forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Borbe protiv Turaka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11094 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/05/2021 : 22:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro
Zanima me, da vidim, kakav okus imaju različiti ljudi, pa da vidim da li imam i ja sličan okus,
...pa da vidim tko ima isti ili barem slični okus kao ja.

2,4,5,8,9,10,11

Bez zle namjere, sve znam... Slovenac i Hrvatski ali bolje reći ukus. Kad napišeš ovo gore, okus, zvučiš kao neki kanibal.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 12/05/2021 22:56:18
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2021 : 12:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
uzeto na znanje!

Imamo 4 jednake figurice (od 7)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2021 : 12:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
inače danas u Cinestar kinima širom Hrvatske ide film Doba Uskoka!!!!!!

Ako ga netko bude išao gledati, javite dojmove!

Bilo bi super kada bi došao u Sloveniju!!!! Ja bi ga išao odmah gledati.

Film traje 92 minute a krajem godine dolazi serija koja če imati 4 djela po 52 minute na HRT (fuck yeah!!!!!) to ču gledati!!!!!!

Jedino što če film u kinu biti više nalik na film a ova serija če biti više dokumentarac.....ja bi ipak radije film!!!! Valjda če i film jednom na HRT ako neče u kino u Sloveniji.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/05/2021 : 14:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
2,3,4,5,8,10 sviđaju mi se ove što jurošaju naprijed,a od ostalih bi možda još 12icu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27013 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/05/2021 : 16:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma ne brini 1Euro,doći će i film na tv i na internet.
BTW,moj okus je okus slanine:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2021 : 19:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

2,3,4,5,8,10 sviđaju mi se ove što jurošaju naprijed,a od ostalih bi možda još 12icu.

ako računam i 12 onda imamo 4 zajedničke....zanimljivo da se nikome ne sviđa broj 1 (onaj sa zastavom-taj je meni najbolji!!!)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2021 : 19:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ma ne brini 1Euro,doći će i film na tv i na internet.
BTW,moj okus je okus slanine:)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/05/2021 : 19:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

sa Renky-jem imata čak 5 zajedničkih
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10819 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/05/2021 : 20:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se borio danas protiv Turaka…
Vilicom jurisao na baklavu.
I pobijedio dvaput.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27013 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/05/2021 : 20:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Borba po mom u/okusu:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/05/2021 : 22:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

I pobijedio dvaput.

To je to
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/05/2021 : 09:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

I pobijedio dvaput.

amater, imao si sreče da nije došlo više turaka/baklava pa bi onda završio ispod........

......stola
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/05/2021 : 19:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
razmišljao sam, da bi fotografirao neke scene borbe, (kada budem imao više figurica) pa bi neke od tih najboljih scena dao tiskati kao razglednice. Šta milsite o tome? Ili još bolje, da se otisnu na majice (t-shirt).
Naravno trebao bi mi neki bolji fotoaparat sa nekom boljom resolucijom, možda sa nekim filterima i to,....ili da bi kontaktirao nekog stručnjaka, koji se bavi malo više profesionalno sa fotografijom, pa bi možda napravili neke super fotografije za razglednice ili majice (t-shirts). Možda za neki poster....
Bilo bi super i da smislim neki grb za ovaj zamak?
Svaki zamak je vjerovatno imao neki grb, emblem,...da li ima netko neku ideju, kakav bi grb mogao biti ovdje? Za moj zamak?
Da ste vi npr vitez, kakav grb bi imali?
Ako mi se neki grb bude svidio ja ču tu osobu nagraditi nekim stripom!!!!!! Možete slati neke vaše radove grbova i možete usvojiti strip!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47300 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/05/2021 : 19:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

razmišljao sam, da bi fotografirao neke scene borbe, (kada budem imao više figurica) pa bi neke od tih najboljih scena dao tiskati kao razglednice. Šta milsite o tome? Ili još bolje, da se otisnu na majice (t-shirt).
Naravno trebao bi mi neki bolji fotoaparat sa nekom boljom resolucijom, možda sa nekim filterima i to,....ili da bi kontaktirao nekog stručnjaka, koji se bavi malo više profesionalno sa fotografijom, pa bi možda napravili neke super fotografije za razglednice ili majice (t-shirts). Možda za neki poster....
Svaki zamak je vjerovatno imao neki grb, emblem,...da li ima netko neku ideju, kakav bi grb mogao biti ovdje? Za moj zamak?
Ako mi se neki grb bude svidio ja ču tu osobu nagraditi nekim stripom!!!!!! Možete slati neke vaše radove grbova i možete usvojiti strip!

