Pa da, ČK je videla Fibrinu najavu pa je za mesec dana kupila prava, prevela i poslala u štampu strip. Stvarno su bezobrazni.
Ne uopšte nisu i od toliko naslova (stripova) eto opet se tako zalomilo ..ponovo.
Da. Imam problem, ponavljamo priču, meni je jezik poznat...to što su neki možda nedovoljno, da budem blag upoznati za zajedničkim jezikom (da se ne ponavljamo kada su ovde neki tražili objašnjenje hrvatske reči a našli u srpskom leksikonu), ili što desničare...jbg ne znam možda su čitali neko čuveno magazinsko izdanje iz Zemuna...kako li čitaju onda dualizam kod Boneli junaka gde su ljudi podeljeni na samo dobre i loše...
Dupliraju se izdanja pored tušte i tma naslova koji na uštrb ovakih gluposti nikad neće biti objavljeni a zarad samo uskih malih naizgled dobitaka. Da. Imam problem jer je sve ovo gore zajedno paket aranžman, a na koncu zaista gube oni koji bi više izdanja na razumljivom jeziku.
To je TVOJ problem. Nije MOJ, npr. I nije ti baš zdravo da zbog tog TVOG problema u drugima vidiš desničare, nepismene i slične. I piše se nauštrb, a ne na uštrb, Vuče.
Čisto ako nekoga zanima i da ne bude nedoumica, ovo je Hellblazer serijal iz 2019. godine koji je išao pod DC Black Label imprintom, znači nije onaj najpoznatiji Vertigov serijal koji je krenuo kasnih '80-ih godina pod koji spadaju ona dva trejda koja je već prethodno objavio Beli Put.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bora ubacio u petu brzinu. Jebe mu se šta misli stripovski svet na forumima. Očigledno prodaja ide dobro bez obzira na odabir stripova i kvalitet samih izdanja. Ovaj pristup me podseća na Bernarda i Ludens.
Čisto ako nekoga zanima i da ne bude nedoumica, ovo je Hellblazer serijal iz 2019. godine koji je išao pod DC Black Label imprintom, znači nije onaj najpoznatiji Vertigov serijal koji je krenuo kasnih '80-ih godina pod koji spadaju ona dva trejda koja je već prethodno objavio Beli Put.
Kakve veze ovaj strip ima sa Sendmenom?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pako, jel si citao ovog Helblejzera? Kakav je? I jel se moze citati bez procitanog originalnog serijala? Kad sam video najavu istripovao sam da ce ici taj originalni, i da ce ga ČK kompletirati. ☹️
Mislim da nema nikakve prevelike direktne veze. Sad je nedavno DC izbacio gomilu naslova koji spadaju pod etiketu "Sandman Universe", no mislim da je Hellblazer poprilično neovisan koliko se sjećam po informacijama na koje sam naišao. Evo detalja: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sandman_Universe
Originally posted by DiSkAcH
Da li je ovaj Jupiter od ČK kompletan u te dvije knjige?
Da.
Originally posted by jagodanbg
Pako, jel si citao ovog Helblejzera? Kakav je? I jel se moze citati bez procitanog originalnog serijala? Kad sam video najavu istripovao sam da ce ici taj originalni, i da ce ga ČK kompletirati. ☹️
Nisam čitao, žao mi je. Međutim, pretpostaviti ću ovako naslijepo da se može čitati direktno. Čak su i u Vertigovom originalnom Hellblazer serijalu runovi različitih autora bili poprilično neovisni jedan od drugoga. Recimo, Ennisa se moglo komotno čitati bez da se prije toga pročita Delanov run, itd itd... Poveznica je bilo, naravno, no nisu bile baš 100% neophodne za znati.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud