Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 13/12/2020 : 00:10:18
|
quote: Originally posted by verab
Nagazio si sebe i razotkrio se kao bezobrazni lažov. Kao i uvijek.
Pa demantiraj me, propali Picasso. Bilo čime. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2755 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 13/12/2020 : 00:11:40
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by verab
Nagazio si sebe i razotkrio se kao bezobrazni lažov. Kao i uvijek.
Pa demantiraj me, propali Picasso. Bilo čime.
da demantiram što? već sam demantirao sve tvoje insinuacije i podlosti. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2755 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 13/12/2020 : 00:13:07
|
Kaoi što je insinuacija i ovo: "Gle, Šunjiću, zaboli me ona stvar za tebe i tvoja razočarenja. Stavi taštinu sa strane spusti se sa imaginarnog trona, prihvati kritiku i ne budi pizda." |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2755 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
verab
Senior Member
Croatia
2755 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/12/2020 : 00:32:30
|
Omajkuvambožju koji vam je? Dobro, očito se ove zavade vuku još od prije. Hm, uglavnom, Wolf je sve zakuhao ali Verab se opasno navukao na svađu i svašta je rečeno. Ajmo ovak:udaljiti ću Wolfa i Veraba jer 95& spama su njih dvoje.
I odsad se svi držite teme. Bilo kakvo skretanje s teme, a naročito nastavak Wolf/Verab & co rasprave rezultirati će bez upozorenja udaljavanjem sa topica. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
ministarbubuleeja
Starting Member
27 Posts
Member since 14/01/2010 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1326 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 14/12/2020 : 07:43:56
|
quote: Originally posted by ministarbubuleeja
Gledati od 4:40 do 6:20 min, "satirični prilog" (svi navodi su istina) vezano uz HP: https://www.youtube.com/watch?v=OluuOQ4i3ZQ
Poštar Bukowski! Takvog trebamo!
I used to drink with Jane every night until two or three a.m.
and I had to report for work at 5:30 a.m.
one morning I was sitting casing mail next to this healthy religious fellow
and he said, “hey, I smell something, don’t you?”
I answered in the negative.
“actually,” he said, “it smells something like gasoline.”
“well,” I told him, “don’t light a match or I might explode.”
|
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/12/2020 : 08:49:34
|
Pa meni nije jasno.
Ono, pošalješ 2 paketa, isti dan, zapravo, u razmaku od par minuta, oba paketa koji idu istoj osobi, na istu adresu. Valjda je logično da će oba paketa doći isti dan u taj i taj poštanski ured.
Ali ne, jedan paket dođe sam u poštu, a ovaj drugi (koji je za istu adresu, poslan možda minutu kasnije), dođe dva dana kasnije od prvog. Ajde, super da su došli i to sve, ali zar nije lakše "ubiti jednim udarcem dvije muhe" ili im je valjda lakše nešto što je jednostavno, dodatno zakomplicirati. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/12/2020 : 10:13:15
|
Dal neko zna koliko dana treba paketu da stigne iz Zg u Beč? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/12/2020 : 10:24:08
|
quote: Originally posted by paro
Dal neko zna koliko dana treba paketu da stigne iz Zg u Beč?
Evo moj iz Splita do Novske isao 17 dana. Mozda taj tvoj bude isao mjesec dana... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Posted - 14/12/2020 : 10:27:00
|
quote: Originally posted by ReemCP
Pa meni nije jasno.
Ono, pošalješ 2 paketa, isti dan, zapravo, u razmaku od par minuta, oba paketa koji idu istoj osobi, na istu adresu. Valjda je logično da će oba paketa doći isti dan u taj i taj poštanski ured.
Ali ne, jedan paket dođe sam u poštu, a ovaj drugi (koji je za istu adresu, poslan možda minutu kasnije), dođe dva dana kasnije od prvog. Ajde, super da su došli i to sve, ali zar nije lakše "ubiti jednim udarcem dvije muhe" ili im je valjda lakše nešto što je jednostavno, dodatno zakomplicirati.
Petnaestak paketa sam predao u isto vrijeme u istu poslovnicu. Isti dan zaprimljeni i odaslani, (vidio sam kombi i vozaca). Neki dosli na odrediste preksutra, neki putovali kao ovaj za Novsku 17 dana. Pa ti vidi. Jos mi je jedan za Beograd na putu vec skoro 10 dana. Danas pise da je napustio carinu u Zagrebu... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 14/12/2020 : 10:41:23
|
quote: Originally posted by ivanl
Evo moj iz Splita do Novske isao 17 dana. Mozda taj tvoj bude isao mjesec dana...
