forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molba za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 09/01/2021 : 00:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Jere mi je simpa lik i duhovit, a solar je radilica foruma.
Malo je ta južnjačka krv zakuhala pa došlo do neželjenih reakcija.
Nakon toliko dobrote i pomaganja oko potresa nije baš najsretnije pokazivanje mišića i naguravanje jer pomalo ostavlja gorak okus u ustima.
Meni nitko nije na ignoru i nemam tu sa nikim neku netrpeljivost i svađu.
Forum je zbilja ok samo pravila po meni malo škripe.
Dakle, Marko je izabrao moderatore i pošto ima povjerenja u njih oni jednostavno trebaju moderirati na način da pobrišu debilne upise.
Kad liku koji je napeo ko idiot pobrišeš kobasicu od posta i tako par puta jednostavno će odustati ili ako nastavi sa glavinjanjem ga ohladiti po procijeni moderatora koliko lukavcu treba da se rekupera u glavi.
Mi ostali nebumo ni vidjeli da je bilo pokušaja pametovanja i mir zagarantiran.
Neke duhovitosti ostanu, trolanje odleti i opet ostane bitno za forum samo ne na sto strana.
Ak se ljudi muški porječkaju to toleriraš dok je u granici normale i to je to.
Sad nek se Solar fino vrati i sve bu ko prije.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7833 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2021 : 00:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Nema se koga što moliti

Forum je neobavezan, ne prisila, može svatko doći ako hoće i kad hoće, žešće se angažirati ili ne

Kad bi tako shvaćali forum, bilo bi zdravije

joj daj, nemoj filozofirati:)))

ne, bez zezanja, tvoje nesnalaženje u ovom kolebanju od jedne do druge strane i iz neke principijelne pozicije, je u ovom slučaju - notorno.
tako ti izmiču finese i logika srca, ajoj.

nije ovo spocku i solaru vježba iz sofističkog nadmudrivanja, nego ih osobno smeta. i onda odgovori trebaju uvažiti tu razinu, a ne se neobavezno igrati. kad bi se shvaćale razine, također bi bilo zdravije.

E moj stinky, da bar većina ljudi tako lako kuži stvari!
Nismo to samo ja i solar. Puno je kvalitetnih ljudi bilo u toj priči.
Ti i nisi bio dio tog recenzentskog tima, ali opet ti je sve jasno.
Mogu ti samo kazati da si sve bio u pravu što si govorio - nažalost.

Ništa, što mora bit će, a da će bit dobro - neće.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6966 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/01/2021 : 00:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
solar je toliko moćan da njegov eventualni odlazak znači veliki pad kvalitete stripovskog dijela foruma ali i sajta općenito. Čovjek je kroz teme prenosio vijesti iz Bonellija a nakon letargičnog DeeCaya preuzeo uzde objave recenzija i napravio preporod.

Ne znam koliko Markos uopće objave recenzija smatra važnim i je li znao za ona pravila o redoslijedu dužina kazni ili je u trenutku reakcije mislio da je solar to kao sudac u pravosuđu "bubnuo" kaznu koliko mu se prohtjelo posebno jer je on bio uvrijeđen, "osoba od interesa".

Uglavnom, moja poruka je: solaru, vrati se, ako želiš ne komuniciraj s onima za koje smatraš da su te iznevjerili ili uvrijedili ali budi tu za veliki broj nas koji smo forumaši uglavnom radi stripova, pretežno iz SBE kuće.

loading...
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 00:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
A što ti zapravo hoćeš, Spock

Nesvrstani se ispričao, a Markos kaže da je dobrodošao da se vrati

Jedino ako doslovno ne tražiš padanje na koljena i molbe za povratak

U biti, ovdje smo samo ja, Cromwell i Vukozec ostali zreli i staloženi

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 00:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by ivi skoj

