Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/07/2020 : 11:32:12
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by vronski 3 I da, sad bi moja gospođa na onakve stripove rekla: "Pa šta, mogu da se sasvim lepo čitaju i sa takvim koricama"...
Nema tu ničeg smiješnog.
Ovakvi ne vrijede ni desetinu cijene koju su plaćeni.
Nema tu zaista, niceg smijesnog. Meni osobno ovakvi albumi vise nisu nizasto. Dakle ne vrijede nista.
Sadržaj je valjda bitniji od forme. Valjda. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/07/2020 : 11:34:24
|
quote: Originally posted by DinkoJ
Ma puca im kurac za posao, morate znati da u Hrvatskoj ako se želiš zaposliti u pošti moraš imati debelu vezu. https://www.24sata.hr/news/pazi-lomljivo-657693
Nekad bilo ,sad nije toliko teško uletit u poštu,pogotovo u manjim sredinama na obali. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/07/2020 : 11:44:33
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by vronski 3 I da, sad bi moja gospođa na onakve stripove rekla: "Pa šta, mogu da se sasvim lepo čitaju i sa takvim koricama"...
Nema tu ničeg smiješnog.
Nema tu zaista, niceg smijesnog. Meni osobno ovakvi albumi vise nisu nizasto. Dakle ne vrijede nista.
Sadržaj je valjda bitniji od forme. Valjda.
Bogohulniče! |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Posted - 04/07/2020 : 11:46:05
|
quote: Originally posted by lwood
Ma puca im kurac za posao, morate znati da u Hrvatskoj ako se želiš zaposliti u pošti moraš imati debelu vezu. https://www.24sata.hr/news/pazi-lomljivo-657693
Nekad bilo ,sad nije toliko teško uletit u poštu,pogotovo u manjim sredinama na obali.
Čak i ja bez ikakvih veza sam moga upast u poštare samo se bojim motora:) |
|
|
DinkoJ
New Member
238 Posts
Member since 09/11/2018 |
Posted - 04/07/2020 : 11:54:45
|
Lijepo je čuti da se bar na moru nešto promijenilo zato što kod nas u Slavoniji i pored ogromnog broja ljudi koji su otišli van gospodarska situacija je više nego katastrofalna. Tako da tko dobije posao u državnoj službi smatra se da je osvojio zgoditak i da ne mora slušati ono što ja moram o tome kako smo svi zamjenjivi i ako ti ne odgovara možeš tražiti drugi posao jer će on naći drugog za pet minuta. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Posted - 04/07/2020 : 12:10:36
|
I nama je otislo puno ljudi,medjutim puno ljudi se bavilo poslovima u turizmu(do korone)gdje se moglo vise zaraditi nego kao poštar.Tako da i nije neka prevelika navala bila ali kako je krenilo sve če opet ba staro. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/07/2020 : 16:06:46
|
Ja bi njega malo u marici vozakao, kroz neku selendru punu rupa na makadamu, lijevo-desno, gas-bremza, pa da ga vidimo junaka. Ko takvome kretenu da posao i sam je kreten.
To sto je izgubio posao je malo, nabio bi mu takvu kaznu da bi decko jarke kopao i to godinama da je otplati. Majmun.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 04/07/2020 : 17:41:43
|
Vratimo se na stripove i oštećenja. Da li ste nekad imali neku povratnu informaciju od poštara ili pošte, makar izvinjenje? Meni su konkretno jednom u pošti kada sam žalio rekli da "se to uvek dešava pri transportu i da je malo čuknut strip a ne automobil"...!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/07/2020 : 18:47:34
|
quote: Originally posted by vronski 3
Nema tu ničeg smiješnog.
c
Ne vrede ništa?! Onda ih pokloni nekoj školskoj biblioteci čija će deca sa uživanjem da ih čitaju!
