Ja bi se usudio reci da on nista ne valja. Po meni ne crta dobro. Ne zna. I sto je najgore nije ni poboljsao stil s vremenom. A dobio je poslje veliki serijal kao sto je MM. A tek tu mi je los do bola...(iako imam jedan jako dobar njegov plakat, priznajem), i imam crtez njegovog Kena u jednoj knjizi edicije, te nacrtanog Martija u jedinici a Orlija u dvici knjiga o 'dobrom stricu'. Ali uvjek mi je bio i ostao pravo crtacko mucenje.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 21/11/2018 : 07:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Ni danas ga nema na kioscima
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 21/11/2018 : 08:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Pojavio se i u Alan Fordu, eno ga na sajtu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2018 : 09:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sigurno ga nema sljedeci mjesec. Procitaj jos jednom sta je Anto napisao: "sa 4.brojem Strip-Agenta,stvari će doći na svoje mesto;ako vas zaključno sa 12.sveskom,Narod ljudi (nekad Eskimka Enja) serijal ne uzme pod svoje,slobodno ga bataljujte". Znaci, cetvrta "knjiga" SA, a ne cetvrta epizoda KP.

Nego, kad ti toliko dopizidile price u KP, sta bi onda tek mogao reci na Zagora ili ne daj Boze na Bleka, Marka, Tellera, Mikija...

A da sve kaze da je ovo izdanje ipak prava stvar a ne promasaj, govore rijeci vecine kupaca, a i prodaja bi to mogla potvrditi. Barem se nadam da ce to biti tako.
Cijena je izvrsna, plus siguran prijevod i odlican ritam (ako se odrzi). Sada samo treba da oni koji su kukali za Kenom odrze rijec i kupe strip, to jest, nastavljaju kupovati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/11/2018 : 09:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Bolje da se ne izjašnjavam o tim drugim junacima, neću više smjeti zalaziti u ovaj dio foruma

Eee, nisam odmah shvatio što se mislilo pod 4. brojem, thnx. Dat ću šansu za ovu cijenu, srećom nije skupo kolekcionarsko izdanje.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2018 : 10:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što tebe toliko žulja? Niti znaš koje stripove čitam, niti imam li PS? Zamisli iskreno sam rekao da sam razočaran i čime konkretno, pa što me imaš uvjeravati da je crtež genijalan kada mi se nimalo ne sviđa? A priču vidim da ni ne komentiraš na čemu sam zapeo. Ajde reci što je tako genijalno ili realistično da Bill nakon vremena provedenog u divljini omaložava jedinu vršnjakinju, am jedinu ženu u pripizdini ili kada obore Kena i Billa, a jedino Billa skalpiraju?

Dosadne priče, bezvezan crtež, dao bih dvojku (Prava gospoda bi dobila i jedinicu), jedino prolaze naslovnice koje su mi za peticu. A ocjene ne dajem na obećanje da će biti bolje.

Strip je vizualni medij, i čak sam rekao da ću dati šansu dalje, ali sada sam sve uvjereniji da je ovo izdanje promašaj, i da se trebalo posvetiti novim stripovima a ne recikliranjem starih.

Samo nagađam, pokušavam shvatiti toliko stripovsko neznanje. Strip se godinama razvijao, a Ken je onako bezvremenski. Razumljivo da nekome neće odgovarati, no nije potrebno svojom kritikom pokazivati ogromno neznanje. Što se tiče radnje na neke detalje sam odgovorio, a ovo što ti pišeš, već sam rekao, pa nije potrebno ponavljati. Rekoh ti pročitaj što je Deers napisao više ćeš saznati o stripu općenito.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2018 : 10:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje da se ne izjašnjavam o tim drugim junacima, neću više smjeti zalaziti u ovaj dio foruma