https://www.123rf.com/photo_61268073_stock-vector-collection-of-medieval-shields-and-coat-of-arms-kingdom-empire-castle-vector-symbol.html

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/05/2021 : 19:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

https://www.123rf.com/photo_61268073_stock-vector-collection-of-medieval-shields-and-coat-of-arms-kingdom-empire-castle-vector-symbol.html

ima dosta zanimljivih ali ja ne bi kopirao, niti ne bi se nešto preseravao sa nekim prekvalitetnim dizajnom 21 stolječa, nego bi htio imati neki svoj originalni grb, iz 15. stolječa, nešto više jednostavno odnosno ne toliko "iz neke kompjuterske igrice" nego što vjernije 15. stolječu. Ako si primjetio stvarno dosta napora ulažem u scenografiju (zamak je rađen po slici i u stilu kako su predpostavljali da je izgledao u 15. stolječu, kupujem figurice koje su iz tog perioda,...pa ne želim onda staviti neki štit koji je previše moderan....tada su postojali sasvim jednostavni štitovi i grbovi, npr Francuzi su imali 3 liljane, Celjski grofovi su imali 3 šesterokute zvijezde,....trebam nešto jednostavno ali svejedno cool i privlačno i da nije neka kopija nešto iz interneta
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/05/2021 : 21:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
evo za što se danas ide

https://www.youtube.com/watch?v=0T04Vw-xAdI

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25516 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/05/2021 : 21:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

evo za što se danas ide

https://www.youtube.com/watch?v=0T04Vw-xAdI

Kakve ovo ima veze sa topicom i zašto politika?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 00:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by VALTER

Ovo su klevete. Odakle bi ti to mogao znati? Ne samo da sam završio pravni fakultet, nego sam položio i pravosudni, javnobilježnički i još jedan stručni ispit.

Dobro, ali jesi li ikada bio 23. na nekoj listi za Gradsku Skupštinu?

Evo samo malo politike, moram da bih odgovorio na laži ovog malog ljubomorka.
Ovo tvoje je speculum veritatis odnosno špekuliranje s istinom.
Bitno je da sam nositelj liste za Vijeće Gradske četvrti Črnomerec, to je glavna stvar. Ovo za skupštinu je više reda radi. Naravno, to si "zaboravio" spomenuti što je jednako kao da lažeš. Nemoj mi samo reći da nisi znao za to da sam nositelj.

Ovo se zaista pokazalo IZUZETNO bitnim!
Kako tebi, tako i svakoj od 141 (0,87% izašlih na izbore) duše koja ti je dala glas.
Čestitke!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27013 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/05/2021 : 00:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 01:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Agrameri nakon ovih izbora participiraju na svim razinama vlasti:od upravnih vijeća javnih ustanova i Domskih, Školskih i Upravnih odbora i Ustanova do medicinskih objekata u vlasništvu Grada (bolnica Sveti Duh).
Agrameri su tu
Ljubonornim pizdekima unatoč:))
Tintone ajde konačno poševi nešto, fakat postaješ naporan:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 01:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Agrameri nakon ovih izbora participiraju na svim razinama vlasti:od upravnih vijeća javnih ustanova i Domskih, Školskih i Upravnih odbora i Ustanova do medicinskih objekata u vlasništvu Grada (bolnica Sveti Duh).

Impresivan rezultat.
Jeste otvorili šampanjac zbog ulaska u školske odbore?

Edited by - tinton on 17/05/2021 01:47:58
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27013 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/05/2021 : 02:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Šta je mladjo napustija sdp?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 02:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potjerali ga.
Ali sad će ga zvati nazad kada su vidjeli koliko je uspješan.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2021 : 02:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Potjerali ga.
Ali sad će ga zvati nazad kada su vidjeli koliko je uspješan.

E sad ću vam na jednostavnom primjeru objasniti kako je Tinton jedan nezreli (politički) pizdek

