Još jedna od onih solidnih ali po ničemu posebnih priča. Perucca još uvijek peče zanat, radnja je ok, valjda je u to vrijeme bilo neko svjetsko prvenstvo pa se Bunker šprda sa svim zakulisnim igrama i varanjima. U prvih tridesetak stranica iznenadio me ritam dijaloga i konstantna razmjena brzinskih fora. Zanimljivo je kako na samoj naslovnici stoji "Zlatni pokal" a na predlistu "Zlatni pehar", valjda je taj dan u redakciji bila neka pijanka pa nitko nije primijetio očitu grešku.
Još jedna od onih solidnih ali po ničemu posebnih priča. Perucca još uvijek peče zanat, radnja je ok, valjda je u to vrijeme bilo neko svjetsko prvenstvo pa se Bunker šprda sa svim zakulisnim igrama i varanjima. U prvih tridesetak stranica iznenadio me ritam dijaloga i konstantna razmjena brzinskih fora. Zanimljivo je kako na samoj naslovnici stoji "Zlatni pokal" a na predlistu "Zlatni pehar", valjda je taj dan u redakciji bila neka pijanka pa nitko nije primijetio očitu grešku.
Isto tako ti je i sa epizodom "Crveni auto" koja se na predlistu zove "Lijepi crveni auto".
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?
Koliko je samo duha taj Nenad Brixy imao... znam da smo to stotinu puta rekli, ali prijevod mu je bravurozan, a humor koji je znao prenjeti citateljstvu, naprosto, genijalan. Kolike je samo narastaje zaduzio...
Koliko je samo duha taj Nenad Brixy imao... znam da smo to stotinu puta rekli, ali prijevod mu je bravurozan, a humor koji je znao prenjeti citateljstvu, naprosto, genijalan. Kolike je samo narastaje zaduzio...
Legenda. Da je bar živ,volio bih vidjeti koliko bi se onda prodavala extra s njegovim prijevodom.
Tko je crtao ove epizode? Jel ovo kopirano isto kao i onaj specijal s Titom ili je ovo crtao neki Hrvat? Ako jeste,onda je ovo vrhunski odrađeno(osim možda Alanovih ušiju).
Legenda. Da je bar živ,volio bih vidjeti koliko bi se onda prodavala extra s njegovim prijevodom.
extre ni Brixi nebi spasio...prevod je bio manji problem kod te Minuette Ford.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Isto tako ti je i sa epizodom "Crveni auto" koja se na predlistu zove "Lijepi crveni auto".
Mislim da je i kod Bi-bim, ba-bam epizode isto takva situacija
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Jedna od onih priča koja definitnivno ide iznad prosjeka. Bilo je zaista dobrih tj. smiješnih momenata kojima je uvelike pripomogao Enrico Folli, crtač koji je prije ovog nacrtao sam jednu epizodu ali svejedno se vidi humoristični talenat kod njega. Jasno, dobar dio kadrova je inspiriran od Magnusa ali opet je on to uspio interpretirati na neki svoj način. Bilo je tu i problema sa proporcijama ali ukupno gledajući baš dobro odrađen posao. Ovo je bilo vrijeme černobilske katastrofe pa je ova priča kao i prethodna puna tih radioaktivnih referenci. Bunker se baš dobro dosjetio Vurdalakove nagle potrebe da pije mlijeko umjesto krvi pa smo tako došli i do antologijske scene u parku gdje ovaj napada mlade mame da bi im sisao mlijeko! Bilo je tu još komičnih trenutaka sa onom vješticom ili Bobom koji je nenadano proglašen šefom pa je krenuo tlačiti sve oko sebe.
Tko je crtao ove epizode? Jel ovo kopirano isto kao i onaj specijal s Titom ili je ovo crtao neki Hrvat? Ako jeste,onda je ovo vrhunski odrađeno(osim možda Alanovih ušiju).
Jedno pitanje za forumaše: Koji strip je kruna vaše AF kolekcije? Je li to vaš prvi Alan,dar od nekog posebnog,strip koji ste ukrali ili do kojeg ste došli na čudni način(našli u kontejneru). Možda je on kuriozitet ili neka super duper ultra mega rijetka epizoda. Što god da je,napišite da što prije dođemo do 400-tog page-a.
Ali ne vidim AF Borgis 71/1. To bi onda bila kruna. Svejedno respekt. Od ovoga što si stavio ja nemam Grupata TNT, Ekipa TNT i ovaj 50 (između 108 i kolornog izdanja).
Ali ne vidim AF Borgis 71/1. To bi onda bila kruna. Svejedno respekt. Od ovoga što si stavio ja nemam Grupata TNT, Ekipa TNT i ovaj 50 (između 108 i kolornog izdanja).
da,71/1 dragulj na vrhu krune,trazio godinama i odustao,pa ako naleti ovi zeleni su slovenacki,a ovaj makedonski