Jere mi je simpa lik i duhovit, a solar je radilica foruma.
Malo je ta južnjačka krv zakuhala pa došlo do neželjenih reakcija.
Nakon toliko dobrote i pomaganja oko potresa nije baš najsretnije pokazivanje mišića i naguravanje jer pomalo ostavlja gorak okus u ustima.
Meni nitko nije na ignoru i nemam tu sa nikim neku netrpeljivost i svađu.
Forum je zbilja ok samo pravila po meni malo škripe.
Dakle, Marko je izabrao moderatore i pošto ima povjerenja u njih oni jednostavno trebaju moderirati na način da pobrišu debilne upise.
Kad liku koji je napeo ko idiot pobrišeš kobasicu od posta i tako par puta jednostavno će odustati ili ako nastavi sa glavinjanjem ga ohladiti po procijeni moderatora koliko lukavcu treba da se rekupera u glavi.
Mi ostali nebumo ni vidjeli da je bilo pokušaja pametovanja i mir zagarantiran.
Neke duhovitosti ostanu, trolanje odleti i opet ostane bitno za forum samo ne na sto strana.
Ak se ljudi muški porječkaju to toleriraš dok je u granici normale i to je to.
Sad nek se Solar fino vrati i sve bu ko prije.

U pravu si
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4497 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/01/2021 : 00:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:

nije izgubio kredibilitet u očima forumaša
u to se možeš uvjeriti - na ovom topicu

Naravno da gledam reakciju ljudi koji sa akterima ove priče nemaju povijest i već izgrađen animozitet zbog sukoba od ranije, uglavnom izraslih na vječitim ratištima oko najnebitnije sporedne stvari na svijetu, HNSa i sličnih bisera.
Pratim forum i pamtim razne priče pa mi dozvoli tu malu subjektivnost.

quote:
također,
nije donio najgoru moguću odluku. samo je malo fulao, ali to zato, i to ti promiče, jer su ga lešinarski provocirali. lešinarili ni zbog čega, zbog djetinjarije i te su se uvrijeđene frajlice okomile na njega čoporativno.

Pa djetinjarija rađa djetinjariju a djetinjarija je u prvom redu oklada koju je Solar uostalom sam predložio i uvjetovao. Problem je jedino što u tom dogovoruugovoru nije dao na uvid ono što piše malim slovima na dnu ugovora (doslovno)
Valjda bi ovu trakavicu trebalo promatrati od glave a ne od repa zar ne?
A ovo čoporativno- kog vraga to uopće znači? Čisti sofizam koji bi kod čitatelja trebao na silu isprovocirati osjećaj suosjećanja prema navodnoj žrtvi.
To mi je u rangu "cipelarenja", "izvrtanja" i sličnih forumaških termina koji se zloupotrebljavaju za sve i svašta a ne znače apsolutno niš.
Prozvali su ga ljudi s kojima je i ušao u cijelu priču s nadjebavanjem, nikakvog tu lešinarenja nema.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2021 : 01:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Solar jest postupio u afektu, ali dobro se i kontrolirao s obzirom na provokacije.

- Ken ko da je pokupio svu mudrost svijeta, pravi pametnjaković
- Jere, drag si mi, ali ne moraš baš svakom loncu biti poklopac
- Markos, umjesto da salomonski riješi situaciju preko PM-ova, pokazao da zaista malo cijeni solara, čovjeka koji praktički održava cijeli sajt na zavidnoj razini zadnjih par godina.
- i tinton, moj blagonakloni savjet njemu, da usmjeri energiju u nešto drugo i pojebe nešto.

Koja ironija, govoriš kenu da je pametnjaković, pokupio svu pamet svijeta, u postu u kojem si nam svima odlučio držati pametnjakovićke lekcije s visoka. Užasno licemjerno od tebe. I još spominješ nekakve provokacije solara koje ti se očito priviđaju.

quote:
Originally posted by going going

Nisam najbolje ispratio sta se izdesavalo, niti me svastara preterano interesuje.

Onda nisi trebao ni komentirati. Barem ne u ovom dijelu u kojem se zgražavaš nad stvarima koje su direktno ili indirektno vezane na događaje koje nisi najbolje ispratio.

quote:
Originally posted by Cromwell

Solarova fora sa potpisom je stvarno vrhunska - it made me giggle
Ali da nije fer- stvarno nije

Problem s time je što solarova fora nije fora. Nego potez iz frustracije. Da je to napravio onaj prvi dan kada su proglašene pobjede, vjerojatno bi i meni bilo smiješno. Ali on je konstantno pričao kako će potpis staviti i imali smo nas dvojica skroz ok komunikaciju da bi mi se dan prije izvršenja oklade obratio u nekom novom tonu i rekao na kraju da više nemamo o čemu razgovarati. Sljedeći dan je na moju primjedbu da stavljanje potpisa u bijelu boju nije pošten odgovara mi ljutitim postovima i PM-ovima da što ja njemu imam govoriti o poštenju kada podržavam krađu na izborima (parafraziram).
Dakle, ovo očito nije bio njegov pokušaj duhovitosti, niti je cilj bio ikoga nasmijati.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/01/2021 : 01:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Evo, sada čekam samo ovih par dežurnih forumskih narcisa koji će opet imati potrebu napisati da sam djetinjast.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/01/2021 : 01:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/01/2021 : 09:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Evo, sada čekam samo ovih par dežurnih forumskih narcisa koji će opet imati potrebu napisati da sam djetinjast.

Pa jašta da si slinavi balavac kad još ni bruco nisi.
Al' i zato je kriv Kruger...

Wtf?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 10:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Jbte baš se sve zakuha kad me nema jedan dan na forumu :D

1) Solar je trebao staviti potpis u okladu. Oklada je oklada i to na vidljiv način. (Evo malo politike, ne zamerite:da sam se j as nekim kladio kako će proći izbori kod nas i da sam, ako izgubim, trebao napisati u potpisu na mjesec dana "HDZ je najbolja stranka na svijetu - pa kaj onda, napisal bi:))

2) Ok, Ken je napisao "govno" ali ja bih mu dao 48 sati.

3) Nesvrstani je klasični dalmatinac iz vica. Dobričina (znam ga osobno) i fakat ok lik ali kad počne zajebavat i ako mu uzavre krv, onda popizdi totalno. Nazvati nekoga "tupavom pizdom" i "budalom" je za krajnju osudu. Jedino kaj bih ja napravio je sljedeće - postoji to neko "nepisano" pravilo da se prvo da još jedna Magareća kazna od mjesec dana pa tek onda ide godina. Ja bih mu dao Magarećih mjesec dana.
4) Kazna od godinu dana je po meni ok ali kao što i samo vidite, rijetko se upotrebljava i vrlo se često koristi Magareća klupa prije izricanja godišnje kazne. Pa samo je Valter dobio 11 PUTA Magareću kaznu (uz one normalne) prije nego što je dobio godišnju. Znači 16 PUTA je bio upozoren. E pa jbga...

4) Solar je praktično najaktivniji član i odličan kolega moderator i mislim da bi se trebao odmah vratiti nazad. Jbao vas potpis da vas jbao...Mislim, na kraju krajeva, to su AMERIČKI izbori. Ajde da ste se poklali tu oko naših ali ovo...

5) Iskreno, jedini koji nije dobio kaznu koju je trebao je NESVRSTANI. Zbog onakvog riječnika je trbao dobiti kaznu. Ne godišnju ali mjesečnu sigurno. Ali ja se sad tu više ne mešam, gazda je odlučio kak je odlučio.

6) Svi smo mi ovdje entuzijasti koji sve ovo rade iz ljubavi prema stripu. Uvijek imajte na umu da svaki rad na sajtu NIJE PLAĆEN i da ga osoba radi ISKLJUČIVO zato što voli ovaj sajt i stripove. Zato, ako ponekad negdje netko i zabrazdi - imajte na umu da je napravio i ponešto dobroga za sajt i da ovdje odvaja svoje slobodno vrijeme kako bi doprinjeo da ono što on voli prenese i na druge ljude tj. vas čitatelje.

7) Bagi prestani pisat pizdarije

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 10:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Ali da nije fer- stvarno nije i zaista se trebao suzdržati od reakcije na Kenovu benignu uvredu. Međutim donio je najgoru opciju koju je mogao i izgubio kredibilitet u očima forumaša.

NESVRSTANI je naravno zaslužio kaznu od par dana s obzirom na riječnik. Tu nema spora ali isto tako s obzirom na odvratnu kampanju protiv njega i ustrajno ubijanje reputacije od strane pojedinaca u zadnje vrijeme to kao što i Tonto kaže- uopće nije čudno. Ono na izboru za forumaša je bio čisti character assassination i ako je negdje trebalo pokazati čvrstu ruku onda je to bilo na tim topicima.

Svakome se nekad dogodi da pretjera/reagira u afektu i mislim da nema nikakve potrebe za isprikama i koječemu. Pogotovo ne Markos koji je u zaista nezavidnoj poziciji izbalansirao situaciju kako je najbolje mogao.
Siguran sam da će se Solar vratiti, previše on znači forumu a i forum njemu. Ne može dugogodišnji član zbog ovakve gluposti samo tako odjebati sve ono što je godinama građeno. Malo odspavat i razbistrit glavu i back on track

Najbolji post dosad, sve si točno rekao, nemam što dodati, mogu samo savjetovati svima da ga pročitaju par puta.

Trenutno jedan od glupljih postova. Dolijevanje ulja na vatru.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/01/2021 : 10:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Spock
Nismo to samo ja i solar. Puno je kvalitetnih ljudi bilo u toj priči.

Pa kažem ti, možemo se svi pokupiti i otići. Ako se ide do ekstrema.

Ovdje više nisu bitni ovi s druge strane nišana, ni ovi tobože neutralni i čitavo to pretresanje, glupavo raspravljanje, bedaste igrice dokonih itd.

Bitno je jedino: što ti znači sve ovo. I koliko možeš podnijeti da su drugi glupi, ništa ne razumiju i jednostavno, da imaju svoje male fantazije i svoje male sebičnosti.

Meni drugi i sva ta njihova drugačijost nisu toliko presudni. Ali to sam ja.

Ovdje mogu razumjeti tvoje razočaranje, unutarnje, ono koje ide u kost. Mogu si to predstaviti, iako kažem, ja sam malo drukčiji.
Solar je pogotovo doživio potres, jer markos je tip koji ide za svojim interesima i drugo ga se ne tiče previše. Nije to smišljeno, namjerna podvala, on jednostavno ne sagledava druge tamo gdje ga se ne tiče.
Previše je lako odbacio solara (sa tvojeg i solarovog gledišta -pa i mojeg, ali opet, ja to ne doživljavam tako fatalno-), a solar je opet previše polagao u to da drugi cijene i priznaju rad na općem (stripu).

Jer, neki i cijene. Ali to su opet oni koji su se pronašli u takvom angažmanu ili vole čitati recenzije, vijesti, rasprave o stripovima itd.
Drugi ne, jer njih zanima spam, budalaste stvari ili pak drugačiji stripovi (ja bih rekao budalasti, ali neću).

Znači, ovo je neminovno, većina je uglavnom sebična i ne gleda ništa osim svojih uskih interesa. Na tom planu će teško doći do pomirenja, svatko ide za svojim.

Solar će si o ovome morati položiti račune.
Dio ljudi, mnogi će izgubiti, jer odlaskom solara padaju recenzije i sve povezano s time. Drugi pak neće izgubiti ništa, jer oni ili samo kupoprodaju ili lupetaju kao tinton, nesvrstani i ta ekipa. Dodatno je usložnjeno time, što solar i čitav taj sklop recenzija uglavnom znači bonelli, pa opet to ovima drugima ništa ne znači. Markos isto spada ovamo. Da je u pitanju fibra, ne bi tako lako odbacio solara = to su jednostavno prirodne veze, koje se razvijaju neovisno o nekim predumišljajima itd.

Uglavnom, kažem ti: na stranu sve to, na stranu neprijatelji, protivnici, suprotni, drugi. Ovo je prije svega pitanje koliko ti ili solar možete prihvatiti da stvari tako stoje, da ste previše polagali u to da i drugi gledaju kao vi. Imali ste kao neki ideal, sad ste naišli na zid - i to više nije stvar drugih (oni su nebitni), nego vaših unutrašnjih, dubinskih stavova prema svijetu. Zato sam i rekao da ovo nije šala, i tu moraš ponijeti žalac. Po meni, više i ne može biti kao prije. Ostaje jedino pitanje koliko je to: da li ekstrem ili neki drugi razvoj, prema drugačijim otvorenostima. Jedno i drugo može se uraditi dobro, a može i loše.

Dobitak iz ovoga svega je da si došao do jasnosti. Vidiš jasnije tko je kakav, jer na ovakvim stvarima ljudi otkrivaju ono dublje, unutrašnje, skriveno, ono gdje im je srce. Osobno mislim da je ovo BITNIJE od stripova, recenzija, tj. poredak vrijednosti je takav da stripovi idu u drugi plan. Pa probajte i tako gledati i manje će biti razočaranje u ideale.

I da ne pišem više, što se tiče konkretne akcije, ja mogu sve: da se pokupimo (ako ima drugo mjesto, tim lakše), da se ostane i jača segregacija, da se piše kao i do sada, samo s jasnijom sviješću tko je tko. Sajt i recenzije prepustiš markosu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 10:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Međutim donio je najgoru opciju koju je mogao i izgubio kredibilitet u očima forumaša.

također,
nije donio najgoru moguću odluku. samo je malo fulao, ali to zato, i to ti promiče, jer su ga lešinarski provocirali. lešinarili ni zbog čega, zbog djetinjarije i te su se uvrijeđene frajlice okomile na njega čoporativno.

Ovo što stinky i Spock spominju je bit. E sad netko vidi netko ne, a netko ne želi.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 10:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Naravno da gledam reakciju ljudi koji sa akterima ove priče nemaju povijest i već izgrađen animozitet zbog sukoba od ranije, uglavnom izraslih na vječitim ratištima oko najnebitnije sporedne stvari na svijetu, HNSa i sličnih bisera.
Pratim forum i pamtim razne priče pa mi dozvoli tu malu subjektivnost.

quote:
također,

Pa djetinjarija rađa djetinjariju a djetinjarija je u prvom redu oklada koju je Solar uostalom sam predložio i uvjetovao. Problem je jedino što u tom dogovoruugovoru nije dao na uvid ono što piše malim slovima na dnu ugovora (doslovno)
Valjda bi ovu trakavicu trebalo promatrati od glave a ne od repa zar ne?
A ovo čoporativno- kog vraga to uopće znači? Čisti sofizam koji bi kod čitatelja trebao na silu isprovocirati osjećaj suosjećanja prema navodnoj žrtvi.
To mi je u rangu "cipelarenja", "izvrtanja" i sličnih forumaških termina koji se zloupotrebljavaju za sve i svašta a ne znače apsolutno niš.
Prozvali su ga ljudi s kojima je i ušao u cijelu priču s nadjebavanjem, nikakvog tu lešinarenja nema.

Nisu u pravu, solar nije išao u nad.ebavanje sa takvim likovima. Čopor je jednostavno nasrnuo na njega.

Edited by - Kruger on 09/01/2021 10:50:42
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7833 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2021 : 11:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Sve stoji što kažeš stinky. Iako je uslijedilo i ogromno povećanje broja recenzija nebonelli stripova, Bonelli je ipak u većini, a neke očito boli što su većinom ljubitelji Bonellija u stanju napisati nešto što je vrijedno pažnje - osoban stav bez ponavljanja papagajskih izraza i ustaljenim mišljenja
Povlačenje je trenutno jedina opcija, održavat ću svoj Kit Teller popis jer bi mi bilo žao da to propadne, možda lupim koji komentar na recenzije, a ostalo će na led.
U svakom slučaju nastavljam pisati na Libellus forumu, forum.hr mi je prevelika šuma gdje se lako gubi smjer sa svakakvim proleterima.
Hvala svima koji su podržali prave vrijednosti, ali trud više nema smisla.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2934 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 09/01/2021 : 11:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
krugeru, di si bio kad je tebi blizak čopor danima nasrtao na Nesvrstanog na topicima o nominacijama i forumašu godine? i ovdje ga isti čopor stalno gazi ali na to okrećeš leđa i upireš prstom na "čopor" koji radi solaru o glavi. solar je sam pao i sam se polomio, nesvrstani nije, njemu je čopor podmetnuo svoj konstrukt. stinki je jedino u pravu kad kaže da se sad (malo) bolje vidi tko je tko.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 11:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Ali da nije fer- stvarno nije i zaista se trebao suzdržati od reakcije na Kenovu benignu uvredu. Međutim donio je najgoru opciju koju je mogao i izgubio kredibilitet u očima forumaša.

