Author |
Topic  |
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 04/10/2007 |
Posted - 07/11/2020 : 16:55:23
|
Kupujem hrpu toga, Zagor, Mister No, Tex, Mystere, Teler, Ken P., Obojene.. Veseli, Ludens, Libellus... Dupliram, tripliram :) Treba podržat izdavače, nek ih ima što više, samo naprijed :))
quote: Originally posted by jaki
Koliko od vas koji ste na ovom topiku (i drugim)zazivali Mr.Noa od pocetka(u boji ili van nje)kupuje ove epizode koje objavljuje VČ? Možda 50%?
|
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 07/11/2020 : 18:01:48
|
quote: Originally posted by jaki
Ne.Ti ionako ne izlaze Već na regularnu seriju.
E ali bi kupova da izlazi,a to se isto konta. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
356 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/11/2020 : 11:08:11
|
quote: Originally posted by tomassi
Mislim da će najprije Veseli objaviti pilota u koloru. Svaka im čast na dosadašnjem radu, kupujem dosta njihovih izdanja i ubuduće ću. Malo me muči prijevod imena ljudi i mjesta, al ok, tako je bilo i nekad... Nadam se da će doći i Mister No u boji, samo naprijed Veseli :-)
Veseli je deeeebelo zabrljao sa debeljucama. Ja se više i ne sjećam kad je izašla zadnja knjiga, plus što su u pojedinim knjigama koje sam kupio listovi počeli ispadati nakon prvog čitanja. Iz sveg srca navijam da Fibra i Strip-agent po završetku Ken Parkera počnu sa Mister Noom, jer su se pokazali kao ozbiljni izdavači, za razliku od VČ-a |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2855 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 08/11/2020 : 16:20:42
|
Stvarno ne znam ko jos ceka VC debeljuce...od njih samo da izlaze ova redovna kiosk izdanja i to je to...zajebali i Teks gigante...
Ken je izasao, Magicni ide...najveca mi je zelja Mister No 2u1, 3u1 kakogod...jedino sto bih jos kupovao su Natan i Nik, najbolja opcija kao SA Ken, odmah iza kao Golcondin Magicni... |
 |
|
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Posted - 08/11/2020 : 18:54:45
|
quote: Originally posted by doktor78
quote: Originally posted by tomassi
Mislim da će najprije Veseli objaviti pilota u koloru. Svaka im čast na dosadašnjem radu, kupujem dosta njihovih izdanja i ubuduće ću. Malo me muči prijevod imena ljudi i mjesta, al ok, tako je bilo i nekad... Nadam se da će doći i Mister No u boji, samo naprijed Veseli :-)
Veseli je deeeebelo zabrljao sa debeljucama. Ja se više i ne sjećam kad je izašla zadnja knjiga, plus što su u pojedinim knjigama koje sam kupio listovi počeli ispadati nakon prvog čitanja. Iz sveg srca navijam da Fibra i Strip-agent po završetku Ken Parkera počnu sa Mister Noom, jer su se pokazali kao ozbiljni izdavači, za razliku od VČ-a
Slažem se, nema idealnih izdavača i izdanja, ali nekako mi Vesesli djeluje najhrabriji i u nekom su naletu i širenju pa mislim da će oni prvi krenuti s Mister Noom u boji. Ali, što se mene tiče, može ih i više biti, ja ću kupiti. Volio bih samo da budu vjerni originalu po dimenzijama, makar budu i 2-3 broja u jednom, ali sa svim naslovnicama. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15830 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Posted - 08/11/2020 : 20:44:12
|
quote: Originally posted by ivanl
Ma kako nema tomassi, idealnih izdavaca? Ima, ima...
Ima, naravno, ali sve ima svoju cijenu, na što se mnogi žale. :) Ja se ne bunim, uzimam dosta toga iako se nekad čini preskupo... Podržavam sve izdavače, samo naprijed... |
 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2554 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Topic  |
|
|
|