forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

anto
Advanced Member

Serbia
21323 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/07/2021 : 22:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
kakve su to bajke??

meni bi žena slatko ukinula i bavljenje sportom i stripove i kad sa drugarima odem u kafanu ...;verovatno kao i 99% drugih žena.

gde to ima supruga koje podržavaju bilo kakav muževljev hobi,koji nije u njihovom interesu - i ako ima,to je neka foliraža.
al mogu da nas uvate za onu stvar;pametniji smo od njih i uvek će biti po našem !!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ZannaH
Starting Member

35 Posts

Member since 10/09/2020

Posted - 04/07/2021 : 00:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ZannaH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Koliko nas ima podršku od žena u skupljanju stripova?

Možda na početku veze, ali poslije ...

Volio bih znati za takve slučajeve.

Javite se sretnici.

A mene zanima koliko vas daje podršku ženama u njihovim hobijima i aktivnostima
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27124 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/07/2021 : 00:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Žene?Sto je to?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21323 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/07/2021 : 00:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZannaH

quote:

Javite se sretnici.

žene nemaju hobije i aktivnosti;osim ako se tu ne računa muž/dečko i deca;a tu im dajemo stopostotnu podršku.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2944 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 04/07/2021 : 13:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Javite se sretnici.

Ja nemam problem sa time, mada ponekad kaže, kada stigne nova kesa ili kutija, pa zar opet...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2021 : 14:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Supruga mi je uvek davala podršku u sakupljanju stripova i knjiga, pošto zna da me to ispunjava. Naravno da se iznervira ako ponekad potrošim više, ali svako razuman bi tako reagovao.

I ona ima svoje hobije, bavi se slikarstvom, pa je ja tu takođe podržavam, i mislim da je i to sasvim normalno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/07/2021 : 15:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ja riješio stvar s novom kuhinjom. Radi mira u stvarnom svijetu. I u svijetu stripova.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3906 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/07/2021 : 15:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Ovo uzastopno omalovazavanje zena je prihvatljivo!?

Pitam za sebe, ne za prijatelja.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3906 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/07/2021 : 15:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno da ima podrsku. Bio bi zesce ljudsko smece kad ne bi dal podrsku osobi s kojom sam odlucil provesti zivot.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2021 : 16:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Naravno da ima podrsku. Bio bi zesce ljudsko smece kad ne bi dal podrsku osobi s kojom sam odlucil provesti zivot.

U pravu si potpuno.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/07/2021 : 16:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je što smo izgubili Just Charlie da vidimo kako i druga strana kompenzira svojim muškarcima.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21323 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/07/2021 : 17:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Ja riješio stvar s novom kuhinjom. Radi mira u stvarnom svijetu. I u svijetu stripova.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/07/2021 : 17:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

Javite se sretnici.

žene nemaju hobije i aktivnosti;osim ako se tu ne računa muž/dečko i deca;a tu im dajemo stopostotnu podršku.

Moram se složiti sa Antom
Žene sa hobijima su endemska vrsta
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/07/2021 : 17:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Godisnji ide, imam strah da u gepek od ljetnih sandala, crocsica i drugih pokrivala za stopala necu imati plac za ludens/strip-agent/libellus/fibra tonazu. Nemaju hobi? NEMAJU HOBI? 😁
Ako uspijem prenijeti stavim fotku nakon g.o.😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2021 : 17:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kako žene nemaju hobije? O čemu pričate?

Edited by - manhunter on 04/07/2021 17:52:34
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/07/2021 : 17:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Kako žene nemaju hobije? O čemu pričate?

Poznajem ženu iz zgrade, kojoj je hobi skupljanje muškaraca....
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2021 : 18:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Poznajem tipa kome je hobi sakupljanje žena. U čemu je razlika?

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10454 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 04/07/2021 : 18:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Hercule, manhunteru, govorite o sličicama ili leševima?
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/07/2021 : 18:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hercule, manhunteru, govorite o sličicama ili leševima?

Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
226 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 04/07/2021 : 20:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu grijesiti dusu, zadovoljan sam zeninom tolerancijom na moje hobije. Nekada me bude malo stid i pomislim da pretjerujem, ali to bude samo kratka misao. Na kraju skontam da je ona vise tolerantna nego li ja pretjerujem🤭.Kljuc je balans. Znam likove koji su u potpunosti odustali od hobija radi djevojke ili zene. Gadna situacija, ne mogu da popujem nikome jer se nisam nasao pred ultimatumom. Ostavljam dojam da nema sanse da se to pitanje i potegne, bas da se ne bi potegnulo.

Imaju li zene hobije? Nemaju jbg. One koje imaju su vise izuzetak nego pravilo. To je moj zakljucak iz promatranja.

Iskreno, meni je njihov zivot malo tuzan😂. Nekada im bude krivo kada vide kako muski uzivaju i imaju strast prema necemu. Ona prava ipak vecinu puta bude sretna kada te vidi da iskreno uzivas u necemu. Na tebi je samo da ne budes pretjerano i cesto iracionalan.

Kozmetika, nokti, odjeca, slikanje i drustvene mreze. Ako je to hobi, onda i vecina zena ima hobi. Ma tuga iskreno haha..

Edited by - Iluvatar on 04/07/2021 20:56:10
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3906 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 04/07/2021 : 21:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
A kad vam se veli da kurca izvan svog svijeta ne razumijete onda je to uvreda!? Ni vlastite partnere ne razumijete (:

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19073 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/07/2021 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Volim je ko boga ali da mi kaže "biraj, ja ili stripovi"... sretan ti put ženo..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 04/07/2021 : 21:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Volim je ko boga ali da mi kaže "biraj, ja ili stripovi"... sretan ti put ženo..

Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 16/08/2021 : 08:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
Kupila žena još jednu policu.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/08/2021 : 10:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Jako lijepo, ovaj Lone Wolf je pretpostavljam onaj jako mali format ala Alan Ford jelda?
Imam njihovog I Am A Hero u tom formatu, OK je, ali su stvarno mogli mrvu veći.
I ovaj novi Dune imaš,a vidim imaš i Planetes, meni odličan (i kvalitetan prošiveni SC )!

Kako to da imaš US TWD a ne naški...?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 16/08/2021 10:10:44
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000