Čarobna knjiga je i ove godine pripremila mnoštvo novih izdanja za Međunarodni beogradski sajam knjiga.
Iz bogate ponude, kao sajamske premijere, izdvajamo pre svega nestrpljivo iščekivanog Asteriksa, 4. i 5. tom. Pošto Asteriks ove godine slavi jubilarni, 60. rođendan, mi smo, kako i dolikuje ovakvom stripskom fenomenu, organizovali proslavu tog jubileja. Stoga ćemo na štandovima Čarobne knjige na Sajmu, uz kupljena ova dva toma, poklanjati špil karata za igru s likovima iz neustrašivog galskog sela.
Ponudu stripova učiniće posebnom i dva nova izdanja u ediciji DC Gold: Nadzirači i Supermen: Šta li se zbilo sa Čovekom od Čelika?. Svi koji nisu imali priliku da se dosad upoznaju s Nadziračima Alana Mura, jednim od najčuvenijih i najistaknutijih dela u istoriji stripa, sada imaju priliku za to. S obzirom na to da nas prvog dana Sajma očekuje i prva epizoda istoimene HBO serije, iščekivanje je veće nego ikad. Što se Supermena tiče, s ponosom možemo reći da je ovo prvi Supermen u izdanju Čarobne knjige, ali ujedno i 200. izdanje u biblioteci Olovka, tuš i pero.
Posebnu pažnju zaslužuje nova biblioteka Svet u oblačiću, koja je posvećena odabranim stripskim pričama visokog umetničkog kvaliteta koje dele mnogo šta s drugim umetnostima, posebno s književnošću, autorskim delima često specifičnih i eksperimentalnih formi i sadržaja. Prvo izdanje u ovoj biblioteci, Persepolis, jedan je od najcenjenijih strip-romana našeg doba. Dok smo kod umetničkog stripa, iznenađenja stižu i u ediciji Stari kontinent, s dva sjajna izdanja Žan-Pjera Žibre: Mateo, tomovi 1 i 2.
Dragi bonelijanci, sjajne vesti i za vas! Riznica Bonelli bogatija je za novu podbiblioteku, Riznica Bonelli Grande, a Reka Mohok u formatu B5 i punom koloru ostaviće vas bez daha! Tu je, naravno, i Merkurio Loi: Početak, luksuzna, kolorisana varijanta koju je Boneli objavio 2017. godine, a koja predstavlja početak tog popularnog serijala.
Od dobro vam poznatih serijala možete očekivati novog Dedpula, Dedpul opet satire Marvelov univerzum, kao i dva nova toma Džeremaje – 9 i 10.
S pravom možemo reći da je naša ovogodišnja sajamska ponuda najbogatija do sada i pozivamo vas da nas posetite na štandovima u Areni Hale 1 i u Hali 4, kao i na našem sajtu i u striparnici, gde vas očekuju i brojni popusti i akcije.
Sada već tradicionalno ali svakako važno obaveštenje: i ove godine sve akcije i popuste možete ostvariti i kupovinom na našem sajtu, kao i u klubovima čitalaca u Dečanskoj 5 u Beogradu i knjižari Bulevar Books u Novom Sadu.
ajde nemojte me zajebavati - Nadzirači u džepnom formatu;pa to je čita blasfemija. Idealno štivo za početnike;za naprednije stripoljupce zaobilaženje u širokom luku.Pa makar koštali i 5 evra.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
ajde nemojte me zajebavati - Nadzirači u džepnom formatu;pa to je čita blasfemija. Idealno štivo za početnike;za naprednije stripoljupce zaobilaženje u širokom luku.Pa makar koštali i 5 evra.
Bravo Anto, napokon da neko kuži Pa Gibbons je ubio sa crtežom, taj crtež zaslužuje veliki format!
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Postoji BP tvrdi i meki povez, Fibra i ČK veliki format, i ČK ovaj sad. Ako to nije dovoljno da svako nađe sebi šta mu paše/odgovara onda ne znam. Jbg...onaj moj drugar koji nije hteo gromadu je kupio ovo novo i on je prezadovoljan. Nije dugo u strip svetu i njemu je super. Znači ima kome i ovo je potaman, nije ni prvo, a neće ni biti verovatno ni poslednje Watchmen izdanje na ovim prostorima pa da neko bude razočaran. Tu barem ima izbora koliko hoćeš. Sad što ti hoćeš da uvaljaš svoj primerak pa kudiš ovo, to je druga priča
pa dobro,uvek je lepo spojiti posao i zadovoljstvo!
nego,ovde se opet vidi kako čarobnjaci znaju da urade posao van svakog rezona (a to što prolazi kod masovne publike,je neka druga priča;jasno se vidi po ZS#13) - logično bi bilo da šibnu ovakve Nadzirače za nezahtevne korisnike,po ceni po kojoj i ide (1800 đunti),i u manjem tiražu absolut varijantu,kakvu i zamalo jesu ponudili;nju su trebali da štampaju u profesionalnoj štampariji,sa većoom cenom od one koju je imala njihova verzija iz Simbola. I svi srećni.
Ovako imamo džepno izdanje (što Diskać reče "Pa Gibbons je ubio sa crtežom, taj crtež zaslužuje veliki format") i absolut sa problematičnim uvezom. Tako da je Beloputaško u HC opciji i dalje d najbolja varijanta na ovim prostorima (sa obzirom da je Mcn malo više purgerisao u Fibrinim Čuvarima)
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!