forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/10/2019 : 17:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/10/2019 : 18:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Taj Kovačić je zbilja crna ovca u repki....svjetsko čudo..svi ga kupuju za desetke miliona eura, onda odigra par utakmica ,završi na klupi pa ga opet neko kupi za desetke milja eura i tako u krug. Bilo bi super za nas da se ne pojavi u drugom poluvremenu.

Kovačić je dobro odigrao tekmu. Do tog nedosuđenog faula i na žalost u nastavku akcije gola smo bili dobri. U drugom poluvremenu ulazi Rakitić na poziciju zadnjeg veznog, a Modrić i Rakitiće bez nekog trećeg između njih loše izgledaju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/10/2019 : 18:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ono je bio faul na Kovačiću, ali je i Lovren napravio penal početkom utakmice, a nije svirano ništa.

Drugačije se sudi kad igrači ide prema golu ili ide prema korner crti kad mu je učinkovitost nikakva. Tko bi dosudio penal a ovaj ne može ništa? Divljački start na Kovačića ne suđen pa divljački start na Petkovića, dobro ovo je bilo slučajno a i sam Petković je složio onog Ampadua. Iako Petkovićevo „ divljašto „ samo po sebi spada u ono što je radio Moor na strani Velsa, jest da je Petković pretjerao u spomenutom slučaju i za to bio sankcioniran, a igračima Velsa se pomalo gledalo kroz proste.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/10/2019 : 18:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Valter ko je ta spodoba, od kude si izvukao ovo ruglo?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19775 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/10/2019 : 18:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Valovi na Poljudu?
Bolje bi bilo da nisam ni vidio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2019 : 20:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Maksimirski grijani travnjak najbolje reagira na niske temperature koje su moguće u studenom, a i logičnije je da odlučujuću utakmicu igramo pred 30-ak tisuća ljudi nego pred 8200 u Rijeci.

koja sprdačina...u splitu je inače u 11-om mjesecu temperatura -15...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2019 : 20:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Valovi na Poljudu?

a šta ti je tu čudno...ni prvi ni zadnji valovi na poljudu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2019 : 20:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Maksimirski grijani travnjak najbolje reagira na niske temperature koje su moguće u studenom, a i logičnije je da odlučujuću utakmicu igramo pred 30-ak tisuća ljudi nego pred 8200 u Rijeci.

koja sprdačina...u splitu je inače u 11-om mjesecu temperatura -15...

to je o travnjaku riječ: ( o tome su laprdali neki novinari)
Rijeka..pluplastika,,tj.poluumjetni
Split..kvrgavi (a i boja je sranje..tj na proljev vuče )
Maksimir ..idealan..tj,najbolji (bez zavidnih komentara)

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 14/10/2019 20:31:09
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4599 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/10/2019 : 20:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Bas Sam se pitao kad ce premjestit utakmicu. Ipak se ne moze tako vazna utakmica igrat u Rijeci
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2019 : 20:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Velika je lova u igri..svi detalji su bitni

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/10/2019 : 21:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Uvjeren san da na ovome forumu ima genijalaca koji bi kupili ovo izdanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/10/2019 : 21:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Tako je, našla bi se minimalno dvojica kupaca
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19775 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/10/2019 : 22:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Valovi na Poljudu?

Pa dobro, možda je izgledalo kao naglašavanje Poljuda, ali to je samo zato što je u prethodnim utakmicama publika tamo iskazivala nešto manje klobučarstva nego drugdje.
Generalno, valovi na nogometnim utakmicama su dno i trebali bi biti rezervirani za nemaštovite rukometne i ine publike.
Al, ok, nije veća sramota nego skandirati "Luka, Luka".

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/10/2019 : 22:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Vas par bisera nadam se da ste barem pročitali knjigu o Luki Modriću.

Onu pravu koja govori o jednom samozatajnom čovjeku čiji je put od djetinjstva u izbjeglištvu do svjetskog nogometnog vrha bio uvijek popločan kontinuiranim sumnjama, nepovjerenjem i ruganjem likova poput vas.

Možda Vas to štivo konačno izdigne da i vi u životu nešto napravite te da vam vrh i smisao postojanja nije puštanje "šarenih balona" po forumu.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/10/2019 : 00:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Vas par bisera nadam se da ste barem pročitali knjigu o Luki Modriću.

