forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 278

mmihoci
Senior Member

1112 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 16/07/2021 : 20:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Ali jedan i jednistveni, neponovljivi Mister No (ili Gospon Ne).
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1923 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 16/07/2021 : 22:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ja sam uvijek za kompletnu pricu pa kolika god bila debeljuca.
Po jubilarcima vidim da MNo-u boja stoji, zbog dzungle itd., ali uz c/b biblioteku necu duplirati. Idealna prilika za sve koji su propustili c/b jer tempo ce sigurno biti zadnji razlog za nedoumicu.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 16/07/2021 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Nevjerojatno je da postoje ljudi kojima je debljina hrpta važnija od cjelovitosti priča (ne govorim o izgledu, samo o debljini tj. širini).To je potpuna degeneracija ljubavi prema stripu preobražena u nekakvu estetsku kvaziformu. Strava. Naravno da svatko ima pravo voljeti nešto kako hoće, ali bome i ja se imam pravo zgražati nad takvim izborom.
PS
Naravno, ovo nije do izdavača. Dok sam bio tamo, uvijek su se borili da ako je ikako moguće prođe cjelovitost. No danas je to posve nemoguće, ne daju. Hoću reći, ovo je jedino kako se može, ali da netko baš tako voli... Ne, ne mogu to shvatiti. Nimalo.

Totalno si me krivo razumio (zašto me to ne čudi). Dizajn hrpta je ružan, totalno sranje. Debljina hrpta je tu manje važna. Više volim 3/1 ali ajde, može proći i tako da je hrbat recimo kao kod Texa, ali dizajn MNo hrbata je totalno govno. Jesi li sad shvatio?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/07/2021 : 23:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Stotinu žena, dvesta sisa.

I sto muških dvisto sisa

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/07/2021 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Evo na,Mister No cak popularniji od Zagora,dva luksuzna izdanja istog izdavaca!
Ovo je trebalo ici kao Ken,na kioske.
Otprije nekog vremena svak je govorio kako se ne isplati,nece moci,ovo,ono...kad vidi vraga,ide.
Ne odusevljava me nesto posebno ni HC uvez,a ni boja,nastavit ce se jos manje...
Naravno da cu razmislit dobro,sto zbog forme,koncepta,ovog,onog,pa na kraju krajeva i cijene,ali izdavacu svaka cast!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/07/2021 : 17:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
U francuskim integralima nema "nastavice se.. "
Puknu cijelu pricu i gotovo. Imaju hrpu izdanja koja stvarno plijene pozornost, po dizajnu, ma po svemu.
Zal mi sto je koncept takav kakav je, poput "a sad nesto sasvim drugacije.." Moglo je kao i prije sa c-b, ali tako se ne navucu "navuceni" koji pod svaku cijenu moraju sve epizode imati. Hej, mi smo staromodni.
Eno sjecam se aukcija koliko je samo "Atlantik" imao potraznji, jedna bas Hemingwayska prica, ribicka, ima doduse i na stripzoni kolorac, je-je, procitao ga, ali ga bem mu misa nemam na polici. Hocu da strip uzmem u ruke, ne da ga dobijem na power i tipkanjem na app. E koliko bi puta procitao te kolorce u pojedinacnoj knjizi uzivao u fiktivnom koloru sume koja nestaje svakodnevno.Kad procitam na sastojcima nekog prehrambenog artikla da ima palmino ulje, sjetim se Amazonije i da se rovari zbog tog ulja. Eh!
Zagora sam pozdravio teska srca, ali imam nadomjeske za njega, pa mi ni toliko zal. Pilot mi je drag i simpa, mnoge stvari ne bi znao iz opce kulture da nije bio dio maste jednog boema, gentlemana i pisca.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 17/07/2021 17:06:47
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5094 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 17/07/2021 : 17:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Pisao sam zimus da uskoro ide Mr.No.

Uglavnom, uzimam!!

