forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/12/2020 : 20:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Beartown, deluje mi da je prica dobra. Skandinavci su u pitanju.

https://www.imdb.com/title/tt9677638/

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/12/2020 : 21:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fandango

Pogledao prve dvije epizode Raised by Wolves. Odustajem od toga, nemam zivaca za dalje.

A onda, 30 monedas tj. Judine skude nisam uopce imao namjeru gledati i onda ste poceli pisati da je dobro, ovjerio prvu i zadovoljan sam. Nije nista fenomenalno, ali je Alex de la Iglesia u svojem vrlo dobrom izdanju. Gledat cu jos jednu pa cu odlucit dal nastavljam. To mi je sad postala praksa, pogledam prve dvije epizode pa procijenim. Nemam zivce cekati do trece sezone da postane dobro.

Dobra odluka za Raised by Wolves. Ja sam sve čekao da se pokrene u nekom dobrom smjeru, ali džaba. Nema šanse da gledam drugu sezonu.

Pametno je i ovo s prvih par epizoda, ali šta kad ja bolujem od ocd-a pa moram zaokružit makar sezonu.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12805 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/12/2020 : 21:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Beartown, deluje mi da je prica dobra. Skandinavci su u pitanju.

https://www.imdb.com/title/tt9677638/

Snimljeno prema Backmanovoj knjizi:
https://www.goodreads.com/book/show/33413128-beartown

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/12/2020 : 22:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Pogledao prve dvije epizode Raised by Wolves. Odustajem od toga, nemam zivaca za dalje.

A onda, 30 monedas tj. Judine skude nisam uopce imao namjeru gledati i onda ste poceli pisati da je dobro, ovjerio prvu i zadovoljan sam. Nije nista fenomenalno, ali je Alex de la Iglesia u svojem vrlo dobrom izdanju. Gledat cu jos jednu pa cu odlucit dal nastavljam. To mi je sad postala praksa, pogledam prve dvije epizode pa procijenim. Nemam zivce cekati do trece sezone da postane dobro.

Dobra odluka za Raised by Wolves. Ja sam sve čekao da se pokrene u nekom dobrom smjeru, ali džaba. Nema šanse da gledam drugu sezonu.

Pametno je i ovo s prvih par epizoda, ali šta kad ja bolujem od ocd-a pa moram zaokružit makar sezonu.

Meni je Raised by Wolves bila jako dobra i zanimljiva serija prvih par epizoda.
Tek na kraju sam izgubio volju za gledanjem druge sezone.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 08/12/2020 : 00:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
30 novčića, epizoda druga. Slabije od prve, ali i dalje me drži zainteresiranim. Nadam se da će se stvari početi zahuktavati u slijedećoj epizodi. Zna li netko je li planirano više sezona?

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2394 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 08/12/2020 : 06:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:

30 novčića, epizoda druga. Slabije od prve, ali i dalje me drži zainteresiranim. Nadam se da će se stvari početi zahuktavati u slijedećoj epizodi. Zna li netko je li planirano više sezona?

Iglesia je prvotno spominjao mini seriju, jer mu je ideja za film prevelika. A na HBO sve ovisi o gledanosti pa tako i postoji mogućnost za još sezona.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27681 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/12/2020 : 09:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:

quote:

Meni je Raised by Wolves bila jako dobra i zanimljiva serija prvih par epizoda.
Tek na kraju sam izgubio volju za gledanjem druge sezone.

Meni je bilo interesantno prvih 4,5 epizoda a onda je sve otišlo u krasni k...c.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1697 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 08/12/2020 : 15:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bio sam i ja takav, ali sam se izlijecio Da mi je vratiti vrijeme pa se ne muciti s recimo Preacherom ili Westworldom. Sve mi se cini da je kvantiteta pocela jesti kvalitetu.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/12/2020 : 21:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Raised by Wolves S01
Sve u svemu, zadovoljan sam. Dosta dobra serija sa ridleyscottovscom atmosferom i mnogo neodgovorenih pitanja za drugu sezonu s tim da ova koja su odgovorena - ha imaju nekoliko interpretacija, makar je meni jedna najočiglednija ali tko zna.
Vi koji ste isto gledali do kraja - kaj velite na kraj?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/12/2020 : 21:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kraj je trenutno bezveze, ali mislim da ima smisla sa čitavom filozofijom novog Raja, Mesije, bezgrešnim začećem i sl.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/12/2020 : 22:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bio sam i ja takav, ali sam se izlijecio Da mi je vratiti vrijeme pa se ne muciti s recimo Preacherom ili Westworldom. Sve mi se cini da je kvantiteta pocela jesti kvalitetu.

