forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/01/2020 : 20:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
In the Jaws of Madness knjige bi mogle dojahati u SNK do kraja ovog mjeseca. Držimo fige!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/02/2020 : 23:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Od jutros (ponedjeljak) u SNK-u In the Jaws of Madness knjige na prodaji.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/02/2020 : 23:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Odlično, odmah ide narudžba!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14599 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/02/2020 : 08:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja sam si isto rezervirao, možda idući tjedan već bude kod mene

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/02/2020 : 08:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Bas me zanima koliko tezi?
Izgleda moram nekog snaznog poslati po ovu grdosiju.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14599 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/02/2020 : 08:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je pisao oko 3 kg Ali nisam sad siguran..

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/02/2020 : 17:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Vjezbaj veceras desnom.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/02/2020 : 17:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Vjezbaj veceras desnom.

😁
Bio danas na fitnesu,pa muskulfiber...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/02/2020 : 22:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Nista te gluposti. Samo je jedna moć...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14599 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/02/2020 : 12:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Preuzeo jučer svoju knjigu, D.J. - ovo je impresivno Ostao sam bez teksta, ne znam kako ovo opisati. Ono, kad misliš da si vidio sve i onda se pojavi ova knjiga Uzeo sam samo Ferrijevu naslovnicu, bilo bi mi previše ovaj put da duplam, ili triplam

Poslikao sa kiosk izdanjem, čisto da oni koji možda nisu još uzeli, da dobiju taj neki dojam za usporedbu koliko je ogromno ovo izdanje, prava "Zagor Biblija":

Go to Top of Page

Altairfan
Junior Member

479 Posts

Member since 12/12/2019

Posted - 12/02/2020 : 16:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Altairfan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Preuzeo jučer svoju knjigu, D.J. - ovo je impresivno Ostao sam bez teksta, ne znam kako ovo opisati. Ono, kad misliš da si vidio sve i onda se pojavi ova knjiga Uzeo sam samo Ferrijevu naslovnicu, bilo bi mi previše ovaj put da duplam, ili triplam

Poslikao sa kiosk izdanjem, čisto da oni koji možda nisu još uzeli, da dobiju taj neki dojam za usporedbu koliko je ogromno ovo izdanje, prava "Zagor Biblija":

A jesi li je odmotao i vidio kako izgleda unutra ili si je ovako ostavio samo da čeka .
Ako jesi onda daj slikni i 1 stranicu da vidimo kako to izgleda unutra .
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14599 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/02/2020 : 19:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Odmah poslije slikanja, išlo je odmotavanje, naravno Bio sam uslikao 5-6 slika, ali su mutne pa evo ove 3, zaista je urađeno perfektno, na sve se mislilo kao i uvijek Ferri je ovdje dosta radio vinjeta koje su velike, a ovdje čak dolaze još više do izražaja, najimpresivnije su scene sa Titanom. Samo, teško je to sad doživjeti ovako preko slika, zaista moraš imati ovo u rukama da osjetiš to..

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/02/2020 : 20:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu naci Shyevu verziju na SNK-u, a niti Ferrijeve..da nije vec..raspr..ne mogu ni napisati..zakasnio sam..sve je izgubljeno...Zagore prijatelju..NEEE!😛
Koliko tona robe je stiglo uopce u SNK? Ima li jos koja doza ludila?

Go to Top of Page

Gru
Average Member

839 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 12/02/2020 : 21:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
I meni pobjeglo iz SNK!!! Dal da kidam žile il' će uskoro nova tura u SNK?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/02/2020 : 23:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Izgleda ko blještavi trag
Daj D.J. kad ćeš doći sebi i staviti normalni papir?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 00:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Te balkanske psihoze da sjajni božanstveni papir ne odgovara c/b crtežu ne prolaze u SAD-u

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 09:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mogu naci Shyevu verziju na SNK-u, a niti Ferrijeve..da nije vec..raspr..ne mogu ni napisati..zakasnio sam..sve je izgubljeno...Zagore prijatelju..NEEE!😛

Planulo je ovo već prvi tjedan u SNK-u! Najviše sam poslao Shya, tako da su Ferri i Rubini otišli već prvi dan. Dopuna je na putu! Tokom 3.mjeseca stići će u SNK.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 09:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Planulo je ovo već prvi tjedan u SNK-u! Najviše sam poslao Shya, tako da su Ferri i Rubini otišli već prvi dan. Dopuna je na putu! Tokom 3.mjeseca stići će u SNK.

