Meni samo nije jasno da li je ovo JOŠ JEDNA edicija - Novi svet? I pored toga VELIKI NOVI SVET (Palp ide u većem formatu izgleda). Pritom, šta će biti prva dva stripa u ediciji Novi svet, ako su 3 i 4 Jupiter? Ah, jebe lud zbunjenog ovde.
Mene samo čudi da se edicije ne zovu New World i Big New World.
Meni samo nije jasno da li je ovo JOŠ JEDNA edicija - Novi svet? I pored toga VELIKI NOVI SVET (Palp ide u većem formatu izgleda). Pritom, šta će biti prva dva stripa u ediciji Novi svet, ako su 3 i 4 Jupiter? Ah, jebe lud zbunjenog ovde.
Mene samo čudi da se edicije ne zovu New World i Big New World.
očekujem uskoro ediciju "veliki novi svet rajt nau" na srednje većem formatu.
Koliko se radujem nastavku Valianta, toliko ni ovde nisu uspeli da nešto ne zeznu. Pošto im je prvobitni plan bio da završe gde je Foster prestao da crta, a epizoda tu nije bila gotova, uzeli su deo 17. Fantine knjige i ubacili je u svoju 16.
A sad su svoju 17. (polovičnu) knjigu dopunili kompletnom Fantinom 18. knjigom. Na kraju, dokle god da budu išli, ČK kolekcija će imati knjigu manje u odnosu na originalnu ediciju.
Koliko se radujem nastavku Valianta, toliko ni ovde nisu uspeli da nešto ne zeznu. Pošto im je prvobitni plan bio da završe gde je Foster prestao da crta, a epizoda tu nije bila gotova, uzeli su deo 17. Fantine knjige i ubacili je u svoju 16.
A sad su svoju 17. (polovičnu) knjigu dopunili kompletnom Fantinom 18. knjigom. Na kraju, dokle god da budu išli, ČK kolekcija će imati knjigu manje u odnosu na originalnu ediciju.
Uvek mogu da ispadnu smekeri i da izbace novo izdanje tako da se usklade sa Fantom...
Glavno je da sav materijal bude unutra. A to koliko brojeva ima apsolutno je nevažno. Nije kao da na koricama ima neki crtež pa da se nešto ima uklapati.
Glavno je da sav materijal bude unutra. A to koliko brojeva ima apsolutno je nevažno. Nije kao da na koricama ima neki crtež pa da se nešto ima uklapati.
+1
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Originally posted by Gil-galad Na kraju, dokle god da budu išli, ČK kolekcija će imati knjigu manje u odnosu na originalnu ediciju.
Potpuno nebitno, to je više podatak nego što je kritika. Ako išta, nehotice je ispalo bolje nego fantino: zaokružena celina fostera, pa zatim ide marfi; kolekcija je jeftinija i zauzima manje mesta Još bi bolje bilo da su radili neke 3u1 integrale, pa da imaju tri puta manje knjiga.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Ma to je nenormalno. Drugar prodao za 40.000 dinara SC pre 2 nedelje. Iskreno, nisam ocekivao da je to tako skupo. Ima nekih nenabavljivih kad je tako?
Ja mislim da će neko to u narednih 5-10 godina izdati crno belo u integralima. Nije skupo za štampu, postoji potražnja a strip je klasika. Samo se malo strpiš :)