Ni ja više neman živaca, a ni vrimena trošit vrime na bilo šta - ako mi se serija nije svidila u 2 epizode, film u pola sata, knjiga u 50 stranica - brale, bacaj to i vataj se nečeg drugog. Iznimku radin jako rijetko i to ako dobijen tvrdu preporuku od osobe čije mišljenje poštujem ili nam se ukusi poklapaju, pa nekad izguram i dalje. No, život je prekratak za pizdarije.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 09/12/2020 22:35:27
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/12/2020 : 01:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ova Locke and Key serija - jel' završava u toj jednoj sezoni ili je li bar zaokružena cjelina?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

ridiculus
Senior Member

1829 Posts

Member since 11/06/2008

Posted - 10/12/2020 : 11:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ridiculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ova Locke and Key serija - jel' završava u toj jednoj sezoni ili je li bar zaokružena cjelina?

Jeste celina, na neki način, ali ne završava se. Zapravo, tek počinje.

Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/12/2020 : 00:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Hvala, puno si mi pomogao

Damin Gambit
Odlična serija! Sjećam se kad mi je stari kao klincu kupio Capablancinu knjigu "Osnove šaha", učio sam, vježbao...baš volim šah.
Ali serija je i za one koji tek površno znaju pravila jer priča i karakterizacija glavnog lika je odlična.
Ocjena:8/10

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Stark
Average Member

Bosnia and Herzegovina
504 Posts

Member since 22/05/2018

Posted - 14/12/2020 : 16:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Stark a Private Message  Reply with Quote
The Crown

Što reći nakon odgledane 4. sezone... izvanredno i dalje, glumci fenomelani, Emma Corrin kao Diana iznad svih očekivanja.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/12/2020 : 16:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Da...ali su malo smorili s dijanom...a trebali su vise margaret tacer
Medjutim znaju sto dize rejting

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 14/12/2020 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
30 coins se zahuktava!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/12/2020 : 19:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Da li se radujete nekoj novoj seriji ili sezoni u 2021. godini?

Ja kao malo dete cekam Cobra Kai S3

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 15/12/2020 : 20:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Da li se radujete nekoj novoj seriji ili sezoni u 2021. godini?

Ja kao malo dete cekam Cobra Kai S3

La casa de papel
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/12/2020 : 20:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ja se veselim novoj sezoni Mandaloriana, iako ni ova još nije gotova.

Također imam u planu slijedeće godine po prvi put pogledati The Wire i ponoviti Justified. Ne znam da li se računa, ali i tome se iznimno veselim.

Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 15/12/2020 : 21:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se veselim novoj sezoni Mandaloriana, iako ni ova još nije gotova.

Također imam u planu slijedeće godine po prvi put pogledati The Wire i ponoviti Justified. Ne znam da li se računa, ali i tome se iznimno veselim.

Kad odgledaš The Wire veseliti češ se još više
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12321 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2020 : 02:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zeljko

Kakav je slom s kidman

Izvrsna gluma i lijepe slike, ostalo klimavo ali te vuče da pogledaš do kraja. Mislim da ju se može usporediti s prvom sezonom Big Little Lies.

Pogledao.
Simpaticna serija. Mada ni u kom slucaju nije odlicna, prve 4 epizode su jako napete i vuku na dalje gledanje,5. je bas dosadna. Javicu se kasnije sa detaljnijim osvrtom.
Ima par rupa i nelogicnosti.

@Shaner kakav ti je bio kraj?

Edited by - going going on 16/12/2020 02:38:31
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7703 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 16/12/2020 : 06:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

@Shaner kakav ti je bio kraj?

Razrješenje mi je bilo ok, ali sam kraj malo previše patetičan (vožnja i sve to, da sad ne spojlujemo ljudima). Ono što podiže sveukupan dojam je gluma. Baš su mi bili odlični svi redom.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12321 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2020 : 17:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Da. Odlicna gluma. I lepo je videti Hju Grant u ovako pomalo drugacijoj ulozi, i ovde je zadrzao svoj sarm.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 16/12/2020 : 18:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Undoing je super do 5. epizode, ali u 6. sve pada u vodu.

Također, nije mi se svidila plošnost u karakterizaciji narcisističkog poremećaja ličnosti kad je sasvim evidentno da su u slučaju te osobe presudili i okolišni faktori - ona priča majke da su tu osobu okružili potporom i pažnjom je tipični bullshit još jednog narcisa koji je ta majka - reći za svoje dijete da se i treba osjećati krivim nakon toliko godina znak je patološke ličnosti. Nature and nurture.

Možda je to bila i scenaristička namjera (da mi kao gledatelji to iščitamo, ali ne i likovi), no nekako je sve ostalo na onome "ma ta osoba je psihopat i to je to".

Ne bi bio loš ni kakav twist na whodunnit. Čak bi bilo ironično.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.93 seconds. Snitz Forums 2000