Znaci Emirem i Gru ne brinite. Stiže ih još!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 09:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Izgleda ko blještavi trag
Daj D.J. kad ćeš doći sebi i staviti normalni papir?

Imaš nekoliko mojih slika iz unutrašnjosti knjige, na stranici 111 ovog topica i slikao sam ih bez tog blještavila.
Evo stavit ću ih i ovdje:

www.epicentercomics.com

Edited by - D.J. on 13/02/2020 09:30:54
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/02/2020 : 11:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je to OK ali ne mogu čitati c/b strip na sjajnom papiru

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Descender
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
22 Posts

Member since 05/09/2017

Posted - 13/02/2020 : 12:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Descender a Private Message  Reply with Quote
Ni ja.
Konkretno u ovom stripu to još više dolazi do izražaja. Isto kao i u npr. EC MW Vultur - taj sjajni, sterilni, glatki, blještavi papir odnese bar 50% atmosfere i konstantno me nervira tokom čitanja.
EC izdanjima samo to fali do perfekcije.

I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying.
Go to Top of Page

DinkoJ
New Member

257 Posts

Member since 09/11/2018

Posted - 13/02/2020 : 13:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DinkoJ a Private Message  Reply with Quote
Zašto se rade još dvije vrste neoriginalnih naslovnica kada sama priča Divovi ima šest svojih originalnih, pretpostavljam da je to radi privlačenja publike u Americi koja je navikla na DC i Marvel naslovnice. Ja osobno nikad ne bih kupio Demone bez originalne naslovnice a da ne naglašavam da se među šest originalnih naslovnica nalaze bar za mene minimalno tri ako ne pet Ferrijeva vrhunska ostvarenja.

Zamislite ovaj lijepi veliki format sa jednom od ovih naslovnica

To bih držao u vitrini ali ne da se vidi s boka nego kao sliku da svaki puta kad prolazim pored mogu gledati.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 13:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Pa vidi, kupiš Ferrijevu i još bilo koju drugu iz koje iskidaš ovih šest predivnih unutrašnjih i sve ih lijepo zalijepiš s unutrašnje strane vitrine! Eto ti svih 6 u megaformatu (možeš dodati i strelice koje pokazuju smjer kojim se treba gledati) i strip s najboljom (u kojoj se Zagi ne iščuđuje stomilijunti put kao na ostalima)
Tu bez naslovnih prodaš Jakiju po duploj cijeni jer ima smanjen udio sjaja. Svi sretni!

Go to Top of Page

DinkoJ
New Member

257 Posts

Member since 09/11/2018

Posted - 13/02/2020 : 13:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DinkoJ a Private Message  Reply with Quote
Ma imam ja megaformat već na zidu

ali ja bih onako elegantno da bude u vitrini kao u muzeju.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/02/2020 : 13:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Ja se, naravno, malo šalim.
Ali imaj na umu da je jedno nostalgija a drugo stvarnost.
Za razliku od bapskih priča, američko je tržište veoma zahtjevno. Zato DJ i ulaže ovolik trud u razne naslovnice.
Nama nostalgičarima dao je ovu prelijepu Ferrijevu, sve drugo bilo bi samoubojstvo, a ionako je blizu toga.
Također bi bio ismijan da tamo izda na "običnu" papiru za luksuzno izdanje.
A nije da ne bi želio da mu se smanje troškovi, bar malo. I masa bi opala, i to bi mu bio plus za uštedu.

Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000