Zašto, nitko te neće streljati. Evo ja bi se sad trebao posvađati s ivanlom zbog Alesandrinija, bah.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/11/2018 : 10:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni se Ken Parker sviđao več ko klincu za razliku od Priča sa divljeg zapada..koje su me smorile več tada...
Nisu mi smetali različni crtaći na serijalu iako Milazzo nema konkurencije.
Taman dovoljno kratak i dug serijal da ne zagnjavi...
Ken Parker je za razliku od ranog Texa več od početka pun emocija...
Koliko znam napravljen je prema liku Roberta Redforda, pa mi je i taj glumac zbog toga uvijek bio drag...
Jako je dobar Ken...dajte mu šansu neodlučni ili oni koji se sa njim prvi puta susrećete...
Zavoljet čete ga sigurno...mic po mic,,broj po broj postat čete Kenovci pravi.
a takvo izdanje i još na kioscima bilo bi šteta ne uzeti...da je to objavio Libellus bilo bi bar 3x skupje!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 10:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe, za nikakvu svadu, ovo je forum, dapace uvjek sam spreman poslusat civilizirane protuargumente...ali neka ti se 'dobri stari' Alessandrini stilom i svida, ne mozes reci da je suptilni tehnicki potkovan umjetnik. Pa ima 'bucanja' na bacanje. No, ukusi su tu po srijedi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/11/2018 : 10:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eee, nisam odmah shvatio što se mislilo pod 4. brojem, thnx. Dat ću šansu za ovu cijenu, srećom nije skupo kolekcionarsko izdanje.

Samo ti ispoljavaj svoje mišljenje, bez obzira koliko se drugi ne slagali.
I potpuno je legitimno da ti se Ken ne sviđa...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2018 : 10:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
A ja kad sam bio klinac nisam ga baš volio, bio mi je dosadan, ali sam ga čitao. Današnji klinci kad postanu malo stariji teško će prihvatiti Kena jer su neka druga vremena, puno agresivnosti i nasilja, ne shvaćaju da Ken progovara i o današnjim vremenima, ništa se nije promijenilo, samo to saznanje je dosadno.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/11/2018 : 10:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Znači kada se kritiziraju određene stvari u stripu, to je sada neznanje. Molim te da ubuduće ne analiziraš sugovornika već ono što je rečeno. A rupe u priči koje sam naveo nisu nigdje objašnjene, molim lijepo. Iskreno mislim da ste svi ovoj epizodi dali visoku ocjenu zbog onog u što će se izroditi, a ne zbog toga što jeste, uz to vas pere nostalgija. Možda i je bio drugačiji od ostalih Bonellija kada je prvi put izašao, a vi ste imali tada s čime uspoređivati, ali iz današnje perspektive gdje je toliko drugih novih i boljih stripova iznjedreno vraćati se na nešto zastarjelo u kioske, koga se misli privući, tko je ciljana publika?

I da, nemam ja ništa protiv starih stripova, Eternaut, Alvar Mayor, Mort Cinder, bez obzira što se i kod njih osjeća ta patina protoka vremena od kada su prvi put izašli, daleko su uzbudljiviji. Imam ja Milazza, recimo Crveni gospodar koji mi se osobno sviđa i žao mi je što se ne nastavlja a moguće da i boja daje svježinu crtežu kao i u Čovjeku s Filipina, ili Tiki gdje mi je doduše priča bezveznjikava za razliku od crteža koji mi je legao kao u Detektivu Marvinu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2018 : 10:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Nema potrebe, za nikakvu svadu, ovo je forum, dapace uvjek sam spreman poslusat civilizirane protuargumente...ali neka ti se 'dobri stari' Alessandrini stilom i svida, ne mozes reci da je suptilni tehnicki potkovan umjetnik. Pa ima 'bucanja' na bacanje. No, ukusi su tu po srijedi...

Nisi me shvatio, nisam se ni mislio svaditi s tobom, sam sam Kerempiru dao primjer kako se može raspravljati, ne imati isto mišljenje i opet sve pet.
Razumljivo je da se nekome neki crtač ne sviđa, meni je Alesandrini odličan, kao i Milazzo, nekom zbog nečega nije, nije mu legao. Alesandrini crtajući svoju prvu epizodu Kena se malo gubio, u drugoj je naišao a poslije je sve odlično kao i u MM-u.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 10:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Milazzo je jedan od najboljih. Ikad. Steta samo sto po festivalima, fanovima, crta zvrljotine, i to 500 komada u sat vremena. Sve "slike" iste, i ni jedna ne valja...a toliko sam ga htio docekati uzivo...i onda,pa razocarenje u najmanju ruku.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 21/11/2018 : 10:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Početne epizode Kena nisu ništa posebno, nemoj se ložiti na provokacije, Kerempir ;)
Ja uzimam DW izdanje i mogu reći da mi je tek knjiga 6 (11. i 12. epizoda) skroz legla.
Ono što ohrabruje je to što sam prije 7-8 godina pročitao epizode koje je Sistem C. izdao (tamo negdje od 50.-60. epizode čini mi se, nisam siguran) i da je serijal držao jako kvalitetan nivo.
Tako da uzimam i dalje, i vjerujem da će priče u prosjeku biti sve kvalitetnije :)
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2018 : 10:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači kada se kritiziraju određene stvari u stripu, to je sada neznanje. Molim te da ubuduće ne analiziraš sugovornika već ono što je rečeno. A rupe u priči koje sam naveo nisu nigdje objašnjene, molim lijepo. Iskreno mislim da ste svi ovoj epizodi dali visoku ocjenu zbog onog u što će se izroditi, a ne zbog toga što jeste, uz to vas pere nostalgija. Možda i je bio drugačiji od ostalih Bonellija kada je prvi put izašao, a vi ste imali tada s čime uspoređivati, ali iz današnje perspektive gdje je toliko drugih novih i boljih stripova iznjedreno vraćati se na nešto zastarjelo u kioske, koga se misli privući, tko je ciljana publika?

