Sinoć pročitah Superman Unchained #1 Danas teram dalje.
Možda će zvučiti da trollam, ali ovo je meni dosadno. Crtež rastura, divota jedna, ali priča je pre prerazvučena. Prenuo me je malo onaj dijalog između Lexa u Supsa, ali ostalo je ultra-dosadno. Ne znam da li je to samo moja boljka.
Meni je u pocetku Unchained bia sasvim solidan, i onda kako je isa kraju sve gore i gore i sta sam ga citat na broju 7..Snyder ima tu boljku da jako dobro zapocme pricu i onda na kraju sve pokvari..jedino vridno spomena je Leejev crtez Supermana, ima je stvarno lipih panela, iako je po mom misljenju For Tomorrow puno bolje nacrtan strip, tamo je pokaza sve sta zna dok ovdje to vise onako odraduje zanatski..
Using scientific principles, students at the University of Leicester spent seven years examining the feasibility of the powers of superheroes, and discovered — to the surprise of absolutely no one — that Superman may be the “best-equipped” of them all. The Man of Steel has his “Super Flare” attack and higher-density to thank for his position as “the number one candidate for ‘most powerful superhero.'”
Batman? Despite his high intelligence, detective skills, arsenal and enviable bank account, the Caped Crusader was determined to be the “most ill-equipped superhero.” Apparently largely due to his lack of superpowers.
Pročitao Darkwoodovog Red Sona, baš mi se dopalo, puno bolje od recimo Kingdom come, i to je recimo sve što sam izvorno čitao o Suepermanu , ne računajući na njegovga pojavljivanja u Hitmanu.. Generalno sam primjetio da mi DC-evi superheroji bolje leže od Marvelovih.
Kakvim se čine Superman među zvijezdama, Smak bezbroj svijetova, Nova granica, Kriza identiteta?
All Star svakako i New Frontier. Kod ASS bi ti moglo biti malo čudno jer strip je napravljen za nostalgičare pa kako nisi dosad čitao supišu... New Frontier je prekrasan strip.I on ima crtu nostalgije. COIE je super ako voliš crosovere gdje se pojavljuju gomila likova iz DC svijeta.To je ipak prvi pravi event u superherojskom stripu. Crtež Georga Pereza je izvrstan. IC su dosta hvalili ali meni je onako,ništa naročito ali ja baš i ne volim DC:)
A to što ne znam cijelu kronologiju, ne smeta me pretjerano, generalno sam na manjak istog navikao u raznim stripovima pa me nije smetalo da uživam u samoj priči.
Original naslovnicu za Superman #423 sveščicu su radili Curt Swan i Murphy Anderson i čak je i bio Swanderson potpis. Naslovnica ove zbirke je malo s premontiranim ovim prozorčićima i novim Supermanom. Ali mislim da su autori isti. Mogu bacit oko kad dođem doma.