Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
pergam
Starting Member
![](AvatarUpload/pergam.jpg)
43 Posts
Member since 03/06/2021 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11656 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Shaner
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
7447 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/06/2021 : 23:04:12
|
baš lepa vest;svako vam dobro želim i puno sreće u radu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/06/2021 : 23:37:26
|
A4 format??? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 03/06/2021 : 23:47:36
|
quote: Originally posted by roby05
A4 format???
Priče su Boneli format. Mister No ide u a4 kao kod italijana. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/06/2021 : 00:26:22
|
koje je to izdanje pilota u A4? Koliko ima stranica? Zar nije bolje da je išlo IF Edizioni izdanje - boneli,cb,diptih? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/06/2021 : 01:05:01
|
quote: Originally posted by Damir82
Bravo i svaka čast za Mister No!
+1! Nek je sa srecom! Kupovace se i Priče a i Mister NO, s posebnim zadovoljstvom! Jedva cekam da prestignete VČ knjige pa da po prvi put čitam Mister NOove avanture od originalnog #60 pa nadalje! I super sto je A4 format! Zelim vam svu sreću u poslovanju i što bolji tempo izdanja! |
Edited by - going going on 04/06/2021 01:25:02 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 04/06/2021 : 07:22:52
|
Ako je A4,lagano zaobilazim.To mi nimalo ne prilici Bonelli-ju i Mister Nou.Svakako podrska izdavacu,rado bi to uzimao,ali...mozda...bumo videli. Sad mi pada na pamet Darkwood sa svojim Kenom i formatom,a onda Bernard i expresno izdanje kompleta. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14160 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 04/06/2021 : 08:35:03
|
Uzimam jer nema alternative za Mister Noa, ali samo dok budu 2 broja mjesečno ili više. Mjesečni ritam me ne zanima za ovakvo izdanje, tim više jer će cijena biti prilična. Prvi broj Storija je, u redovnoj prodaji nekih 80-tak kuna.
Mister no kolor izdanje bi u striparnicama u RH trebao biti najmanje 120-130 kuna što je puno za broj koji će izlaziti samo jednom mjesečno. Ne zaboravimo ni to da Talijani, zasad, ne planiraju objaviti nego samo jedan dio edicije u koloru.
I dalje bi najbolji izbor za Mister Noa bio kiosk izdanje 3/1 c/b. Ali kažem, uzimat ću ovo jer alternative nema. |
Edited by - Hercule Poirot on 04/06/2021 08:35:45 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13426 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 04/06/2021 : 09:03:48
|
Sretno :) Moram priznati da mi je drago da ste krenuli iz BiH, a prije desetak dana sam baš bio u Trebinju, prelijep grad. Djeluje ozbiljno, nadam se da će trajati i trajati aBd :) |
|
pergam
Starting Member
![](AvatarUpload/pergam.jpg)
43 Posts
Member since 03/06/2021 |
Posted - 04/06/2021 : 09:05:37
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Uzimam jer nema alternative za Mister Noa, ali samo dok budu 2 broja mjesečno ili više. Mjesečni ritam me ne zanima za ovakvo izdanje, tim više jer će cijena biti prilična. Prvi broj Storija je, u redovnoj prodaji nekih 80-tak kuna.
Mister no kolor izdanje bi u striparnicama u RH trebao biti najmanje 120-130 kuna što je puno za broj koji će izlaziti samo jednom mjesečno. Ne zaboravimo ni to da Talijani, zasad, ne planiraju objaviti nego samo jedan dio edicije u koloru.
I dalje bi najbolji izbor za Mister Noa bio kiosk izdanje 3/1 c/b. Ali kažem, uzimat ću ovo jer alternative nema.