Dakle ovako:Tinton vam se koristi jednom vrlo uvježbanom klasičnom tezom:Hajdemo slagati i tako uvrijediti čovjeka. Vidite, to je klasična pojava u politici:smislite laž i plasirate je u javnost. Što se time dobiva? Kao prvo, druga strana se mora a) braniti od te laži, znači mora u startu trošiti energiju na obranu, a time dolazimo do druge stvari da ona b) ne može plasirati svoje ideje i programe nego mora trošiti vrijeme na obranu od laži i uvreda. Tako se sada ja ne mogu predstaviti kroz svoj program nego se moram braniti od laži plasiranih od Tintona koji kaže "protjetali su me iz SDP-a". Znači em što gubim vrijeme na obranu od te laži, em nemam vremena na prezentaciju svog programa. Tinton kao parazitski političar najljigavije strukture (koliko čujem sada je u Foskusu ali bio je i u HNS-u, a s obzirom na razinu ljigavosti, ne bih se čudio da uskoro završi i u HDZ-u) jednostavno plasira laži jer misli da će me nataj način diskreditirati (istina je da sam sam otišao iz SDP-a i Tinton to zna ali tog ljigavog ljubomornog nejebeljka to ne zanima).
Evo, probajmo sada igrati kao što igra Tinton. Zamislite da sada ja otvorim topic:TINTON KRADE PO KNJIŽNICAMA?!!
I da napišem:"Ljudi, ovo moram podijeliti sa vama. Moj prijatelj Luka radi u knjižnici Grada Zagreba i otkrio je da je član pod imenom Tinton opetovano kažnjavan zbog krađe Fibrinih naslova! Već su ga ulovili zbog krađe više puta ali svaki put su mu oprostili jer je vratio stripove! Tinton, prestani krasti stripove, što ti je?!"
Takav jedan tekst, koji bih mogao bez problema plasirati, teško bi diskreditirao našeg člana Tintona i sigurno bi mnogi pomislili "ma gdje ima dima, ima i vatre", "Da, da, taj Tinton mi je oduvijek bio sumnjiv" isl. Dakle, što hoću reći:vrlo je lako smisliti laž u koju je moguće uvjerutit velikog broja ljudi da je istina. Isto je sada pokušao i Tinton sa svojom pričom "Mladju su otjerali iz SDP_a". Međutim, Tintron ne shvaća da a) ja imam ponešto utakmicama u nogama i b) da je on jedan obični balavi pizdek koji si misli da je veliki političar:)) i da su njegove objave smiješne i peterorazredne. Pokušaji malog pizdeka Tintona da se predstavi kao veliki političar su i više nego smiješni, a to se naročito vidi kada se nađemo uživo:tada mali pizdek šuti i ne kaže ni riječ:)) Tintone, ajde mi uživo to sve reci, pa kada pobereš šljagu, onda ćeš biti miran:))
Uglavnom, Agrameri imaju svoju ozbiljnu priču u gradskim strukturama, od knjižnica do bolnica, a ove smiješne pokušaje jednog peterorazrednog pizdeka koji nikad nije ševio ne shvaćajte ozbiljno.

Serbus:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 17/05/2021 11:43:43
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/05/2021 : 03:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ovo je sve bolje od boljeg, ne znam od čega da krenem.

Prvo, ja sam parazitski političar? hahaha Pa ja nikada nisam bio član neke stranke, niti sam ikada bio na nekoj listi, niti primio kune od politike. Na kome ja to onda parazitiram?
I još mi to kaže čovjek kojem je od suštinske važnosti bilo to da sjedi u vijeću gradske četvrti i prima nakande iz poreza za ništa.
Istina je jedino da sam iz hira prije tri godine (pri navršetku punoljetnosti) ispunio pristupnicu HNS-a, ali nikada nisam formalno postao član stranke i to mi je izuzetno drago danas. Član Fokusa nisam.

A političar nisam uopće niti namjeravam skoro biti, odakle si ti zaključio da se ja predstavljam kao "veliki političar" nije mi jasno.

Što se tvog odlaska iz SDP-a tiče: nakon što su te smijenili s mjesta predsjednika, ti si se nešto malo bunio po medijima i rekao da ćeš se žaliti na odluku, a nakon što su ti zaprijetili da će te izbaciti iz stranke, ti, po vlastitim riječima, izlaziš iz nje da bi ih preduhitrio.
Baš sam slagao kad sam rekao da su te potjerali.

I napokon, kako bi ti rekao sve to uživo kada te nigdje nisam ni vidio nekoliko godina već? Gdje smo se mi to vidjeli zadnji put pa sam ja šutio? Uostalom, što da ti kažem? Pobrat ću šljagu ako ti kažem da su te potjerali iz SDP-a? Opako.
Ove prijetnje nasiljem od strane pripadnika MUP-a me ne zanimaju, ali pravo ime i prezime izbriši, nemaš se nikakvo pravo s time razbacivati.

I za kraj, Agrameri su istinski pobjednici ovih izbora. Osim ulaska u školske i domske odbore, nekoliko njih su postali i predstavnici stanara, a jedan je čak proglašen za zaposlenika mjeseca u kafiću u kojem radi.

Serbus :))

Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000