Ma stalno mijenjaju te avatare - tko će ih više pohvatati!
U slučaju Dodsferda je dobro, barem ga više ne brkam s tobom!
Znao sam da ce se neko toga dotaknuti...ja osobno ne bi nikad mogao pobrkati Motorhead s icim drugim, no dobro kuzim, kako ljudi vide te stvari...crno, heavy metal, isti vrag... al nije. Lemmy je uvjek na otvaranju svojih nastupa, pozdravljao sa; We are Motorhead. We play r' n' r. Velika je razlika, crnini unatoc.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Pušteno je u prodaju... upravo sam napravio žurnu narudžbu... da ne bi bilo ........
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Čisto sumnjam da Libellus s ovakvim mini tiražima može slati stripove u obične knjižare, ako su nekad slali onda je to vjerojatno bilo prije 2012. i onih drastičnih smanjenja. Ove godine sam bio dosta puta u ŠK na Trgu i nisam tamo vidio Libellus izdanja, a to je kao jedna od poznatijih knjižara.
Čisto sumnjam da Libellus s ovakvim mini tiražima može slati stripove u obične knjižare, ako su nekad slali onda je to vjerojatno bilo prije 2012. i onih drastičnih smanjenja. Ove godine sam bio dosta puta u ŠK na Trgu i nisam tamo vidio Libellus izdanja, a to je kao jedna od poznatijih knjižara.
Ima u Hoću knjigu Libellusa. Nemaju popust prva dva mjeseca, ali sama knjižara ima ponedjeljkom popust pa se uštedi.
U Tisak Media na Trgu ima dosta novih LL izdanja, uključujući i Dragonera.
Ima u Hoću knjigu Libellusa. Nemaju popust prva dva mjeseca, ali sama knjižara ima ponedjeljkom popust pa se uštedi.
Vidio sam i ja puno LL-a u Tisak Mediji u Zd u supernovoj.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Vidio sam i ja puno LL-a u Tisak Mediji u Zd u supernovoj.