I da, nemam ja ništa protiv starih stripova, Eternaut, Alvar Mayor, Mort Cinder, bez obzira što se i kod njih osjeća ta patina protoka vremena od kada su prvi put izašli, daleko su uzbudljiviji. Imam ja Milazza, recimo Crveni gospodar koji mi se osobno sviđa i žao mi je što se ne nastavlja a moguće da i boja daje svježinu crtežu kao i u Čovjeku s Filipina, ili Tiki gdje mi je doduše priča bezveznjikava za razliku od crteža koji mi je legao kao u Detektivu Marvinu.

Koje rupe u priči?, ono što si nabrojao je realizam, dakle realizam je pomalo dosadan. U boju 5 Comicona imaš Kena na 20 stranica bez teksta, a radnja je zanimljiva. Kod Kena moraš razmišljati što hoće reći. Naravno kad si klinac ( kao što sam ja bio ) puno toga ne razumiješ jer je to svijet odraslih, no s vremenom kako odrastaš počinješ shvaćati što želi reći.
Milazzo se s vremenom razvio, ovo što si nabrojao su kasnija djela, Ken su početci, serijsko crtanje, poštivanje rokova, malo mu je laknulo kad su se pojavili drugi crtači ali i oni su u tom pomalo zastarjelom stilu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/11/2018 : 10:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pročitao i moram priznati da mi iz ovog prvog trobroja uopće nije jasna ta fama oko ovog stripa bilo oko crteža bilo oko priče. Da sam kupovao kolekcionarsko izdanje, bilo bi mi žao para, ali hajde, ovakvo izdanje je prihvatljivo pa ću dati šansu da se popravi.

quote:
Originally posted by Džedson

sličan je i moj dojam. valjda bolje dolazi kasnije. što se ove tri epizode tiče, scenarij srednja žalost, crtež prilično ružan. na momente ima efekta, pogotovo kod facijalnih ekspresija, a na momente izgleda kao žvrljotina osnovnoškolca.

evo ovako momci - sa 4.brojem Strip-Agenta,stvari će doći na svoje mesto;ako vas zaključno sa 12.sveskom,Narod ljudi (nekad Eskimka Enja) serijal ne uzme pod svoje,slobodno ga bataljujte.

Ali,nešto mi govori da neće tako biti,i da ćemo za nekoliko meseci dobiti još dva Kenova fana.
A sa tim će doći i da izgotivite i crtače na serijalu - čak i Trevisana.

bogami teško da je 4.broj Strip-Agenta sledeći mesec - pre će da je za tri meseca.

quote:

A dobio je poslje veliki serijal kao sto je MM. A tek tu mi je los do bola...(iako imam jedan jako dobar njegov plakat, priznajem), i imam crtez njegovog Kena u jednoj knjizi edicije, te nacrtanog Martija u jedinici a Orlija u dvici knjiga o 'dobrom stricu'. Ali uvjek mi je bio i ostao pravo crtacko mucenje.

hmmm - meni je odličan na Martiju.
(a korektan mi je i na Kenu)

quote:

Milazzo je jedan od najboljih. Ikad. Steta samo sto po festivalima, fanovima, crta zvrljotine, i to 500 komada u sat vremena. Sve "slike" iste, i ni jedna ne valja...a toliko sam ga htio docekati uzivo...i onda,pa razocarenje u najmanju ruku.

od nekoliko ljudi sam čuo da je Milaco kurčina kao osoba;da je prenaporan za organizatore festivala,loš za saradnju sa kolegama,bezobazan prema fanovima...

