forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 .
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/10/2021 : 16:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Bolesna perverzija.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

Za tu cijenu mogli su barem napravit kutiju od drva.. iz Darkwooda.

Pa i sustina je u tome... kutija je kljucna.

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

uzeo bih da samo crno belo izdanje. ona genericka boja je zivi uzas, a kutija meni bespotrebna.

brate staje sa tobom!? Kutija bespotrebna... ehejjj kutija....

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

Za tu cijenu mogli su barem napravit kutiju od drva.. iz Darkwooda.

Plus kutiju za dva.

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Nije kutija obložena kožom nego svaka knjiga a kutija je obložena nekim posebnim papirom:

Kutija je napravljena od kartonskog papira, a unutarnji dio kadice u koji se stavljaju knjige zaštićen je stiroporom kako bi se ojačala konstrukcija savijenih dijelova i zaštitile knjige. Unutar kadice nalazi se traka koja služi za lakše vađenje knjiga. Kutija (vidljivi, dizajnirani dio) je obložena posebnim papirom tekstilne strukture. Na principu magneta zamišljeno je otvaranje i zatvaranje kutije s bočne strane

E to. U tomeje caka. Niko da shvati.

sangue navajo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/10/2021 : 16:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Prijedlog za Dilanov rođendan;Drvena kutija, mahagonij,zlatna bravica,limit 50 ljudi, cijena 666 eura.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Naziv topika je odvukao paznju forumssa na pogresnu stranu. Rec kutija je trebalo da bude na pocetku.

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 03/10/2021 : 16:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Prijedlog za Dilanov rođendan;Drvena kutija, mahagonij,zlatna bravica,limit 50 ljudi, cijena 666 eura.

Tako je, kutija od mahagonija...

sangue navajo
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1094 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 03/10/2021 : 17:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:

Super ideja, ajd ju realiziraj.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1094 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 03/10/2021 : 17:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

quote:

Tako je, kutija od mahagonija...

I to onaj mahagonij od kojih su napravljena ulazna vrata Dylanovog sjedišta.
Go to Top of Page

Insp. Jacques Clouseau
New Member

Norway
156 Posts

Member since 21/04/2009

Posted - 03/10/2021 : 17:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Insp. Jacques Clouseau a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by logo111

Zagor je fenomen na ovim prostorima.

Već najmanje 10 godina čitam na ovom forumu kako "za par godina neće biti zainteresiranih za njegova izdanja pa neće ništa vrijediti"...no njegova izdanja su svaku godinu sve vrjednija a kupaca sve više. Pogledajte samo aukcije.

I nova izdanja nisu upitna sve može "štekati" ali Zagor se rasproda u svim mogućim oblicima.

Ovo je izdanje koje u tehničkom smislu je strip u najboljoj opremi izdan na ovim prostorima te to sigurno ima svoju visoku cijenu koja je opravdana. A mi kupci biramo dali ćemo kupiti ovakvo "de lux" izdanje ili ne...

Ja svoje kolekcije redovnih izdanja želim u najboljoj mogućoj opremi i ta LL izdanja mi nisu skupa i ne žalim novac za njih jer su mi velika radost i "stripaško zadovoljstvo". Ovo je samo bonus tko želi i može si priuštiti.

Bez obzira dali si osobno mogu priuštiti ovo izdanje Libellusu pohvale za ovaj projekt i prelijepo strip izdanje.

Svakako ste u pravu...Ovo nije i nesto novo u svijetu izdavastva,postoji sijaset luksuznih izdanja koja se pojavljuju na trzistu zapadne Evrope i sjeverne Amerike,to je normalno..Tko hoce da kupi,taj kupi,tko ne moze,ne moze..Jednostavno..Po meni ,svaki izdavac ima pravo pokusati sa projektima za koje misli da ce biti kupaca..
Tko ima vremena neka potrazi malo po internetu i vidjece svasta..
Par linkova..
https://www.foliosociety.com/row/limited-edition
https://www.eastonpress.com/deluxe-editions/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/10/2021 : 17:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ako ovo ne kupe logo111 i Oki onda ih ne mogu smatrati pravim ljubiteljima stripova!!!
Go to Top of Page

leKrava
New Member

265 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 03/10/2021 : 17:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
evo s ovih gore spomenutih linkova mogu uzeti Tom Sawyer koznu njigu s
- Fully bound in genuine leather.
- 22kt gold deeply inlaid on the “hubbed” spine.
- Superbly printed on acid-neutral paper that lasts for generations.
- Sewn pages – not just glued like ordinary books.
- Satin-ribbon page marker.
- Gilded page ends.
za 1106kn, al dobro, ovo ipak nije Zagor, nije u kartonskoj kutiji i nije od vrhunske umjetne koze.

Edited by - leKrava on 03/10/2021 17:45:26
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 03/10/2021 : 17:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ako ovo ne kupe logo111 i Oki onda ih ne mogu smatrati pravim ljubiteljima stripova!!!

Ti me ni ne moras smatrati...prezivjet cu vec nekako.
Nego vidim sve neki frajeri se nasli prigovarati "nepotrebnom luksuzu" kod ovog izdanja.
Samo nekako nisam vas vidio glasne kad je Markos izdavao slicno Alvara, Vrh bogova...a cija ranija izdanja su bila fantasticna. A mozda i niste bas neki frajeri ?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/10/2021 : 17:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leKrava

evo s ovih gore spomenutih linkova mogu uzeti Tom Sawyer koznu njigu s
- Fully bound in genuine leather.
- 22kt gold deeply inlaid on the “hubbed” spine.
- Superbly printed on acid-neutral paper that lasts for generations.
- Sewn pages – not just glued like ordinary books.
- Satin-ribbon page marker.
- Gilded page ends.
za 1106kn, al dobro, ovo ipak nije Zagor, nije u kartonskoj kutiji i nije od vrhunske umjetne koze.

super. Stilo me na ovu zvijerku https://mvinfo.hr/clanak/novo-luksuzno-izdanje-bibilije-vrijedno-cak-16-000-kn možda i najluksuznije izdanje na hrvatskom.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/10/2021 : 18:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Nego vidim sve neki frajeri se nasli prigovarati "nepotrebnom luksuzu" kod ovog izdanja.
Samo nekako nisam vas vidio glasne kad je Markos izdavao slicno Alvara, Vrh bogova...a cija ranija izdanja su bila fantasticna. A mozda i niste bas neki frajeri ?

Cena reprinta Alvar Mayora koji je u Srbiji na stalnom popustu je 5.100,00 din. Bez popusta je 6400.
Kad bih kupovao stare knjige (koje su rasprodate) to bi me izaslo 1950 X 4 a to je 7800.
Dakle reprint je luksuzniji a opet jeftiniji od starih izdanja. Neverovatno! Kakav paradoks - da luksuz bude jeftin?

Edited by - going going on 03/10/2021 18:05:23
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/10/2021 : 18:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, u pravu si.
Kako ga nije sram prodavati luksuzno izdanje za astronomsku cijenu od 320kn (na ljetnom popustu)
Stvarno skupo, ne znam jel dosad prodao ijedan primjerak.
Cijena je tu negdje kao i ovaj Zagor, kuna gore dolje.
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 03/10/2021 : 18:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Za te pare kod Markosa uzmem box Sin citya, Alvara i Vrh bogova. A ako uzmem za vrijeme popusta nadodam Mort Cinfera i Djecu kapetana Granta još

Edited by - RaoulDuke on 03/10/2021 18:17:56
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/10/2021 : 18:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RaoulDuke

Za te pare kod Markosa uzmem box Sin citya, Alvara i Vrh bogova. A ako uzmem za vrijeme popusta nadodam Mort Cinfera i Djecu kapetana Granta još

Al ne dobiješ certifikat
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5302 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 03/10/2021 : 18:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda u prva dva mjeseca kada bude na popustu 20%

…naravno da se šalim, nema Oki novaca za ovakvo nešto, a i nema smisla ako već skupljam libellusove Zagore među kojima je i knjiga 23 sa ovom pričom.

No, “tko voli neka izvoli”…evo, jutros sam susjedu poslao link sa libellus sajta o ovom izdanju jer znam da od stripova kupuje jedino libellusove Zagore koje uopće ne čita nego ih jednostavno slaže zbog neke nostalgije iz djetinjstva i kaže susjed da će kupiti ovo izdanje
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/10/2021 : 18:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Nisam Zagorovac ali meni je ovo vrhunski.

Još da mi je od LL-a doživjeti nešto slično za Nathana.

Ja sam zagorovac, bonellijevac i ljubitelj svjetskog stripa bez izdvajanja jednih od drugih.
Pa i tema je ocigledno vise da se potakne rasprava o samom izdanju, opremi i cijeni ne o sadrzaju stripa, a i to je ionako prica vise puta reprizirana da i pticice na grani pripovjedaju tu pricu.

U Epicenter comicsu imas tu pricu sa "Darkwood: Year Zero" i "Dugin most" sve sto nije "prica" rekla, objedinjeno je u ovom izdanju i meni je kao takvo dovoljno.
Sretno Libellusu i dalje, a da se nadovezem na tvoju izjavu oko Nathan Nevera, heh, davno je bilo spomena da bi bilo nesto oko njega da izvedu.
Ja sam izjavio zelju za neki omnibus prva tri giganta u koloru.
Bumo vid'li, kak vele ćoravi. 😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/10/2021 : 18:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Ništa od certifikata (jebote, potpisi izdavača, koji je to egotrip!!!!) dok na njemu ne napišu:
Potvrđujemo da je vlasnik istoga snobidiot od stoljeća sedmog.
I da se pali na 200 cm2 kožice... Valjda će je zalijepiti nekamo.
Najodvratnije mi je ipak retardinja poput Bureta nazvati "sjajnim".
I to isti oni koji su govorili da je nakon njegova preuzimanja Zagor većinom postao nečitljiv, užasan (što je istina).
Ali sad ti je nažvrljao par rečenica i odmah je sjajan. Pa može li jadnije???

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/10/2021 : 18:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Kako bilo, 600 stranica Demona ludila u savršenu izdanju za 300 kn našega DJ-a neće nadmašiti da stave još 50 kutija i oderu 69 koza. 300 kn, vrh ijednog Bonellija. Crknite od zavisti

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/10/2021 : 18:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Autogol
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 03/10/2021 : 18:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote

Naravno da su ta Fibrina izdanja jeftinija kad nisu ni približno u ovom rangu luksuznosti.

Uostalom eno vam forum LL gdje vam neko može odgovoriti na pitanje "Zašto pravite tako lijepe, luksuzne i skupe stripove koja ja ne mogu kupiti pa sam frustriran ?"

Ni ja ga vjerojatno neću kupiti ali mi je za razliku od Vas drago da je izašlo.

Nego, smirite se dečki, još će neko zbog frustracija "dići ruku na sebe".

Aha evo i Curinira s "pljuvačinom"...Dobro, njegova je frustracija je opravdana jer je dobio "nogu v rit" iz Libellusa.

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000