forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 576

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2018 : 13:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nije da su mi bile mrske sve te edicije, ali ruku na srce Nathan ih je imao najvise. Razumijem da su neki kolekcionari imali nerazumijevanja za tu opseznost. Kako rekoh, ja osobno nisam imao problema sa tom kompleksnoscu. Dapace, to Nathana izdvaja od ostalih Bonellijevaca. Jedino nisam nikada procitao nijednu epizodu edicije 'Legs'. Nemam pojma nista o tome. Ono sto sam po Italiji vidio po crtezu, nije mi se svidjelo. Osim Lole Airaghi, ona je imala sjajan crtez.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6341 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/12/2018 : 14:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ako sam ja dobro shavtio Leggs je debelo najslabiji dio NN svijeta.
Tako da me to ni ne zanima, premda su fora one kratke priče na kraju specijala.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2018 : 15:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Da. Taj podserijal kazu, nije 'kurio' dobro ni u Italiji. Tako da se ne bojim da ce ga neki nakladnik uzesti pod svoj katalog na ovim prostorima jer 100% ne bi bio dovoljno dobro prodavan. Kazem, 'ne bojim' jer bi ga ja sigurno kupovao, a cini se nije nesto dobar...mozda je bolje to izbjeci...jedino ne znam odnosili se ona izjava Dade & Dade, o objavljivanju apsolutno svega o Nathanu i na Legs...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 16/12/2018 15:31:58
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/12/2018 : 15:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
cijena skočila 12%...lihvarski ali nažalost mi ljubitelji NN-a nemamo izbora osim odustati i to je to

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 16/12/2018 15:36:05
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2018 : 15:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ima vec vise od mjesec dana da se znalo, tj. 'suskalo' o 10 postotnom poskupljenju. Obrazlozeno je poskupljenjem placanja prava Sergio Bonelli Editoreu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/12/2018 : 16:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Ima vec vise od mjesec dana da se znalo, tj. 'suskalo' o 10 postotnom poskupljenju. Obrazlozeno je poskupljenjem placanja prava Sergio Bonelli Editoreu.

pa osim u libellusu ni jedan drugi izdavac bonellija nije poskupio a kamo li 12%...je..š obrazloženje

kaj su u italiji stripovi poskupili 12%..???

Edited by - risbozg on 16/12/2018 16:11:30
Go to Top of Page

agochkov
New Member

293 Posts

Member since 17/10/2012

Posted - 16/12/2018 : 16:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send agochkov a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

kaj su u italiji stripovi poskupili 12%..???

Da u 2017 - od 3.20 na 3.50 eura
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2018 : 16:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
E jbg. Bilo bi i meni drago da je sve besplatno. Ajd, kunu-dvije...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/12/2018 : 22:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Ako sam ja dobro shavtio Leggs je debelo najslabiji dio NN svijeta.
Tako da me to ni ne zanima, premda su fora one kratke priče na kraju specijala.

Ma kakvi najslabiji dio. LW serijal je u biti dosta solidan i ima vrlo dobrih epizoda, bar po ocjenama talijanskih NN fanova.

Jedini problem bi mogao biti što dosta odudara od koncepta iz NN serijala. Dosta je ležerniji, nema toliko melankolije niti teškog bremena na glavnog junaka. Uz to manga stil ne paše svakome.

Pokušavam dobiti odgovor već godinama od Libellusove ekipe s foruma zašto ga nisu objavili. Još čekam...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/12/2018 : 22:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

cijena skočila 12%...lihvarski ali nažalost mi ljubitelji NN-a nemamo izbora osim odustati i to je to

Nećeš valjda odustati. Zar i ti sine Brute..
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/12/2018 : 22:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za upućene..kakav je Universo Alfa....tema..kvaliteta..???

Zanimljiv je ovo koncept sa zasebnim pričama koje će neovisno pratiti različite junake iz NN svijeta. Jedan storyline će pratiti svima nama poznatu Maorku, agenticu Asjiu u Euroazijskoj zoni. Drugi će pratiti Legsine pustolovine, a treći nikad prežaljenu Nicole Bayeux koja je zapela u prošlosti (da ne spojlam "vremensku sagu"). A tu su i Viettijeve pripreme za Rat svjetova kroz nekoliko priča...