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 21/11/2018 10:55:24
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/11/2018 : 10:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Koje rupe u priči?, ono što si nabrojao je realizam, dakle realizam je pomalo dosadan. U boju 5 Comicona imaš Kena na 20 stranica bez teksta, a radnja je zanimljiva. Kod Kena moraš razmišljati što hoće reći. Naravno kad si klinac ( kao što sam ja bio ) puno toga ne razumiješ jer je to svijet odraslih, no s vremenom kako odrastaš počinješ shvaćati što želi reći.
Milazzo se s vremenom razvio, ovo što si nabrojao su kasnija djela, Ken su početci, serijsko crtanje, poštivanje rokova, malo mu je laknulo kad su se pojavili drugi crtači ali i oni su u tom pomalo zastarjelom stilu.

kako koje rupe? Evo prva u radnji - zašto nisu skalpirali Kena?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/11/2018 : 10:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
nisu prijatelju;skalpirali su njegovog mlađeg brata.

edit:
nego,vide li ti prijatelju koliko su ti se dopale Prdonje i Lokot,a oba sam stripa nekoliko postova više tvog najtoplije preporučio? Pa tako računam da će i sa Kenom biti ista stvar,samo malo kasnije.

Edited by - anto on 21/11/2018 10:57:59
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 10:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Anto, druze, kad vidim one 'skafetinske' vilice i zubala u likovima koje crta Alessandrini ne znam je su li mucni ili smjesni...a prvu epizodu na Kenu, covjek 'nije znao gdje udara'
Sto se Ive Milazza tice, meni je cak poklonio trenutak paznje viska jer baratam taljanskim, pa mi je van njegovog uobicajenog bofl protokola,(crta skrabotinu Kenove face svima), uradio Kena i Magicnog skupa,po mojoj zelji, ali totalno za 'niku stvar'...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 21/11/2018 11:02:10
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/11/2018 : 11:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Anto, druze, kad vidim one 'skafetinske' vilice i zubala u likovima koje crta Alessandrini ne znam je su li mucni ili smjesni...a prvu epizodu na Kenu, covjek 'nije znao gdje udara'

ma sve jasno,to ti se zove razlika u ukusima - ja sam preko njega zavoleo Martija,jebem li ga,i vrlo mi je značajan crtač u tim klinačkim godinama - možda ima tu i dosta nostalgije,ko će ga znati.

Prvo crtanje na Kenu mu je jedan od lošijih radova,jbga.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2018 : 11:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ma sve jasno,to ti se zove razlika u ukusima - ja sam preko njega zavoleo Martija,jebem li ga,i vrlo mi je značajan crtač u tim klinačkim godinama - možda ima tu i dosta nostalgije,ko će ga znati.

Prvo crtanje na Kenu mu je jedan od lošijih radova,jbga.

Ma i meni je tako, na racun te nostalgije kupujem Martija, ali sve se vise pitam vrijedi li to uopce?
Alessandrini mi je nacrtao Kena, u Fibrinoj knjizi, ne mogu reci da mi nije drago sto je tamo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/11/2018 : 11:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisu prijatelju;skalpirali su njegovog mlađeg brata.

edit:
nego,vide li ti prijatelju koliko su ti se dopale Prdonje i Lokot,a oba sam stripa nekoliko postova više tvog najtoplije preporučio? Pa tako računam da će i sa Kenom biti ista stvar,samo malo kasnije.

Je, je, fakat je dobro, možda nam se i poklapaju ukusi

Mislim da nisi shvatio point, razbojnici su dočekali Kena i Billa u zasjedi da bi ih opljačkali. Glumili su pritom Indijance i prvo su pogodili Kena, a onda i Billa, i kada su ih opljačkali, da bi nastavili sa glumom i prebacili krivnju na Indijance, skalpirali su Billa a Kena nisu ni dotakli premda je ležao nedaleko od njih? Nisu mi ni prišli da provjere je li mrtav i eventualno ga dotuku. Ok, možda su mislili da je mrtav kao i Bill ali zašto su se onda trudili samo jednog skalpirati? Sa realizmom to nema veze. Opet, spreman sam preći preko toga i dati novu šansu pogotovo jer većinom velite da tek postaje bolje, ali trenutno me nije oduševilo.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.24 seconds. Snitz Forums 2000