Onu pravu koja govori o jednom samozatajnom čovjeku čiji je put od djetinjstva u izbjeglištvu do svjetskog nogometnog vrha bio uvijek popločan kontinuiranim sumnjama, nepovjerenjem i ruganjem likova poput vas.

Možda Vas to štivo konačno izdigne da i vi u životu nešto napravite te da vam vrh i smisao postojanja nije puštanje "šarenih balona" po forumu.

Njih? Pa sta ti vjerujes u djeda mraza? To ti je ista stvar. Ne gubi vrijeme na lose podrazaje. Nema smisla...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27069 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/10/2019 : 01:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Malo mi je čudno uzdizanje karaktera(nogometaš je odličan)čovjeka koji je priznao na sudu uzimanje novca za kojeg je znao da mu ne pripada i onda prenošenje istog do Mamića?
I sve mu je oprošteno jer igra dobar nogomet za reprezentaciju i grli se sa predsjednicom?
Je li to Hrvatska 2019 godine kakvu želimo?
Ako su nam već političari i pravosuđe kriminalni nemojmo mi biti ovce pa biti slijepi i gluhi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/10/2019 : 06:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Malo mi je čudno uzdizanje karaktera(nogometaš je odličan)čovjeka koji je priznao na sudu uzimanje novca za kojeg je znao da mu ne pripada i onda prenošenje istog do Mamića?
I sve mu je oprošteno jer igra dobar nogomet za reprezentaciju i grli se sa predsjednicom?
Ako su nam već političari i pravosuđe kriminalni nemojmo mi biti ovce pa biti slijepi i gluhi.

Pa zašto onda navijaš za Hajduk kad si tako jako moralan.....

Korumpirani političar im oprostio porezne dugove. Pa zar je to Hrvatska kakvu želimo 2019.g. ?

Briši odmah taj avatar moralisto.... ili ćeš ipak biti malo selektivan u svojoj slijepoci ?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/10/2019 : 07:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ni manje ni vise ta je Hrvatska gdje zivis,(zivim/zivimo) ista kao recimo Norveska za koju radim zadnjih deset godina, po nivou korumpiranosti pravosuda i politike,(normalno ti to neces povjerovati, jer imas vizije da je tamo 'med i mliko', a isto je...samo sto tamo, polako podize glavu neonacizam u svoj svojoj 'raskosi'...) Ili recimo Amerika,(ah taj famozni nedostizni USA uzor za sve), pun laznog morala, licemjera, rasizma, i agresivnog kapitalizma, koji gusi svaku jedinku koja iole skrece s propisanog puta, nehumani sistem zdravstva i socijale utemeljen na kupi me prodaj me/tko ima ima, a ko nema-jebi se sistemu...jer bio sam tamo, vidio, prosao to sve u prvom licu, trosio dzonove tim cestama...kao i jos sijaset drzava ,uredenja u kojim sam zivio od Koreje do Argentine...ali ionako to necete povjerovati, u svojim laznim vizijama neke srece, postenja, moralnosti, standarda etc, na drugim vam zamisljenim krasnim mjestima za zivot. Samo vi sanjajte...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/10/2019 : 07:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Valovi na Poljudu?

Pa dobro, možda je izgledalo kao naglašavanje Poljuda, ali to je samo zato što je u prethodnim utakmicama publika tamo iskazivala nešto manje klobučarstva nego drugdje.
Generalno, valovi na nogometnim utakmicama su dno i trebali bi biti rezervirani za nemaštovite rukometne i ine publike.

Zar bi se 35000 ljudi trebalo nalaziti mjesecima ranije da usklade koreografiju?
I recitirati Tolstoja?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/10/2019 : 07:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato nam je i država takva kakva jest... zbog nojeva koji smatraju da je u redu krasti ako nešto od toga "daješ" narodu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47323 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2019 : 07:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

Valovi na Poljudu?

