Author |
Topic |
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 29/08/2019 : 16:15:41
|
quote: Originally posted by mladjo Sad su ga malo redizajnirali (izlazi već više od 25 godina, ja sam ga prvi put vidio tamo negdje '95). Ovo je inače odličan parfem, a ženska verzija je najbolji ženski parfem ikada napravljen.
Inače, ja sam stara škola. Najviše koristim Fahrenheit Christiana Diora i Dreamer od Versacea. Također, jdan od najboljih muških parfema ikada je bio Sculpture od Nikos parfumes ali već ga dugo nema.
Od novijih:1 milion, Pi...
Je, u startu je ovako izgledao, barem je to prva verzija koju sam imao.
Ženska verzija je mrak. |
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Posted - 29/08/2019 : 16:24:58
|
quote: Originally posted by Poli
Khm, dovoljno bi bilo i da si stisnuo save pic as pa ti se prikaze ime slike. ;) Uglavnom, ulje sandalovine je u pitanju. Koristi se i kao parfem, i za terapije u ayurvedi. Ima poseban miris, a i samo drvo je veoma posebno, moze cjela suma mirisat zbog njih.
Odličan miris. Probaj i Palo Santo, super miris. Mogu se kupiti komadi drva koji se zapale i odmah ugase kako bi dim ispunio zrak. Mi ga često koristimo na kampiranju ili festivalima. |
Edited by - stripofil on 29/08/2019 16:32:00 |
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Posted - 29/08/2019 : 16:30:45
|
Kad već spominjemo i stickove, za one koji ne vole previše "parfeme" ovo je odlično riješenje, neutralizira "miris" znoja na prirodan način, za razliku od onih umjetnih kemikalija koje mnogi koriste i traje "sto godina".
I jedan za prave muškarce, znači sve koji su na ovom forumu
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 29/08/2019 : 18:00:29
|
quote: Originally posted by stripofil
Kad već spominjemo i stickove, za one koji ne vole previše "parfeme" ovo je odlično riješenje, neutralizira "miris" znoja na prirodan način, za razliku od onih umjetnih kemikalija koje mnogi koriste i traje "sto godina".
I jedan za prave muškarce, znači sve koji su na ovom forumu
A di ima tih čudesa? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/08/2019 : 22:02:09
|
quote: Originally posted by stripofil
quote: Originally posted by mladjo Sad su ga malo redizajnirali (izlazi već više od 25 godina, ja sam ga prvi put vidio tamo negdje '95). Ovo je inače odličan parfem, a ženska verzija je najbolji ženski parfem ikada napravljen.
Inače, ja sam stara škola. Najviše koristim Fahrenheit Christiana Diora i Dreamer od Versacea. Također, jdan od najboljih muških parfema ikada je bio Sculpture od Nikos parfumes ali već ga dugo nema.
Od novijih:1 milion, Pi...
Je, u startu je ovako izgledao, barem je to prva verzija koju sam imao.
Ženska verzija je mrak.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/08/2019 : 10:30:57
|
Ok, sad mi je jasno zašto žene ne otkidaju na mene: nigde na listi Hugo Bossa.
Odoh ja časkom do parfimerije. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 31/08/2019 : 11:20:37
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by King Warrior
https://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/moda/3096881-10-najmocnijih-muskih-parfema-na-koje-otkidaju-sve-zene
Nisam se odmah htio javiti da me ne svrstate u mekušca. Ali sad kad vidim ovu listu moram se pohvaliti da jedan, jedini parfem koji obožavam i koristim od dana kad sam ga otkrio prije 15 godina i tako mislim do kraja života je bas broj jedan: Chanel Allure Home Sport Eau de Toilette.
Znači da pouzdano djeluje? Ili možda treba prvu rečenicu iz teksta preoblikovati u onu vjerojatniju; ''svaka žena voli da osjeti debeli novčanik u džepu muškarca''? |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/08/2019 : 17:37:28
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by King Warrior
https://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/moda/3096881-10-najmocnijih-muskih-parfema-na-koje-otkidaju-sve-zene
Nisam se odmah htio javiti da me ne svrstate u mekušca. Ali sad kad vidim ovu listu moram se pohvaliti da jedan, jedini parfem koji obožavam i koristim od dana kad sam ga otkrio prije 15 godina i tako mislim do kraja života je bas broj jedan: Chanel Allure Home Sport Eau de Toilette.
Znači da pouzdano djeluje? Ili možda treba prvu rečenicu iz teksta preoblikovati u onu vjerojatniju; ''svaka žena voli da osjeti debeli novčanik u džepu muškarca''?
Pa već sam bio oženjen kad sam ga otkrio, a debeli novčanik (nazalost) nemam. Tako da ne mogu direktno svjedočiti jer nisam koristio njegove moći. No rekao bih da je jako lijep, osvježavajuć i ne previse nametljiv parfem. Inace, općenito žene vole osjećaj sigurnosti, a novac to donekle pruža ili barem daje tu iluziju. Moja je srećom voljela i druge kvalitete inace se ne bi udala za mene. |
www.epicentercomics.com |
|
|
Topic |
|