Izgleda da ga je Recchioni malo nagazio u vezi njegovog fušeraja jer na facebooku je napisao kako nisu uvijek bili na "istoj frekvenciji" ali da se sada odlično razumiju.
Laurentija zato jer ga smatram i dalje vanserijskim crtačem u okvirima SBE, za razliku od nekih drugih koji su na granici svog maksimuma. Već dvadesetak godina za mene je Laurenti pojam za fušeraj.
Tooooooooo!!! Samo tako dalje!! Pokušao i kćer nagovoriti da čita Dylana ali još cvokoće od straha od filma Annabelle koji je žarko željela gledati pa nakon toga posakrivala sve lutke u kutiju a kutiju zalijepila trakama
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Mislim da je Recchioni popizdio kad je vidio kako je Roi maestralno nacrtao serijal UT, pa mu rekao "E ovako hocu!!!" Neki dan sam dobio iz Italije broj 383 Profondo Nero iz avgusta 2018. koji je pisao Dario Argento, a crtao Roi (onaj sa fensi sjajnom naslovnom). Vec tu je Roi digao crtez na veci nivo u odnosu na zadnje godine na Dylanu... mada iskreno meni Roi i na autopilotu pase, za razliku od Picatta, Casertana, Dall'Agnola i pojedinaca koji su vremenom postali blijeda sijenka onoga sto su nekad bili...
Ne mogu da se setim tacno,ali mislim da je ovde neko pokretao temu,sa temom,koju su se sve pesme provlacile u serijalu Dilan Dog. Lepo bi bilo da neko ako ima,izbaci hronoloski spisak svih pesama. Bas bi bilo lepo preslusati neke od tih pesama. Secam se recimo od Dorsa The End i nekih od Roling Stonsa,zatim Iron Maidena iz Kamene Klepsidre itd itd.
Ne mogu da se setim tacno,ali mislim da je ovde neko pokretao temu,sa temom,koju su se sve pesme provlacile u serijalu Dilan Dog. Lepo bi bilo da neko ako ima,izbaci hronoloski spisak svih pesama. Bas bi bilo lepo preslusati neke od tih pesama. Secam se recimo od Dorsa The End i nekih od Roling Stonsa,zatim Iron Maidena iz Kamene Klepsidre itd itd.
Hvala puno RadioClash,evo ja sam tek sada video,a dosao sam do 55 broja,sve se slaze,osim osim Goblina na 47 strani,tu pesmu nisam pronasao,a nema je ni na ovom spisku.U svakom slucaju,spasao si me za ostale brojeve i pretrazivanja.Jako zanimljiva tema,malo sam razocaran,zestinom pesama,ali ok je.
Previse kataklizmicno deluje sve ovo, realno me bas zanima kako su zamislili da se na kraju izvuku iz svega, dali ce gurnuti i redovnu seriju u post apokalipticni (zombi) mrak nakon #400? Pa na osnovu tabli za #401 zamisljam na primer, da krenu ispocetka sa #1 u rebootovanoj atmosferi 🤔
Meni je zanimljivo da su sve dosadašnje priče ove Meteorske sage (osim Recchionijevog uvodnog broja #387) napisale Barbato (4) i Baraldi (2).
U jednu ruku mi je drago što Paola toliko piše, no prijem tih dosadašnjih priča kod talijanskih fanova nije baš najsjajniji. Mada, moguće je da razlog takvog prijema leži u onom čuvenom Barbato-efektu koji je razdijelio (talijanske, puno kritičnije) fanove i koji na ovim prostorima (srećom) ipak nije u tolikoj mjeri došao do izražaja.