Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/01/2019 : 22:27:47
|
Mrzitelju...ne smijem ti reci sve sto ti ide. U demokratskim sredinama, ti vrijede neka pravila...to oznacava i cini napredno drustvo. Regule, zakoni, odgoj, naobrazba...te ti rijeci ionako nista ne znace, provokatoru. Pa je stupidna i izlisna dalnja korespodencija s takvim analfabetom. Tocka! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
zovko
New Member
201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 14/01/2019 : 22:29:28
|
quote: Originally posted by ivanl
Mrzitelju...ne smijem ti reci sve sto ti ide. U demokratskim sredinama, ti vrijede neka pravila...to oznacava i cini napredno drustvo. Regule, zakoni, odgoj, naobrazba...te ti rijeci ionako nista ne znace, provokatoru. Pa je stupidna i izlisna dalnja korespodencija s takvim analfabetom. Tocka!
veličino |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 14/01/2019 : 22:31:02
|
Krugeru zašto stalno ponavljanje da se mrzi? Nisam baš uočio da se pisalo mrzim Hrvatsku, zar nepodržavanje nečega automatski znači mrziti? Ono o 99,9 ti je malo precijenjena brojka. Hrvatska ti je jako podijeljena zemlja. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10288 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/01/2019 : 22:35:07
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Čak i Srbe iznenadilo kažeš? Meni nema ništa gore od iznenađenog Srbina.
Inače, interesantno je kako si na suprotstavljene strane stavija liberale i domoljube, jer bože moj ko je vidija liberala koji voli svoju zemlju. Vlado Gotovac je pretpostavljan bija antidržavni element? Četnik možda?
Zanimljivo je kako se ljudi čude toliko mržnji prema Hrv repci, to je zanimljivo, ma nije bitno što je nagor ovo ili ono, a logo ovo ili ono, bitno je što jednako dobro uočavaju količinu mržnje, kao i većina. Bah kriminal, ne bi li se vi Hajdukovci trebali pozabaviti onim lošim što se događa u Hajduku?
Prioritet je riješit iznenađene Srbe, Hajduk ćemo posli. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 14/01/2019 22:35:52 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 14/01/2019 : 22:36:05
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Ivane koji su ti antisocijalci, ratnici iza tipkovnice? Može neka lista?
Ja ti samo radim liste sta cu popit i pojist dobroga, to su mi najdraze liste. Radim jos i liste stripova za nabavku, kao i skorih koncerata koje cu posjetiti u tekucoj godini. Eventualno novih zemalja gdje me zena tjera da ih posjetimo, ali malo ih je u kojem nisam bio i pun mi je kua putovanja, pa me ta gibanja, umaraju i dosadna su mi...to su ti moje liste. Eventualno jos par stvari stavim djedu mrazu na njegovu listu, jer sam svake godine jako dobar i sve mi zelje ispuni... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/01/2019 : 22:39:49
|
Krugeru zašto stalno ponavljanje da se mrzi? Nisam baš uočio da se pisalo mrzim Hrvatsku, zar nepodržavanje nečega automatski znači mrziti? Ono o 99,9 ti je malo precijenjena brojka. Hrvatska ti je jako podijeljena zemlja.
Takav se dojam stekao, nemoj se sad izvlačiti, svojim pisanjem nečijih mrziteljskih spinova ste ispali marionete. Ovih 99% posto se odnosi na Hrvatsku repku prošle godine. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 14/01/2019 : 22:41:34
|
Inače, interesantno je kako si na suprotstavljene strane stavija liberale i domoljube, jer bože moj ko je vidija liberala koji voli svoju zemlju. Vlado Gotovac je pretpostavljan bija antidržavni element? Četnik možda?
Zanimljivo je kako se ljudi čude toliko mržnji prema Hrv repci, to je zanimljivo, ma nije bitno što je nagor ovo ili ono, a logo ovo ili ono, bitno je što jednako dobro uočavaju količinu mržnje, kao i većina. Bah kriminal, ne bi li se vi Hajdukovci trebali pozabaviti onim lošim što se događa u Hajduku?
