nemam nameru skupljati ni citati ovakve nebuloze koje nemaju veze sa nasim pravim junacima...zagor i flas gordon,mister no mlad u vijetnamu i slicno...
Djeluje zanimljivo i mogli bi ispasti dobro ako previse ne promjene esenciju Mr. Noa i jako lijepo izgleda iznutra, osim covera koji mi je jako los (jer su mi Jerryjeva faca i izraz lica žešći šit).
Ovi bonellijevi autori stalno pucaju na neku SVOJU nostalgiju. Sergio je bio ostao na drugom svjetskom ratu kao na ultimativnom s-----, a ovi sad pedeset-sezdesetogodisnjaci na Vijetnamu. Kad vec mices tajmlajn. pomjeri do Iraka, Afganistana, budi aktuelan... Ili ne diraj nista.
Ovi bonellijevi autori stalno pucaju na neku SVOJU nostalgiju. Sergio je bio ostao na drugom svjetskom ratu kao na ultimativnom s-----, a ovi sad pedeset-sezdesetogodisnjaci na Vijetnamu. Kad vec mices tajmlajn. pomjeri do Iraka, Afganistana, budi aktuelan... Ili ne diraj nista.
Da, nešto slično sam i ja pomislio jer meni taj Vijetnamski rat ne znači ništa kao i većini čitatelja od 20/30 godina.
Ja sam sinoć tek saznao za ove nove epizode pilota i mogu samo da kažem da sam oduševljen ! Ovo će da bude epski Sad mogu i nove generacije da se druže sa Džerijem Realno je da će novi klinci ovo da čitaju.
Ja sam sinoć tek saznao za ove nove epizode pilota i mogu samo da kažem da sam oduševljen ! Ovo će da bude epski Sad mogu i nove generacije da se druže sa Džerijem Realno je da će novi klinci ovo da čitaju.
Idemo Mister No, samo rokaj matori
Sa ovom tvrdnjom se mogu složiti definitivno.... ovakvim modernijim serijalom mislim da se mogu privuči klinci koji nisu upoznali "starog" pilota kroz njegove LMS epizode avanture i onda na temelju toga ih pridobiti kao čitatelje u slučaju da se netko odluči ponovno vratiti Mr Noa na kioske....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Idemo Mister No, samo rokaj matori
to je post odusevljenja..bravo.. Ko ja kad vidim novog tellera... Mozda taj moderan pilot i odusevi..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A šta je sad knjiga mister no:Vietnam kad je ovo prvi broj?
Ovo prvi broj?
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."