Uglavnom svega i svačega, vidim da su ocjene dosta pozitivne. Osvježavajuća edicija za razliku od nekih ispraznih i nepotrebnih.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 16/12/2018 : 22:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Ipak izgleda da su i njega ugasili nakon 22 broja. 23. je trebao izaći polovinom 11. mjeseca ali nije. Jedino ako ga nisu prebacili u godišnje a ne kao dosad u polugodišnje izdanje.

Edited by - Dalen on 16/12/2018 22:58:34
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/12/2018 : 23:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ništa čudno kad je Vietti odavno digao sidro. Tko će pisati kvalitetne priče. Ove početne su sigurno dobre.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 16/12/2018 : 23:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Natnan je zadnji Bonelli kojeg bi se odrekao od ovih lihvara iz Libellusa. Uz Zagora mi je i najdraži. Zagora imamo kod Ludensa na mali milijun načina (osim kronološki ) a alternativu za Nathana nažalost nemamo. Ja sam radi tih njihovih stalnih poskupljenja prodao lani cijelog Texa (sad imamo i lijepu alternativu u vidu Klasik Texa u koloru ) i sad baš nedavno sam prodao i Mister Noa. Sad mi je neusporedivo lakše pratiti Nathana, Martina i Zagora. Jedno vrijeme je zbilja bilo zajebano
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/12/2018 : 23:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

quote:

Natnan je zadnji Bonelli kojeg bi se odrekao od ovih lihvara iz Libellusa. Uz Zagora mi je i najdraži. Zagora imamo kod Ludensa na mali milijun načina (osim kronološki ) a alternativu za Nathana nažalost nemamo. Ja sam radi tih njihovih stalnih poskupljenja prodao lani cijelog Texa (sad imamo i lijepu alternativu u vidu Klasik Texa u koloru ) i sad baš nedavno sam prodao i Mister Noa. Sad mi je neusporedivo lakše pratiti Nathana, Martina i Zagora. Jedno vrijeme je zbilja bilo zajebano

ne mislim odustati, samo velim kako sve ima neki oblik alternativnog izdanja osim NN-a..oš-neš moraš ga kupovat po ovakvim lihvarskim cjenama, jel nema alternative, a isto je i nažalost i sa dragonerom

Edited by - risbozg on 16/12/2018 23:50:45
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/12/2018 : 23:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Za upućene..kakav je Universo Alfa....tema..kvaliteta..???

Zanimljiv je ovo koncept sa zasebnim pričama koje će neovisno pratiti različite junake iz NN svijeta. Jedan storyline će pratiti svima nama poznatu Maorku, agenticu Asjiu u Euroazijskoj zoni. Drugi će pratiti Legsine pustolovine, a treći nikad prežaljenu Nicole Bayeux koja je zapela u prošlosti (da ne spojlam "vremensku sagu"). A tu su i Viettijeve pripreme za Rat svjetova kroz nekoliko priča...

Uglavnom svega i svačega, vidim da su ocjene dosta pozitivne. Osvježavajuća edicija za razliku od nekih ispraznih i nepotrebnih.

ajde bar neka dobra vijest ..fala na infu

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2018 : 23:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne mislim odustati, samo velim kako sve ima neki oblik alternativnog izdanja osim NN-a..oš-neš moraš ga kupovat po ovakvim lihvarskim cjenama, jel nema alternative, a isto je i nažalost i sa dragonerom

Borise,
Lihvarskim? Jbg.
Pa i verduru uzimas u 'babe' koja je sigurna i provjerena. I teletinu ces uzest u mesara koji ti je privjeren, zar ne?
Evo ja u Splitu nemam kurca-palca rocka i moram doci u Zagreb na porciju decibela. I to se placa, jbg.
Evo dodi sad u Vintage i ja ti placam craft pivu...
Upravo je zavrsio svirku Sham 69.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

