forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Potres!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2020 : 14:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/video/news/ispovijest-covjeka-koji-je-snimio-najsokantniji-video-potresa-napravio-sam-sto-sam-mogao-15019635

Potres uživo.
da se smrzneš.
Svaka čast kamermanu na pribranosti.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12646 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 30/12/2020 : 14:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Zagrebački vatrogasac: Rekli su nam da ne idemo u Petrinju, nego da budemo viđeni:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2242814

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2020 : 14:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Moje saučešće Tihomire za smrt sestre i zaista mi je žao i za sve što je našlo i tebe i sve ostale u ovim zamljotresima;a za ovu devojčicu i ostale nastradale,ne znam šta da kažem,velika tragedija.

Zna li ko šta je sa Ivicom Šešerinom - poslovao sam sa njim pre neku godinu,i održavao prepisku jedno vreme;predivan je čovek!

Ivica je zapravo iz sela Graberje koje je iz Petrinje prema Glini, bio sam dvaput kod njega (istina, to je bilo prije 7-8 godina, možda se odselio u međuvremenu.) Divan čovjek, veliki ljubitelj Komandanta Marka i naročito Gusara Crvenobradog. sad sam gledao imenik na mobu, jbga, nemam više njegov broj, valjda je ostao u starom.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12646 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 30/12/2020 : 14:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ivica je zapravo iz sela Graberje koje je iz Petrinje prema Glini, bio sam dvaput kod njega (istina, to je bilo prije 7-8 godina, možda se odselio u međuvremenu.) Divan čovjek, veliki ljubitelj Komandanta Marka i naročito Gusara Crvenobradog. sad sam gledao imenik na mobu, jbga, nemam više njegov broj, valjda je ostao u starom.

Več gotovo dvije godine nema ga na FB ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1132 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 30/12/2020 : 14:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Tihi, kuću, se nadam, ćeš popraviti (ili sagraditi novu), no na žalost sestru ti nitko ne može vratiti.
Moja sućut.
I da, pazite se još jer ovi potresi su dosta čudni i ne izgleda da im je stigao kraj.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/12/2020 : 14:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Firma u kojoj radim interno prikuplja pomoć za naše zaposlenike iz Siska i Petrinje i nude plaćeni smještaj tko se od njih javi da je pogođen potresom.
Jako lijepa gesta, isto je bilo i sa potresom u ZG.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/12/2020 : 14:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Moja sućut Tihomire, još ti je i kuća stradala, stvarno te pogodilo.
Ps: Ljudi nemojte slati novce na račune crvenog križa i sličnih organizacija kojim upravljaju kriminalci.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21423 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2020 : 14:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moje saučešće Tihomire za smrt sestre i zaista mi je žao i za sve što je našlo i tebe i sve ostale u ovim zamljotresima;a za ovu devojčicu i ostale nastradale,ne znam šta da kažem,velika tragedija.

Zna li ko šta je sa Ivicom Šešerinom - poslovao sam sa njim pre neku godinu,i održavao prepisku jedno vreme;predivan je čovek!

koji je to strip,gusar Crvenobradi?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7329 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/12/2020 : 14:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Tihomire, moja sućut.

Uplaćeno na tvoj račun koliko sam trenutno u mogućnosti. Potrudit ću se da toga bude još.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2020 : 14:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

quote:
Originally posted by tihomirduras

Tihomir Đuras
moj iban:
IBAN: HR2224070003283320356

Ako želim uplatiti iz Slovenije, traži mi i SWIFT/BIC, te adresu.
Se može molim i to dodati na homepage tamo gdje je objava ?

Sad sam provjerio online, to je OTP banka
Dodat ću na homepage

BIC OTPVHR2X
BANK OTP BANKA HRVATSKA d.d. Zadar
ADDRESS DOMOVINSKOG RATA 3
CITY ZADAR
ZIP 23000
COUNTRY Croatia

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27174 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/12/2020 : 14:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne budi blesast
inače,Comic strip je lijepo naslovio našeg dragog gusara.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 30/12/2020 : 14:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Tihomire moja sućut. Drži se
Go to Top of Page

motorista
New Member

Serbia
287 Posts

Member since 16/02/2019

Posted - 30/12/2020 : 14:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send motorista a Private Message  Reply with Quote
Strašno. Tek sam maločas video o čemu se radi, u frci sam i van sveta zbog korone u porodici.

