Ko ima volje da se krene sa tim? Sa dobrim prevodom, lektorom... Imam utisak da nas za svaki strip, prethodno izdat, veze neki cudan oblik nostalgije... Ma, koliko se nasi trudili, AF nije isti bez Briksija... Verujem da bi slicno bilo i sa Asteriksom...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Objaviće se epizoda “Zlatni menhir”: Gosinijeva i Uderzova epizoda neobjavljena kao album!
Albumski neobjavljena epizoda Asteriksa i Obeliksa, biće predstavljena publici 21. oktobra 2020. godine, najavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Asteriksa i Obeliksa.
Nego, ja upadam opet ko padobranac. Oće li Čarobna Knjiga raditi integrale ovih novih epizoda od novih autora? Znam da ih izbacuju kao samostalne albume, ali oće li biti i integralnog izdanja nekad kasnije?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Mislim da nije bila zvanična informacija ali se očekuje da će raditi jer taman fali još jedan tom sa desne strane da bi slika na rikni kada se sve lepo poređa na polici bila centrirana kako treba
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud