Nemam pojma što je sevap :) ali ako ostaviš IBAN deviznog računa donirat ću nešto a ti kupi klincu neke stripove po svom ukusu. Imam nešto duplikata Alan Fordova no malo mi se čini premlad za taj sarkazam a i nikad nisam slao nešto u Srbiju tako da mislim da bi ovako bilo jednostavnije.
E da, možda je bezveze ali nekako se bojim da mali ne prestane s frulom ako dobije hrpu stripova. Onda smo mu napravili medvjeđu uslugu.
Učiniti sevap je načiniti pomoći onome kome je potrebno, napraviti dobro delo, u suštini, kada bi mu odneo kutiju stripova, to bi bio dobar primer sevapa.
Nemam pojma što je sevap :) ali ako ostaviš IBAN deviznog računa donirat ću nešto a ti kupi klincu neke stripove po svom ukusu. Imam nešto duplikata Alan Fordova no malo mi se čini premlad za taj sarkazam a i nikad nisam slao nešto u Srbiju tako da mislim da bi ovako bilo jednostavnije.
E da, možda je bezveze ali nekako se bojim da mali ne prestane s frulom ako dobije hrpu stripova. Onda smo mu napravili medvjeđu uslugu.
Ja sam danas kupio 2 OP, 3 AF HC klasika, 2 Bleka, 2 Marka, jednog Magicnog i 2 nova LMS.
Ako ti ne trebaju AF, mogu ti u PM poslati njegove podatke pa mu ti posalji, kontam da ce se obradovati. Ja sam njegovoj majci javio ko je sve poslao ali da mu ne kaze vec da se obraduje samo kada mu stigne iznenada. Vec je jedan kolega iz HR poslao, jos ce jedan iz Srbije. Njih nekoliko salje meni ili mi je uplatilo pare. Kako hoces.
Priča je tužna, deca ne mogu sebi da priušte jebene stripove...? Pa ko onda treba da bude u mogućnosti da ih priušti?
Zato smo tu mi. Sto se mene tice ja cu ga nastaviti snabdevati dok ne bude malo stasao da moze sam da kupi. Ovo je po meni lepa prica..
Sa te strane se apsolutno slažem, no, kažem, gledajuči šire društveno-ekonomske okolnosti, ovo je stvar koja uošte ne bi trebala da se dešava. Strip bi trebao da bude dostupan svima, a pogotovu deci. To koliko govori o širem ekonomsko-društvenom kontekstu zemlje u kojoj živimo (inflacije itd.), toliko govori i o strip kulturi u nas.
Ja sam danas kupio 2 OP, 3 AF HC klasika, 2 Bleka, 2 Marka, jednog Magicnog i 2 nova LMS.
Ako ti ne trebaju AF, mogu ti u PM poslati njegove podatke pa mu ti posalji, kontam da ce se obradovati. Ja sam njegovoj majci javio ko je sve poslao ali da mu ne kaze vec da se obraduje samo kada mu stigne iznenada. Vec je jedan kolega iz HR poslao, jos ce jedan iz Srbije. Njih nekoliko salje meni ili mi je uplatilo pare. Kako hoces.
Ajde, kad navratiš kod mene natrpat ću ti i ja tih svojih duplikata i viškova...
Dogovoreno!
@malimarinko & pro_ovednik Sibnuo sam vam podatke na PM.
Juce mi njegova majka poslala da se mali rasplakao od srece kada je cuo da hoce mnogo ljudi da mu posalje stripove... Nema nas puno ali smo opaka ekipa :)
Ma nije od mene. Ja sam samo malo drmnuo nasu zajednicu. Mnogo ljudi je tu dalo od sebe da se usreci klinac. Da znate da se rasplakao vec nekoliko puta. Bas dobra dusa...
bravo sawitch lijepo gesta što si podjelio to ovdje, vidim da dečko voli Batmana, pa dok dođeš do Ede u Rijeku, nadam se da ću mu uspjeti kupiti i poslati nešto od Batmana.
Mislim da ce malac sad tek da otkrije sta voli. Jer smo ga opremili i jos cemo raznim stripovima pa ce moci da prodje kroz razne skole i crteze i price.. Sinoc mi je stigao paket i od Vuka (Komiko), javio se i Markos da ce poslati paket kao i brdo stripadzija koji su poslali ili njemu ili meni ili tek treba da salju. A spremam mu jos jedno iznenadjenje kada mu budem nosio stripove. Bas cu javiti ovde da podelim sa vama.
Ne znam da okacim sliku preko telefona pa kacim link sa facebooka. Upravo smo Mirko i ja dosli od malca. Ljudi, HVALA SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI! Tu radost deteta ja ne umem da prenesem.