NESVRSTANI je naravno zaslužio kaznu od par dana s obzirom na riječnik. Tu nema spora ali isto tako s obzirom na odvratnu kampanju protiv njega i ustrajno ubijanje reputacije od strane pojedinaca u zadnje vrijeme to kao što i Tonto kaže- uopće nije čudno. Ono na izboru za forumaša je bio čisti character assassination i ako je negdje trebalo pokazati čvrstu ruku onda je to bilo na tim topicima.

Svakome se nekad dogodi da pretjera/reagira u afektu i mislim da nema nikakve potrebe za isprikama i koječemu. Pogotovo ne Markos koji je u zaista nezavidnoj poziciji izbalansirao situaciju kako je najbolje mogao.
Siguran sam da će se Solar vratiti, previše on znači forumu a i forum njemu. Ne može dugogodišnji član zbog ovakve gluposti samo tako odjebati sve ono što je godinama građeno. Malo odspavat i razbistrit glavu i back on track

Najbolji post dosad, sve si točno rekao, nemam što dodati, mogu samo savjetovati svima da ga pročitaju par puta.

Trenutno jedan od glupljih postova. Dolijevanje ulja na vatru.

Pazi na rječnik.
Prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8907 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/01/2021 : 11:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Ajme brate kakve drame. Kakvi čopori, kakvi nasrtaji, kakava sranja?

Na prste jedne ruke se može nabrojati nas par koji su solaru rekli kako nije fer ne poštovanje oklade. Ja sam mu također to spočitnuo u nikakvoj lošoj namjeri. Nisam imao previše kontakta s njim na forumu, ali nisam ga doživljavao kao osobu koja će tako postupiti pa rekoh eto idem mu prigovoriti računajući kako će to možda još koji put probati sagledati... sve skupa meni nebitno. Ken ga čak nije ni nazvao govnom već je jedan njegov postupak okarakterizirao kao takav. Čak i ovima što ovdje mahnito drže solarovu stranu je jasno da ken nije trebao biti izbačen.
Nesvrstani je pukao jer je u njemu ključalo nezadovoljstvo solarovim i općenito moderatorskim ignoriranjem iznimno debilnih i konstantnih napada na njega na izboru za forumaša godine. Ja sam to čitao i nisam mogao vjerovati. U jednom trenutku sam pomislio pa jebote da sam njegovom mjestu ne bi više riječ napisao na ovom forumu. Da, trebao je biti kažnjen zbog rječnika koji je jučer upotrijebio, vjerujem da je i sam toga svijestan i vjerujem da ga je u tom trenutku više bolio kurac oće li i koliko će letit.

Shvaćam da je eventualni solarov odlazak ogroman gubitak za sajt... i stinky je u pravu - svi imamo svoje perspektive, nekome je to katastrofa, nekima je samo žao, nikome nije drago. Ali solara nitko nije potjerao, odluka ako je takva je samo njegova.

Uglavnom dolazim na ovaj forum svaki dan dobre volje zbog internetskog druženja i razmjene mišljenja kako o stripovima tako i o drugim stvarima, ali sad ga je i meni malo pun kurac.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 11:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51881&whichpage=5

Inače ja sam prozvan zbog ovog topica.
Na 6 strana, tek je na 5. počelo nekakvo prepucavanje i ja sam to smirio opomenom nakon oje je prepucvanje stalo.
Tako da mi fakat nije jasno što je tu sporno, a naročito kaj je svima jasno da nije bilo nikakvih duplih nickova isl.
Nesvrstani stvarno koji put malo "uzavre", treba koji put malo racionalnije razmišljati.
I opet - koji topic - Foumaš godine...Ajde da su neke pare u pitanju kad ono...:D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 11:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Ali solara nitko nije potjerao, odluka ako je takva je samo njegova.

Eh pa to je ta "bit" na koju se neki tobože pozivaju - nije izbačen, otišao je sam svojom voljom, i silna patetika i istjerivanje pravde teško da mogu nešto bitno promijeniti - vratit će se sam, kad ga prođe ljutnja

quote:
Originally posted by Tonto

Uglavnom dolazim na ovaj forum svaki dan dobre volje zbog internetskog druženja i razmjene mišljenja kako o stripovima tako i o drugim stvarima, ali sad ga je i meni malo pun kurac.

Također

Edited by - Zoroasterixx on 09/01/2021 11:34:57
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 11:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51867&whichpage=1

A i na ovom izboru (polufinalu) praktički je samo jedan(!) član govorio da su izbori namješteni, blablabla... I da, isti onaj lik koji je u finalu od mene dobio opomenu.
Dakle stvarno ne razumijem čemu se Nesvrstani sada "breca" na mene. Očito je danas (i jučer) takvog raspoloženja.
Uglavnom, Solar je trebao staviti potpis kako teba ali odmah ga zvati "smećem", "tupavom pizdom", "budalom" isl...
Hm,hm...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14182 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/01/2021 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

Sve stoji što kažeš stinky. Iako je uslijedilo i ogromno povećanje broja recenzija nebonelli stripova, Bonelli je ipak u većini, a neke očito boli što su većinom ljubitelji Bonellija u stanju napisati nešto što je vrijedno pažnje - osoban stav bez ponavljanja papagajskih izraza i ustaljenim mišljenja
Povlačenje je trenutno jedina opcija, održavat ću svoj Kit Teller popis jer bi mi bilo žao da to propadne, možda lupim koji komentar na recenzije, a ostalo će na led.
U svakom slučaju nastavljam pisati na Libellus forumu, forum.hr mi je prevelika šuma gdje se lako gubi smjer sa svakakvim proleterima.
Hvala svima koji su podržali prave vrijednosti, ali trud više nema smisla.

Kao da nije nenadoknadiv solarov odlazak, nego još moramo i ovo pretrpjeti... Ostane li ovaj portal bez komentara članova Spock i Reem, može slobodno i postati smrtonosna močvara kojoj bauljaju zombiji...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 11:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by verab

krugeru, di si bio kad je tebi blizak čopor danima nasrtao na Nesvrstanog na topicima o nominacijama i forumašu godine? i ovdje ga isti čopor stalno gazi ali na to okrećeš leđa i upireš prstom na "čopor" koji radi solaru o glavi. solar je sam pao i sam se polomio, nesvrstani nije, njemu je čopor podmetnuo svoj konstrukt. stinki je jedino u pravu kad kaže da se sad (malo) bolje vidi tko je tko.

To što se nesvrstanom dogodilo je bilo kritičko razmišljanje druge strane. Razmjena mišljenja. Ne možeš svaku raspravu nazvati nasrtanjem na pojedinca.
U ovom slučaju je sve krenulo malo žešće nakon solarove ispunjene obaveze iz opklade. Jedni smatraju da je solar ispunio obavezu, drugi smatraju da nije iako ne znaju pozadinu kako je i tinton pripomogao da to tako ispadne i treći koji nikad neće priznati da je solar ispunio obavezu. Vjerojatno postoji i četvrta skupina koji nisu baš toliko pratili ta zbivanja pa su neutralni. Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 11:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by verab

Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.

Čemu onda sva gungula oko nečega za što sam kažeš da je "bezazlena stvar"
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000