forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Borbe protiv Turaka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 05:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Tinton, jbga, prvi si počeo zajebavati i sad snosi posljedice:))

I sad opet piši rečenice sa desetak smješkića, to ti fakat daje na važnosti:))
Nego, u tvojim godinama sam ševio opako, a ti skupljaš potpise za Fokus. E jebiga, jadno:))

Do skorog viđenja uživo... Serbus:)) Biti će smiješno gledati te kako se izvlačiš. Jesu ti se prištići povukli sa lica?

P.s. Imaš pravo za ovu prepirku s tobom. Tko s djecom spava, upišan se budi:)) ali nisam mogao odoljeti da ti "spustim".

Ciaos Tinton, odsad prekid komunikacije dok se ne vidimo uživo kada ćemo raspraviti o tvojim lažima i uvredama:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 17/05/2021 11:13:53
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 05:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Teške li posljedice...
Mogao si ti još dvadeset puta napisati ime, ako nećeš ti obrisati, već će se pronaći način.

Kako si mi samo spustio...Imam prišteve i dijete sam. Ok.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 06:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jaoo, moram još ovo, sad sam se sjetio😁
Ti si ono navijao protiv vlastite reprezentacije na svjetskom?
Bravooo Tinton!
A čega se sad sramiš kod spominjanja vlastitog imena? Znaš dečko, ako pišeš pizdarije, onda budi spreman i na posljedice.

Uhh jbmti, cijelu noç slavim, a sad moram na posel:))

Booook:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 17/05/2021 11:14:14
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 06:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Uhh jbmti, cijelu noç slavim, a sad moram na posel:))

Pomalo, nije da radiš u realnom sektoru.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/05/2021 : 10:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Momci, ovo je pomalo degutantno citati, ajde se suzdrzite malo...

A mislim, da nije ok iznositi licne informacije poput imena i prezimena nekoga na javnom forumu, ako ih nije on sam napisao ili dao pristanka da se "obrađuju", sto mislim da i pravnik zna, plus je na poziciji moci u ovom "duelu". Kad prespavate bit ce bolje.

Znaci, stanite malo na loptu, obojica... ako mozete, pretty please with sugar on top.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2021 : 11:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
malo sam se igrao sa verzijama grba i imao bi nešto u ovom stilu, ali nisam neki crtač, to je samo skica:

verzija 1 (sa plavom bojom):

verzija 2 (sa crnom bojom):

verzija 3 (sa štitom):

Edited by - 1Euro on 17/05/2021 11:08:27
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2021 : 11:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kod verzije 3, glava sa rogovima treba da bude više na sredini, u centru. A i rogovi moraju biti jednaki, a oči više onako zločeste,....jel može to netko obraditi sa kompjuterom?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 11:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Evo, na zamolbu izbrisano ime u svakom postu ali nadam se da više neće biti laži o mom imenu jer svako djelo ima posljedice

Što se mene tiče, priča je završena (a još nitko nije ni izbačen, jupi:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 17/05/2021 : 11:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
e mlađo, mlađo, prvo si o Valteru iznosio privatne informacije (koje su se pokazale netočnima, ali namjera je bitna), a sad i za tintona. Nemam riječi.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2800 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 17/05/2021 : 11:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, na zamolbu izbrisano ime u svakom postu ali nadam se da više neće biti laži o mom imenu jer svako djelo ima posljedice

Što se mene tiče, priča je završena (a još nitko nije ni izbačen, jupi:))

nisi izbrisao sve, ostalo ti je tintonovo ime u prvom bulažnjenju. daj ga izbriši, to ti ne treba...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 11:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A i ispričavam se kolegi Hunteru jer sam uletio poslije njegovog upozorenja, to fakat nije bilo u redu od mene

@Dexters - iznošenje privatnih informacija trebalo je pokazati (i je ) tom liku da sve njegove laži imaju i posljedice, tj. da i ja mogu igrati grubo. Lako je vrijeđati i lagati o drugima iz sigurnosti svoje fotelje ali pokazalo se da kada drugi počne uzvraćati na njegov način - e onda se uplaši kao beba.

Ali dobro, dosta o tome, priča je završena (barem je ja više neću nastavljati)

Serbus:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9434 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/05/2021 : 14:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

kod verzije 3, glava sa rogovima treba da bude više na sredini, u centru. A i rogovi moraju biti jednaki, a oči više onako zločeste,....jel može to netko obraditi sa kompjuterom?

Za početak, zašto baš ovakav grb? Malo mi je nelogično da za borbu protiv Turaka ima netko na grbu - vraga. Ne kažem da nije bilo...

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."

Edited by - Deers on 17/05/2021 14:49:37
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2021 : 16:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Deers, lijepo si to napravio!!!! Svaka čast! Jedino štit bi možda bio bolji da je više trokut nego krug....tu sam i ja kriv jer sam ga nacrtao nekako okrugloga, nisam ni dovoljno pregledao kakve oblike štitova su se nosili u to vrijeme, ali ovaj tvoj mi je ipak malo preokrugao na donjem dijelu ili možda nije,.... ako imaš još nekoliko verzija, slobodno ih okači, pa ču ti za nagradu poslati Libellusovog texa almanah broj 1 (pošalji mi adresu na PM). Sviđaju mi se oči, rogovi, jedino donji dio mi nekako ne izgleda dobro. Znači znak kao takav je ok, jedino treba ga smijestiti na nekakav štit, pozadinu,...ono oblika grba....

