Author |
Topic  |
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17231 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 13/03/2020 : 13:45:58
|
quote: Originally posted by izivko
U našoj Županiji (Herceg-Bosanska) škole zatvorene ali se djelatnici moraju javljati na posao.
Kod nas su škole zaključane, samo na ulaznim vratima stoji obavještenje ministarstva i to je sve. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 13/03/2020 : 13:50:55
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Kod nas ekipa sa klincima može ići doma, i govorim kolegi da ode i on kaže oću kurac, mali će me izgnjavit, radije na posao. 
Ja ga potpuno razumijem i sigurno bi radije isao na posao, da mogu. 
Ali raskuzivat ce se sada sve prostorije, a kasnije (za nekoliko dana) cu valjda ici, barem na par sati (da se odmorim ). I kod bolje polovine ili rad na domu ili cekanje doma (80% plate).
Da imam laptop na poslu, mozda bi i moglo ici ali ga sam nisam htio, plus su neki programi na mrezi na drugom kompu pa mi sam moj komp i da ga imam doma ne pomaze.
Vec vidim kako ce biti veselo pocetkom aprila/travnja kada ce se morati izracunati place (primamo je desetog), plus u petak 10. 4. 2020 banke ne rade zbog velikonocnog ponedjeljka (13. 4.). Bit ce malo vremena i sta kome obracunati. 
Kod nas imamo 5 dana izrednog dopusta sljedeci tjedan (to moze proci sa nasom panoznom kolektivnom, kao elemntarna nesreca), za preostalih 5 ne znam kako. Plus dvojica su vec drugi dan doma, to sam predlzio ravnatelju da im da plus sate/koriscenje sati, jer to nije toliko za pokriti.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 13/03/2020 : 13:54:13
|
quote: Originally posted by ordell
quote: Originally posted by nagor
Nema tu teorije zavjere. Stvar je u tome da neki Kinezi misle da mogu bolje zadovoljiti svoju partnericu ako pojedu sirovo meso egzotičnog šišmiša umotano u zmijsku kožu. To nije zdravo. I to je to. Živjela tradicionalna kineska medicina!
Joj ovo ti je bezveze, i ti svasta pises. Koliko si tocno upoznat sa tkm? Akupunktura, akupresura? Higienski standardi danasnje Kine su sasvim druga prica.
A dobro sad. Nisam mislio na akupunturu. Valda ti je jasno da i ovo sto sam napisao nije baš samo zajebancija. Kinezi jedu "neprovjerene" stvari. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Tonto
Advanced Member

8907 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 13/03/2020 : 14:02:49
|
Najjaci smo. Potiraju ljude iz skola, sa fakulteta i poslova... i svi pravac kafici u jos manje i zatvorenije prostore. :D |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
emirem
Advanced Member

