Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
zlatan bihac
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 18/07/2020 : 22:49:53
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by misterx381
Ove Dampir kratke priče u ZS 22 i nisu nešto posebno. Čisto da se popuni prostor.
Apsolutno.
@zlatan bihac, nadam se da ce opet biti Sudija Bin (koliko je jos epizoda sudije ostalo?). Mozda ce opet da podele Bina na dva dela, kao i ranije, pola u ovom Zagor alamanahu a verovatno ce sledeci broj biti Mister NO almanah i tu ostatak price.
jos su dvije epizode ostale...da ide bean, pisalo bi na A naslovnici ime epizode..ali ne pise...samo ime zagorove epizode... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Anto_123
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
781 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 19/07/2020 : 13:39:12
|
Više bi mi se svidjelo da su Sudca Bina dali u jednom zasebnom broju NZS a da su smanjili broj ovih nepotrebnih ponavljanja Zagora ma koliko mi on oduvijek bio broj 1. Ubrzati svakako priče iz baze drugdje i D.Dika,razne almanahe ono što ima samo u skupim luksuznim izdanjima |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17179 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/07/2020 : 13:50:34
|
quote: Originally posted by Anto_123
Više bi mi se svidjelo da su Sudca Bina dali u jednom zasebnom broju NZS a da su smanjili broj ovih nepotrebnih ponavljanja Zagora ma koliko mi on oduvijek bio broj 1. Ubrzati svakako priče iz baze drugdje i D.Dika,razne almanahe ono što ima samo u skupim luksuznim izdanjima
Vjerovatno kontaju da se to ne isplati. Ovako će opet prodati više Zagora, čak i takvih epizoda. |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17841 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Anto_123
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
781 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 19/07/2020 : 21:22:14
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Anto_123
Više bi mi se svidjelo da su Sudca Bina dali u jednom zasebnom broju NZS a da su smanjili broj ovih nepotrebnih ponavljanja Zagora ma koliko mi on oduvijek bio broj 1. Ubrzati svakako priče iz baze drugdje i D.Dika,razne almanahe ono što ima samo u skupim luksuznim izdanjima
Vjerovatno kontaju da se to ne isplati. Ovako će opet prodati više Zagora, čak i takvih epizoda.
: A ko će ga više znati šta im se isplati, kad pogledamo u HR odustali od Martija i Mister noa a u Srbiji to ide mislim na redovne epizode dok one starije, bolje ne nastavljaju u debeljucama a kupci su manje više isti na oba tržišta.Sad je sve dostupno |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9457 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 05/08/2020 : 18:01:39
|
ZS 20: Povratak Zimske zmije
Mlako, crtežom i pričom. I kao takav bolji od očekivanoga. Ima nešto i misterije više nego kod Bureta ali ima i klasičnoga superpametnog Zagora. Nuccio se izgleda malo više potrudio. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
Ferri
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/drunky.gif)
Montenegro
1854 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Altairfan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar653003_2(2).gif)
469 Posts
Member since 12/12/2019 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19076 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/08/2020 : 18:39:38
|
Crtez spasava strip.. prekratko za nesto bolje i ozbiljnije..mislim na Zimsku Zmiju.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 07/08/2020 : 21:24:23
|
Zimska zmija je samo jedna!Sve drugo su blide kopije! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9457 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 14/08/2020 : 19:44:34
|
ZS 18 Kazna za oholog pukovnika
Više puta sam slušao i čitao hvalospjeve o ranom Ticciju a bez da sam zapravo vidio kakav je to crtež. Zapravo, i ono što sam vidio, par stranice ili kadrova, samo je povećalo moju zbunjenost. Izgledalo mi je preobično. Da se razumijemo, meni je današnji Ticci nenadmašan u Texovom staffu, koliko god bio konstantan i na autopilotu i kao takav je bolji od ostalih. Zbog svega toga nisam razumio što ljudi vide u ranim radovima, osim, uzora, uzora, uzora. Kazna je prvi takav Tex koji sam pročitao. Nisam promjeno mišljenje za 180 ali shvaćam što su ljudi htjeli reći. Vidi se da je imao dobrog učitelja i da se već tada nadzirao veliki talent. Što se priče tiče, ona stvarno nije loša. Kerac je lijepo u predgovoru nahvalio jake strane stripa i ima impresivnih scena. Šteta što one između su često i dalje prerazvučene i sporog ritma. U globalu, drago mi je da sam pročitao ovaj strip. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11897 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/08/2020 : 01:53:27
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Lepo ovo izgleda. Pazario bih sigurno kad bi bilo na srpsko-hrvatskom.
![](https://i.postimg.cc/QMdV0zP3/88062796-912570202527129-7774735973719474176-o.jpg)
Verujem da cemo ovu epizodu imati prilike da vidimo u VCovoj novoj Zlatnoj seriji kad ispucaju sve MN alamanahe, jer em je ovu pisao Sclavi (a znamo ko je omiljeni scenarista redakcije) em se taman uklapa po broju strana (114 strana).
