Mislim da ću i ja bocnut ovo, Hermann mi je drag, a ČK radi dosta dobre integrale. :) Za S-A sam debelo zakasnio, a ne plaćaju mi se neke bijesne cifre.
Zar nema vise SA integrala?
Rasprodali su se prije nekoliko godina. To znam sa sigurnošću, jer sam kupio zadnje primjerke koje su imali na Interliberu.
Dobro je to. Drago mi je da je nesto rasprodano. Nego, vidim ih povremeno na aukcijama i idu za normalne novce, kako su i kupljeni.
Dobro je to. Drago mi je da je nesto rasprodano. Nego, vidim ih povremeno na aukcijama i idu za normalne novce, kako su i kupljeni.
Ja video na Fejsbuku u grupi prodaja stripovi Balkan oba broja kao komplet za 100 evra.
Pa, pravo da ti kazem, onakve dvije lijepe 'knjizurine' same po sebi, a narocito sad ako su rasprodane, u glanc stanju i vrijede toliko. Ja da ih nemam, a trebam, dao bi tu cifru bez problema. (Odlicno je to gazda Strip Agenta onomad tehnicki odradio, preporucio bi ih svima.) I nije to cijena nesto puno jaca od nabavne cijene, pogotovo kad uzmes u obzir vremenski odmak od izlaska prvog izdanja. Ja sam ih zapazio visekratno na ovom siteu i za puno manje u prodaji.
Nekako imam utiak da je Komanča strip ko stvoren za crno/belu tehniku i da mu boja naprosto ne leži...
slažem se - šteta što Lokomotiva nije uzela da izdaje Komanču.
Trebala je Lokomotiva Bonelijanu da radi. Cene ko kod Libellusa, za srpske uslove to bi bilo dovoljno da se obogate. Plus tad ne bi strepeo da će nešto zanimljivo da izbace pa da mora bubreg da se prodaje.
Originally posted by ivanl To je najbolje imati u obe varijante. Ja imam stripove takve vrste i c/b i kolor, pa nema greske.
+1
Uostalom, za male novce se moglo nabaviti Marketprintovo crno-bijelo izdanje.
Da ne pričam da još čuvam Cak-ove sa Comanche i Princeom.
Isto i ja. Cakove, Zovove... Ali sjecam se kad sam na Mafestu odnio Marketprintove trinaestice Van Hammeu na potpis, kako se covjek uznemirio i uzrujao prevrcuci one c/b 'albume'. Bio je bas pukoa od bjesa vidjevsi svoja djela u tom ruhu. Mrmljao je i sizio da kako je to uradeno... Sve ih je uglavnom ispotpisivao i eno ih doma, a ostala mi je dobra anegdota.
Dugo vremena pratim ovaj forum i sajt, ali se nikada nisam uključio u neku konverzaciju. Pročitao sam tu puno vaših preporuka i razrešio puno dilema kao npr. da li da kupim ovo ili ono izdanje, da li bi me možda zanimao ili ne određeni junak itd.
Uzeo sam ovo juče i izdanje izgleda jako lepo. Pošto me uvek kada bude najavljeno ili izađe nešto što mi je interesantno zanima da vidim kako izgleda uživo i "zavirim" u strip, pomislih da bi prvi post na forumu mogao biti neki mali, mali, doprinos, da pošaljem nekoliko slika ako nekoga ko nije kupio zanima. :-)
Pre toga da pitam da li možda postoji neko drugo mesto gde se to radi, pošto još uvek ne poznajem ceo forum i sva pravila? :-)
Dugo vremena pratim ovaj forum i sajt, ali se nikada nisam uključio u neku konverzaciju. Pročitao sam tu puno vaših preporuka i razrešio puno dilema kao npr. da li da kupim ovo ili ono izdanje, da li bi me možda zanimao ili ne određeni junak itd.
Uzeo sam ovo juče i izdanje izgleda jako lepo. Pošto me uvek kada bude najavljeno ili izađe nešto što mi je interesantno zanima da vidim kako izgleda uživo i "zavirim" u strip, pomislih da bi prvi post na forumu mogao biti neki mali, mali, doprinos, da pošaljem nekoliko slika ako nekoga ko nije kupio zanima. :-)
Pre toga da pitam da li možda postoji neko drugo mesto gde se to radi, pošto još uvek ne poznajem ceo forum i sva pravila? :-)
Pa izdavač je u prvom postu već stavio link za zavir/preview knjige.
Možeš tu slobodno stavit. @Peyo: Pa sam izgled stripa i privju PDF nisu nikako ista stvar.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Dobrodosao na forum! Samo cepaj sa slikama ovde slobodno!