Neko je pitao jesu li zgrade bezbedne... Ne znam kako je u HR, u SRB su od 1961. ili 1963. (zavisno od konkretne pozicije) na snazi novi i bezbedni standardi gradnje sa obaveznom primenom u urbanim sredinama, a i u ruralnim su poštovani sigurnosni delovi. Prelaskom u privatni sektor je počelo da se štedi a standardi su u SRB de fakto napušteni nakon ~2005. a de jure nedavno, no u svemu koliko-toliko legalno izgrađenom od 1964. do kraja devedesetih ste bezbedni koliko je to na Balkanu moguće.
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 30/12/2020 : 15:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by motorista

Strašno. Tek sam maločas video o čemu se radi, u frci sam i van sveta zbog korone u porodici.

Neko je pitao jesu li zgrade bezbedne... Ne znam kako je u HR, u SRB su od 1961. ili 1963. (zavisno od konkretne pozicije) na snazi novi i bezbedni standardi gradnje sa obaveznom primenom u urbanim sredinama, a i u ruralnim su poštovani sigurnosni delovi. Prelaskom u privatni sektor je počelo da se štedi a standardi su u SRB de fakto napušteni nakon ~2005. a de jure nedavno, no u svemu koliko-toliko legalno izgrađenom od 1964. do kraja devedesetih ste bezbedni koliko je to na Balkanu moguće.

ista smo država bili, cijela zemlja nakon Skoplja je mijenjala zakon i drugačiji sistem gradnje.
kaj se tiče gradnje, standard i dalje postoji što je vidljivo sa svim zgradama nakon ovogodišnjih potresa vezanih uz novogradnju.

jedino ak se šparalo na materijalu, onda niti jedan zakon ne može pomoći

Edited by - vešmašina on 30/12/2020 15:04:36
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13432 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/12/2020 : 15:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

Još jednom da vam se svima zahvalim na riječima podrške, ja krećem iz Njemačke, nažalost nevolja nikad ne dolazi sama tako smo skoro silom završili skoro još duže u Njemačkoj jer mi je mami pozlilo na sahrani(svoje djete nitko nebi trebao sahranjivati) Bože kakva bol, bila mi je najbolja sestra na svijetu i otišla tako rano samo sa 52 g ostavivši 3 djece užas.

Tihomir Đuras
moj iban:
IBAN: HR2224070003283320356

svaku lipu koju uplatite bit će iskorišten za pomoć potrebitima kojih je jako mnogo, nažalost puno toga nam je oštećeno i kuća nije za život, ali ima ljudi kojima je pomoć još potrebnija, ono na što vas upozoravam je da pripazite jer postoje neki ljudi koji otvaraju lažne račune za "pomoć potrebitima u Sisku u Petrinji" ljudska gamad iskorištava tuđu bol, jad i tugu.

Tihomire, kao prvo, moja sućut zbog sestre :(. Ali i žao mi zbog svega ovoga ružnog što ti se dogodilo. Uplatio sam sad nešto novca, nije mnogo, ali nadam se da ćemo svi skupa učiniti da barem bude donekle dovoljno kako bi bar mogao sanirati materijalnu štetu.

Ona psihička će još neko vrijeme ostati. Moj otac je isto umro negdje tih godina, imao je 56 godina i to nam je bio veliki šok. Ništa te u životu ne može pripremiti na takvu tragediju, koliko god čovjek imao životnog iskustva i škole. To je bilo 2011. godine, još malo pa će biti 10 godina. A umro je 4 mjeseca prije nego će moja sestra roditi svoje prvo dijete, tako da nije niti mogao uživati u unuku, a i onima koji su kasnije uslijedili. I ti si sad u velikom šoku, a tebi se onda još dogodi i ovo s potresom, kao da nije bilo dovoljno ovo prvo.

Moraš sad biti jak, budi najviše jak zbog svoje djece, i zbog žene i svojih roditelja, ali najviše zbog djece jer su oni najranjiviji. Ne znam da li se radi o manjoj djeci, svejedno, i skroz manja djeca su jako pametna i oni osjete kad nešto nije u redu kod odraslih. Zato probaj pred njima barem zamaskirati svoju bol da bar oni manje osjete tu tragediju koja vas je zadesila.

