Mogu shvatit da neko ne voli Supermana... Mogu nekako čak i shvatit da neko ne voli Zagora... Al pobogu, da postoje ljudi koji ne vole Boba Rocka?!? E to ne mogu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Mogu shvatit da neko ne voli Supermana... Mogu nekako čak i shvatit da neko ne voli Zagora... Al pobogu, da postoje ljudi koji ne vole Boba Rocka?!? E to ne mogu.
Ali moraš. Život je to, ko i strip;)
Bob Rock? Sympa lik, niš viš otoga.
Međutim, kad već razglabamo o fikciji, mnogi se mrski likovi nalaze na najvišim pozicijama, i to u RLu.
Nije mi uopće smiješan, volim i Grunfa i Sir Olivera i Broja Jedan, čak i Bobovu braću, aoli njega ne
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Uvijek me zanimalo, od vas koji ne volite superheroje, koliko vas je zapravo pročitalo neki superherojski strip?
Konkretno, pustimo sada filmove i TV-serijale, zanima me što ste od toga imali priliku čitati.
Mislim, "superherojski strip" je prilično širok pojam, tu ima svega i svačega.
Često imam dojam da se ljudi uglavnom vode prema stereotipima.
Zašto ne volite ovo? Zašto ne volite ono? Bla bla bla! Stereotipi! Bla bla bla! Nego, daj rađe reci Bušidaro stara...jesi diplomiro više??
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Brate, u starijim epizodama me žestoko ugnjavi i ponekad i preskočim prvih 20-30-ak stranica s njegovim neduhovitim "ludorijama" i "skečevima". Zbog toga osim prva 3 Ferrijeva broja nisam pročitao nijedno njegovo posebno izdanje.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Brate, u starijim epizodama me žestoko ugnjavi i ponekad i preskočim prvih 20-30-ak stranica s njegovim neduhovitim "ludorijama" i "skečevima". Zbog toga osim prva 3 Ferrijeva broja nisam pročitao nijedno njegovo posebno izdanje.
neznaš što si propustio...Čiko je zakon...meni od Čiko story do Čiko i company FANTASTIČAN!!!!prvih 5 neponovljivih ali kad se navikneš na Bure/Gamba kombinaciju samo možeš da uživaš....probaj.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
americke superheroje, procitao brdo i uprkos tome ne idu mi. infantilnost-tu je ipak boneli u prednosti. ps. ali i dalje citam i skupljam sa gustom i jedne i druge:)
neznaš što si propustio...Čiko je zakon...meni od Čiko story do Čiko i company FANTASTIČAN!!!!prvih 5 neponovljivih ali kad se navikneš na Bure/Gamba kombinaciju samo možeš da uživaš....probaj.
Prvih pet je čista klasika!I kasnije ima dobrih epizoda - "Čiko vojnik","Čiko konkvistador","River Čiko"...
Ovaj lik, definitivno. Uz to, još i onaj Spidermanov šef novinar, Burattinijev dosadni Hellingen (onaj Nolittin ludi znanstvenik i Bosellijev poludemon su okej, ali onaj Burattinijev prototip prosječnog nacista me iznimno iritira).
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.