I voleo bih jako da vidim MN Specijale posle almanaha, ne znam da li ima sanse za to?
Evo moje predvidjanje s pocetka godine je dobilo potvrdu u uvodniku najnovijeg broja redovnog Mister Noa.
Najavili su da ce jednog lepog dana objaviti integralno izdanje price Covek iz svemira u okviru nove Zlatne serije.
Takodje sam siguran da cemo i ove ispod Sclavijeve boldovane price videti u okviru Zlatne serije kada zavrse sa almanasima (jer zna se ko je omiljeni scenarista redakcije, a mozda i Anangu iz dva dela?):
[quote]Originally posted by DODSFERD
Sclavijeve priče s brojem stranica: Ananga - 204 Fantom u operi - 162 Džungla - 96 Sotonina kuća - 120 Poštanska kočija - 236 Noć čudovišta - 116 Riječno zlato - 252
Takodje bih jako voleo da vidim i sve Mister No specijale objavljene u okviru nove Zlatne serije. Mislim da je to idealna prilika za Veseli cetvrtak jer im se po broju strana i koncepciji u potpunosti uklapa u ono sto rade u Zlatnoj seriji.(isprva dve price jedna od 130 strana i jedna od 32 strane, kasnije celovita prica na 160 strana) |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11897 Posts
Posted - 19/08/2020 : 01:05:25
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ja bih od ovih nabrojanih epizoda, dao prednost ovoj neobjavljenoj, koju je dnevnik preskocio, fantom u operi...
Ja sam za to da se sve ove price objave u okviru Zlatne serije kad vec od Biblioteke Mister NO izgleda nema nista. Postansku kociju bih bas voleo da procitam, nek ide iz dva dela u Zlatnoj seriji.
Takodje verujem da bi i ti, Zlatane, zeleo kao i ja da vidis Mister NO specijale objavljene sve u Zlatnoj seriji, zajedno sa onih 4, 5 koje Strip-Agent nije nikad objavio. |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Posted - 19/08/2020 : 12:47:34
|
definitivno bih volio vidjeti te specijale, koje kod nas, osim u piratskom izdanju, nisu objavljeni..samo ih je ipak malo vise..10 okruglih...ali to jako sporo ide kad je zs vc u pitanju, jer jos ni almanahe nisu izdali...a poprilicno sam siguran, poznavajuci rad vc, da bi, kad bi se odlucili za specijale, izdali onaj specijal sto je vec dnevnik ga izdao, krug se zatvara/kralj sertaa, ili onaj sta ga je dnevnik najavio, ali nikad ga nije izdao, ljudi iz dzungle... |
|
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11625 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11897 Posts
Posted - 20/08/2020 : 22:25:29
|
Zar nije bila najava za almanah?
Izgleda da ce u najnovijem broju Zlatne seriji kao drugi strip, pored osnovnog a to je Zagor Almanah Demonsko ostrvo, ici stara Zagijeva epizoda iz originalnog #3 Leteci Manijak odnosno Leteci Markus na 64 stranice. Po meni je to skroz u redu odluka. Stavljaju to u Zlatnu seriju jer em je kratka prica, em nam sa za 2 meseca ocekuje u redovnoj seriji udruzeni povratak Leteceg Markusa i Coveka munje, em mnogi nisu citali odavno tu prastaru pricu jer je objavljena kod nas samo u Zagor knjizi #1 od VCa. A te knjige su davno rasprodate.
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Posted - 20/08/2020 : 22:33:46
|
izgleda da ce taj stari zagor biti dodatak almanah epizodi u zs 23, s obzirom da je u pitanju prica na 60-70 stranica, dok je almanah na 100-tinjak.. |
|
morski
Senior Member
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11625 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11897 Posts
Posted - 20/08/2020 : 23:28:44
|
quote: Originally posted by morski
šteta da je samo stari zagor - kupio bih almanasi me ne zanimaju pogotovo laurenti, brrr
Citao sam pricu davno, kad je izasla u Ludensovom almanahu, tamo negde 2011. ili 2012. godine. I koliko se secam nije bila uopste losa. U gornjoj polovini kvalitetnijih almanaha.
Cudi me da Veseli cetvrtak nije do sad objavio, kad su vec uzeli da insistiraju da objavljuju almanahe u zs, kako to da nisu objavili najbolji almanah a to je Colombov i Cajelijev koji je crtao Rubini (njegov prvi rad na Zagoru i mislim uopste za SBE): Čovek koji je došao s kišom ili npr. Blago Digging Billa koje crta Bisi ili U oluji vrlo dobar Rauchov scenario sa meni sasvim solidnim crtezom Roberta D'Arcangela. |
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11625 Posts
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 20/08/2020 : 23:58:44
|
To bi, kako sam razumeo, trebalo da ide u nekom od narednih brojeva.
Aha, vjerojatno tamo oko nove godine, pred drugi dio te priče u redovnom martiju |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|