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/07/2021 : 17:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Ocito ima 300 kapitalista koji ce i ovo kupovati
Jer osim ovoga mora se omigucizti
Prostor, police, grijanje, zastita od prasine i ostalih nepogoda

Ja stvarno vise nemam gdje nakon 1000 knjiga i otprilike isto stripova

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1112 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 18/07/2021 : 09:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
A kak se tek zovu "kapitalci" koji će skupljat (ne kupovat) i LL i Pergam.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/07/2021 : 09:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zašto ne ako imaju novaca ,prostora i toliko vole Mr No-a

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/07/2021 : 09:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Svak nek svojim novcem raspolaže kako god hoće pa makar kupova iste stripove u raznim izdanjima🤑

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 18/07/2021 09:20:09
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2021 : 10:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Bezveze i slaba rasprava.
Reći "Hoću MNo 3u1 na kiosku, za 50 kn" ne znači "Drugi nemaju pravo kupovati LL MNo po 250 kn".
Ja hoću MNo na kiosku, u RH, eto, to hoću i to bi mene veselilo. LL me ne veseli, zapravo, svejedno mi je, to će si kupovati neki drugi ljudi, dobro za njih, ali što se mene tiče - to nije TO!

Nadam sam da neki sad nisu svisnuli, eto, što sam na forumu rekao da to nije to, i da će preživjeti taj emocionalni šok. Jedino ne mogu sad zahtijevati od mene da se solidariziram u takvoj jednoj ekstravaganciji i da neće početi kampanja "Kupi LL MNo, misli na druge!"
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1171 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 18/07/2021 : 11:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

uber kapitalisti
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1171 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 18/07/2021 : 11:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Reći "Hoću MNo 3u1 na kiosku, za 50 kn" ne znači "Drugi nemaju pravo kupovati LL MNo po 250 kn".
Ja hoću MNo na kiosku, u RH, eto, to hoću i to bi mene veselilo. LL me ne veseli, zapravo, svejedno mi je, to će si kupovati neki drugi ljudi, dobro za njih, ali što se mene tiče - to nije TO!

Nadam sam da neki sad nisu svisnuli, eto, što sam na forumu rekao da to nije to, i da će preživjeti taj emocionalni šok. Jedino ne mogu sad zahtijevati od mene da se solidariziram u takvoj jednoj ekstravaganciji i da neće početi kampanja "Kupi LL MNo, misli na druge!"

Pa da, Libellus se komotno može preimenovati u "Trista kapitalista".
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
62 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 18/07/2021 : 12:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

quote:

A tko si ti da možeš suditi kako će ljudi trošiti svoj novac.
Svatko od tih ljudi zaradio je svoj novac, nije ga uzeo tebi, i ima ga pravo trošiti kako hoće.
A ti se potrudi zaraditi novac pa ćeš si moći priuštiti ući u "Trista kapitalista".
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2708 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 18/07/2021 : 12:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Bzvz je pljuvati Libellus, ljudi opstaju godinama unazad, i uspesni su u onome sto rade. Ispostovali su svakog kupca, i jisu nijedan serijal ostavili nezavrsen, za koliko izdavaca mozemo reci tako nesto. To sto je vecini ljudi finansijski nedostupno, ne znaci da je to sa njihove strane nesto bezobrazno, neljudski i sl. Mala naklada, visa cena i to je to...

Ali takodje nije u redu braniti Libellus (kome odbrana realno i nije potrebna), recima da se radi i zaradi vise, jer oni sto ne kupuju Libellus su siromasni, i lenji ljudi...a uvek se ovakve rasprave ovako zavrsavaju...