10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/03/2020 : 14:03:58
|
Jeo bi i ja skakavce,zmije da sam u Novom Meksiku sa Texom i Tiger Jackom na tragu desperadosa bez konja. Ali kinezi ne obradjuju termicki dobro tu hranu,upitno porijeklo i drze ih sve zajedno blizu jednih drugih da se cejndzaju sa bacilima. Jednom je nas forumski vozac pisao kako bi Indiju termicki blagoslovio zbog prljavstine,a sad ga nema da ista kaze protiv svoje klijentele. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 13/03/2020 : 14:09:07
|
Vec se prica da ce cjela Ljubljana biti u karanteni. Sada je tiskovka ali moram jos nesto napraviti na poslu pa nemam vremena slusati...
Ionako sam imao plan ponovno pogledati Band of Brothers, a nagovarao sam i bolju polovinu, rekla je da, samo jos nije bilo vremena... sada ce ga biti. A ima i da nastavim sa Breaking Bad (trenutno sam na 11. epizodi 2. sezone).
I mislim da je doslo vrijeme da pogledam Cernobil od HBO, ionako mi je jos na kompu (ona je vec gldala prije i dopalo joj se, ja sam prekocio iz inata kao zapadnu propaganu). 
|
|
Edited by - Poli on 13/03/2020 14:11:40 |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 13/03/2020 : 14:22:58
|
quote: Originally posted by ordell
Nema tu teorije zavjere. Stvar je u tome da neki Kinezi misle da mogu bolje zadovoljiti svoju partnericu ako pojedu sirovo meso egzotičnog šišmiša umotano u zmijsku kožu. To nije zdravo. I to je to. Živjela tradicionalna kineska medicina!
Joj ovo ti je bezveze, i ti svasta pises. Koliko si tocno upoznat sa tkm? Akupunktura, akupresura? Higienski standardi danasnje Kine su sasvim druga prica.
A dobro sad. Nisam mislio na akupunturu. Valda ti je jasno da i ovo sto sam napisao nije baš samo zajebancija. Kinezi jedu "neprovjerene" stvari.
Ma znam. Dovoljno je vidjeti slike sa “wet markets” u Kini i sve je jasno. Uslovi su im katastrofalni, cudno da nema i vise bolesti. Ali sto se tice ktm, to je prilicno jaka stvar( pogotovo u kombinaciji sa zapadnom medicinom) samo ljudi opcenito misle da je to bezveze jer nemaju pojma o tome. |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6375 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 13/03/2020 : 14:46:08
|
quote: Originally posted by Poli
Vec se prica da ce cjela Ljubljana biti u karanteni. Sada je tiskovka ali moram jos nesto napraviti na poslu pa nemam vremena slusati...
Ionako sam imao plan ponovno pogledati Band of Brothers, a nagovarao sam i bolju polovinu, rekla je da, samo jos nije bilo vremena... sada ce ga biti. A ima i da nastavim sa Breaking Bad (trenutno sam na 11. epizodi 2. sezone).
I mislim da je doslo vrijeme da pogledam Cernobil od HBO, ionako mi je jos na kompu (ona je vec gldala prije i dopalo joj se, ja sam prekocio iz inata kao zapadnu propaganu). 
Vrh, ostale ti 3 opasno dobre serije za pogledat. Zanemari zapadnu propagandu i bacaj se na Chernobil, serija bolesno dobra (pun intended), a prije bi rekao da je BoB zapadna propaganda, ali ta serija mi je najbolji prikaz WW2.
Ti si profa u školi....ili sam ja neš pobrkao? Pa koji vrag onda imaš radit na poslu ako klinci idu doma...ili radiš u školi, a nisi profa? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts
Member since 18/11/2003 |
Posted - 13/03/2020 : 15:10:36
|
U Sloveniji do sada testiranih 4346 osoba, zaraženih 141 osoba, od toga 16 hospitaliziranih, 4 na intenzivnoj.
Danas u Ljubljani u velikom trgovačkom centru na Viču velika gužva, idealno za pokupiti virus. Zabranjeno okupljanje više od 100 osoba u zatvorenim prostorijama, a tu je bilo barem nekih 300 ljudi unutra. Ja sam se samo okrenuo i izašao. |
Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 13/03/2020 : 15:14:59
|
Ironično je što je u ovom trenutku glavna poruka/uputa djeci: "Ne izlazite van. Nemojte se družiti. Budite doma zatvoreni u sobi i za računalom. Budite u kontaktu preko društvenih mreža. Igrajte videoigre!" |
Edited by - nagor on 13/03/2020 15:21:36 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/03/2020 : 15:18:31
|
Ironično je što je u ovom trenutku glavna poruka/uputa djeci: "Ne izlazite van. Nemojte se družiti. Budite doma u zatvoreni u sobi i za računalom. Budite u kontaktu preko društvenih mreža. Igrajte videoigre!"
...citajte Zagora. Sad ili nikad, Zagijev preporod. Jos samo da hoce internet ugasiti. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 13/03/2020 : 15:21:12
|
quote: Originally posted by corto33
Danas u Ljubljani u velikom trgovačkom centru na Viču velika gužva, idealno za pokupiti virus. Zabranjeno okupljanje više od 100 osoba u zatvorenim prostorijama, a tu je bilo barem nekih 300 ljudi unutra. Ja sam se samo okrenuo i izašao.
Ah! A bas sam mislio poslije otici u Interspar na Vicu. 
|
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 13/03/2020 : 15:22:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ironično je što je u ovom trenutku glavna poruka/uputa djeci: "Ne izlazite van. Nemojte se družiti. Budite doma u zatvoreni u sobi i za računalom. Budite u kontaktu preko društvenih mreža. Igrajte videoigre!"
...citajte Zagora. Sad ili nikad, Zagijev preporod. Jos samo da hoce internet ugasiti.
Da, ova godina bi mogla biti zlatna za stripove!  |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/03/2020 : 15:31:41
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by corto33
Danas u Ljubljani u velikom trgovačkom centru na Viču velika gužva, idealno za pokupiti virus. Zabranjeno okupljanje više od 100 osoba u zatvorenim prostorijama, a tu je bilo barem nekih 300 ljudi unutra. Ja sam se samo okrenuo i izašao.
Ah! A bas sam mislio poslije otici u Interspar na Vicu. 
Pa zašto ne bi otišao, ne kaže se uzalud... https://postimg.cc/nMrSmbdT |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1700 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
emirem
Advanced Member

10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/03/2020 : 16:09:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
...citajte Zagora. Sad ili nikad, Zagijev preporod. Jos samo da hoce internet ugasiti.
Ako pocnu citati od "Zagor prica" morat ce ponavljati gradivo od prvog razreda,tj. od prvog broja.😁 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Topic  |
|