Što se Mister Noa tiče, ideja je da krenemo i sa još jednom c/b edicijom 3u1. Ovu ediciju ćemo otpočeti knjigom sa redovnim brojevima 260-262. To će biti naše treće ili četvrto izdanje... Izaći će redom knjige sa brojevima 260-291, a onda ćemo se vratiti dosta unazad (najvjerovatnije negdje kod Anange) odakle ćemo nastaviti također u knjigama 3u1...postaraćemo se da i tu tempo bude pristojan. Prve epizode smo odabrali da radimo u boji u originalnom A4 formatu kao što trenutno izlazi u Italji jer su materijali prilagođeni ovom formatu i ne bi ih bilo lako fino prepakirati ih na manji. A i to je baš jedna sjajna edicija kakvu Pilot odavno zaslužuje... |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 04/06/2021 : 09:31:34
|
quote: Originally posted by jaki
Sad će ih još pola odustati jer edicija nije uniformirana:)
Da...bojim se da to ne bude to.Ka sto Hercule rece,kiosk 2-3/1 bi bila ideala,ako vec ne bi 1/1. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
qboy
Starting Member
78 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 04/06/2021 : 09:49:07
|
Podrška entuzijastima iz Pergama. Drago mi je da se budi strip izdavaštvo u BiH. Meni sve ovo što ste najavili odgovara, bez obzira na format. Još kad bi i Marti Misterija dobio vašu pažnju, eh onda bi to bilo kao da je svaki dan rođendan. Samo nam još javite kako ćemo nabavljati vaše stripove (mislim na BiH tržište), pa da se odmah zadamo i naručujemo. Lijep pozdrav i samo naprijed. |
|
sljukka
Starting Member
16 Posts
Member since 09/07/2012 |
Posted - 04/06/2021 : 09:51:17
|
quote: Originally posted by pergam
Što se Mister Noa tiče, ideja je da krenemo i sa još jednom c/b edicijom 3u1. Ovu ediciju ćemo otpočeti knjigom sa redovnim brojevima 260-262. To će biti naše treće ili četvrto izdanje... Izaći će redom knjige sa brojevima 260-291, a onda ćemo se vratiti dosta unazad (najvjerovatnije negdje kod Anange) odakle ćemo nastaviti također u knjigama 3u1...postaraćemo se da i tu tempo bude pristojan. Prve epizode smo odabrali da radimo u boji u originalnom A4 formatu kao što trenutno izlazi u Italji jer su materijali prilagođeni ovom formatu i ne bi ih bilo lako fino prepakirati ih na manji. A i to je baš jedna sjajna edicija kakvu Pilot odavno zaslužuje...
Svaka čast!! Ovo je odlična fora da se iz BiH doskoči srpskim i hrvatskim izdavačima koji iz samo njima znanih razloga ne izdaju Mister Noa u jednoj ovakvoj pristupačnoj varijanti(meki povez, 3 u 1). Kupaca za ovo nikada nije nedostajalo, to je sigurno.. Srećno!! |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13426 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/06/2021 : 10:04:13
|
quote: Originally posted by jaki
Sad će ih još pola odustati jer edicija nije uniformirana:)
Ako tako razmišljaju ti koji misle odustati, a što, Zagor i Tex edicije su kao uniformne
Meni se ova ideja sviđa, jedino me zanima cijena za ovaj kolor, koliko će to biti u kunama (ovaj c/b 3-u-1 će sigurno možda biti prihvatljivih 80-ak kn). |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 04/06/2021 10:05:50 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
Posted - 04/06/2021 : 10:29:23
|
quote: Originally posted by sljukka Svaka čast!! Ovo je odlična fora da se iz BiH doskoči srpskim i hrvatskim izdavačima koji iz samo njima znanih razloga ne izdaju Mister Noa u jednoj ovakvoj pristupačnoj varijanti(meki povez, 3 u 1). Kupaca za ovo nikada nije nedostajalo, to je sigurno.. Srećno!!
pa stvar je u tome što je nedostajalo i to je sigurno.![](icon_smile.gif) |
Ja sam fetišist papira! |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27164 Posts
Posted - 04/06/2021 : 10:31:12
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Oćemo Đudasa, Čeličnu Pandžu, Svemirskog patrolđiju, može format A4 i u boji bar svaka 2 mjeseca 1 primjerak ![](icon_smile_tongue.gif)
Ti im stvarno želiš da propadnu![](icon_smile_big.gif) |
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 04/06/2021 10:32:11 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|