forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/02/2022 : 20:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Boys bi usli u top 10 serija zadnjih 10 godina opcenito, a kamoli ne amazonovih.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 14/02/2022 : 22:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by Shaner

Išao sam se malo podsjetiti što su sve radili. Jedino dobro je Mozart in the Jungle. Da, bojim se da će zabrljati i Blade Runnera.

Bosch, Marvelous Mrs Maisel, Boys, Sneaky Pete, Patriot, Goliath, Modern Love, Upload, Undone?

Neprecizno sam se izrazio. U pitanju je jedino dobro što sam pogledao, a pogledao sam sve što me interesiralo. Od nabrojanih to je jedino Modern Love (prva sezona) i bila mi je razočaravajuća.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/02/2022 : 10:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Od Star trek: discovery sam davno odustao. Ta kolicina patetike, plakanja, iritirajucih prolijevanja rijeka emocija i forsiranja politicke korektnosti bila je nepodnosljiva... i nekidan upalim cisto iz znatizelje prvu epizodu cetvrte sezone i gledam sve nesto veselo, neobavezno, pa ljudi leptiri pa malo akcije, cisto zabavno da mi je na trenutak vratilo onaj predivni osjecaj picardovih zvjezdanih. Mislim se, ovo bi i moglo funkcionirati. Kakav zajeb jer u drugoj epizodi sav gore navedeni uzas se vratio na velika vrata gori i iritantniji nego ikad... mrs u *urac.

S druge strane Peacemaker je zavrsio, odlican, vrhunsko finale.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/02/2022 : 11:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Od Star trek: discovery sam davno odustao. Ta kolicina patetike, plakanja, iritirajucih prolijevanja rijeka emocija i forsiranja politicke korektnosti bila je nepodnosljiva... i nekidan upalim cisto iz znatizelje prvu epizodu cetvrte sezone i gledam sve nesto veselo, neobavezno, pa ljudi leptiri pa malo akcije, cisto zabavno da mi je na trenutak vratilo onaj predivni osjecaj picardovih zvjezdanih. Mislim se, ovo bi i moglo funkcionirati. Kakav zajeb jer u drugoj epizodi sav gore navedeni uzas se vratio na velika vrata gori i iritantniji nego ikad... mrs u *urac.

Ja sam odustao nakon prošle sezone. Nedavno sam razgovarao s prijateljem koji je nastavio gledati i samo mi je rekao da sam dobro napravio.

Inače, uspio sam navući ženu na Deadwood i sad dovršavamo prvu sezonu. Uživam možda i više nego prvi put kad sam ga gledao. Nekim stvarima se stvarno isplati vratiti.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/02/2022 : 12:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
uh, svaka cast onima koji su izdrzali Discovery tolko dugo
uz rizik da udjem u "sukob" sa Shanerom - "Discovery" veze nema sa "Zvezdanim stazama"; pre je duhovni naslednik Dzar Dzara Abramovica negoli Rodenberija.
isto vredi i za tzv. "Picarda"

cekam neki (malo verovatni, al nikad ne reci nikad) nalet slobodnog vremena da radije po deseti put obrnem DS9

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/02/2022 : 12:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ja san puno očekiva od Deadwooda jer volin tu tematiku. Na početku mi je i bio fora, ali kasnije san zaključio da priča ne vodi nikud i da pilaju uvik po istome. Onaj film koji su snimili je još i pogorša situaciju. Serija se možda jedino isplati pogledati zbog atmosfere i nekoliko dobrih likova, zbog priče nikako.

Upravo gledan The Expanse drugu sezonu i vrlo mi je dobra, dosta ima sličnosti s Nathanom Neverom.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/02/2022 : 12:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Druga i treca sezona expansea su sam vrh sf-a.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/02/2022 : 13:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

uz rizik da udjem u "sukob" sa Shanerom - "Discovery" veze nema sa "Zvezdanim stazama"; pre je duhovni naslednik Dzar Dzara Abramovica negoli Rodenberija.

cekam neki (malo verovatni, al nikad ne reci nikad) nalet slobodnog vremena da radije po deseti put obrnem DS9

picard mi nije bio grozan, jednostavno mi je bio dosadan, isprazan. Samo sam ga prestao gledati nakon pete, seste epizode bez ikakve griznje savjesti.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/02/2022 : 13:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

picard mi nije bio grozan, jednostavno mi je bio dosadan, isprazan. Samo sam ga prestao gledati nakon pete, seste epizode bez ikakve griznje savjesti.

pa malo li je? xDD

Re: Expanse -> vrhunska serija. nadam se da ce naci nacin da je nastave dalje nekako (a jednako kvalitetno, naravno), ima materijala jos ihaha.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/02/2022 : 13:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa malo li je? xDD

Ma za mene je picard gubljenje vremena i ne bi ga preporucio nikome za gledanje. Discovery bi zato trebao svatko pogledati. Recimo tu spomenutu drugu epizodu zadnje sezone. Tu nuklearnu katastrofu bi svi trebali gledati, takvi uzasi su nevidjeni. Razrogacenih ociju sam gledao u to nevidjeno sranje i mislio se: jel ovo moguce, majko isusova.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/02/2022 : 13:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Picard djeluje na nekoj razini samo zbog nostalgije, ako opet - nije to to. A priča je jedan veliki klišej, neki dijelovi su praktički isti ko i u Mass Effectu.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/02/2022 : 16:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Ja san puno očekiva od Deadwooda jer volin tu tematiku. Na početku mi je i bio fora, ali kasnije san zaključio da priča ne vodi nikud i da pilaju uvik po istome. Onaj film koji su snimili je još i pogorša situaciju. Serija se možda jedino isplati pogledati zbog atmosfere i nekoliko dobrih likova, zbog priče nikako.