Zar bi se 35000 ljudi trebalo nalaziti mjesecima ranije da usklade koreografiju?
I recitirati Tolstoja?

ne,nego čitat npr Rudolfa Steinera naglas

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47323 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2019 : 08:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Zato nam je i država takva kakva jest... zbog nojeva koji smatraju da je u redu krasti ako nešto od toga "daješ" narodu

naroda je svakog dana sve manje u hr. Baš se u ovih par dana iznenadija nekima šta planiraju uteć odavde.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47323 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2019 : 08:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

pravosuđe nam je u rangu ugandskog ako ne i ispod.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10427 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 15/10/2019 : 08:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl
Ni manje ni vise ta je Hrvatska gdje zivis,(zivim/zivimo) ista kao recimo Norveska za koju radim zadnjih deset godina, po nivou korumpiranosti pravosuda i politike,(normalno ti to neces povjerovati, jer imas vizije da je tamo 'med i mliko', a isto je...samo sto tamo, polako podize glavu neonacizam u svoj svojoj 'raskosi'...) Ili recimo Amerika,(ah taj famozni nedostizni USA uzor za sve), pun laznog morala, licemjera, rasizma, i agresivnog kapitalizma, koji gusi svaku jedinku koja iole skrece s propisanog puta, nehumani sistem zdravstva i socijale utemeljen na kupi me prodaj me/tko ima ima, a ko nema-jebi se sistemu...jer bio sam tamo, vidio, prosao to sve u prvom licu, trosio dzonove tim cestama...kao i jos sijaset drzava ,uredenja u kojim sam zivio od Koreje do Argentine...ali ionako to necete povjerovati, u svojim laznim vizijama neke srece, postenja, moralnosti, standarda etc, na drugim vam zamisljenim krasnim mjestima za zivot.

Ivane, tvoj najbolji post dosad.

Ostalima zahvaljujem da su raskrinkali našeg najvećeg monstruma LM.

Osim njega i njegovog frenda ZM, da ne zaboravimo i jedinog ratnog profitera IS, ostalo je kod nas sve sjajno i nemamo razloga za brigu i uzrujavanje.

Dakako LM ostaje kao najveće zlo i problem i o njemu treba naštancati još koju milijardu postova.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5009 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/10/2019 : 08:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ni manje ni vise ta je Hrvatska gdje zivis,(zivim/zivimo) ista kao recimo Norveska za koju radim zadnjih deset godina, po nivou korumpiranosti pravosuda i politike,(normalno ti to neces povjerovati, jer imas vizije da je tamo 'med i mliko', a isto je...samo sto tamo, polako podize glavu neonacizam u svoj svojoj 'raskosi'...) Ili recimo Amerika,(ah taj famozni nedostizni USA uzor za sve), pun laznog morala, licemjera, rasizma, i agresivnog kapitalizma, koji gusi svaku jedinku koja iole skrece s propisanog puta, nehumani sistem zdravstva i socijale utemeljen na kupi me prodaj me/tko ima ima, a ko nema-jebi se sistemu...jer bio sam tamo, vidio, prosao to sve u prvom licu, trosio dzonove tim cestama...kao i jos sijaset drzava ,uredenja u kojim sam zivio od Koreje do Argentine...ali ionako to necete povjerovati, u svojim laznim vizijama neke srece, postenja, moralnosti, standarda etc, na drugim vam zamisljenim krasnim mjestima za zivot. Samo vi sanjajte...

Koliko sam upratio nitko ne spominje druge države osim tebe (aj, evo lwood je nakon tebe spomenuo Ugandu). Ovako to rade moralni ljudi: počnu tako da prvo gledaju sebe, trude se sebe izgraditi kao bolju osobu, pa onda nastave gledati svoju užu okolinu, obitelj, pa onda lokalnu zajednicu, zgradu, kvart, pa selo, grad, pa onda državu, nastoje dakle ukazati što ne valja u zajednici čiji su oni sastavni dio, pa tek onda gledaju druge i tuđe. Izgovore u stilu "e, ali i drugi su takvi" daju isti oni kojima stalno treba potvrda od tih drugih da nešto vrijede.

No kad već spominješ druge, da kažemo i da je to što govoriš neistina (ako uzmemo da je istina nešto što se temelji na činjenicama). Evo, pa čitaj: https://www.transparency.org/cpi2018

Edited by - vukozec on 15/10/2019 08:22:39
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000