forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 347

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/07/2021 : 16:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Može i 60, ali hoće li biti C? :)
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11973 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/07/2021 : 14:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 23/07/2021 : 14:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Lepo, lepo...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/07/2021 : 14:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ova C naslovnica je izvanredna!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2965 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 23/07/2021 : 15:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Ko je radio b i c? B je bas neobicna, odlicno...lepo sto su uklopili zs sa specijalom...

A je odlicna naslovna, samo da je tu zuta traka bilo bi sjajno, poput Leteceg manijaka...ovaj dizajn A bas los...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2021 : 15:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Mikica.
Baš i nije...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/07/2021 : 15:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Mikica.
Baš i nije...

Meni je izvrsna. Ali, opet se petljaš u tuđi sud. Ako tebi nije dobra, onda si to tako i trebao napisati. Ovo tvoje "baš i nije" samo je rastakanje tuđeg suda. Ali nema veze ne ljutim se
Go to Top of Page

SPQRoma
Senior Member

Italy
1080 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 23/07/2021 : 16:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
Samo tri? Sramota...

HOKA-HEY
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/07/2021 : 17:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
C je vrhunska, crtana bas u onom retro stihu iz dobe Dnevnika.. Bravo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/07/2021 : 18:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SPQRoma

Samo tri? Sramota...

A da jih je opet 13,sta te boli.. Uzmes jednu, dvije ili nijednu..
Bar imamo izbor...

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5253 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 23/07/2021 : 18:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
neka kaže tko što hoće, ali
meni je i dalje B najjača opcija za atmosferu jeze i užasa

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

koze123
Average Member

978 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 23/07/2021 : 20:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je ovo prvi put da ću uzeti i B i C. Kod korice B atmosfera je prosto izvanredna, oduševljen sam, makar ovako na prvi pogled. Sam Zagor mi je tu potpuno nebitan, ali deluje kao da je slomljen pred kućom užasa što mi se još više sviđa. Uz to mi i C izgleda sjajno, generalno obožavam horor i posebno uklete kuće, pa su mi ovakve atmosfere posebno po guštu. Jedva čekam prvi put da pročitam ovu priču u ZS!

Inače nedavno sam nabavio knjigu 12 Zagora samo zbog ove priče, i to za neverovatno mali novac. Možda mi sad i neće trebati.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2021 : 20:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mikica.
Baš i nije...

Meni je izvrsna. Ali, opet se petljaš u tuđi sud. Ako tebi nije dobra, onda si to tako i trebao napisati. Ovo tvoje "baš i nije" samo je rastakanje tuđeg suda. Ali nema veze ne ljutim se

Ako je tvoj sud da je dobra onda ti ja kažem da imaš los sud🙃

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/07/2021 : 22:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Mikica.
Baš i nije...

Ako je tvoj sud da je dobra onda ti ja kažem da imaš los sud🙃

E, tako već može
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 23/07/2021 : 23:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ja ću uzeti samo C koja mi je odlična... Mislim, uzeo bih i A, ali to bi onda već bio treći strip ove godine pa bih prebacio normu...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/07/2021 : 00:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Dobra je ova C korica, ima taj smek stare ZS. Korica B mi se ne svidja.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2021 : 05:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ja ću uzeti samo C koja mi je odlična... Mislim, uzeo bih i A, ali to bi onda već bio treći strip ove godine pa bih prebacio normu...

Ajde prijatelju zaboravi onaj moj post, malo je bio izhitren i obrisao sam ga i moja izprika iskrena..
Samo ti uzimaj sto ti duša pozeli i bez ljutje..ne budi zlopamtilo..
Ja ću uzet A reda radi jer je Ferri, B jer je atmosfericna a C jer ima stari smek ZS iz Dnevnika..

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/07/2021 : 10:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

Dobra je ova C korica, ima taj smek stare ZS

Ja to ne vidim, vjerovatno zato jer je od tada Mikica promijenio stil.
Da stvar bude gora, sad me podsjeca na Pini Segnu.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2021 : 11:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Pini Segna je bio odlican, tada mi bas i ne.. ali danas ko sve crta Zagora.. ma, neponovljiv maestro..

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/07/2021 : 14:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Ajde prijatelju zaboravi onaj moj post, malo je bio izhitren i obrisao sam ga i moja izprika iskrena..
Ja ću uzet A reda radi jer je Ferri, B jer je atmosfericna a C jer ima stari smek ZS iz Dnevnika..

Ma ne ljutim se niti najmanje prijatelju nego se malo šalim i podbadam te jer si me baš doslovno bio promašio u svemu... Nisam ja baš toliki seronja koliko ispadam preko foruma, ali čak niti na forumu se nikada s nikim nisam pokačio oko politike jer me nikad nije zanimala, nemam veze sa Zagrebom, njihovim narječjem ili Dinamom, a vjeruj mi da bi moji bili presretni kada bi bio u pravu da kupujem samo dva stripa godišnje 😂😂😂😂
Ako budeš sad preko ljeta u prolazu kroz Rijeku ili ljetuješ u blizini slobodno se javi za kakvu pivu da popričamo o Mister Nou, Komadantu Marku...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2021 : 15:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

quote:

Ma ne ljutim se niti najmanje prijatelju nego se malo šalim i podbadam te jer si me baš doslovno bio promašio u svemu... Nisam ja baš toliki seronja koliko ispadam preko foruma, ali čak niti na forumu se nikada s nikim nisam pokačio oko politike jer me nikad nije zanimala, nemam veze sa Zagrebom, njihovim narječjem ili Dinamom, a vjeruj mi da bi moji bili presretni kada bi bio u pravu da kupujem samo dva stripa godišnje 😂😂😂😂
Ako budeš sad preko ljeta u prolazu kroz Rijeku ili ljetuješ u blizini slobodno se javi za kakvu pivu da popričamo o Mister Nou, Komadantu Marku...

vazi..
U Rijeci na Trsatu ili Susaku, zaboravio več kojoj, moram pitat mamu.. sam roden davne xxxx..nema veze koje godine i drag mi grad..mozda kad se odlucim za Opatiju ili Crikvenicu na more te i kontaktiram,ove godine ne sigurno, možda sljedeče..
Uživaj negdje u hladovini i u dobrom stripu.. kojem več god..

Edited by - teller on 24/07/2021 15:17:48
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2021 : 15:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tresla se brda...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5153 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 24/07/2021 : 16:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Moglo bi se trest šta drugo, sumnjiva su mi ovakva druženja na samo
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/07/2021 : 16:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Najljepša ljubavna priča foruma

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19549 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2021 : 17:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Nisam znao da na forumu ima toliko ljubomornih tipova...

Go to Top of Page
Page: of 347 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000