Prioritet je riješit iznenađene Srbe, Hajduk ćemo posli.
Ajd vi riješite Hajduk, pa da Dinamo i Hajduk budu dva kluba bratska. Istjerajte ove muljarote što žele zlo Haduku, Splitu i Hrvatskoj vanka. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 14/01/2019 : 22:49:00
|
Nesvrstani
Koji su ovi Samo Hajduk. Jasno mi je da ste rascjepkani, ali tko je tko? Znam da su ovi iz Naš Hajduk teško zlo, a koji su ovi? |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7673 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 14/01/2019 : 23:10:31
|
Prioritet je riješit iznenađene Srbe, Hajduk ćemo posli.
Ajd vi riješite Hajduk, pa da Dinamo i Hajduk budu dva kluba bratska. Istjerajte ove muljarote što žele zlo Haduku, Splitu i Hrvatskoj vanka.
Nema tu riješavanja. S takvim stavom Hajduk može samo doli!
Mržnja nije nikome pomogla, a reprezentacija uvijek mora biti iznad klubova! |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10288 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:17:36
|
Nesvrstani
Koji su ovi Samo Hajduk. Jasno mi je da ste rascjepkani, ali tko je tko? Znam da su ovi iz Naš Hajduk teško zlo, a koji su ovi?
Neman pojma. Odmaran od Hajduka već jedan duži period. Problem s Hajdukon je puno ozbiljniji nego šta se tebi čini al ovo je preneozbiljno okruženje da bi se o tome ozbiljno raspravljalo. A nemamo ni moderatora. Inače, dopizdija si i bogu i ocu sa stalnin spinanjen na Hajduk. I ti i ovi ostali svemirci.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:26:06
|
quote: Originally posted by zovko
Mrzitelju...ne smijem ti reci sve sto ti ide. U demokratskim sredinama, ti vrijede neka pravila...to oznacava i cini napredno drustvo. Regule, zakoni, odgoj, naobrazba...te ti rijeci ionako nista ne znace, provokatoru. Pa je stupidna i izlisna dalnja korespodencija s takvim analfabetom. Tocka!
veličino
That's right! ✌🇭🇷 |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:31:45
|
[/quote] Ja ti samo radim liste sta cu popit i pojist dobroga, to su mi najdraze liste. Radim jos i liste stripova za nabavku, kao i skorih koncerata koje cu posjetiti u tekucoj godini. Eventualno novih zemalja gdje me zena tjera da ih posjetimo, ali malo ih je u kojem nisam bio i pun mi je kua putovanja, pa me ta gibanja, umaraju i dosadna su mi...to su ti moje liste. Eventualno jos par stvari stavim djedu mrazu na njegovu listu, jer sam svake godine jako dobar i sve mi zelje ispuni... [/quote]
evo kako vidim tebe i ženu za pokoju godinu
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:38:25
|
quote: Originally posted by Spock
quote: Originally posted by VALTER
Pazi, njemu je mjera po kojoj se prosuđuje je li vrijedno navijati za nogometni klub rezultatska uspješnost
Navijaj onda za Paris Saint-Germaine, kao Tonka svojedobno. A da Štulića razumio nisi, to je tako jasno čim nešto napišeš na LL temi ili ovdje.
Ne. Meni je pak mjera, recimo sreće, ta kad vidim kako izgubljene persone koje ipak shvaćaju koliko su vremena i života izgubile podržavajući, loš klub, gube jetru, žuć i živce, te se pjene na reprezentaciju 'svoje' zemlje, koja je, gle, kriva za sve njihove jade i neuspjehe...
Dobro napisano Ivane! Neka pati koga smeta...
Fala in! Ovdje se gubi svaki demokratski smisao rasprave... ovo je okrugli stol, sa previse 'coskova'. Naime ovi sto mrze, pa kako i sto da ih prosvijetli? Nista, naravno, sama im je kazna stanje u kojem se 'pracakaju'. Zasluzili su. Ovi pak, drugi, koji se prave da takvo sto ne postoji, i vade stvari iz konteksta, u pokusaju da poprave neku prividnu stvarnost bez ocite prikazane i ispoljene mrznje, poput loseg tiska, lokalnog novinarstva, koji su sljepi kod zdravih ociju, njima preporuciti mozda, dobrog ocnog ljekara, slusnog doktora, dobrog dijagnosticara...psihologa pak, dok je vrijeme i dok se moze...mozda im nije kasno da vide sto se dogada u vlastitom dvoristu. |
Edited by - ivanl on 14/01/2019 23:42:08 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:46:33
|
Ja ti samo radim liste sta cu popit i pojist dobroga, to su mi najdraze liste. Radim jos i liste stripova za nabavku, kao i skorih koncerata koje cu posjetiti u tekucoj godini. Eventualno novih zemalja gdje me zena tjera da ih posjetimo, ali malo ih je u kojem nisam bio i pun mi je kua putovanja, pa me ta gibanja, umaraju i dosadna su mi...to su ti moje liste. Eventualno jos par stvari stavim djedu mrazu na njegovu listu, jer sam svake godine jako dobar i sve mi zelje ispuni... [/quote]
evo kako vidim tebe i ženu za pokoju godinu
[/quote] Ma kakvi. Cuva djed mraz one koji su dobri. Ja pak tebe vidim kao kamencic u mojoj cipeli, neugodan svakako,neko vrijeme, ali rijesiv, dakako. Obicnom jednostavnom radnjom rijesiv. Hop, van i nema te... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 14/01/2019 : 23:53:04
|
Inace 'skoju', malo san se zania prikovise sa vasin pizdarijama, pa su mi se bile oladile sipe s bobom. To me naljutilo, sta se nisan obada, vise nego ove budalastine sta sipate. No sad sam okej,(otvorija san Tomica, pije se na ure ne na litre, di je muli, da vidi da nije samo Palihnic), i posto san na godisnjen, i iman vrimena, mogu nastavit primat vase napade na pridjev; hrvatski. Sta je on toliko tezak? Toliko se to ne moze cut i izdrzat,an? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/01/2019 : 23:58:41
|
Jaooooo...Na što ja moram gubiti vriejeme Ma vi niste ni za magareću klupu. Ovo je za kokošju.
Ajde sad fino dosta. Već vas se tu moglo udaljiti par ali ajde apeliram na zdrav raz...
Ma ništa, ništa, samo ne pišite p*****ije više. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 15/01/2019 : 03:07:28
|
quote: Originally posted by VALTER
Pazi, njemu je mjera po kojoj se prosuđuje je li vrijedno navijati za nogometni klub rezultatska uspješnost
Navijaj onda za Paris Saint-Germaine, kao Tonka svojedobno. A da Štulića razumio nisi, to je tako jasno čim nešto napišeš na LL temi ili ovdje.
Ispravak netočnog navoda. Simpatiziranje i navijanje nije isto i tema o jednom klubu ne mora značiti da se navija za njega. Mogao si spomenuti Ruski Anzhi za kojega još navijam iako je par godina u grčevitoj borbi za opstanak. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 15/01/2019 : 06:08:25
|
To si postao simpatizer onomad kad su u taj klub sletjeli Roberto Carlos, Samuel Etoo i još nekolicina slavnih veterana? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 15/01/2019 : 21:46:57
|
Inace 'skoju', malo san se zania prikovise sa vasin pizdarijama, pa su mi se bile oladile sipe s bobom. To me naljutilo, sta se nisan obada, vise nego ove budalastine sta sipate. No sad sam okej,(otvorija san Tomica, pije se na ure ne na litre, di je muli, da vidi da nije samo Palihnic), i posto san na godisnjen, i iman vrimena, mogu nastavit primat vase napade na pridjev; hrvatski. Sta je on toliko tezak? Toliko se to ne moze cut i izdrzat,an?