Ja te ne poznam, ali znali smo skupa komentirati u temi Balkanska zima gdje si često znao spomenuti kako ti djeca uživaju u snijegu. Nadam se da će opet ti dani doći, kad ćeš moći koliko toliko zaboraviti na ove ružne stvari, kad ćemo opet moći komentirati i pričati o nekim veselijim temama. Isto se sjećam, kad sam tek došao na ovaj forum i kad me praktički nitko još nije poznavao, kad sam bio totalni autsajder, bio sam tražio u svojoj temi neka 2 Zagora koja su mi jedina falila, a ti si jedan od onih koji je odmah došao u tu temu, iako me nisi poznavao, ti si mi tada ponudio jedan od tih brojeva da ćeš mi poslati ako mi prethodni dogovor propadne, OVDJE.

Tad si pokazao da imaš veliko srce, kad si spreman pomoći tamo nekoj, novoj pridošlici.

Ne znam više što da ti napišem, želim ti svako dobro, da tebe i tvoju obitelj čuva dragi Bog, da vam što prije povrati osmijeh na vaša lica. Probaj ući u novu godinu sa pozitivnom stavom, iako je to lakše napisati nego u stvarnosti ostvariti, ali ne daj se. Život nam često priredi nekakve čudne i ružne trenutke, ali poslije toga će opet doći oni lijepi, samo vjeruj u to!

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2020 : 15:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ah, Riđobradi

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13432 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/12/2020 : 15:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mladjo, jučer sam se čuo s njim, ali jučer ujutro (prije ovog novog potresa), javio mi je da je dobro.

Ako ti treba njegov broj, reci pa ti pošaljem na p.m.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2020 : 15:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

quote:

Mladjo, jučer sam se čuo s njim, ali jučer ujutro (prije ovog novog potresa), javio mi je da je dobro.

Ako ti treba njegov broj, reci pa ti pošaljem na p.m.

Može!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13432 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/12/2020 : 15:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Poslao :)

Zaboravih dodati, Paka, svaka ti čast na ovoj gesti

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/12/2020 : 15:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve ok sa Ivicom, javija mi se jutros porukom. Pretpostavija san jučer da će bez struje svima mobiteli brzo crknit.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 30/12/2020 : 15:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Moje saucesce Tihomire :(

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14170 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 30/12/2020 : 16:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Tihomire, primi sućut....
Go to Top of Page

motorista
New Member

Serbia
287 Posts

Member since 16/02/2019

Posted - 30/12/2020 : 16:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send motorista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:
Originally posted by motorista

ista smo država bili, cijela zemlja nakon Skoplja je mijenjala zakon i drugačiji sistem gradnje.
kaj se tiče gradnje, standard i dalje postoji što je vidljivo sa svim zgradama nakon ovogodišnjih potresa vezanih uz novogradnju.

jedino ak se šparalo na materijalu, onda niti jedan zakon ne može pomoći

Postoje standardi, ali su doživeli žestoku redukciju, naročito u periodu 2015-2017.

Recimo, zakonski je ukinut statički proračun za stambene objekte sa do 3 stambene jedinice površine do 400 m² i spratnosti do P+1+Pk, industrijske hale do 600 m², natkrivena skladišta do 1500 m² i još štošta manje istaknuto. Za objekte kategorija koji pripadaju klasifikacionim brojevima 111011, 112111, 112211, 124152, 124220, 125231, 127111 i 127230 više nema nikakvog proračunskog dokazivanja stabilnosti.

Ukinuto je još štošta, no pominjem ovo što direktno utiče na bezbednost.
Go to Top of Page

MD72
Average Member

684 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 30/12/2020 : 16:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Iskrena sucut Tihomire zbog gubitka sestre.
Nevjerojatno koliko se nesrece srucilo na tebe u tako kratkom vremenu.
Tu smo da pomognemo tamo gdje se pomoci da.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31572 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/12/2020 : 16:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Moje saučešće Tihomir!

Na današnji dan prije točno 20 godina ostao sam bez oca, najveći šok u životu. A tebi se nakupilo toga i nije ti nimalo lako! ReemCP je sve lijepo napisao! Drž se!

Ne sumnjam kako će forumaši pomoći!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000