Zašto vrag. Dobro pitanje, jer ovaj simbol koji sam smislio ima i ime i nazvao sam ga KARAKORUM (lijepo zvuči, zar ne!??) Znači ovaj simbol nije vrag, nego je karakorum, iako izgleda kao vrag.....Karakorum je bio glavni grad Mongolskog Imperija u 13.stolječu, osnovao ga je sin Džingiskhana, Ogedaj i pošto su Mongoli bili največe face 13.stolječa, Karakorum je bio grad svijeta. Svi su dolazili tamo, da sklapaju poslove sa Mongolima, čak je Papa slao neke svoje emisare,.... Ja sam veliki fan Mongola i ovaj znak sam izmislio njima na čast, nema inače nikakve veze sa Mongolima, jedino što su bili "vragovi" kao ratnici, jer su bili nepobjedivi (barem u 13.stolječu) pa sam onda taj znak nazvao po njihovom glavnom gradu 13.stolječa- Karakorumu.
Pošto se ovaj zamak Rifnik, prvi put spominje godine 1282 (što je isto tako 13. stolječe) nekako mi se činilo zgodnim. Ali ako ima netko neki bolji znak, slobodno ga pokažite ovdje pa ču razmisliti o njemu. Ovaj, je prvo što mi palo na pamet, jer sam ga več odavno smislio i nazvao ga Karakorum ali ga nisam još nigdje izkoristio, ni prikazao. Ako ne pronađem nešto bolje, mogao bi ostati ovaj,.....ali otvoren sam za prijedloge, možda stvarno nije najbolji za Evropski grad 13. stolječa,...ali meni se sviđa, liči mi na nekog opakog viteza, ratnika, boje su mi ok, jednostavan je, mogao bi ga tiskati i na majice (t-shirts) i prodavati ih.
Jedino ne znam šta ču sa imenom, nazvao sam ga Karakorum, sviđa mi se ime, sviđa mi se poanta,...ali nema baš puno veze sa Rifnikom....ali ne mora nitko znati, da se zove Karakorum, to znamo samo ja i ti (haha) za ostale neka bude "vrag", "rogati vitez" ili šta god....

Edited by - 1Euro on 17/05/2021 16:07:20
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/05/2021 : 16:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
evo pogledao sam oblike nekih grbova i ovako nešto bi bilo super

vidiš kako na kraju ide malo u špic, u trokut,....nije previše okruglo.
Znači gledaj samo obliku grba, vanjske linije....

Edited by - 1Euro on 17/05/2021 16:14:43
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/05/2021 : 16:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by 1Euro

Za početak, zašto baš ovakav grb? Malo mi je nelogično da za borbu protiv Turaka ima netko na grbu - vraga. Ne kažem da nije bilo...

Zar ovo nije nešto iz stripa Kit Teller?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/05/2021 : 18:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ku Klux Klan… malo Hagota, malo Tkača…
Kako su te naslovnice samo usle u podsvjest. I kazu da stripovi ne kvare, c-c-c!

Za info i samuraji su imali kacige sa rogovima. Za strasenje suparnika.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 17/05/2021 18:18:00
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 18:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam davno da Vikinzi nisu opće imali rogove na kacigama nego da su im to dodali kroz literaturu/medije

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 17/05/2021 : 21:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ovo se zaista pokazalo IZUZETNO bitnim!
Kako tebi, tako i svakoj od 141 (0,87% izašlih na izbore) duše koja ti je dala glas.
Čestitke!

Ma el zezaš? Taj onda bolje rezultate ostvario na scomovim izborima za seljačinu! Sigurno bi imo i više glasača da nije zaključo biralište.

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 17/05/2021 : 21:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ove smiješne pokušaje jednog peterorazrednog pizdeka koji nikad nije ševio ne shvaćajte ozbiljno.

Nemaš brige za to, teško da tebe iko ovde shvata ozbiljno.

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 17/05/2021 : 21:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Risar_69

evo za što se danas ide

https://www.youtube.com/watch?v=0T04Vw-xAdI

Kakve ovo ima veze sa topicom i zašto politika?

Ajd i ta politika ali što Malagurski? Jel moguće da je dotle došlo?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3796 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/05/2021 : 21:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
..a tu je tulum! Zakaj me se ne zove?

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 17/05/2021 : 21:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message  Reply with Quote
U boj protiv Turaka se ne zove, u boj protiv Turaka se dolazi!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3796 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/05/2021 : 21:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

I za kraj, Agrameri su istinski pobjednici ovih izbora. Osim ulaska u školske i domske odbore, nekoliko njih su postali i predstavnici stanara, a jedan je čak proglašen za zaposlenika mjeseca u kafiću u kojem radi.

Serbus :))

Evo kak se navek nekaj da navčiti...pratim ja malo jučer rezultate i vidim Agrameri. Rekoh jel to Silvek (Degen) okupil ekipu? Ali izgleda da Silvek nema veze s njima. Mladjo, jel Drago Diklić član Agramera?

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/05/2021 : 21:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Daj ne unistavajte covjeku topic, vidite da se izboljsao.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3796 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 17/05/2021 : 21:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chief Warhead

U boj protiv Turaka se ne zove, u boj protiv Turaka se dolazi!

A ne, meni Turci nisu mrski. Dapače!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000