forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdanja Libellusa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 399

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 10:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ma piši ti šta hoćeš, ali nema potrebe za vrijeđanjem, optuživanjem nekoga za pijanstvo i prevaru te iznošenje potpuno neprovjerenih informacija bez ikakvih dokaza. Živiš na nekom svom oblaku, misliš da si u pravu bez obzira što ti sugovornici u raspravi argumentirano dokažu suprotno i tko smo mi onda da te išta više ubjeđujemo.
P. S. Sumohrvat,, nikakve veze sa Libellusom i trijezan već više od godinu dana 😀

Klasičan primer nekoga ko se ubacio u priču ničim izazvan i spomenut i ti sada spominješ kako nemaš veze sa libellusom i alkoholom, ne znam zbog čega jer te niko nije spominjao?
Klasičan primer nekoga ko vapi za tuđom pažnjom, pa zar zaista nemaš nekoga u okolini sa kim bi korisnije trošio vreme i družio se nego to tražio preko foruma?

I kakvi crni argumenti, ne vidim da ih je bilo ko iznosio sem mene, jedino je tu ta situacija sa otkupom za koje su se neki uhvatili jer nemaju nista drugo.

Edited by - maelstrom on 03/06/2020 10:13:45
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 10:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by njofra32

Renky je spor i trebao bi to popraviti. Desetak puta sam od njega kupovao na aukcijama i nikad nije zajebao.
A što se tiče Libellusa kao i ostalih izdavača, tko voli nek izvoli, ali bez cviljenja. Mješat se u politiku izdavača (poduzetnika) pod izlikom da svatko ima svoje mišljenje je u biti cviljenje.

Nije ni mene prevario, niti sam to napisao, ali situacija je bila vrlo neprijatna, pogotovo jer nije išlo preko mene već drugog čoveka koji očito ne shvaća ove naše striparoške "manire" jer je valjda samo nama svaka vrsta neodgovornosti normalna.

Situacija je tekla ovako, moj prijatelj mu odmah uplati novac na račun i obavesti ga preko mejla o tome.Renky se naravno više dana ni ne oglašava što ajd je u njegovom stilu pa i nije bilo toliki problem (mada to nije normalno), a onda se javi i kaže da nije primio nikakav mejl, da ne zna za pere i da mu ništa nije uplaćeno.Posle se opet više dana ne oglašava, pa onda kada se oglasi ponovi to isto i opet ga nema posle.Na kraju kada dobije i dokaz i kada mu se spomene da to i više nego nije u redu i da će sve morati da ide na drugačiji način, on preko one stvari konačno prizna da je primio novac i pošalje stripove.

Baš lepo sa njegove strane, nema šta, primer "superfunkcionalne i odgovorne" osobe.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 10:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by maelstrom

Iskreno, apsolutno me zabole ona stvar šta ko ovde napisao ili rekao, ja ću i dalje da pišem šta god budem smatrao za shodno, a pojedinci mogu samo da mi pljunu pod prozor.
To je ono što mnogi ne mogu da shvate, da postoji neko koga zabole za forum, okupljanja, pijanke i ostale gluposti i ko sve gleda kroz prizmu strip scene i stanja na istoj.
Ako i ne budem pisao na forumu jer možda neko oceni da previše bodem oči i smeta, tako me savršeno briga, ionako sam veoma retko tu i svakako imam mnogo toga drugog na šta korisnije mogu da potrošim vreme.
No, u svakom slučaju, kada i budem nešto pisao, biće to bez ikakvog straha ili oklevanja, a nažalost na ovom forumu se mnogi itekako boje da napišu neke stvari.

Dakle, pojedinci neka shvate da im badava trud i da sve što napišu mene ne dotiče ni jotu.

Ovde je prosto navika da ljudi zauzimaju strane u nekom sukobu koji ih se ne tice, ali ako verujes u moj sud i iskustvo Renky nije prevarant samo sto je verovatno lenj kada su aukcije u pitanju. Ja ga isto pitam da mi proveri nesto pa mi se javi posle mesec dana. Ali u svetu u kom zivimo ja ga potpuno razumem. Znam ga licno i zajebant je poput vecine nas. Mislim da si malo prenaglio i valjalo bi spustiti loptu. No, kako hocete obojica.

