Nije, zasebni su, isto kao i Wonder Woman: Zemlja Jedan.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Za razliku od B:EO, Superman: EO mi nije uopšte legao. Solidan početak, ali čim prođe njegova proba za američki fudbal sve mi je brzo krenulo nizbrdo...da ne spojlujem.
Nije, zasebni su, isto kao i Wonder Woman: Zemlja Jedan.
Vidim da su oni u stvari ovo stavili kao ediciju koja se zove DC: Zemlja jedan, pa je Betmen broj 4, a Supermen broj 5.
Dio su iste edicije (Zemlja Jedan), no svaki junak ima svoju priču koja je nepovezana s drugim junacima i općenito ostalim naslovima iz regularnog DC univerzuma.
Originally posted by Red Marquis
Za razliku od B:EO, Superman: EO mi nije uopšte legao. Solidan početak, ali čim prođe njegova proba za američki fudbal sve mi je brzo krenulo nizbrdo...da ne spojlujem.
Da, loš je Superman. Meni među slabijim radovima Straczynskog što sam čitao.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Eh, da je pročitati i prethodne postove tu i tamo...
Samo bih dodao da su ove dve nepratovske priče Škorpija iznenađujuće dobre. Prva je sa De la Motom i Gulom, a druga je sa Kušom. Koncizne priče sa dobrom razradom i veoma zanimljivim krajem.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Ovako bez guglanja, to bi trebala biti britanska Lee Enfield puska, to je malo poveci komad naouruzanja a Kus bi trebao biti sitnog rasta pa eto proporcije...
Besmislena zamerka, onako iskreno. Ali evo nešto o gabaritima starijih modela li enfild pušaka (zapravo veoma pouzdanih i moćnih pušaka u to vreme, posebno u ekstremnim peščanim ili polarnim uslovima, zbog veoma malo pokretnih delova u mehanizmu). Upravo oružje kakvo bi neko kao Kuš koristio.