17 dana? Ovo neka zajebancija? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38131 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 14/12/2020 : 11:24:43
|
Mozda isao na leđima reumatickog magarca preko Bosne. :D Ipak je puno paketa ovih dana pa je Posta zaposlila svu radnu snagu koja je bila na volju.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Posted - 14/12/2020 : 12:18:33
|
quote: Originally posted by ivanl
Evo moj iz Splita do Novske isao 17 dana. Mozda taj tvoj bude isao mjesec dana...
17 dana? Ovo neka zajebancija?
Bogami. Paket za pokretaca ovog topica. Nekidan stigao, napokon. Bit ce isao preko Kamcatke, pa naljevo dolje malo ispod... |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1326 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 14/12/2020 : 13:35:47
|
Kod nas u Zagorju paketi HP prevaljuju udaljenost od dvadesetak km u roku 2 tjedna. Ali mi Zagorci smo jako flegma |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 14/12/2020 : 14:01:49
|
Znači čovjek je mogao uzeti paket pod ruku i pješke krenuti za Novsku. |
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Posted - 14/12/2020 : 14:52:35
|
Znači čovjek je mogao uzeti paket pod ruku i pješke krenuti za Novsku.
Je. U Splitu ti je prije sto godin bija poznati 'sportas' Baco, izrazito zivopisan i zanimljuv lik, pokretac svog vlastitog satirickog lista 'Is!', ali i trkac, maratonac. Jedan od najvecih podviga mu je bio kad je dosao prije ferate, 'Rere' koja je prometovala Split-Sinj. Tko zna mozda i 'poscer' moze napraviti nesto slicno danas, pa 'nanoge' odnit paket od Splita za Novsku... mozda bi dosao brze od 17 dana. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/12/2020 : 16:49:40
|
quote: Originally posted by ReemCP
Pa meni nije jasno.
Ali ne, jedan paket dođe sam u poštu, a ovaj drugi (koji je za istu adresu, poslan možda minutu kasnije), dođe dva dana kasnije od prvog. Ajde, super da su došli i to sve, ali zar nije lakše "ubiti jednim udarcem dvije muhe" ili im je valjda lakše nešto što je jednostavno, dodatno zakomplicirati.
A zamisli kako je bilo do prije par godina... Pošaljem paket u Dubrovnik. On najprije ide do Splita a onda ga vraćaju nazad u Dubrovnik jer smo u različitim županijama. U to vrime, teoretski, kad bi poštu iz Gradca posla u Ploče sve je išlo najprije 100 km u suprotnom pravcu do Splita a onda se vraćalo 115 km nazad do PLoča. Mada smo udaljeni samo 15 km granica županije je između i ... Sad šalju malo auto da pokupi i donese ti "lokalnu" poštu... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 14/12/2020 : 17:43:03
|
E sad, za relaciju Zg - Beč ti ne mogu dati pouzdanu prognozu, no možda ti bude od koristi ako ti kažem da je meni paket, poslan iz Đakova za Salzburg, stigao 4. dana. A u tvom slučaju u pitanju su još i dva glavna grada, tj. 2x centrala državne pošte, tako da ne bi trebalo duže nego u mom slučaju. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Posted - 14/12/2020 : 18:38:30
|
quote: Originally posted by Dukidule
E sad, za relaciju Zg - Beč ti ne mogu dati pouzdanu prognozu, no možda ti bude od koristi ako ti kažem da je meni paket, poslan iz Đakova za Salzburg, stigao 4. dana. A u tvom slučaju u pitanju su još i dva glavna grada, tj. 2x centrala državne pošte, tako da ne bi trebalo duže nego u mom slučaju.
Pa duboko sumnjam da je u ovom slučaju samo 4 dana, jer sam paket poslao u prošlu srijedu. |
|
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 15/12/2020 : 02:05:01
|
Osijek - Županja .. već tjedan dana pošiljka stoji u Osijeku.
Strašno
EDIT: jasno, taman što sam komentirao, status se promijenio u "na dostavi". Nije loše, za tako ogromnu udaljenost. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
Edited by - fler on 15/12/2020 14:34:31 |
|
|
vešmašina
Average Member
599 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 15/12/2020 : 10:17:19
|
nemam vremena prelistavati sedam stranica ranije, no situacija u HP-u je ovakva:
- paketi stoje u sortinricama jer fali ljudi - fali ljudi jer ih HP masovno prca - da danas, ovog momenta niko više ne pošalje niti jedan paket - imaju posla do veljače - za zagreb konkretno, u nekim dijelovima gradskih četvrti po nekoliko tisuća paketa ima za dostaviti na jednu osobu
evo, info iz prve ruke |
|
|
Topic |
|