Kao prvo, ovo nisu moji albumi i nije se ova 'dezgracija' meni dogodila. Sto imam, kome poklanjati? Ne kuzim , sto nije jasno? Kao drugo, naravno da sad ovi uslikani, natuknuti albumi nista ne vrijede. A sto ce s njima nakladnik, kad ih preuzme od kupca koji treba dobiti uredne primjerke, njihova je stvar. Nek poklone sto da ne? Mogu i 'pocokati' stol, kauc... nauljiti i ocistiti gradele s njima... sto god... |
Los cukar na fritulama! |
Edited by - ivanl on 04/07/2020 18:49:08 |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2321 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 04/07/2020 : 19:47:54
|
Pa nisu oštećeni stripovi baš ono bezvrijedni,masa ih se prodaje po aukcijama.Pa i Fibra često prodaje svoje oštećene stripove i ne odu baš za kunu.Ja čak i volim kupovati manje oštećene primjerke(naručito od Libellusa),jer ih mogu kupiti puno jeftinije nego glancere,kak se kaže svaka roba ima svog kupca. |
#!?? |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/07/2020 : 20:08:55
|
Naravno, ali nije ovo vredno pune cijene kao sto bi nas oni na posti htjeli uvijeriti. "Pa nije ovo vam ovo auto da je ostecen."
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10349 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 04/07/2020 : 20:13:42
|
To je na akciji:
Platiš za novi primjerak po punoj cijeni, a dobiješ oštećeni primjerak koji se mogao kupiti (ako to želite) po znatno manjoj cijeni.
Zanimljivo da izgleda neki to ne shvaćaju i čude se prigovorima.
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 05/07/2020 : 16:57:48
|
quote: Originally posted by bvagner3
Pa nisu oštećeni stripovi baš ono bezvrijedni,masa ih se prodaje po aukcijama.Pa i Fibra često prodaje svoje oštećene stripove i ne odu baš za kunu.Ja čak i volim kupovati manje oštećene primjerke(naručito od Libellusa),jer ih mogu kupiti puno jeftinije nego glancere,kak se kaže svaka roba ima svog kupca.
Pa kupio sam ih i ja masu od LL, i poljepio dosta tih oštećenja. Samo je poanta da tu znamo da kupujemo oštećene primjerke i da im ne fale stranice (ako fale stranice, meni to ne vrijedi ni jedne lipe), a i ni najgori koji sam kupio nije ni blizu ovih sa slike. Ali kad kupujem novo tj neoštećeno, onda takvo i želim. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 05/07/2020 16:58:33 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/07/2020 : 17:35:03
|
To je na akciji:
Platiš za novi primjerak po punoj cijeni, a dobiješ oštećeni primjerak koji se mogao kupiti (ako to želite) po znatno manjoj cijeni.
Zanimljivo da izgleda neki to ne shvaćaju i čude se prigovorima.
Da zanimljivo... A kupuju li cipele s rupom ili jaknu bez jednog rukava? |
Los cukar na fritulama! |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2321 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 05/07/2020 : 22:43:05
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by bvagner3
Pa nisu oštećeni stripovi baš ono bezvrijedni,masa ih se prodaje po aukcijama.Pa i Fibra često prodaje svoje oštećene stripove i ne odu baš za kunu.Ja čak i volim kupovati manje oštećene primjerke(naručito od Libellusa),jer ih mogu kupiti puno jeftinije nego glancere,kak se kaže svaka roba ima svog kupca.
Pa kupio sam ih i ja masu od LL, i poljepio dosta tih oštećenja. Samo je poanta da tu znamo da kupujemo oštećene primjerke i da im ne fale stranice (ako fale stranice, meni to ne vrijedi ni jedne lipe), a i ni najgori koji sam kupio nije ni blizu ovih sa slike. Ali kad kupujem novo tj neoštećeno, onda takvo i želim.
Sasvim ste me krivo shvatili,naravno ko naruči novo da treba dobiti neoštećeno,ako oštećeno može zamjeniti kod izdavača,prodavača,tažiti neku novčanu protuvrijednost u pošti(ako može),onda super,ako ne onda ipak ne mora takve stripove momentalno baciti u smeće,netko će i takve kupiti,pa se tako vrati bar dio novca,bolje išta nego ništa. |
#!?? |
|
|
Topic |
|