Ja sam od početka i spuštao loptu i stalno ponavljao da ne napadam nikoga, što i sada tvrdim da nisam, nekima smeta što sam se drznuo da napišem kako postoji konkurencija i kako izdavači zamisli zarađuju novac.
Nikoga nisam vređao, bio sam neprijatniji isključivo prema Renky-ju jedino jer je i on bio prema meni i pisao kako imam neke skrivene interese što je valjda jasno da nemam nikakve, možete misliti o meni šta god hoćete, da sam lud, bezobrazan ili šta god, ali u vezi interesa mi ništa ni približno ne možete reći, što se ne može reći za neke druge pojedince sa ovoga foruma.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/06/2020 : 10:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma piši ti šta hoćeš, ali nema potrebe za vrijeđanjem, optuživanjem nekoga za pijanstvo i prevaru te iznošenje potpuno neprovjerenih informacija bez ikakvih dokaza. Živiš na nekom svom oblaku, misliš da si u pravu bez obzira što ti sugovornici u raspravi argumentirano dokažu suprotno i tko smo mi onda da te išta više ubjeđujemo.
P. S. Sumohrvat,, nikakve veze sa Libellusom i trijezan već više od godinu dana 😀

Klasičan primer nekoga ko se ubacio u priču ničim izazvan i spomenut i ti sada spominješ kako nemaš veze sa libellusom i alkoholom, ne znam zbog čega jer te niko nije spominjao?
Klasičan primer nekoga ko vapi za tuđom pažnjom, pa zar zaista nemaš nekoga u okolini sa kim bi korisnije trošio vreme i družio se nego to tražio preko foruma?

I kakvi crni argumenti, ne vidim da ih je bilo ko iznosio sem mene, jedino je tu ta situacija sa otkupom za koje su se neki uhvatili jer nemaju nista drugo.

Majstore, ovo je forum... Javni prostor. Ako želiš da ti se nitko ne miješa u razgovor sa Renkyem popričajte privatno, a ne na forumu. I ti nisi iznio nikakve argumente nego gomilu izmišljotina, laži, optužbi i neprovjerenih informacija pa kada te demantiraju ljudi koji su upućeni puno više nego ti umjesto da prestaneš ti i dalje tupiš po svom i izigravaš nekog tko će svima nama otvorit oči... I onda sam ja željan pažnje, a imaš potrebu svakom loncu bit poklopac.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 10:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Majstore, ovo je forum... Javni prostor. Ako želiš da ti se nitko ne miješa u razgovor sa Renkyem popričajte privatno, a ne na forumu. I ti nisi iznio nikakve argumente nego gomilu izmišljotina, laži, optužbi i neprovjerenih informacija pa kada te demantiraju ljudi koji su upućeni puno više nego ti umjesto da prestaneš ti i dalje tupiš po svom i izigravaš nekog tko će svima nama otvorit oči... I onda sam ja željan pažnje, a imaš potrebu svakom loncu bit poklopac.

A ne sumnjam ja da je tebi teško da razumeš suštinu onoga što pišem, pa čak i ako su stvari jasne.Nisam ti skrenuo pažnju na to što si napisao nešto, pa čak ni to što izigravaš drvenog advokata (jer nisi jedini), ali onaj zapis o vezi sa Libellusom i alkoholom je klasično traženje pažnje.Misliš da si ispao faca i duhovit, a samo si pokazao kako si u stvari usamljen čovek u stvarnom životu.Izvlači se sad ti kako hoćeš, ali i sam znaš da je tako.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 10:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Dobro pobogu Libellus je tema i to stoji, o tome se ovdje prica, dakle svatko ima pravo izraziti svoje misljenja pa makar i krivo bilo, ali sto sad ne valja s alkoholom?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 10:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Ne znaš da je alkohol u stvari štetan za zdravlje, pogotovo u iole većoj meri, da stvara zavisnost i da je uzročnik mnogo vrsta nasilja, pogotovo porodičnog?Ako to ne znaš, nemam šta da ti dodatno objašnjavam.

Samo na ovim prostorima je valjda za diku hvaliti se u javnosti kako si se negde dobro napio.

Edited by - maelstrom on 03/06/2020 10:50:09
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/06/2020 : 10:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znaš da je alkohol u stvari štetan za zdravlje, pogotovo u iole većoj meri, da stvara zavisnost i da je uzročnik mnogo vrsta nasilja, pogotovo porodičnog?Ako to ne znaš, nemam šta da ti dodatno objašnjavam.

Samo na ovim prostorima je valjda za diku hvaliti se u javnosti kako si se negde dobro napio.

Ako misliš da je samo na ovim prostorima na ponos hvaliti se pijanstvom onda ti nisi previše mrdnuo sa ovih prostora 😂😂😂😂
Momak, napisao si šta si mislio, razumili smo i slažemo se ili ne slažemo, ali daj dosta više pa da o ovoj temi i čitamo o Libellusu, a ne o tvojim palamuđenjima u krug i izradama psiholoških profila
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 03/06/2020 : 11:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Na ovim prostorima je to najpopularnije, što ne znači da ne piju dosta i drugi, samo to ipak ne mogu baš u svakoj situaciji gde im padne na pamet, odnosno mogu, ali postoje i odgovarajuće kazne za to.

Inače slažem se, odjavljujem se lično iz ove diskusije, slobodno neka se sada piše kako Libellus uz velike gubitke prodaje stripove jer kako kaže Ivanl ljubav je tu osnovna pokretačka snaga.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2969 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 03/06/2020 : 11:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Jbš čovjeka koji ne popije.....

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6284 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/06/2020 : 11:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Kakve se sve gluposti na forumu mogu pročitati!

Mislim na kompletnu ovu diskusiju, da ne pomisli netko da se nadovezujem na zadnji post :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213

Edited by - Beva on 03/06/2020 11:32:47
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3108 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 03/06/2020 : 11:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
"Nema biznisa do stripskog biznisa!"

Ne znam tko ima veću jahtu ali sam siguran da se Bernard, Dade, Marko, Nebojša, Colt i Vuk svake godine s jahtama utrkuju od Maldiva do Dubaija. Pobjednik časti s kebabom i fritulama.

Jbt, kako vam ne dosadi, da se ego može pretvoriti u hranu bez problema bi istrijebili glad u svijetu. :)
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10589 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/06/2020 : 11:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Kakve se sve gluposti na forumu mogu pročitati!

Mislim na kompletnu ovu diskusiju, da ne pomisli netko da se nadovezujem na zadnji post :D

Predlažem nastavak diskusije ovdje:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=4&TOPIC_ID=51297#2334489
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/06/2020 : 11:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

"Nema biznisa do stripskog biznisa!"

Ne znam tko ima veću jahtu ali sam siguran da se Bernard, Dade, Marko, Nebojša, Colt i Vuk svake godine s jahtama utrkuju od Maldiva do Dubaija. Pobjednik časti s kebabom i fritulama.

Jbt, kako vam ne dosadi, da se ego može pretvoriti u hranu bez problema bi istrijebili glad u svijetu. :)

Abramović ispadne smiješan kad Markos parkira jahtu uz njegovu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 11:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

A. Stetan? Pucam od zdravlja!
B. Ja sve volim, a kad se napijem, tad jis i vise.
C. Sto je to nasilje? Sto je to pak, obiteljsko nasilje?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21620 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2020 : 11:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, i ti si se lepo utrpao u priču, a da te nisam ni spomenuo, niti tvoju firmu, verovatno si se osetio u vezi nečega ugroženim, sam valjda znaš zašto je to tako.

to si lepo uočio,i nisi pogrešio - i njega sam svojevremeno podmazivao za Ralfa,i tuki.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 12:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na ovim prostorima je to najpopularnije, što ne znači da ne piju dosta i drugi, samo to ipak ne mogu baš u svakoj situaciji gde im padne na pamet, odnosno mogu, ali postoje i odgovarajuće kazne za to.

Inače slažem se, odjavljujem se lično iz ove diskusije, slobodno neka se sada piše kako Libellus uz velike gubitke prodaje stripove jer kako kaže Ivanl ljubav je tu osnovna pokretačka snaga.

Samo ljubav! ✌☮ moze i malo droge i rock'n roll-a!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/06/2020 : 12:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by njofra32

Renky je spor i trebao bi to popraviti. Desetak puta sam od njega kupovao na aukcijama i nikad nije zajebao.
A što se tiče Libellusa kao i ostalih izdavača, tko voli nek izvoli, ali bez cviljenja. Mješat se u politiku izdavača (poduzetnika) pod izlikom da svatko ima svoje mišljenje je u biti cviljenje.

Nije ni mene prevario, niti sam to napisao, ali situacija je bila vrlo neprijatna, pogotovo jer nije išlo preko mene već drugog čoveka koji očito ne shvaća ove naše striparoške "manire" jer je valjda samo nama svaka vrsta neodgovornosti normalna.

Situacija je tekla ovako, moj prijatelj mu odmah uplati novac na račun i obavesti ga preko mejla o tome.Renky se naravno više dana ni ne oglašava što ajd je u njegovom stilu pa i nije bilo toliki problem (mada to nije normalno), a onda se javi i kaže da nije primio nikakav mejl, da ne zna za pere i da mu ništa nije uplaćeno.Posle se opet više dana ne oglašava, pa onda kada se oglasi ponovi to isto i opet ga nema posle.Na kraju kada dobije i dokaz i kada mu se spomene da to i više nego nije u redu i da će sve morati da ide na drugačiji način, on preko one stvari konačno prizna da je primio novac i pošalje stripove.

Baš lepo sa njegove strane, nema šta, primer "superfunkcionalne i odgovorne" osobe.

Sereš pajdo, sereš... i lažeš.
Da je nešto bilo, reagirali bi... ne sumnjam. U tisućama transakcija ne mogu pamtiti baš sve ali da nekoga zavlačim ili zezam a pogotovo ( navodno ) pokušam privarit... e tu si opet promašija temu i osobu.
Po ovome što si napisa ja se tek na treću prozivku kao odazovem i pošaljem stripove... a druga strana je baš toliko čekala da mi pošalje dokaz o uplati? Uf, pa ako je novac lega na moj račun onda sam svjestan da postoji trag uplate... i opet negiram jel'? Ma daj, stvarno, nije tebi lako.

A da pomalo razjasnimo misteriju moje "lijenosti"...
Trenutno po evidenciji na aukcijama zadnjih 15 dana imam 23 različita kupca... još toliko ima kupaca na aktivnim aukcijama... Dobro, neki se preklapaju ali u konačnici bit će ih više od 30 a aukcije postavljam i dalje kroz cili ovaj tjedan... Očekujem više od 50 različitih kupaca.
Ja nisam Amazon... triba vrimena za prikupiti kutije, kupiti stiropor ( mada pravim zalihe ali nikad ga dosta )... pa iskomunicirati sve transakcije, pakirati sve i poslati. Uzme to i nekog vrimena pored moje poslovične "lijenosti". Zajebem naravno tu i tamo, previdim neki mail a ponekad i kod brisanja izvješća aukcija ode i nešto što nije tribalo obrisati ( pretpostavljam ). Naravno, vrlo često kupci imaju i dodatne želje za neke stripove ili kojekakve usluge... to je dodatni gubitak vrimena jer prodajem samo ono sto sam izvuka iz skladista za aukcije, sve dodatno ( provjere i traženja po kutijama ) mi uzima i dodatno vrime... a bude tu svega... u toj situaciji naravno da sve duže i potraje.
Nikad, ama baš nikad se nisan žalija na kupce koji su me izvarali na sve moguće načine. Crna lista i gotovo. Ne plačem po forumu... Ok, bidali, zajebali se i idemo dalje... Mislim da čak nisan nikad ni tražija da mi za nerealizirano smanji proviziju.
Žalija se jesam, nedavno jer su mi se dogodila dva negativna... Čak sam o tome i pisa na topicu u aukcijama i stavija slike konverzacije... jer obično je kupac u pravu... ili ipak nije
I onda kad te nazovu sa nepoznatog broja i kažu da će me uništiti i ( citiram ) izbombardirat negativnim i "srušit" na fejsu jer... pazi sad!!!... obaram cijene!!!! Ej!!! Čak je po priči svjedoka jedan od takvih tražija me i za fizički obračun. O onome šta je napisa na fejsu neću ni govorit.

I onda ja da ću tvrdit da nema profita u stripovima? Ma ima! Kako nema

Toliko o tome. Ako ima nekih problema ima topic u aukcijama pa možemo nastaviti tamo a ode ostajemo na temi Libellusa i belosvetske zavere jer prema informacijama koje imam sprema se još jedna izdavačka bomba pa ćemo opet od početka ( a znate da san dobar za pijanke... a kako ne pijem, izdavači se napiju i otkriju mi podatke a ja sve pamtim, ne kažu moji u ekipi da sam ko crna kutija u avionu... jedini se ja sjećam šta je bilo prethodne večeri... Nikad poštenog pijanca od mene )

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 03/06/2020 19:02:12
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 12:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekamo tu izdavacku bombu!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6284 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/06/2020 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

a ode ostajemo na temi Libellusa i belosvetske zavere jer prema informacijama koje imam sprema se još jedna izdavačka bomba pa ćemo opet od početka...

Šta li su ovaj put ukrali od VČ-a :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 13:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Upravo pokupio svoju dozu LL-a. 'Sedam crtica'. Spirua, dva NN-a, Ringa duju, dva Dragonera,(Magazin ludilo izgleda, sad skupa s redovnima i ona dva specijala, nista lijepse ne vidjeh) i Zagija no 75. Sad premjestaj u zemlju slicica. Uh, gusta...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 03/06/2020 : 14:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Dexters

Hmmm, ako sam dobro shvatio, cijela ova drama je zbog IvanL-a?

Nisi bas najbolje shvatio, ali;
Samo se za dobrim vrancima, prasina dize.

Ma tko će znati o čemu je ova rasprava. U jedno sam siguran, maelstrom je veći strip manijak od tebe Mislim, čak ni ti nisi išao toliko daleko da skuješ izraz "kupovanje stripova iz nužde".
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6391 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/06/2020 : 14:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Satrali ste topik govnarijama. :(

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/06/2020 : 15:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Da satrali...da govnarijama, ali to ti je forum. Eno i Dexters, inace racionalan tip spominje nuzdu. Sad malu ili veliku...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27426 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2020 : 15:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Jedva cekamo tu izdavacku bombu!

Asterix ili Veliki Blek u boji

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 399 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page