Šta ću kad sam totalno tume za te starije francuske naslove Ništa ne znam.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Objaviće ga, rečeno je, samo se ne zna kad. A ako tražiš slično, onda tu još fali Umpah Pah, na kog je VČ držao prava, a nadam se i izgubio kad i na Taličnog...
Da, znam za Umpah Paha iako ga nisam (još) čitao. Super za Iznoguda
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Interesantna diskusija, samo bi bila jos bolja da nema ad hominem napada.
pa to je ono najlepše u ovim diskusijama.
Originally posted by Paka01
Ma Anto nema pojma, vidite i sami da hoće nešto od Toma Kinga pa onda odabere skoro pa najbezvezniju stvar šta je ovaj napisao .
mogao bi i ti malo da uključiš sive ćelije - sad će baš čakejci da objave omega mena,mister miriklmen ili vižn;ali kingovog betmena bi mogli,jer je,jel'te,betmen.
a onda kad se publika primi na Toma,možda ima šanse i za pobrojane naslove.Kapiš?
Originally posted by Red Marquis
Originally posted by Paka01
Iznogud integrali možda?
Objaviće ga, rečeno je, samo se ne zna kad. A ako tražiš slično, onda tu još fali Umpah Pah, na kog je VČ držao prava, a nadam se i izgubio kad i na Taličnog...
prvi ide do Novaka.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ma Anto nema pojma, vidite i sami da hoće nešto od Toma Kinga pa onda odabere skoro pa najbezvezniju stvar šta je ovaj napisao .
Slažemo se da se ne slažemo za Kingovog Batmana. Meni je to, pored onih konsenzusom prihvaćenih remek dela, najbolji Bat ikad napisan. Sad što King ima i boljih stripova, po meni i par remek-dela, to je druga priča.
To bi se zaboli i ili bi bilo prekinuto zbog slabe prodaje ili bi im bilo neisplativo. Za Invincible bi jedino Fibra sa par cigli mogla da napravi računicu da se to proda. E sad, što te cigle nisu baš za čitanje, to je drugi problem...
A je l pominjao neko Blejka i Mortimera? Stari serijal, pretpostavljam i popularan u FR čim traje toliko dugo, a ne vidim da je nešto posebno izdavan kod nas, ako se ne varam. Čitao sam svega par epizoda u PZ al nekad davno. Valja li što?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Makondo je najavio da će raditi Blejka & Mortimera link
hvala, drug, propustio sam nekako
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Baš sam nešto skoro razmišljao, ostalo je još svega par naslova, ako i toliko, za koje bih se radovao da se objave. Možda su u pitanju godine, možda zasićenje, možda nedostatak prostora, možda od svega po malo. Sve ostalo, a da mi je bitno, manje više imam, možda još poneki serijal da se završi i to bi bilo to od mene. Nakon toga možda samo poneki tekući serijal, i to sa kioska, čisto želja da me mine, što i nije toliko loše s obzirom na to da postaje sve teže da se ovaj naš hobi isfinansira. Baš gledam, ostalo je da završim Džeremaju i ispratim Bluba i DW Panišera, možda još ponešto ali to nije mnogo. A sećam se perioda kad sam pratio i desetak serijala istovremeno, pa je onda bila muka da se sve uzme jer je teško ako se napravi zaostatak. Sem toga, ponestalo je i onog osećaja da nešto mora da se ima, mora da se kupi po svaku cenu, štaviše, sve ozbiljnije razmišljam da rasprodam neke stripove i serijale koji mi više ne znače toliko. Ovo ostalo je skockano i kompletirano i čeka da ga naslednici prodaju u bescenje.
Baš sam nešto skoro razmišljao, ostalo je još svega par naslova, ako i toliko, za koje bih se radovao da se objave. Možda su u pitanju godine, možda zasićenje, možda nedostatak prostora, možda od svega po malo. Sve ostalo, a da mi je bitno, manje više imam, možda još poneki serijal da se završi i to bi bilo to od mene. Nakon toga možda samo poneki tekući serijal, i to sa kioska, čisto želja da me mine, što i nije toliko loše s obzirom na to da postaje sve teže da se ovaj naš hobi isfinansira. Baš gledam, ostalo je da završim Džeremaju i ispratim Bluba i DW Panišera, možda još ponešto ali to nije mnogo. A sećam se perioda kad sam pratio i desetak serijala istovremeno, pa je onda bila muka da se sve uzme jer je teško ako se napravi zaostatak. Sem toga, ponestalo je i onog osećaja da nešto mora da se ima, mora da se kupi po svaku cenu, štaviše, sve ozbiljnije razmišljam da rasprodam neke stripove i serijale koji mi više ne znače toliko. Ovo ostalo je skockano i kompletirano i čeka da ga naslednici prodaju u bescenje.
Nisi jedini u ovom razmišljanju. Ja se pomalo riješavam svega o čemu sam malo razmislio i zaključio da me ne vuče da više čitam ponovno. Bolje da napravim mjesta za nešto novo, nešto divlje.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Nisi jedini u ovom razmišljanju. Ja se pomalo riješavam svega o čemu sam malo razmislio i zaključio da me ne vuče da više čitam ponovno. Bolje da napravim mjesta za nešto novo, nešto divlje.
Još si ti mlad ljubitelj stripa, da bi "godine i zasićenje" bili faktor kod tebe. Treba još strip-kilometraže da se prelazi.
A nakon recimo x, 10, 15, 20 godina možeš fino da kreneš čitati sve što si pročitao ispočetka, jer se pročitanog sječaš samo u grubim obrisima, ako i toliko.
I onda ono što ti na novo čitanje bude bezveze fino na bubanj. Pa na oslobođeno mjesto nešto novo jer teško je u jednom lajftajmu istražiti i samo ono kanonsko, a kamoli opskurnije. I onda opet u krug. Sve su to čari hobija :)
Meni je najveći problem što sam do neke financijske konstrukcije došao tek relativno nedavno i sad se trudi skupiti sve ove godine unazad, ono što nisi mogao, a htio si. Dok s druge strane, idu neke odlične stvari (Calvin&Hobbes, recimo) koje su masthevuše i tu nema popuštanja...
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.