Izdavačka kuća SPUTNIK sa središtem u gradu Zagrebu osnovana je 2019. s ciljem da ljubiteljima devete umjetnosti predstavi ponajbolja izdanja suvremene europske produkcije stripova i grafičkih romana.
Pomnim odabirom i kvalitetnom pripremom naših naslova nastojat ćemo čitateljima ponuditi vrhunska djela stranih autora, kao i onih domaćih kojima želimo pružiti platformu da svoje radove prezentiraju široj publici.
U nadi da ćete u našem katalogu pronaći i nešto po svom ukusu, s ponosom vam predstavljamo naša prva izdanja.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Zanimljivo Iako me ova tri naslova ne zanimaju baš previše, pratiti ću šta će izbacivati u budućnosti. Nadam se da će im dobro ići s prodajom.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jos jedni bez ukusa koji če izdavati neka graficna sranja koja zovu stripovima.. pa time brukaju prave stripove.. Dobro da su se i oni uklopili, Fibra mi ima prelos tempo i zastrani ponekad normalnim stripom... Ako je ovo umjetnicki strip onda dobro da sam sacuvao crteze cerke iz vrtica.. Samo da mi lopovi odnesu novac a sacuvaju crteze..
Ovi če samo bedastoče izgleda izdavat..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pomnim odabirom i kvalitetnom pripremom naših naslova nastojat ćemo čitateljima ponuditi vrhunska djela stranih autora, kao i onih domaćih kojima želimo pružiti platformu da svoje radove prezentiraju široj publici.
Jos jedni bez ukusa koji če izdavati neka graficna sranja koja zovu stripovima.. pa time brukaju prave stripove.. Dobro da su se i oni uklopili, Fibra mi ima prelos tempo i zastrani ponekad normalnim stripom... Ako je ovo umjetnicki strip onda dobro da sam sacuvao crteze cerke iz vrtica.. Samo da mi lopovi odnesu novac a sacuvaju crteze..
A ebemti, da te nema (a i €ura)...
Nego da, sretno ekipi iz Sputnika, mene od ovoga trenutno nažalost niš ne zanima.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Jedno je izneti svoje mišljenje, a drugo je vređati nekog. Ukoliko ti se ne sviđa izbor stripova, čemu komentar? Isti si kao oni koji ne čitaju Bonelli, a idu na topice od Zagora ili Mikija da bi napisali kako su to stripovi za malu decu.