Upravo gledan The Expanse drugu sezonu i vrlo mi je dobra, dosta ima sličnosti s Nathanom Neverom.

Ovo je najtacniji opis serije. Ne vodi nikuda. Bas tako. Stalno sam bio u iscekivanju necega, ali nista..
Atmosfera i scenografija su sjajni, odabir glumaca odlican, ali je nedoreceno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 19/02/2022 : 10:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemaš straha, ovdje se slažemo.

Ja se nadam da će Strange New Worlds biti na tragu nekadašnjih ST serija, ali i u to ću ući s oprezom.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 19/02/2022 : 10:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by mpavin

Ovo je najtacniji opis serije. Ne vodi nikuda. Bas tako. Stalno sam bio u iscekivanju necega, ali nista..
Atmosfera i scenografija su sjajni, odabir glumaca odlican, ali je nedoreceno.

Ja ne znam kuda biste vi da to vodi? Ja seriju doživljavam kao prikaz svakodnevnog života tih likova i mislim da je u tome vrlo uspjela. Inače su mi kod serija najvažniji likovi, ako su oni dobri i njihovi međusobni odnosi dobro razrađeni, to mi je i više nego dovoljno. Nemam potrebu za nekom velikom pričom niti klasičnom dramskom kompozicijom.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/02/2022 : 19:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Slazem se. Zasto bi trebalo ici nekud sa pricom. Mozda je to bila i ideja serije.
Ja sam odusevljen i glumcima, razradjenim likovima, atmosferom, detaljima, tempom kojim se prica odvija. Ali se ne mogu oteti utisku da je planiran neki kraj, koji bi zaokruzio seriju. Tako mi je delovalo tokom gledanja. Kazem, ako je ideja ovo sto ti kazes, onda sve pet, ali imam drugaciji utisak.
I pored toga, meni, kao ljubitelju westerna, serija se sjajna.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 19/02/2022 : 22:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slazem se. Zasto bi trebalo ici nekud sa pricom. Mozda je to bila i ideja serije.
Ja sam odusevljen i glumcima, razradjenim likovima, atmosferom, detaljima, tempom kojim se prica odvija. Ali se ne mogu oteti utisku da je planiran neki kraj, koji bi zaokruzio seriju. Tako mi je delovalo tokom gledanja. Kazem, ako je ideja ovo sto ti kazes, onda sve pet, ali imam drugaciji utisak.
I pored toga, meni, kao ljubitelju westerna, serija se sjajna.

Ja sam mislio da je taj kraj film koji je izašao pred koju godinu (i koji još nisam pogledao). mpavin doduše kaže da je još pogoršao situaciju, što ga onda čini prilično nepotrebnim, ali vidjet ćemo.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/02/2022 : 23:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja pogledao film.
Ali sumnjam da je on bio planiran tokom snimanja serije. Verovatno su uvideli da nesto seriji nedostaje.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7618 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 19/02/2022 : 23:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ni ja pogledao film.
Ali sumnjam da je on bio planiran tokom snimanja serije. Verovatno su uvideli da nesto seriji nedostaje.

Koliko ja znam priča je sljedeća: Milchu su rekli da serija zbog slabe gledanosti neće ići dalje usred rada na trećoj sezoni i onda je on kao tu probao nešto pokrpati, ali nije uspio jer mu je trebalo više prostora da na svoj način ispriča što je htio. Usprkos otkazivanju, serija je stekla kultni status i počelo se pričati o filmu kojim bi se priča zaokružila. To pričanje je trajalo godinama i pred tri godine napokon urodilo plodom. Sad, koliko je film zaokružio stvari preostaje nam vidjeti.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 21/02/2022 : 12:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Kako mi se cini, niko nije prijavio da na Netflixu ide serija Zerocalacare.
Pa sta vam je? :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/02/2022 : 13:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33715&whichpage=209

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45002&whichpage=21

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/02/2022 : 13:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Barker

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33715&whichpage=209

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45002&whichpage=21

Ovdje također, malo smo i prokomentirali: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=10&TOPIC_ID=45914#2460105
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 21/02/2022 : 14:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Aaaaaa, ipak mi je promaklo.
Izvinjavam se sto sam objavio da forum nije u toku :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/02/2022 : 15:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja sam (uvijek) u zaostatku, pa sada na telki gledam Better Call Saul, i bas mi pase. Lepo su to poslozili, ostaje da vidim kako ce se spojiti (za sada sam zavrsio 1. sezonu i upravo krenuo sa 2.).

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/02/2022 : 20:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Blago tebi.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/02/2022 : 21:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u jos debljem zaostatku, gleda se fringe.

Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000