AlenT
New Member

Croatia
179 Posts

Member since 19/11/2009

Posted - 17/12/2018 : 09:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send AlenT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry KrauseJedan storyline će pratiti svima nama poznatu Maorku, agenticu Asjiu u Euroazijskoj zoni. Drugi će pratiti Legsine pustolovine, a treći nikad prežaljenu Nicole Bayeux koja je zapela u prošlosti (da ne spojlam "vremensku sagu"). A tu su i Viettijeve pripreme za Rat svjetova kroz nekoliko priča...

znači Nicole Bayeux u Dipartimento 51 dijelu Universo Alfa je svojevrsni spin-off Space Time sage iz redovnog serijala (br. 194 - 199)?

a pripreme za Rat svjetova u Guerra Futura 2104/2115 dijelu Universo Alfa se nadovezuju na War of the Worlds sagu u redovnom serijalu (br. 239 - 253)?

jedino mi se ta dva gore navedena dijela čine zanimljivima, a ostali i ne baš:

Sezione Eurasia - agentica Asjia
La Squadra Fantasma - Legs
Le Cronache di Marte - Pretorijanci po uzoru na Rimsko doba
Il mondo dei robot - robot Mac
Generazione Futuro - neki novi klinci
ESP files - ESP likovi
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2018 : 11:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Da, to bi bilo sve to nabrojano. Meni se ne čini loše, vidjet ćemo.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/12/2018 : 11:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je to!

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 17/12/2018 : 13:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Zato nisam ni počinjao sa Dragonerom.
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

494 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 17/12/2018 : 14:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da se s mojim upitom o razlozima povecanja cijene na libellus forumu ismijajavaju, ja nove nathane vise ne bum kupovao.

Mozda i postojecu kolekciju stavim s vremenom na aukcije, ako se nesto pristojno moze dobit za njih.

Ekipa pozdrav.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17834 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/12/2018 : 15:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sumnjam...4-5 brojeva vise od 150 kuna
Vecina manje od 100
Brojevi tiraza 500
Oko 55 kuna

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7312 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2018 : 15:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

S obzirom da se s mojim upitom o razlozima povecanja cijene na libellus forumu ismijajavaju, ja nove nathane vise ne bum kupovao.

Mozda i postojecu kolekciju stavim s vremenom na aukcije, ako se nesto pristojno moze dobit za njih.

Ekipa pozdrav.

Ma daj Odoakaar, vidio sam to. Ma pusti njihovu zajebanciju. Pa tako se ja s njima zajebavam godinama. Ovo ti je smiješan razlog za odustanak.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6341 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 17/12/2018 : 15:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja sam tek sada navalio na skupljanje, da li ću uspjet namaknut sve što mi fali je pitanje, jer npr za gigante 1 i 2 nedam one nebulozne cifre koje se traže, jest da me sexa OKP kad mi neš fali, ali ne fala(jedan traži 400kn za komad na aukcijama, a drugi 700 ). I gledam ja cijene iza na tim knjižicama i vidim da je to malo po malo išlo od 115kn po knjizi 3u1 do trenutnih 195kn, fino su oni to povećavali i navikavali kupce. Definitivno ne podržavam to, jer su to baš lihvarske cifre.
Meni je sada ebeno jer sam iskrcao masnu cifru za dosta toga, a i još mi masu toga fali. Al ajde, ne ebe lijep nego uporan pa možda i skupim sve tj da budem precizniji cilj mi je skupiti sve do 250-e epizode jer velite onda kreće sve nizbrdo, a i iskreno, treba negdje stavit točku
Jako zeznut serijal za skupljane jer sada vidim da je sve povezano kroz razne spinoff-ove, baš su ga zakomplicirali.
Jel ima nešto još gore od ovoga sa tim silnim edicijama (Bonellijevo)?

I uvijek ponavljam, volio bi Siročad 3u1, jer em mi se svidjelo pročitano, nisu pretjerali sa edicijama i epizodama. 1,2,3 i 6-a sezona imaju po 12 epizoda, 4 i 5-a po 3 epizode i onaj jedan specijal ili što već i to je to. Ali mogu samo zamisliti LL cijenu vj 250-300kn po knjizi, ako ikada bude.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 17/12/2018 15:20:07
Go to Top of Page
Page: of 576 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.91 seconds. Snitz Forums 2000