Bojim se da je to sve od Dampyra za ovu godinu..ili bi moga još jedan maxi uskocit
Pa možda bi i imogao još osmi maksi.
Ne volim ove priče o tim izdvojenim religijskim zajednicima.
Uglavnom je kod takvih priča slican scenarij, prvo sve izgleda bajno, onda se pocmu otkrivat neke mracne strane i na kraju protagonist to sve dovede u red i opet bude bajno
Bojim se da je to sve od Dampyra za ovu godinu..ili bi moga još jedan maxi uskocit
Pa možda bi i imogao još osmi maksi.
Ne volim ove priče o tim izdvojenim religijskim zajednicima.
da hoce u SA da malo izmjene dosadasnji redosljed, pa da radije ove godine izdaju bar jos jedan specijal, s obzirom da ih u sbe ima jos 10-ak neobjavljenih, i izlazi jos...maxija ima jos samo 2 i gotova edicija...poceo je i kolor specijal..
Neka nakon maxija krene redovna serija,od prvog broja,u istoj formi,tj trobroja,za iste novce ko i maxi,pa da izlazi i svaka dva,ili tri mjeseca i sve super....
Neka nakon maxija krene redovna serija,od prvog broja,u istoj formi,tj trobroja,za iste novce ko i maxi,pa da izlazi i svaka dva,ili tri mjeseca i sve super....
Čisto sumnjam da bi prodaja toga bila dobra jer su već objavili prva 32 broja. Možda krenuti od broja 33...
Novije. tj. Maxi i Specijali čak bolji od početnih epizoda, crtež takođe dobar.Uzimao bih i redovno izdanje u bilo kom obliku,ali ne od početka,to imam.A to da ne valja... pa u Italiji je prešao 200 br. i mislim da snimaju film, negdje sam pročitao.Samo da ne bude kao Dylan u njihovoj verziji.Dylanov lik vjeran onom u stripu ali sam film nije a pamćenje.Druga verzija, ne znam dali je Engleska ili Američka, puno bolja ali, odstupalo se od izvornog, nema Gruče, nema bijele bube itd.