Ma nije težak, to si ti od rujnog vina pobrkao lončiće. Mi smo ti tu od stoljeća sedmog, uvijek je visio Hrvatski preporod (ne oriđiđi ni iz bombonijere) kod bake i doma, imali hrpu knjiga o domovini, komplete naših autora Matoša, Šenoe... straci me vodili u HNK na Zrinskog još kao malog. To se prilično pazilo i njegovalo, tako da o nekoj mržnji nema ni traga. Čak se ponešto i ratovala u kojekakvim vojskama. Ono što me smeta je da nisam baš zamišljao ovakvu Hrvatsku, tako da ljubav nije zamrla, ali u nekim segmentima definitivno više ne kuca srce na najjače. Kulturna slika me uvijek veseli, ali neki dijelovi sportske razglednice sa svojim vedetama definitivno ne, kao ni politička situacija. Nažalost to je sve isprepleteno, ali preživjet ćemo. Nego šta ti je bob?
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10288 Posts
Posted - 15/01/2019 : 22:31:31
|
Inace 'skoju', malo san se zania prikovise sa vasin pizdarijama, pa su mi se bile oladile sipe s bobom. To me naljutilo, sta se nisan obada, vise nego ove budalastine sta sipate. No sad sam okej,(otvorija san Tomica, pije se na ure ne na litre, di je muli, da vidi da nije samo Palihnic), i posto san na godisnjen, i iman vrimena, mogu nastavit primat vase napade na pridjev; hrvatski. Sta je on toliko tezak? Toliko se to ne moze cut i izdrzat,an?
Ma nije težak, to si ti od rujnog vina pobrkao lončiće. Mi smo ti tu od stoljeća sedmog, uvijek je visio Hrvatski preporod (ne oriđiđi ni iz bombonijere) kod bake i doma, imali hrpu knjiga o domovini, komplete naših autora Matoša, Šenoe... straci me vodili u HNK na Zrinskog još kao malog. To se prilično pazilo i njegovalo, tako da o nekoj mržnji nema ni traga. Čak se ponešto i ratovala u kojekakvim vojskama. Ono što me smeta je da nisam baš zamišljao ovakvu Hrvatsku, tako da ljubav nije zamrla, ali u nekim segmentima definitivno više ne kuca srce na najjače. Kulturna slika me uvijek veseli, ali neki dijelovi sportske razglednice sa svojim vedetama definitivno ne, kao ni politička situacija. Nažalost to je sve isprepleteno, ali preživjet ćemo. Nego šta ti je bob?
Moji su ga najčešće kuvali sa artičokima, a znalo se kuvat i bob i manistru ka neku verziju fažola i manistre odnosno "paštafažola", samo se umisto fažola koistija bob. Fažol znan da znaš šta je. https://hr.wikipedia.org/wiki/Bob_(biljna_vrsta) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15797 Posts
Posted - 15/01/2019 : 22:47:48
|
Vidiš kako se lijepo može pričati, komunicirati, korespondirati. Več sam ti i rekao da ne vrijeđaš ti, ali ne možemo se praviti da ne vidimo ilitiga ne primječujemo određene stavove prema reprezentaciji, koji su koliko ogavni, toliko i dovoljno javni-glasni da bi ostali ravnodušni naspram tim napadima... Bob je, (a mislim da se i književno tako zove), jednogodišnja biljka iz porodice mahunarki, neravnog, mesnatog ploda-zrna, zelene boje, oko 1-1.5 cm veličine koje se koristi u prehrani, najsličnije grahu, (fažolu). Ali slađa. Sjajno je jelo sa sipom, morskim glvonošcem koja pusti svoje 'crnilo' i daje nevjerovatan okus tom jelu 'na žlicu'. Jelo se kuha, najbolje u velikoj 'lončini' za više osoba. Za 5-6 'gladuša',dovoljno je 'kilo i po' sipe i kilo ipo boba, može i Ledov odličan je ali domači je rijedak i samo mu je jednom sezona godišnje, u Travnju, Lipnju, odmah nestane i bude skup, zato se najčešće čuva u ledenici doma... Ljudi ne poznaju dovoljno ni ovo jelo ni ovu mahunarku, garantiram ti specijalni 'gušt' ako ga isprobaš. Meni osobno je u top 5, a bonkulović sam zajebani... Počasti se, nećeš 'fulati' |
|
|
Topic |
|
|
|