Sto se mene tice odavno sam prestao kupovati Libellus, kada sam uvideo da za jednu boneli svesku od 96-100 str moram izdvojiti oko 16eur...okrenuo sam se sebi vaznijim Usa, Bd izdanjima...ali shvatam ljude kojima je sigurnost, i brz tempo izlazenja, vazniji od cena...
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1171 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 18/07/2021 : 13:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wallace
Svatko od tih ljudi zaradio je svoj novac, nije ga uzeo tebi, i ima ga pravo trošiti kako hoće.
A ti se potrudi zaraditi novac pa ćeš si moći priuštiti ući u "Trista kapitalista".

Glup si. To je bila šala. Hebe mi se za LL i koliko naplaćuju i tko ih kupuje.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18939 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/07/2021 : 13:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Sad uzeti pouzdan i skup Libellus ili malo manje pouzdan i malo manje skup Pergam, teska je dilema..
Bolje mi je način Pergam broj po broj i Meki uvez, ali sta su več ljudi izdali da bi bili sigurni da če izgurat serijal bar u 10 godina...
Ovih 60 brojeva če Libellus u 3 do 4 godine izpucat ko od sale...
Sad bi trebao Pergam izbacit bar 3 brojeve i obecat mjesečno po 2 broja, da bi to presudilo da ljudi sa cekaju njih..
Ovako preskočis Libellus a Pergam prdne u cabar i odleti Drejk Amazonski..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 18/07/2021 13:54:42
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
62 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 18/07/2021 : 15:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Glup si. To je bila šala. Hebe mi se za LL i koliko naplaćuju i tko ih kupuje.

Fala Bogu pa postoje ljudi s visokointeligentnim humorom poput tebe.
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
62 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 18/07/2021 : 15:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Sad uzeti pouzdan i skup Libellus ili malo manje pouzdan i malo manje skup Pergam, teska je dilema..
Bolje mi je način Pergam broj po broj i Meki uvez, ali sta su več ljudi izdali da bi bili sigurni da če izgurat serijal bar u 10 godina...
Ovih 60 brojeva če Libellus u 3 do 4 godine izpucat ko od sale...
Sad bi trebao Pergam izbacit bar 3 brojeve i obecat mjesečno po 2 broja, da bi to presudilo da ljudi sa cekaju njih..
Ovako preskočis Libellus a Pergam prdne u cabar i odleti Drejk Amazonski..

Činjenica je da Mister No nije uspio u HR kao kiosk izdanje i ne treba se nadati da ću Ludens izdati 3u1 kao Ken Parkera (kojeg i sad nisu rasprodali).
Kako kaže Teller, treba birati između skuplje, ali sigurnije opcije LL ili nepoznanice, ali jeftinije varijante Pergam. I to su trenutne 2 opcije, treća ne postoji.
S ozirom da imam LL izdanje c/b ne mislim uzimati u boji osim ako se jednom dogodi ta treća kiosk varijanta koja bi zadovoljila najviše čitaoca, ali ona trenutno nije realna
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11538 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/07/2021 : 15:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Neka se ljudi pružaju koliko mogu, ne treba zalaziti u tuđi novčanik.
Ja sam stara čekalica, pa ću dočekati i to kiosk izdanje (3 u 1, 2 u 1, kako god).

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 16:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Kapitalisti amateri pocetnici

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/07/2021 : 16:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Niko bolan ne sudi
Ali ulaganje u ovu ediciju je cisti kapitalizam...isto dionice
Definicija kapitalizma je ulaganje novaca u produkt
Nista lose ne mislim samo stvari nazivam pravim imenom

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4335 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/07/2021 : 16:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Najbolje da hrvatske autokuće počnu uvozit isključivo Mercedese i Bemvee. Po ultrapromotivnoj cijeni prva dva mjeseca naravno.
Tko si ne može priuštiti- Hej pa ko vam jebe mater! Potrudite se zaraditi više!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1112 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 18/07/2021 : 17:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Jebale vas dionice, mercedesi, bemvei i onda usporedbe sa stripovima.
Da su mi stripovi ulaganje onda bih sve ih spalio i počeo se baviti kripto valutama.

Go to Top of Page
Page: of 278 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000