Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
I meni je stigao paket. Posebno se veslim Furyju i Parlovu. Slike mi se ne da stavljati jer svi ionako znate kako izgledaju Fibrina izdanja. Treba li o paketu išta govoriti? Sve super, kao i uvijek. Majice još sa strane daju dodatnu zaštitu. Vjerujem da se dobavljač bubble wrapa svaki puta veseli kad mu stigne narudžba od Fibre.
Marko, hvala za majice! Za one koji vode evidenciju, i ja sam izabrao kombinaciju Eternaut + Love & Rockets.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja sam stvarno ovu narudžbu bazirao na kilaži. Da bi pregazio 30 kg precizno, napravio sam ukupno 5 izmjena. Najviše je nastradao Rip Kirby, A uletio je Planetarij. (valjda pod utjecajem gornje slike, a i zbog naslovne i sadržaja je bio na vagi)
Tako da stvarno mogu reći da sam ovu narudžbu napravio na bazi KILA.
Svima kojima se sviđa "Brodeckov izvještaj" preporučam odličnu knjigu od Tonči Erjavca "Španovica".I na kraju da citiram Dostojevskog...Na svijetu ne postoji teže stvari od istine...
Odvukla starija kčer mamu u svoju sobu da čitaju lektiru prije spavanja, pa na kraju ostala žena spavati sa njom, a ja oko ponoći postao nemiran, pa krenuo šuljajući u boravak raditi narudžbu kao da se idem naći sa ljubavnicom:) Najprije sam (još u hodu) krenuo na prvu stranu ovog topica pogledati kako izgledaju majice, a nakon posljednjeg ažuriranja ios sustava na mojem već ostarjelom iphoneu me zajebava povećavanje i smanjivanje stranica na forumu i jbg, zajebavajući se s tim, ispadne mi mobitel na pod i eto šoka...napukao ekran! Odustao od stripova i krenem odmah tražiti koliko košta zamjena stakla...kad odjednom ekran dobar! ...zeznuo me položaj prve strane ovog topica koji je ostao nakon pada mobitela: [url=https://postimg.cc/z3KPcV9X][/url] ...i tako ipak uradih narudžbu😁 Najviše me veseli što ću konačno pročitati Žive Mrtvace do kraja. Naručio sam i Marini-ovog Batmana sa nadom da će to biti prvi Batman koji će mi se svidjeti, pa možda iduće godine kupim još kojeg iz ovogodišnje hrpe. Sredio zaostatke sa Kriminalom...