forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 562

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/12/2020 : 18:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by going going

Na Funny Games sam naisao na TV-u, na Cimeniji ili tako nekom kanalu.
Ali koliko sam razumeo ovaj US remake je valjda identican austrijskom?
A i volim bas Naomi Watts i Tima Rotha. Odlicni glumci.

Je, je, praktički isti filmovi, s tim da je meni ipak austrijski malo bolji. Možda je i do jezika, na engleskom sve to zvuči manje jezivo. Slažem se za Watts i Rotha, ali i oni su mi ovdje nijansu slabiji od svojih austrijskih "dvojnika".

Ne sjećam se je li se već pričalo o Hanekeu i jesi li gledao još štogod njegovo. Ako nisi, svakako pogledaj. Ja nisam gledao sve, ali ono što jesam je u najgorem slučaju vrlo dobro (Happy End, btw kakav naslov za Hanekea ), a u najboljem slučaju jedan od najboljih filmova ovog stoljeća (Amour).

Na listi su i Amour i Happy End!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/12/2020 : 20:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Amour je bomba od filma.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/12/2020 : 20:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ne bih ga pogledao drugi put šanse nema.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7337 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/12/2020 : 22:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ja ću ga sigurno ponovo gledati, iako su mi i sad pred očima žive slike iz kina.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 30/12/2020 : 11:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Mank
https://www.netflix.com/hr/title/81117189

Bljedunjavo, Herman i filmska industrija 30-tih su stvarno materijal za jaku priču, ali to ovdje nismo dobil. Šteta.

One koje zanima tematika i to povijesno razdoblje svakako neka pogledaju film, kao i oni kojima se svidjelo Zatamnjenje.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 31/12/2020 09:51:33
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 01/01/2021 : 17:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
The Traitor (Il traditore) - 2019
https://www.imdb.com/title/tt7736478/

"The real life of Tommaso Buscetta, the so-called "boss of the two worlds," the first mafia informant in Sicily in the 1980s"
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 01/01/2021 : 18:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Na Funny Games sam naisao na TV-u, na Cimeniji ili tako nekom kanalu.
Ali koliko sam razumeo ovaj US remake je valjda identican austrijskom?
A i volim bas Naomi Watts i Tima Rotha. Odlicni glumci.

Je, je, praktički isti filmovi, s tim da je meni ipak austrijski malo bolji. Možda je i do jezika, na engleskom sve to zvuči manje jezivo. Slažem se za Watts i Rotha, ali i oni su mi ovdje nijansu slabiji od svojih austrijskih "dvojnika".

Ne sjećam se je li se već pričalo o Hanekeu i jesi li gledao još štogod njegovo. Ako nisi, svakako pogledaj. Ja nisam gledao sve, ali ono što jesam je u najgorem slučaju vrlo dobro (Happy End, btw kakav naslov za Hanekea ), a u najboljem slučaju jedan od najboljih filmova ovog stoljeća (Amour).

Na listi su i Amour i Happy End!

Kad smo kod Hanekea, dodaj si i Cache (Skriveno) ako nisi pogledao, izvrstan film.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 01/01/2021 : 18:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Haneke i Bijela vrpca, da odmah znaš na cemu si s njim. ;)

Uglavnom Nova godina nije Nova bez Supermana, tako da je prvio pogledani film 2021. Man of Steel!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/01/2021 : 23:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
@stripofil Zapisano!

Moj prvi pogledani film u 2021. godini je Pixarov Inside Out (2015).
Stvarno sam prijatno iznenadjen, lep, duhovit, topao i emotivan film. Preporuka za ljude s decom da gledaju zajedno, jer ima i dosta dobrih fora za odrasle.

A evo od dva kanala koja izuzetno volim i cenim i pratim najbolji filmovi 2020. godine. Shaneru se prosle godine svideo ovaj kanal Renegade Cut.
Svasta ima i indie filmova i Brazilskih i stop motiona i Netflixovih filmova i Pixarov film Soul:

Edited by - going going on 01/01/2021 23:05:30
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 02/01/2021 : 14:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Haneke i Bijela vrpca, da odmah znaš na cemu si s njim. ;)

Da, obavezno pogledati.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7337 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 02/01/2021 : 16:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

A evo od dva kanala koja izuzetno volim i cenim i pratim najbolji filmovi 2020. godine. Shaneru se prosle godine svideo ovaj kanal Renegade Cut.

Ovaj put Renegade Cut baš i nema neku listu. Pogledao sam The Lodge i nisam bio pretjerano zadovoljan, a planiram gledati još Vast of Night, Mank, Soul i Color Out of Space, ali ne očekujem previše ni od njih.

U drugom videu je već malo interesantniji odabir. Za sada sam pogledao samo Bacurau i Palm Springs i oba su mi se svidjela. Većina ostalih se već nalazi na listi i čeka red.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3771 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 02/01/2021 : 17:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
cut....a planiram gledati još Vast of Night, Mank, Soul i Color Out of Space, ali ne očekujem previše ni od njih.

Za ovo si u pravu :)

Kad sam krenul gledati film, zbog tematike koja me jako zanima, nisam ni obračal pažnju tko je redatelj pa sam tim više neugodno iznenađen. Ovo mu je salbije od Zodijaka, koji mi je u konkurencije Nestale, Muškarac koji mrze žene, Društvene mreže, Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Sobe panike, Kluba boraca i Igre najslabiji film.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 02/01/2021 20:31:59
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 02/01/2021 : 20:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovaj put Renegade Cut baš i nema neku listu. Pogledao sam The Lodge i nisam bio pretjerano zadovoljan, a planiram gledati još Vast of Night, Mank, Soul i Color Out of Space, ali ne očekujem previše ni od njih.

U drugom videu je već malo interesantniji odabir. Za sada sam pogledao samo Bacurau i Palm Springs i oba su mi se svidjela. Većina ostalih se već nalazi na listi i čeka red.

Za Vast of Night sam na više mjesta pročitao da je ugodno iznenađenje, imam ga u listi, ali nisam još stigao pogledati. Trebalo bi aktivirati Amazon Prime.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 02/01/2021 : 21:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Soul je odličan.

A Color out of Space je uvrnut i zabavan.

Edited by - Windwalker on 02/01/2021 21:25:17
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16453 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/01/2021 : 22:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Malopre sam pogledao dokumentarac Secrets of the Saqqara tombs. Sjajno. Odlicno ispricano, prezanimljivo. Uzivao sam.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25417 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/01/2021 : 22:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Super je taj dokumentarac, gledao sam ga u decembru.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3025 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 02/01/2021 : 23:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
Mank je živa dosada. Oldman je odličan kao i uvijek ali to je to. Ne preporučam.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4412 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 02/01/2021 : 23:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Soul (Pixarov iz 2020.)

Najnoviji uradak ovog genijalnog studija. Priča o jazz glazbeniku koji upadne u svijet duša (doslovno) i ulazi u svijet tipične pixarovske metafizike.

Ne znam kad me zadnji put neki film ovoliko zaintrigirao, ali i istovremeno ostavio podijeljena dojma. Daleko je ovo od nekog razočaranja, ali dugo nakon gledanja sam mozgao o svom doživljaju ovog filma.

Početak je jako dobro odrađen, ideja za svaku pohvalu i opet je Pixar otišao daleko s ambicijama. Ovaj film nije baš za manju djecu, od svih Pixara ovaj možda dolazi najbliže pojmu "crtića za starije". Nije to zbog nekih prizora, eksplicitnosti ili čega već, nego je tematika podosta ozbiljna i zahtjeva neki nivo životnog iskustva i znanja.

Ono gdje je film zapeo u mojim očima je razrada. Čini mi se da odabir glavnog lika je mogao biti i bolji i zanimljviji. Svidjela mi se ideja da afroamerička populacija bude obilno zastupljena, ali događanja su bila nekako manje zanimljiva i posebna u usporedbi s onime što si je film zacrtao na početku. Možda je to bilo i namjerno, i to bi imalo smisla s obzirom na temu, ali tko će ga znati.

Rasplet i zaključak su forte ovog filma i tu moram priznati da sam oduševljen. Jedan od boljih krajeva u Pixaru, moćna poruka s poprilično jednostavnim izričajem, čista poezija. Zbog toga mi se ta sredina filma čini još otegotnijom jer ispada kao da su u nekom trenutku odlučili sve zbrzati. Nedostajalo je te uvjerljivosti i fokusa koji krasi neke od klasika Pixara, ali mislim da možda i ja nisam to ispravno sve percipirao.

Veliki plus ovog filma je vizualni izričaj, dosta neobičan za Pixar i u nekim stvarima vrlo hrabar. Također, u nekim dijelovima jako minimalistički, ali uz sjajnu primjenu boja i poigravanje s različitim stilovima. Dobrodošao odmak od klasike i jedinstveni pečat po kojem će se pamtiti ovaj film.

Sve u svemu, film kojem se ne može poreći kvaliteta i iznimna ambicija. Možda ne pogađa gledatelja kao nešto najkreativnije i ljestvica u Pixaru je dosta visoko dignuta, ali visine do kojih se ovaj crtić diže su za svaku pohvalu. No, taj dojam oscilacija koji je na mene ostavljen dosta otežava bilo kakvu prosudbu. Stoga, smatram da ne bi bilo pravedno davati ikakvu ocjenu. Umjesto toga odlučit ću se u budućnosti još jednom ovo odgledati, što zbog kvalitete, što zbog želje da ponovno prosudim neke stvari.

I sell the fact that I can't be bought

Edited by - don_draper on 02/01/2021 23:43:48
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/01/2021 : 23:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moj prvi pogledani film u 2021. godini je Pixarov Inside Out (2015).
Stvarno sam prijatno iznenadjen, lep, duhovit, topao i emotivan film. Preporuka za ljude s decom da gledaju zajedno, jer ima i dosta dobrih fora za odrasle.

Pixar je uglavnom lektira. Kad ti se svidio Inside Out svidjeće ti se i Soul. Pete Docter zna što radi i sva 4 dugometražna Pixarova koja je režirao su vrlo dobri do odlični (Monsters Inc, Up, Inside Out i Soul).

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/01/2021 : 17:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
The Loft (2008)
https://www.imdb.com/title/tt0926762/?ref_=nv_sr_srsg_0
Odličan belgijski triler sa svim elementima kvalitetnih obračuna i twistova. Ovo je definitivno odlično dljelo čiji prvorazredni scenarij i režija te izrazito kvalitetna gluma vrijede sveke sekunde koju ste potrošili na ovaj film.
Ocjena:8/10
The Loft (2014)
https://www.imdb.com/title/tt1850397/?ref_=nv_sr_srsg_0
Meni to sa amerikancima nikada nije bilo jasno. Dakle, ako ne znate - ameri kada skuže da postoji dobar film koji je izvan SAD-a (a dobar dio njih vjerojatno misli da izvan te države nitko ni ne snima filmove) oni naprave što - ne, ne distribuiraju taj film sa titlovima, ne distribuiraju ga sa sinkronizacijom, ne, ONI NAPRAVE POTPUNO NOVI FILM, sa praktički istim scenarijom, samo su glumci amerikanci i film nije smješten u Bruxellesu nego, ne znam, u San Diegu. Kako im se to isplati i zašto to rade - ha očito je da američka publika ne voli sinkronizaciju (dobro, tu ih razumijem - zadnje što želimo je faca od Ralpha Fienesa i glas od Ive Gregurevića) ali da im je toliko nepodnošljivo da jednostavno ne mogu pogledati film sa titlom pa se onda produkciji isplati napraviti doslovce kopiju filma - e to mi nikada neće biti jasno. Sve u svemu i ova kopija nije tako loša, sve je to na mjestu ali ipak je pomalo zbrzana, a i glumci nisu na istom nivou. Kopiju sam gledao prije nekoliko godina ni ne znajući da je kopija i sad sam fino jednu za drugom pogledao i origigi verziju i kopiju. Isplati se to - nisu loše (makar očito ameri više vole plavuše) ali ako trebate birati - ha, original je original, zar ne?:D
Ocjena:7/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 03/01/2021 : 20:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Odgledao jučer "All Good Things", negdje na pola filma sam skužio da sam ga već pogledao, ali što je tu je pogledao ga ponovno kao da je prvi put.

Film je temeljen na istinitom događaju. Malo sam provjerio činjenice i dosta su se držali stvarnosti izuzev par sitnica. Zanimljivo da nisu spomenuli kako je Robert Durst aka filmski David Marks u vrijeme nestanka supruge bio u ljubavnoj vezi sa Prudence Farrow sestrom Mie Farrow, da onom "legendarnom" Prudence o kojoj su i Beatlesi pjevali u "Dear Prudence".

Dojma sam da je film samo zagrebao po ovoj ludoj priči. Tako da preporučujem nakon gledanja filma pročitati barem još:
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Durst

Vidim sad da je nakon filma izašao i HBO dokumentarac The Jinx, pa valja i to pogledati.

Film je zanimljiv pogled u jedan bolestan, ali inteligentan um. U kombinaciji sa velikim bogatstvom mnogi zažmire na ludilo, a posljedice su obično tragične.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/01/2021 : 21:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Odgledao jučer "All Good Things", negdje na pola filma sam skužio da sam ga već pogledao, ali što je tu je pogledao ga ponovno kao da je prvi put.

Film je temeljen na istinitom događaju. Malo sam provjerio činjenice i dosta su se držali stvarnosti izuzev par sitnica. Zanimljivo da nisu spomenuli kako je Robert Durst aka filmski David Marks u vrijeme nestanka supruge bio u ljubavnoj vezi sa Prudence Farrow sestrom Mie Farrow, da onom "legendarnom" Prudence o kojoj su i Beatlesi pjevali u "Dear Prudence".

Dojma sam da je film samo zagrebao po ovoj ludoj priči. Tako da preporučujem nakon gledanja filma pročitati barem još:
https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Durst

Vidim sad da je nakon filma izašao i HBO dokumentarac The Jinx, pa valja i to pogledati.

Film je zanimljiv pogled u jedan bolestan, ali inteligentan um. U kombinaciji sa velikim bogatstvom mnogi zažmire na ludilo, a posljedice su obično tragične.

Ja ga gledao bas pre 2 meseca i jako mi se svideo. Odlicna atmosfera i rediteljski vrlo lepo uradjeno.
Isto sam kao i ti posle filma proveo sat vremena citajuci sve sto ima o tom ludaku na wikipediji.
Evo sta sam napisao tada:
U prilog sam stavio i jako dobar intervju s rediteljem Andrewom Jarecki, koji je posle napravio i dokumentarnu seriju Jinx.
quote:

All Good Things (2010)

Rajan Gosling me je odavno uverio da pazljivo bira filmove (Lars and the real girl, Drive, Only God forgives, Blue Valentine, Place beyond the pines, La La Land, Blade Runner 2049 su mi medju boljim i najdrazim filmovima koji su izasli u poslednjih desetak godina) tako da sam vec duze vreme planirao da pogledam All Good Things a u filmu glumi i Kirsten Dunst verovatno omiljena mi glumica koja trenutno radi u Holivudu (jos kao klinac sam je zavoleo u Spajdermenu, a posle sam otrkio i odlicne filmove Virgin Suicides i Melancholia ).
Odlicna film, sat i 40 minuta mi je proletelo ocas posla. Preporucujem svima. Od uvodne sekvence i spice sam video da ce ovo biti drugaciji film, brizljivo planiran i izveden. Ne bih otkrivao nista o filmu i radnji, samo cu reci da je zasnovana na istinitim dogadjajima koji su jos uvek aktuelni i cija se prica jos uvek rasplice i na to je uticao i ovaj film i ostatak rada reditelja Andrewa Jareckog.
Dole stavljam i njegov odlican intervju. Jako simpatican i interesantan tip je Andrew Jarecki. Vise reditelj dokumentarnih fimova nego igranih u videu ispod objasnjava svoj pristup temi ovog filma i kako je radio pripremu u dokuemntaristickom maniru.
Ne znam zasto je Rotten tomatoes dao tako losu ocenu za ovaj film, a pokojni Roger Ebert je dao filmu 3 i po zvezdice od maksimalnih mogucih 4 i pohvalio glumu Kirsten Dunst. Ja bih ovom filmu dao 9/10.

quote:

Da, ovaj put se Renegade Cut i nije pokazao. Mislim da je to zato sto je on by-the-books lik, pa verovatno nije gledao filmove na piratskim sajtovima, a i cini mi se da se ove godine mnogo vise bavio americkom politikom i izborima negoli filmovima.

Dok Screened nudi par stvarno interesantnih filmova od kojih me najvise interesuju: La Casa Lobo, Bacurau, I'm Thinking of Ending Things (koji cu nadam se veceras da gledam) i naravno moj omiljeni Cage u Color Out of Space.

Edited by - going going on 03/01/2021 21:22:51
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7337 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 03/01/2021 : 21:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
O I'm Thinking of Ending Things sam čuo dobre stvari, ali čitao sam knjigu koja mi je bila izrazito razočaravajuća i nemam volje ponovo prolaziti kroz tu priču. S druge strane, Cageu se veselim.

A Bacurau je kompletno otkačen film. Nije kompletno po mom guštu, ali ne mogu reći da nisam uživao.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 04/01/2021 : 14:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Evo sta sam napisao tada:
U prilog sam stavio i jako dobar intervju s rediteljem Andrewom Jarecki, koji je posle napravio i dokumentarnu seriju Jinx.

Hvala na linku na intervju, svakako ga pogledam. Vidio sam da se spominjao negdje, ali sam zaboravio potražiti.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/01/2021 : 15:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

O I'm Thinking of Ending Things sam čuo dobre stvari, ali čitao sam knjigu koja mi je bila izrazito razočaravajuća i nemam volje ponovo prolaziti kroz tu priču. S druge strane, Cageu se veselim.

A Bacurau je kompletno otkačen film. Nije kompletno po mom guštu, ali ne mogu reći da nisam uživao.

Bacurau je ludilo od filma.
a kaj je najbolje te zajednice 8sociologija/običaji) sigurno stvarno tako tamo žive.
Ali posjeta lokalnog političara je prejebena

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 562 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000